Follow:
Fashion

Dilemma! Een dekentje of een badjas?

Ik vroeg laatst aan een aantal bloggers of zij graag een badjas dragen. Misschien een beetje een rare vraag, maar ik houd altijd van een lekker zacht dekentjes op de bank. Het is natuurlijk hartstikke onhandig als die deken niet goed zit en je kan hem natuurlijk ook niet overal meenemen. Daarom was ik eigenlijk opzoek naar een hartstikke leuke en zachte(!) badjas. Ik heb er een gevonden en ook nog voor een hartstikke leuk prijsje!

Mijn nieuwe badjas

badjas

De badjas is heerlijk warm en natuurlijk ook lekker zacht. Ik vind het ook een hartstikke leuk ontwerp. Je kent wel van die onesies met van die staarten en natuurlijk oortjes. Het enige nadeel aan zo’n onesie is, dat je hem niet makkelijk uitkrijgt. Als je dan bijvoorbeeld even naar de toilet wilt, moet je vervolgens dat hele pak uit trekken. Onhandig!

Ik heb deze badjas van de Hunkemoller voor een prijsje van 25 euro. Een mooi prijsje voor een bad jas die je eigenlijk dagelijks gebruikt. Normaal heb ik een s of een m qua kleding, maar deze bad jas is een M/L. Je zou waarschijnlijk nu denken, dat is toch veel te groot?! Dit valt eigenlijk wel mee. Hij is lekker lang en daar houd ik eigenlijk wel van. Hij is ook niet te strak en dat wil je toch eigenlijk alleen maar bij een badjas? Je kan wel een lekkere badjas kopen, maar als deze niet goed zit, dan heb je nog steeds eigenlijk niets.

Of toch een dekentje?

Soms zijn de oortjes wel een beetje onhandig. Als je bijvoorbeeld op de bank zit, dan zitten de oortjes in je rug geprikt. Je kan dan natuurlijk wel de capuchon wat omhoog trekken, zodat de oortjes niet meer in je rug prikken. De capuchon is lekker groot, dus die kan je ook makkelijk opdoen.

Heb je wel eens van die momenten, dat je gewoon wil verzuipen in een dekentje? Dat is bij deze bad jas echt een geweldige ervaring. Als ik op de bank lig, kan ik mij letterlijk verstoppen in deze badjas en dat is zo fijn!

Ik denk dat ik deze bad jas ga gebruiken voor de winterdagen en mijn dekentje voor de zomer en herfst dagen.

Wat heb jij liever? Een dekentje of een badjas?

Related:

Previous Post Next Post

4 Comments

 • Reply Natascha

  Wat een leuke badjas zeg, super cute! Ik lig altijd het lekkerst onder een dekentje op de bank haha maar als ik uit de douche kom trek ik vaak mijn badjas aan (die ik daarvoor op de verwarming heb gehangen).

  4 januari 2017 at 08:30
 • Reply Sian

  I love bath robes too, although I kind of understand how annoying the hoods can be when you sit down too! But then again, I also love big fluffy blankets and onesies too – but definitely agree on the bathroom issue 😀

  4 januari 2017 at 12:35
 • Leave a Reply

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Lees vorig bericht:
  Ik heb twee boeken geschreven!

  Een aantal dagen geleden schreef ik al over een boek die ik samen met bloggers ga schrijven. Ik vind dit...

  Sluiten