Zomer jurkjes van NA-KD: Mini en midi jurken

Het warme weer komt langzaam weer terug en dat betekent dat we kunnen genieten van leuke zomer jurkjes. Ik mistte toch een aantal leuke zomer jurkjes in mijn kast en daarom heb ik weer een flink kunnen shoppen. Deze keer mocht ik wat uitzoeken van de webshop NA-KD....

Badkleding trends 2020: Deze moet je hebben!

Het begint alweer wat warmer te worden in Nederland en alhoewel we natuurlijk niet naar het zwembad of strand mogen, kunnen we wel leuke badkleding dragen in de tuin of op het balkon (mocht je die hebben!). Ook is online shoppen natuurlijk erg leuk in deze tijd. In...

Dunne vesten voor de lente | NA-KD shoplog

De lente komt er eindelijk weer aan. Het wordt wat warmer en het zonnetje begint weer te schijnen. Toch kan de lente nog wat frisjes zijn, maar wil je het liefst wel laagjes dragen, zodat je wat uit kan trekken. In deze shoplog laat ik een aantal dunne vesten voor de...
Dilemma! Een dekentje of een badjas?
4 Reacties

Geschreven door Celine Klooster

4 januari 2017

Ik vroeg laatst aan een aantal bloggers of zij graag een badjas dragen. Misschien een beetje een rare vraag, maar ik houd altijd van een lekker zacht dekentjes op de bank. Het is natuurlijk hartstikke onhandig als die deken niet goed zit en je kan hem natuurlijk ook niet overal meenemen. Daarom was ik eigenlijk opzoek naar een hartstikke leuke en zachte(!) badjas. Ik heb er een gevonden en ook nog voor een hartstikke leuk prijsje!

Mijn nieuwe badjas

badjas

De badjas is heerlijk warm en natuurlijk ook lekker zacht. Ik vind het ook een hartstikke leuk ontwerp. Je kent wel van die onesies met van die staarten en natuurlijk oortjes. Het enige nadeel aan zo’n onesie is, dat je hem niet makkelijk uitkrijgt. Als je dan bijvoorbeeld even naar de toilet wilt, moet je vervolgens dat hele pak uit trekken. Onhandig!

Ik heb deze badjas van de Hunkemoller voor een prijsje van 25 euro. Een mooi prijsje voor een bad jas die je eigenlijk dagelijks gebruikt. Normaal heb ik een s of een m qua kleding, maar deze bad jas is een M/L. Je zou waarschijnlijk nu denken, dat is toch veel te groot?! Dit valt eigenlijk wel mee. Hij is lekker lang en daar houd ik eigenlijk wel van. Hij is ook niet te strak en dat wil je toch eigenlijk alleen maar bij een badjas? Je kan wel een lekkere badjas kopen, maar als deze niet goed zit, dan heb je nog steeds eigenlijk niets.

Of toch een dekentje?

Soms zijn de oortjes wel een beetje onhandig. Als je bijvoorbeeld op de bank zit, dan zitten de oortjes in je rug geprikt. Je kan dan natuurlijk wel de capuchon wat omhoog trekken, zodat de oortjes niet meer in je rug prikken. De capuchon is lekker groot, dus die kan je ook makkelijk opdoen.

Heb je wel eens van die momenten, dat je gewoon wil verzuipen in een dekentje? Dat is bij deze bad jas echt een geweldige ervaring. Als ik op de bank lig, kan ik mij letterlijk verstoppen in deze badjas en dat is zo fijn!

Ik denk dat ik deze bad jas ga gebruiken voor de winterdagen en mijn dekentje voor de zomer en herfst dagen.

Wat heb jij liever? Een dekentje of een badjas?

Hey!

Ik ben Celine. Enthousiast, gepassioneerd en een beetje perfectionistisch, maar ik houd vooral van bloggen.  Ik houd er vooral van om mijn passies hier te delen en ik houd er ook van om andere mensen te helpen. Ga naar mijn over mij pagina om meer te weten.

Leuke kortingen & aanraders

Populaire blogs
Pixi Hydrating Milky Collection | Skincare

Pixi Hydrating Milky Collection | Skincare

Mijn dagelijkse skincare routine bestaat eigenlijk alleen maar uit producten van Pixi Beauty. Een fijn merk voor verschillende huidtypes. Dit fijne merk is weer met nieuwe producten uitgekomen en ze zijn weer erg fijn voor mijn huid. Benieuwd naar de Pixi Hydrating...

De leukste lente enkellaarsjes | Deze heb je nodig!

De leukste lente enkellaarsjes | Deze heb je nodig!

Het is natuurlijk nog winter, maar het weer is momenteel zo mild dat we eigenlijk al een de lente kunnen denken. We kunnen dus stiekem al wat leuke lente kleuren uit de kast halen om zo onze outfits weer op te fleuren. Deze outfits combineer ik het liefst met de...

Meer blogs

Beste damesschoenen trends voor deze zomer

Beste damesschoenen trends voor deze zomer

Alhoewel met het Nederlandse weer het niet altijd lijkt dat de zomer eraan zit te komen, moeten we er toch echt aan geloven! Ik ben zelf groot fan van de zomer en dan vooral de leuke outfits die je in de zomer kan dragen. Leuke zomerjurkjes,...

Zomer jurkjes van NA-KD: Mini en midi jurken

Zomer jurkjes van NA-KD: Mini en midi jurken

Het warme weer komt langzaam weer terug en dat betekent dat we kunnen genieten van leuke zomer jurkjes. Ik mistte toch een aantal leuke zomer jurkjes in mijn kast en daarom heb ik weer een flink kunnen shoppen. Deze keer mocht ik wat uitzoeken van...

4 Reacties

  1. Natascha

    Wat een leuke badjas zeg, super cute! Ik lig altijd het lekkerst onder een dekentje op de bank haha maar als ik uit de douche kom trek ik vaak mijn badjas aan (die ik daarvoor op de verwarming heb gehangen).

    Antwoord
  2. Sian

    I love bath robes too, although I kind of understand how annoying the hoods can be when you sit down too! But then again, I also love big fluffy blankets and onesies too – but definitely agree on the bathroom issue 😀

    Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.