Follow:
Beauty Nagels

De tips voor mooiere nagels

strongernagels,mooiere nagels

Nagels vind ik altijd erg belangrijk en daarom verzorg ik mijn nagels dan ook goed. Ik zelf vind het altijd erg lastig om mijn nagels goed en verzorgd eruit te laten zien, maar toch heb ik hier een aantal handigheidjes voor. Daarom deel ik vandaag mijn tips voor mooiere nagels.

Zorg ervoor dat je geen tot weinig gelnagellak gebruikt. Heel veel meiden vinden dit mooi en vooral erg handig, omdat gelnagellak er lang op blijft zitten. Wist je dat gelnagellak broosheid en zelfs uitdroging kan veroorzaken? Ook maakt het je nagels dunner en is de remover voor gelnagellak echt vreselijk voor je nagels.

Wist je dat er vitamine voor je nagels bestaan? Deze vitamine helpen je nagels om sneller te groeien en om sterker te worden. Deze vitamine kun je makkelijk kopen bij bijvoorbeeld de Kruidvat.

Nagelverharder maakt je nagels steviger en zorgen ervoor dat ze dus minder snel afbreken. Maar overdrijf het niet! Bij overmatig verbruik van een nagelverharder kan de stof je nagels uitdrogen en dat willen we natuurlijk niet.

Nepnagels. Een dikke nee van mij. Als je mooiere nagels wilt zorg er dan juist niet voor dat je allemaal neppe dingen op je nagels plakt en hou ze juist lekker naturel. Door de lijm die je op je nagels moet aanbrengen worden je nagels namelijk alleen maar slechter. Niet doen dus!

nagelss

 

Nagel crème wat is dat nou weer voor onzin hoor ik meiden vaak zeggen. Door hand & nagel crème houd jij je nagelriemen lekker soepel en blijven je handen gehydrateerd. Hierdoor breken je nagels minder snel en groeien ze sneller.

♡ Ik weet dat nagellak erg mooi is, maar wist je dat nagellak eigenlijk heel slecht voor je nagels is. Ten eerste moet je altijd een base coat gebruiken, zodat je nagels bescherm zijn. Natuurlijk mag je wel nagellak op doen, maar zorg ervoor dat je nagels ook een keer kunnen uitrusten.

Hoe verzorg jij je nagels?

Liefs, Celine.

Related:

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees vorig bericht:
Fridiary: Druk, druk, druk!

School, bloggen en mijn sociale leven combineren is nogal moeilijk. Toch weet ik dit op een of andere manier te...

Sluiten