Zomer jurkjes van NA-KD: Mini en midi jurken

Het warme weer komt langzaam weer terug en dat betekent dat we kunnen genieten van leuke zomer jurkjes. Ik mistte toch een aantal leuke zomer jurkjes in mijn kast en daarom heb ik weer een flink kunnen shoppen. Deze keer mocht ik wat uitzoeken van de webshop NA-KD....

Badkleding trends 2020: Deze moet je hebben!

Het begint alweer wat warmer te worden in Nederland en alhoewel we natuurlijk niet naar het zwembad of strand mogen, kunnen we wel leuke badkleding dragen in de tuin of op het balkon (mocht je die hebben!). Ook is online shoppen natuurlijk erg leuk in deze tijd. In...

Dunne vesten voor de lente | NA-KD shoplog

De lente komt er eindelijk weer aan. Het wordt wat warmer en het zonnetje begint weer te schijnen. Toch kan de lente nog wat frisjes zijn, maar wil je het liefst wel laagjes dragen, zodat je wat uit kan trekken. In deze shoplog laat ik een aantal dunne vesten voor de...
De tips voor mooiere nagels
0 Reacties

Geschreven door Celine Klooster

13 januari 2016

strongernagels,mooiere nagels

Nagels vind ik altijd erg belangrijk en daarom verzorg ik mijn nagels dan ook goed. Ik zelf vind het altijd erg lastig om mijn nagels goed en verzorgd eruit te laten zien, maar toch heb ik hier een aantal handigheidjes voor. Daarom deel ik vandaag mijn tips voor mooiere nagels.

Zorg ervoor dat je geen tot weinig gelnagellak gebruikt. Heel veel meiden vinden dit mooi en vooral erg handig, omdat gelnagellak er lang op blijft zitten. Wist je dat gelnagellak broosheid en zelfs uitdroging kan veroorzaken? Ook maakt het je nagels dunner en is de remover voor gelnagellak echt vreselijk voor je nagels.

Wist je dat er vitamine voor je nagels bestaan? Deze vitamine helpen je nagels om sneller te groeien en om sterker te worden. Deze vitamine kun je makkelijk kopen bij bijvoorbeeld de Kruidvat.

Nagelverharder maakt je nagels steviger en zorgen ervoor dat ze dus minder snel afbreken. Maar overdrijf het niet! Bij overmatig verbruik van een nagelverharder kan de stof je nagels uitdrogen en dat willen we natuurlijk niet.

Nepnagels. Een dikke nee van mij. Als je mooiere nagels wilt zorg er dan juist niet voor dat je allemaal neppe dingen op je nagels plakt en hou ze juist lekker naturel. Door de lijm die je op je nagels moet aanbrengen worden je nagels namelijk alleen maar slechter. Niet doen dus!

nagelss

 

Nagel crème wat is dat nou weer voor onzin hoor ik meiden vaak zeggen. Door hand & nagel crème houd jij je nagelriemen lekker soepel en blijven je handen gehydrateerd. Hierdoor breken je nagels minder snel en groeien ze sneller.

♡ Ik weet dat nagellak erg mooi is, maar wist je dat nagellak eigenlijk heel slecht voor je nagels is. Ten eerste moet je altijd een base coat gebruiken, zodat je nagels bescherm zijn. Natuurlijk mag je wel nagellak op doen, maar zorg ervoor dat je nagels ook een keer kunnen uitrusten.

Hoe verzorg jij je nagels?

Liefs, Celine.

Hey!

Ik ben Celine. Enthousiast, gepassioneerd en een beetje perfectionistisch, maar ik houd vooral van bloggen.  Ik houd er vooral van om mijn passies hier te delen en ik houd er ook van om andere mensen te helpen. Ga naar mijn over mij pagina om meer te weten.

Leuke kortingen & aanraders

Populaire blogs
Pixi Hydrating Milky Collection | Skincare

Pixi Hydrating Milky Collection | Skincare

Mijn dagelijkse skincare routine bestaat eigenlijk alleen maar uit producten van Pixi Beauty. Een fijn merk voor verschillende huidtypes. Dit fijne merk is weer met nieuwe producten uitgekomen en ze zijn weer erg fijn voor mijn huid. Benieuwd naar de Pixi Hydrating...

De leukste lente enkellaarsjes | Deze heb je nodig!

De leukste lente enkellaarsjes | Deze heb je nodig!

Het is natuurlijk nog winter, maar het weer is momenteel zo mild dat we eigenlijk al een de lente kunnen denken. We kunnen dus stiekem al wat leuke lente kleuren uit de kast halen om zo onze outfits weer op te fleuren. Deze outfits combineer ik het liefst met de...

Meer blogs

Pixi Retinol Jasmine Collection: Smooth Skin

Pixi Retinol Jasmine Collection: Smooth Skin

Pixi Beauty is weer uitgekomen met een nieuwe collectie, namelijk de Pixi Retinol Jasmine Collection. Ook bij deze collectie belooft Pixi weer een stralende huid. En ja, dat geloof ik. Tot nu toe zijn alle producten van Pixi Beauty echt heel fijn...

Plasticvrije Shampoo Bars: Goed voor het milieu!

Plasticvrije Shampoo Bars: Goed voor het milieu!

Sinds ik shampoo bars gebruik, gebruik ik eigenlijk nooit meer normale shampoo. Er zitten gewoon zoveel voordelen aan het gebruik van een shampoo bar. Het is makkelijk mee te nemen op reis (het is geen vloeistof!), het is milieuvriendelijk en ook...

Pixi Hydrating Milky Collection | Skincare

Pixi Hydrating Milky Collection | Skincare

Mijn dagelijkse skincare routine bestaat eigenlijk alleen maar uit producten van Pixi Beauty. Een fijn merk voor verschillende huidtypes. Dit fijne merk is weer met nieuwe producten uitgekomen en ze zijn weer erg fijn voor mijn huid. Benieuwd naar...

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.