Zomer outfits voor wisselvallig weer: NA-KD outfits

De zomer in Nederland is momenteel niet eentje waarmee we heel blij moeten zijn. Het is regelmatig wisselvallig weer en misschien schijnt een uurtje de zon, waarnaar vervolgens het weer regent. Vandaag laat ik twee zomer outfits voor wisselvallig weer van NA-KD zien!...

Max Factor Lipfinity Review + winactie

Lipsticks die 24 uur blijven zitten, een droom, maar is dat dan ook daadwerkelijk zo? Max Factor Lipfinity belooft dat deze lipsticks zo lang blijven zitten. De kleuren van de lipsticks zijn prachtig, maar zullen ze dan ook daadwerkelijk zo lang blijven zitten? Ik nam...

Beste damesschoenen trends voor deze zomer

Alhoewel met het Nederlandse weer het niet altijd lijkt dat de zomer eraan zit te komen, moeten we er toch echt aan geloven! Ik ben zelf groot fan van de zomer en dan vooral de leuke outfits die je in de zomer kan dragen. Leuke zomerjurkjes, rokjes, maar ook...
De tips voor mooiere nagels

Geschreven door Celine Klooster

13 januari 2016

strongernagels,mooiere nagels

Nagels vind ik altijd erg belangrijk en daarom verzorg ik mijn nagels dan ook goed. Ik zelf vind het altijd erg lastig om mijn nagels goed en verzorgd eruit te laten zien, maar toch heb ik hier een aantal handigheidjes voor. Daarom deel ik vandaag mijn tips voor mooiere nagels.

Zorg ervoor dat je geen tot weinig gelnagellak gebruikt. Heel veel meiden vinden dit mooi en vooral erg handig, omdat gelnagellak er lang op blijft zitten. Wist je dat gelnagellak broosheid en zelfs uitdroging kan veroorzaken? Ook maakt het je nagels dunner en is de remover voor gelnagellak echt vreselijk voor je nagels.

Wist je dat er vitamine voor je nagels bestaan? Deze vitamine helpen je nagels om sneller te groeien en om sterker te worden. Deze vitamine kun je makkelijk kopen bij bijvoorbeeld de Kruidvat.

Nagelverharder maakt je nagels steviger en zorgen ervoor dat ze dus minder snel afbreken. Maar overdrijf het niet! Bij overmatig verbruik van een nagelverharder kan de stof je nagels uitdrogen en dat willen we natuurlijk niet.

Nepnagels. Een dikke nee van mij. Als je mooiere nagels wilt zorg er dan juist niet voor dat je allemaal neppe dingen op je nagels plakt en hou ze juist lekker naturel. Door de lijm die je op je nagels moet aanbrengen worden je nagels namelijk alleen maar slechter. Niet doen dus!

nagelss

 

Nagel crème wat is dat nou weer voor onzin hoor ik meiden vaak zeggen. Door hand & nagel crème houd jij je nagelriemen lekker soepel en blijven je handen gehydrateerd. Hierdoor breken je nagels minder snel en groeien ze sneller.

♡ Ik weet dat nagellak erg mooi is, maar wist je dat nagellak eigenlijk heel slecht voor je nagels is. Ten eerste moet je altijd een base coat gebruiken, zodat je nagels bescherm zijn. Natuurlijk mag je wel nagellak op doen, maar zorg ervoor dat je nagels ook een keer kunnen uitrusten.

Hoe verzorg jij je nagels?

Liefs, Celine.

Hey!

Ik ben Celine. Enthousiast, gepassioneerd en een beetje perfectionistisch, maar ik houd vooral van bloggen.  Ik houd er vooral van om mijn passies hier te delen en ik houd er ook van om andere mensen te helpen. Ga naar mijn over mij pagina om meer te weten.

Leuke kortingen & aanraders

Populaire blogs
Pixi Retinol Jasmine Collection: Smooth Skin

Pixi Retinol Jasmine Collection: Smooth Skin

Pixi Beauty is weer uitgekomen met een nieuwe collectie, namelijk de Pixi Retinol Jasmine Collection. Ook bij deze collectie belooft Pixi weer een stralende huid. En ja, dat geloof ik. Tot nu toe zijn alle producten van Pixi Beauty echt heel fijn in gebruik. Maar zal...

Plasticvrije Shampoo Bars: Goed voor het milieu!

Plasticvrije Shampoo Bars: Goed voor het milieu!

Sinds ik shampoo bars gebruik, gebruik ik eigenlijk nooit meer normale shampoo. Er zitten gewoon zoveel voordelen aan het gebruik van een shampoo bar. Het is makkelijk mee te nemen op reis (het is geen vloeistof!), het is milieuvriendelijk en ook nog eens goed voor je...
Meer blogs

Max Factor Lipfinity Review + winactie

Max Factor Lipfinity Review + winactie

Lipsticks die 24 uur blijven zitten, een droom, maar is dat dan ook daadwerkelijk zo? Max Factor Lipfinity belooft dat deze lipsticks zo lang blijven zitten. De kleuren van de lipsticks zijn prachtig, maar zullen ze dan ook daadwerkelijk zo lang...

Pixi Retinol Jasmine Collection: Smooth Skin

Pixi Retinol Jasmine Collection: Smooth Skin

Pixi Beauty is weer uitgekomen met een nieuwe collectie, namelijk de Pixi Retinol Jasmine Collection. Ook bij deze collectie belooft Pixi weer een stralende huid. En ja, dat geloof ik. Tot nu toe zijn alle producten van Pixi Beauty echt heel fijn...

Plasticvrije Shampoo Bars: Goed voor het milieu!

Plasticvrije Shampoo Bars: Goed voor het milieu!

Sinds ik shampoo bars gebruik, gebruik ik eigenlijk nooit meer normale shampoo. Er zitten gewoon zoveel voordelen aan het gebruik van een shampoo bar. Het is makkelijk mee te nemen op reis (het is geen vloeistof!), het is milieuvriendelijk en ook...

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.