Follow:
TB

De vijf films die je moet zien

Door Celine –De laatste tijd zijn er super veel nieuwe films uitgekomen. Hierbij zitten er natuurlijk erg stomme films, maar ook erge leuke. Vandaag zet ik deze leuke films voor jullie op een rijtje.

Jurassic World.

Untitled-3

Bron.

Jurassic Park was al een geweldige film, maar deze is nog veel beter. Ik heb deze een aantal weken geleden gezien en dit is serieus een van mijn favoriete films.

Beschrijving: Inmiddels zijn er 22 jaar verstreken sinds de gebeurtenissen uit Jurassic Park. Het eiland Isla Nublar is eindelijk omgebouwd tot een volledig pretpark genaamd Jurassic World. Owen maakt deel uit van een groep medewerkers die niet alleen werkt in Jurassic World, maar ook op het eiland woont. Samen onderzoeken zij het gedrag van de dinosaurussen. Een aantal onderzoekers experimenteert met de genen van bestaande dinosauriërs, het resulteert in een levensgevaarlijke dreiging.

Ant-Man.

Je zou het niet denken, maar ik ben serieus met mijn vriend naar Antman geweest. Verrassend genoeg vond ik dit een erg leuke film en ik wil zeker nog een andere film van Marvel zien.

Beschrijving: Scott Lang bezit het verbazingwekkende vermogen om te krimpen (vandaar de naam Antman!). Hierbij versterkt hij zijn kracht. Hij moet zijn mentor, Dokter Hank Pym helpen om het geheim achter zijn spectaculaire Ant-Man pak te beschermen tegen een nieuwe generatie van bedreigingen. Tegenover obstakels moeten Pym en Lang een overval plannen en uitvoeren die de wereld zal redden.

The Age of Adaline.

Oh wat een geweldige en romantische film! Deze film raad ik ook zeker aan als je houd van een beetje romantiek, maar ook mysterie.

Beschrijving: Adaline is rond de eeuwwisseling geboren. Na een ongeval in de jaren ’30 blijft ze voor eeuwig jong. Na jaren van eenzaamheid ontmoet ze eindelijk een man voor wie het misschien de moeite waard is om haar onsterfelijkheid op te geven.

Remember me.

Untitled-5Bron.

Ik weet, dit is niet de nieuwste film, maar zeker de moeite waard om te kijken. Als je van romantiek houd, serieus download of koop hem dan nu meteen.

Beschrijving: Tyler is een jongen die na de zelfmoord van zijn broer en de scheiding van zijn ouders in een staat van totale lethargie belandt. In schril contrast daarmee staat een jonge vrouw Ally Craig. De twee krijgen wat met elkaar, maar niet al het emotionele puin is meteen geruimd.

Welke film wil jij zeker zien?

-Celine.

 

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!:

[wysija_form id=”1″]

Related:

Previous Post Next Post

1 Comment

 • Reply Rilana

  Jurassic World heb ik gezien, ik vond dat echt een gave film haha!

  28 augustus 2015 at 17:09
 • Leave a Reply

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Lees vorig bericht:
  Back-to-school a

  Door Anique- Vandaag zet ik voor jullie een paar apps op een rijtje die handig zijn voor school   Wunderlist...

  Sluiten