Sorel Enkellaarsjes: Voor de winter

Iedereen die mijn blog wel eens heeft gelezen weet dat ik gek ben op enkellaarsjes. Vooral in de winter draag ik ze, maar ook regelmatig in de zomer. Vandaag schrijf ik dan ook een review over de Sorel Women Lolla Ankle Pebble Major, oftewel Sorel enkellaarsjes. Een...

Gezondheidsvoordelen van planten: Plant Rebelz

Planten zijn niet alleen maar leuk, maar hebben ook nog eens heel veel gezondheidsvoordelen. Veel planten zuiveren de lucht en zorgen daarnaast ook nog eens voor een mooie uitstraling in je huis. Benieuwd naar de gezondheidsvoordelen van planten en waar je leuke...

Hunkemöller Fabrieksverkoop Maastricht 2020: Datum + Info

De Hunkemöller fabrieksverkoop is een van mijn favoriete evenementen om heen te gaan. Vorige keer toen ik daar was, was alles maar 2.50! Het was vorig jaar een gigantisch evenement, maar dat gaat dit jaar natuurlijk wel anders. Benieuwd wat de datum van de Hunkemöller...
De tips voor mooiere nagels

Geschreven door Celine Klooster

13 januari 2016

strongernagels,mooiere nagels

Nagels vind ik altijd erg belangrijk en daarom verzorg ik mijn nagels dan ook goed. Ik zelf vind het altijd erg lastig om mijn nagels goed en verzorgd eruit te laten zien, maar toch heb ik hier een aantal handigheidjes voor. Daarom deel ik vandaag mijn tips voor mooiere nagels.

Zorg ervoor dat je geen tot weinig gelnagellak gebruikt. Heel veel meiden vinden dit mooi en vooral erg handig, omdat gelnagellak er lang op blijft zitten. Wist je dat gelnagellak broosheid en zelfs uitdroging kan veroorzaken? Ook maakt het je nagels dunner en is de remover voor gelnagellak echt vreselijk voor je nagels.

Wist je dat er vitamine voor je nagels bestaan? Deze vitamine helpen je nagels om sneller te groeien en om sterker te worden. Deze vitamine kun je makkelijk kopen bij bijvoorbeeld de Kruidvat.

Nagelverharder maakt je nagels steviger en zorgen ervoor dat ze dus minder snel afbreken. Maar overdrijf het niet! Bij overmatig verbruik van een nagelverharder kan de stof je nagels uitdrogen en dat willen we natuurlijk niet.

Nepnagels. Een dikke nee van mij. Als je mooiere nagels wilt zorg er dan juist niet voor dat je allemaal neppe dingen op je nagels plakt en hou ze juist lekker naturel. Door de lijm die je op je nagels moet aanbrengen worden je nagels namelijk alleen maar slechter. Niet doen dus!

nagelss

 

Nagel crème wat is dat nou weer voor onzin hoor ik meiden vaak zeggen. Door hand & nagel crème houd jij je nagelriemen lekker soepel en blijven je handen gehydrateerd. Hierdoor breken je nagels minder snel en groeien ze sneller.

♡ Ik weet dat nagellak erg mooi is, maar wist je dat nagellak eigenlijk heel slecht voor je nagels is. Ten eerste moet je altijd een base coat gebruiken, zodat je nagels bescherm zijn. Natuurlijk mag je wel nagellak op doen, maar zorg ervoor dat je nagels ook een keer kunnen uitrusten.

Hoe verzorg jij je nagels?

Liefs, Celine.

Hey!

Ik ben Celine. Enthousiast, gepassioneerd en een beetje perfectionistisch, maar ik houd vooral van bloggen.  Ik houd er vooral van om mijn passies hier te delen en ik houd er ook van om andere mensen te helpen. Ga naar mijn over mij pagina om meer te weten.

Leuke kortingen & aanraders

Populaire blogs
Gouden oorbellen Combineren: Review & Outfit

Gouden oorbellen Combineren: Review & Outfit

Gouden oorbellen zijn helemaal in en vooral in combinatie met andere gouden tinten. Vandaag review ik dan ook 14-karaat oorbellen van Mostert Juweliers, die ik combineer met prachtige gouden tinten in mijn outfit. Benieuwd naar deze gouden oorbellen? Lees dan deze...

Dit zijn dé zomer essentials van Brandfield

Dit zijn dé zomer essentials van Brandfield

Het mooie weer is eindelijk in Nederland en dat betekent natuurlijk het shoppen van prachtige zomerse artikelen. Ik kreeg de kans om dit ook te doen en dan bij de webshop Brandfield. Zij hebben stuk voor stuk goedkope zomer essentials en ook nog eens een grote sale!...
Meer blogs

Styletone Box voor kerst: Review

Styletone Box voor kerst: Review

De feestdagen komen er weer bijna aan en dat betekent dat het tijd is voor weer wat cadeau inspiratie tips. Deze keer heb ik voor jullie een hartstikke leuke verrassingsbox voor jullie, namelijk de Styletone Box! Het is zeker een aanrader om de...

Max Factor Lipfinity Review + winactie

Max Factor Lipfinity Review + winactie

Lipsticks die 24 uur blijven zitten, een droom, maar is dat dan ook daadwerkelijk zo? Max Factor Lipfinity belooft dat deze lipsticks zo lang blijven zitten. De kleuren van de lipsticks zijn prachtig, maar zullen ze dan ook daadwerkelijk zo lang...

Pixi Retinol Jasmine Collection: Smooth Skin

Pixi Retinol Jasmine Collection: Smooth Skin

Pixi Beauty is weer uitgekomen met een nieuwe collectie, namelijk de Pixi Retinol Jasmine Collection. Ook bij deze collectie belooft Pixi weer een stralende huid. En ja, dat geloof ik. Tot nu toe zijn alle producten van Pixi Beauty echt heel fijn...

0 reacties

Een reactie versturen

You have to agree to the comment policy.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.