Vakantiepark in de natuur: Recreatiepark de Leistert

Limburg heeft prachtige natuur en je kan daar dus ook prachtig verblijven. Ik ben zelf gek op de natuur en ga graag dagjes weg naar een vakantiepark in de natuur. Er zijn namelijk maar liefst drie verschillende nationale parken in Limburg en het is een provincie waar...

Duurzame Clean Beauty lijn van Douglas

Als je op zoek bent naar duurzame beauty, dan is de duurzame Clean Beauty lijn van Douglas zeker wat voor jou. Clean Beauty staat voor dierproefvrije producten zonder controversiรซle ingrediรซnten. Cyclische siliconen, parabenen en sulfaten zijn onder andere uitgesloten...

De leukste truien trends voor herfst 2022

Het begint langzaamaan al wat koeler te worden en dat betekent dat het weer tijd is voor leuke truien. Ik draag truien eigenlijk de hele herfst en winter door. Leuk voor over een jurkje, maar ook voor boven een broek. Benieuwd naar de leukste truien trends voor herfst...
De voordelen aan het dragen van geen make-up (met een tikje sarcasme!)
20 Comments

Written by Celine

19 september 2016

Ik praat altijd over de geweldigste producten en dat ik graag make-up draag. Natuurlijk heb ik soms geen make-up op (daar is het weekend voor!). Ik zit bijvoorbeeld nu te bloggen in mijn pyjama, met een messy bun en geen make-up op (bloggers life!). Natuurlijk zijn er erg veel voordelen aan het dragen van make-up en die laat ik dan ook vaak zien op mijn blog. Toch zijn er ook voordelen van het dragen van geen make-up en daar werd ik op gewezen door iemand die mijn blog bekeek.

Tijd besparen

No shit sherlock. Natuurlijk bespaar je tijd als je geen make-up draagt. Stel je voor, je hebt haast in de ochtend. Ik ben altijd zo’n iemand die toch nog snel wat make-up op wilt doen en daar verlies ik natuurlijk tijd mee. Ik draag nooit zoveel make-up naar school en hier ben ik denk ik tien minuutjes mee bezig. Die tien minuten kunnen heel wat uitmaken. Je kan hierdoor tien minuten van jouw favoriete programma zien, tien minuten extra slapen, tien minuten extra eten en nog veel meer! Ik bedoel die tien minuten extra zijn zoveel. (Jeetje het begint er op te lijken dat dit een sarcasme artikel begint te worden).ย  Okรฉ, let’s be honest. Als je echt lang bezig bent met je make-up, dan bespaar je werkelijk heel veel tijd. Ik ben dan niet zo lang bezig, maar er zijn wel meiden die er wat langer over doen dan ik.

Voordelen aan het dragen van geen make-up

Nooit meer in je oog geprikt worden door eyeliner

Hey, het is waar. Ik word dagelijks in mijn oog geprikt door eyeliner. Ik ben die onhandige persoon, die denkt dat eyeliner bedoeld is voor in mijn oog. Ik kan niet zonder eyeliner, maar soms heb ik echt de neiging om dat ding uit het raam te gooien en hopen dat hij nooit meer terug komt.

Warm weer en make-up

Hey, wat dacht je van warm weer en make-up? Meestal loopt mijn make-up dan uit of verdwijnt mijn make-up als sneeuw voor de zon. Zo irritant die uitgelopen make-up en vooral wanneer je net dat ene vlekje wilde camoufleren.

De regenbui

Mijn grootste aardvijand. Net mooi mijn make-up gedaan en dan denkt meneer de regenbui mijn make-up te verpesten. En tja.. Dit lukt hem ook nog helaas. Dan hebben we natuurlijk niet over het feit dat je ook nog de hele dag met deze uitgelopen make-up moet rondlopen.

Geld besparing

Ik was deze bijna vergeten. Weet je hoeveel geld je bespaard als je geen make-up draagt?! Hierdoor kun je veel meer andere dingen kopen. Wat dacht je van die ene nieuwe camera die je al zo lang wilt of de nieuwe iPhone 7?! Tja.. Dat gaat hem gewoon niet worden. Ik vind het gewoon te leuk om make-up te kopen.

Zie jij het voordeel van het dragen van geen make-up?

signature

Follow me on: Bloglovin | Facebook | Instagram | Twitter | Pinterest

Hey!

I am Celine. Enthusiastic, passionated and a bit perfectionistic, but I especially love blogging. Sharing my beauty and fashion tips was always something I loved to do. Go to my about me page to get to know me.

Nice discounts

Popular blogs

3 tips voor het uitzoeken van een verrassend cadeau

3 tips voor het uitzoeken van een verrassend cadeau

Er is vaak wel een reden om iets cadeau te geven. Bijvoorbeeld omdat de feestdagen er weer aankomen, omdat iemand jarig is of omdat je iemand die in het ziekenhuis ligt graag een hart onder de riem wilt steken. Maar het blijft best lastig om tot een goed cadeau te...

Plasticvrij schoonmaken: Tips en tricks

Plasticvrij schoonmaken: Tips en tricks

Plastic flessen voor zeep gebruik je regelmatig en dan hebben we het nog niet gehad over de plastic flesjes om je handen schoon te maken. Ik was al erg lang op zoek naar een goed alternatief, totdat ik Savvy tegenkwam. Wil jij ook plasticvrij schoonmaken? Bekijk dan...

More blogs

Laserontharing: hoe werkt het?

Laserontharing: hoe werkt het?

Laserontharing kan je veel gemak bieden. Zo hoef je je met een gelaserde bikinilijn nooit meer zorgen te maken over een onverwacht stranddagje bijvoorbeeld. Of bedenk eens hoeveel tijdwinst je boekt als je niet altijd meer je benen hoeft te...

Styletone Box voor kerst: Review

Styletone Box voor kerst: Review

De feestdagen komen er weer bijna aan en dat betekent dat het tijd is voor weer wat cadeau inspiratie tips. Deze keer heb ik voor jullie een hartstikke leuke verrassingsbox voor jullie, namelijk de Styletone Box! Het is zeker een aanrader om de...

Max Factor Lipfinity Review + winactie

Max Factor Lipfinity Review + winactie

Lipsticks die 24 uur blijven zitten, een droom, maar is dat dan ook daadwerkelijk zo? Max Factor Lipfinity belooft dat deze lipsticks zo lang blijven zitten. De kleuren van de lipsticks zijn prachtig, maar zullen ze dan ook daadwerkelijk zo lang...

20 Reacties

 1. Romy

  Daar zit inderdaad wel wat in, maar toch kan ik niet zonder op z’n minst een beetje mascara ๐Ÿ˜‰

  Antwoord
  • Celine

   Met mascara ben je gelukkig zo klaar ๐Ÿ˜‰

   Antwoord
 2. Astrid

  10 minuten heb ik er toch wel voor over ๐Ÿ˜‰

  Antwoord
  • Celine

   Hmm, helaas heb ik je niet kunnen overhalen ๐Ÿ˜‰ ๐Ÿ˜‰

   Antwoord
 3. Raquel

  This is a good post though I still love my makeup on weekends. For work, I done wear make up at all as I’m work in healthcare and it’s not hygienic to wear it, only for that reason.

  Antwoord
  • Celine

   I still love to wear make-up as well tho ๐Ÿ˜‰

   Antwoord
 4. roamy

  Hello Celine
  Lovely post,brilliant tips all written in an easy to understand way.
  Like most women l can not leave the house without any makeup on.At the minimum, l must have lipgloss.
  No im not williing to give up makeup to save money,dont want to appear all scary and wrinkly out there.

  Antwoord
  • Celine

   Thankyou so much! I can’t leave the house without any make-up on as well..

   Antwoord
 5. Jonna@Burgertrutjes

  Leuk geschreven! Zelf gebruik ik niet heel veel make-up, dus loop er ook niet op leeg!

  Antwoord
 6. Rosanne

  En toch vind het de tijd en het geld meer dan waard ๐Ÿ™‚
  Ik kan er echt van genieten om mijn make up te doen en ga vrijwel nooit de deur uit zonder make up hihi.

  Antwoord
 7. Mariska

  Het is in Nederland toch bijna nooit warm … en ik heb nu al zo veel make-up gekocht, juist zonde om het te laten liggen ๐Ÿ˜› ik draag graag make-up! Maar iedereen z’n eigen ding ๐Ÿ™‚

  Antwoord
  • Celine

   Afgelopen maanden was het anders aardig warm in Nederland ๐Ÿ˜‰

   Antwoord
 8. EverythingAliex

  I love no make up days and with little 2 year old i have them very often hahaha

  Antwoord
 9. Nicky

  I don’t mind going with a no makeup look, it helps my face “reset” and breathe

  Antwoord
  • Celine

   Omg so true! Still I can’t go out without make-up ๐Ÿ™

   Antwoord
 10. Marsha

  Ze zijn allemaal zeker warm! Kon ik het maar makeup loos door het leven haha.

  Antwoord
 11. Eric

  Amazing! This blog looks just like my old one!
  It’s on a totally different topic but it has pretty much the same page layout and design. Wonderful choice of colors!

  Antwoord
 12. Rochella

  Ik kan me geen leven voorstellen zonder make-up. Het is echt een verslaving bij mij. Ja in het weekend als ik de deur niet uitga. Dan idd geen make up. Anders lang leve make-up meisjes ๐Ÿ™‚

  Antwoord
  • Celine

   Ik vind make-up ook hartstikke leuk, maar wel hele natural make-up ๐Ÿ˜‰

   Antwoord
 13. Linda

  Haha uhm… nou, ik ben dus zo iemand die het niet in d’r systeem krijgt om te gaan make-uppen ’s ochtends. Alleen als ik weet dat ik op de foto moet, dan verplicht ik mezelf tot die tien minuten. Maar zolang ik mezelf blij in de spiegel kan aankijken vind ik het allemaal prima

  Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.