Follow:
Modellen nieuws

De tien modellen van HNTM | HNTM Talk

Gisteren was alweer de tweede aflevering van HNTM op televisie. Een geweldige aflevering, al zeg ik het zelf. In deze aflevering werden er tien modellen naar huis gestuurd. Benieuwd wat ik van deze aflevering vond en wat ik van de tien modellen van HNTM vind? Lees dan deze blog.

De tien modellen van HNTM

De tien modellen van HNTM

©Cecilia Zevenhek

Als ik toch echt een iemand moest kiezen, dan is Cecilia echt mijn favoriet. Haar look is zo natuurlijk en ze heeft ook nog iets heel bijzonders aan haar. Sowieso gaat Cecilia het heel ver schoppen! (Oke, dat zei ik ook over andere modellen, dus ik ben eigenlijk totaal niet te vertrouwen).

Een eigen persoonlijkheid

Er werden viltstiften en scharen klaar gelegd, maar eigenlijk werd hier helemaal niet gebruik van gemaakt. Dit vind ik eigenlijk wel raar, omdat je juist daarmee de jury kon overtuigen. Alleen Danilo heeft echt grote veranderingen aan zijn shirt gedaan en zo kan je tenminste laten zien wie je bent en waar je voor staat.

Tom weg?

Ik ben oprecht vrij verbaasd dat Tom weg moest. Alle modellen verdienen het natuurlijk, maar toch ben ik om Tom nog net wat meer verbaasd. Ik had echt verwacht dat Tom het ver kon schoppen en ik dacht dan ook dat de jury hartstikke enthousiast over hem was. Helaas, moest hij toch het veld verlaten.

Lees tip: Kandidaten HNTM 2018 

©D.C Juliet

Wie zou er naar de finale gaan?

Ik doe altijd een kleine voorspelling voor de finale (en meestal is die fout). Als ik drie modellen mocht kiezen, die naar de finale zouden gaan, dan zou ik kiezen voor Fee, Danilo en Cecilia.

Wil je als eerste op de hoogte blijven van HNTM 2018? Meld je dan aan voor deze nieuwsbrief!


Een hostel?

Ik ging echt stuk toen er werd verteld dat de modellen dit keer in een hostel verbleven. Alsof ze geen budget meer hebben om in een echt modellenhuis te slapen.

Volgende week de metamorfoses

Volgende week zijn de metamorfoses aan de beurt en wat heb ik daar zin in zeg. Sowieso ga ik daar een hele uitgebreide post over schrijven, want iedereen weet natuurlijk hoeveel ik van deze metamorfoses houd. Ik hoop echt dat het heftige metamorfoses worden (sorry).

Wat vind jij van de tien modellen van HNTM en vind je dat iedereen het verdient?

Related:

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees vorig bericht:
Bordeaux bloemen jurk van Forever 21 | outfit

Ik ben toch echt wel gek op jurkjes. Jurkjes zijn hartstikke comfortabel, leuk en zijn ook nog eens heel makkelijk...

Sluiten