Follow:
Beauty Make-up

De voordelen aan het dragen van geen make-up (met een tikje sarcasme!)

Ik praat altijd over de geweldigste producten en dat ik graag make-up draag. Natuurlijk heb ik soms geen make-up op (daar is het weekend voor!). Ik zit bijvoorbeeld nu te bloggen in mijn pyjama, met een messy bun en geen make-up op (bloggers life!). Natuurlijk zijn er erg veel voordelen aan het dragen van make-up en die laat ik dan ook vaak zien op mijn blog. Toch zijn er ook voordelen van het dragen van geen make-up en daar werd ik op gewezen door iemand die mijn blog bekeek.

Tijd besparen

No shit sherlock. Natuurlijk bespaar je tijd als je geen make-up draagt. Stel je voor, je hebt haast in de ochtend. Ik ben altijd zo’n iemand die toch nog snel wat make-up op wilt doen en daar verlies ik natuurlijk tijd mee. Ik draag nooit zoveel make-up naar school en hier ben ik denk ik tien minuutjes mee bezig. Die tien minuten kunnen heel wat uitmaken. Je kan hierdoor tien minuten van jouw favoriete programma zien, tien minuten extra slapen, tien minuten extra eten en nog veel meer! Ik bedoel die tien minuten extra zijn zoveel. (Jeetje het begint er op te lijken dat dit een sarcasme artikel begint te worden).Β  OkΓ©, let’s be honest. Als je echt lang bezig bent met je make-up, dan bespaar je werkelijk heel veel tijd. Ik ben dan niet zo lang bezig, maar er zijn wel meiden die er wat langer over doen dan ik.

Voordelen aan het dragen van geen make-up

Nooit meer in je oog geprikt worden door eyeliner

Hey, het is waar. Ik word dagelijks in mijn oog geprikt door eyeliner. Ik ben die onhandige persoon, die denkt dat eyeliner bedoeld is voor in mijn oog. Ik kan niet zonder eyeliner, maar soms heb ik echt de neiging om dat ding uit het raam te gooien en hopen dat hij nooit meer terug komt.

Warm weer en make-up

Hey, wat dacht je van warm weer en make-up? Meestal loopt mijn make-up dan uit of verdwijnt mijn make-up als sneeuw voor de zon. Zo irritant die uitgelopen make-up en vooral wanneer je net dat ene vlekje wilde camoufleren.

De regenbui

Mijn grootste aardvijand. Net mooi mijn make-up gedaan en dan denkt meneer de regenbui mijn make-up te verpesten. En tja.. Dit lukt hem ook nog helaas. Dan hebben we natuurlijk niet over het feit dat je ook nog de hele dag met deze uitgelopen make-up moet rondlopen.

Geld besparing

Ik was deze bijna vergeten. Weet je hoeveel geld je bespaard als je geen make-up draagt?! Hierdoor kun je veel meer andere dingen kopen. Wat dacht je van die ene nieuwe camera die je al zo lang wilt of de nieuwe iPhone 7?! Tja.. Dat gaat hem gewoon niet worden. Ik vind het gewoon te leuk om make-up te kopen.

Zie jij het voordeel van het dragen van geen make-up?

signature

Follow me on: Bloglovin | Facebook | Instagram | Twitter | Pinterest

Related:

Previous Post Next Post

20 Comments

 • Reply Romy

  Daar zit inderdaad wel wat in, maar toch kan ik niet zonder op z’n minst een beetje mascara πŸ˜‰

  19 september 2016 at 11:10
  • Reply Celine

   Met mascara ben je gelukkig zo klaar πŸ˜‰

   19 september 2016 at 12:36
 • Reply Astrid

  10 minuten heb ik er toch wel voor over πŸ˜‰

  19 september 2016 at 13:35
  • Reply Celine

   Hmm, helaas heb ik je niet kunnen overhalen πŸ˜‰ πŸ˜‰

   19 september 2016 at 14:13
 • Reply Raquel

  This is a good post though I still love my makeup on weekends. For work, I done wear make up at all as I’m work in healthcare and it’s not hygienic to wear it, only for that reason.

  19 september 2016 at 14:22
  • Reply Celine

   I still love to wear make-up as well tho πŸ˜‰

   19 september 2016 at 15:54
 • Reply roamy

  Hello Celine
  Lovely post,brilliant tips all written in an easy to understand way.
  Like most women l can not leave the house without any makeup on.At the minimum, l must have lipgloss.
  No im not williing to give up makeup to save money,dont want to appear all scary and wrinkly out there.

  19 september 2016 at 14:51
  • Reply Celine

   Thankyou so much! I can’t leave the house without any make-up on as well..

   19 september 2016 at 15:55
 • Reply Jonna@Burgertrutjes

  Leuk geschreven! Zelf gebruik ik niet heel veel make-up, dus loop er ook niet op leeg!

  19 september 2016 at 18:07
 • Reply Rosanne

  En toch vind het de tijd en het geld meer dan waard πŸ™‚
  Ik kan er echt van genieten om mijn make up te doen en ga vrijwel nooit de deur uit zonder make up hihi.

  19 september 2016 at 19:19
 • Reply Mariska

  Het is in Nederland toch bijna nooit warm … en ik heb nu al zo veel make-up gekocht, juist zonde om het te laten liggen πŸ˜› ik draag graag make-up! Maar iedereen z’n eigen ding πŸ™‚

  20 september 2016 at 17:53
  • Reply Celine

   Afgelopen maanden was het anders aardig warm in Nederland πŸ˜‰

   20 september 2016 at 19:26
 • Reply EverythingAliex

  I love no make up days and with little 2 year old i have them very often hahaha

  21 september 2016 at 10:56
 • Reply Nicky

  I don’t mind going with a no makeup look, it helps my face “reset” and breathe

  23 september 2016 at 00:58
  • Reply Celine

   Omg so true! Still I can’t go out without make-up πŸ™

   23 september 2016 at 17:35
 • Reply Marsha

  Ze zijn allemaal zeker warm! Kon ik het maar makeup loos door het leven haha.

  6 oktober 2016 at 22:43
 • Reply Eric

  Amazing! This blog looks just like my old one!
  It’s on a totally different topic but it has pretty much the same page layout and design. Wonderful choice of colors!

  18 oktober 2016 at 18:39
 • Reply Rochella

  Ik kan me geen leven voorstellen zonder make-up. Het is echt een verslaving bij mij. Ja in het weekend als ik de deur niet uitga. Dan idd geen make up. Anders lang leve make-up meisjes πŸ™‚

  23 oktober 2016 at 13:48
  • Reply Celine

   Ik vind make-up ook hartstikke leuk, maar wel hele natural make-up πŸ˜‰

   23 oktober 2016 at 15:39
 • Reply Linda

  Haha uhm… nou, ik ben dus zo iemand die het niet in d’r systeem krijgt om te gaan make-uppen ‘s ochtends. Alleen als ik weet dat ik op de foto moet, dan verplicht ik mezelf tot die tien minuten. Maar zolang ik mezelf blij in de spiegel kan aankijken vind ik het allemaal prima

  19 november 2016 at 23:08
 • Leave a Reply

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Lees vorig bericht:
  Carry Slee Verdacht | Review

  Ik denk dat iedereen wel de boeken van Carry Slee kent. Een geweldige schrijfster, die weer een geweldig boek heeft...

  Sluiten