Hoe laat je een doffe huid weer meer stralen?

Heb je last van een doffe huid? Wisseling van de seizoenen, een drukke periode of veranderingen in je leven: er kunnen verschillende redenen aan ten grondslag liggen. Het is natuurlijk vervelend en je wilt er zo snel mogelijk weer vanaf. De juiste huidverzorging...

Etherische oliën van Jiva Organic: Review

Ik ben gek op etherische oliën. Ze ruiken heerlijk en je kan ze ook in verschillende producten stoppen. Zo gebruik ik graag etherische oliën in mijn zelfgemaakte deo, om die zo een lekker geurtje te geven. Dit keer review ik dan ook de etherische oliën van Jiva...

Vakantiepark in de natuur: Recreatiepark de Leistert

Limburg heeft prachtige natuur en je kan daar dus ook prachtig verblijven. Ik ben zelf gek op de natuur en ga graag dagjes weg naar een vakantiepark in de natuur. Er zijn namelijk maar liefst drie verschillende nationale parken in Limburg en het is een provincie waar...
Dilemma! Een dekentje of een badjas?
4 Comments

Written by Celine

4 januari 2017

Ik vroeg laatst aan een aantal bloggers of zij graag een badjas dragen. Misschien een beetje een rare vraag, maar ik houd altijd van een lekker zacht dekentjes op de bank. Het is natuurlijk hartstikke onhandig als die deken niet goed zit en je kan hem natuurlijk ook niet overal meenemen. Daarom was ik eigenlijk opzoek naar een hartstikke leuke en zachte(!) badjas. Ik heb er een gevonden en ook nog voor een hartstikke leuk prijsje!

Mijn nieuwe badjas

badjas

De badjas is heerlijk warm en natuurlijk ook lekker zacht. Ik vind het ook een hartstikke leuk ontwerp. Je kent wel van die onesies met van die staarten en natuurlijk oortjes. Het enige nadeel aan zo’n onesie is, dat je hem niet makkelijk uitkrijgt. Als je dan bijvoorbeeld even naar de toilet wilt, moet je vervolgens dat hele pak uit trekken. Onhandig!

Ik heb deze badjas van de Hunkemoller voor een prijsje van 25 euro. Een mooi prijsje voor een bad jas die je eigenlijk dagelijks gebruikt. Normaal heb ik een s of een m qua kleding, maar deze bad jas is een M/L. Je zou waarschijnlijk nu denken, dat is toch veel te groot?! Dit valt eigenlijk wel mee. Hij is lekker lang en daar houd ik eigenlijk wel van. Hij is ook niet te strak en dat wil je toch eigenlijk alleen maar bij een badjas? Je kan wel een lekkere badjas kopen, maar als deze niet goed zit, dan heb je nog steeds eigenlijk niets.

Of toch een dekentje?

Soms zijn de oortjes wel een beetje onhandig. Als je bijvoorbeeld op de bank zit, dan zitten de oortjes in je rug geprikt. Je kan dan natuurlijk wel de capuchon wat omhoog trekken, zodat de oortjes niet meer in je rug prikken. De capuchon is lekker groot, dus die kan je ook makkelijk opdoen.

Heb je wel eens van die momenten, dat je gewoon wil verzuipen in een dekentje? Dat is bij deze bad jas echt een geweldige ervaring. Als ik op de bank lig, kan ik mij letterlijk verstoppen in deze badjas en dat is zo fijn!

Ik denk dat ik deze bad jas ga gebruiken voor de winterdagen en mijn dekentje voor de zomer en herfst dagen.

Wat heb jij liever? Een dekentje of een badjas?

Hey!

I am Celine. Enthusiastic, passionated and a bit perfectionistic, but I especially love blogging. Sharing my beauty and fashion tips was always something I loved to do. Go to my about me page to get to know me.

Nice discounts

Popular blogs

De leukste truien trends voor herfst 2022

De leukste truien trends voor herfst 2022

Het begint langzaamaan al wat koeler te worden en dat betekent dat het weer tijd is voor leuke truien. Ik draag truien eigenlijk de hele herfst en winter door. Leuk voor over een jurkje, maar ook voor boven een broek. Benieuwd naar de leukste truien trends voor herfst...

Populaire trouwjurk merken voor 2022: Dit zijn de nieuwste trends

We zijn nu ruim op de helft van 2022 en het trouwjurken seizoen is goed aan te gang. Ondertussen kunnen we dan ook zien wat de populaire trouwjurk merken voor 2022 zijn. Brides to be, ga er daarom maar eens goed voor zitten, want dit is het artikel waar je op hebt...

More blogs

De leukste truien trends voor herfst 2022

De leukste truien trends voor herfst 2022

Het begint langzaamaan al wat koeler te worden en dat betekent dat het weer tijd is voor leuke truien. Ik draag truien eigenlijk de hele herfst en winter door. Leuk voor over een jurkje, maar ook voor boven een broek. Benieuwd naar de leukste...

Trendy overhemd voor mannen: Tips en tricks

Trendy overhemd voor mannen: Tips en tricks

Overhemden zijn helemaal in. Je kan ze dragen op zomerse dagen, maar uiteraard ook naar je werk. Ik ben zelf fan van witte overhemden, omdat ze een subtiele uitstraling geven aan je outfit. Daarom review ik vandaag de Redmond Slim Fit overhemd....

4 Reacties

  1. Natascha

    Wat een leuke badjas zeg, super cute! Ik lig altijd het lekkerst onder een dekentje op de bank haha maar als ik uit de douche kom trek ik vaak mijn badjas aan (die ik daarvoor op de verwarming heb gehangen).

    Antwoord
  2. Sian

    I love bath robes too, although I kind of understand how annoying the hoods can be when you sit down too! But then again, I also love big fluffy blankets and onesies too – but definitely agree on the bathroom issue 😀

    Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.