Hoe laat je een doffe huid weer meer stralen?

Heb je last van een doffe huid? Wisseling van de seizoenen, een drukke periode of veranderingen in je leven: er kunnen verschillende redenen aan ten grondslag liggen. Het is natuurlijk vervelend en je wilt er zo snel mogelijk weer vanaf. De juiste huidverzorging...

Etherische oliën van Jiva Organic: Review

Ik ben gek op etherische oliën. Ze ruiken heerlijk en je kan ze ook in verschillende producten stoppen. Zo gebruik ik graag etherische oliën in mijn zelfgemaakte deo, om die zo een lekker geurtje te geven. Dit keer review ik dan ook de etherische oliën van Jiva...

Vakantiepark in de natuur: Recreatiepark de Leistert

Limburg heeft prachtige natuur en je kan daar dus ook prachtig verblijven. Ik ben zelf gek op de natuur en ga graag dagjes weg naar een vakantiepark in de natuur. Er zijn namelijk maar liefst drie verschillende nationale parken in Limburg en het is een provincie waar...
De tien modellen van HNTM | HNTM Talk
0 Comments

Written by Celine

11 september 2018

Gisteren was alweer de tweede aflevering van HNTM op televisie. Een geweldige aflevering, al zeg ik het zelf. In deze aflevering werden er tien modellen naar huis gestuurd. Benieuwd wat ik van deze aflevering vond en wat ik van de tien modellen van HNTM vind? Lees dan deze blog.

De tien modellen van HNTM

©Cecilia Zevenhek

Als ik toch echt een iemand moest kiezen, dan is Cecilia echt mijn favoriet. Haar look is zo natuurlijk en ze heeft ook nog iets heel bijzonders aan haar. Sowieso gaat Cecilia het heel ver schoppen! (Oke, dat zei ik ook over andere modellen, dus ik ben eigenlijk totaal niet te vertrouwen).

Een eigen persoonlijkheid

Er werden viltstiften en scharen klaar gelegd, maar eigenlijk werd hier helemaal niet gebruik van gemaakt. Dit vind ik eigenlijk wel raar, omdat je juist daarmee de jury kon overtuigen. Alleen Danilo heeft echt grote veranderingen aan zijn shirt gedaan en zo kan je tenminste laten zien wie je bent en waar je voor staat.

Tom weg?

Ik ben oprecht vrij verbaasd dat Tom weg moest. Alle modellen verdienen het natuurlijk, maar toch ben ik om Tom nog net wat meer verbaasd. Ik had echt verwacht dat Tom het ver kon schoppen en ik dacht dan ook dat de jury hartstikke enthousiast over hem was. Helaas, moest hij toch het veld verlaten.

Lees tip: Kandidaten HNTM 2018

©D.C Juliet

Wie zou er naar de finale gaan?

Ik doe altijd een kleine voorspelling voor de finale (en meestal is die fout). Als ik drie modellen mocht kiezen, die naar de finale zouden gaan, dan zou ik kiezen voor Fee, Danilo en Cecilia.

Wil je als eerste op de hoogte blijven van HNTM 2018? Meld je dan aan voor deze nieuwsbrief!


Een hostel?

Ik ging echt stuk toen er werd verteld dat de modellen dit keer in een hostel verbleven. Alsof ze geen budget meer hebben om in een echt modellenhuis te slapen.

Volgende week de metamorfoses

Volgende week zijn de metamorfoses aan de beurt en wat heb ik daar zin in zeg. Sowieso ga ik daar een hele uitgebreide post over schrijven, want iedereen weet natuurlijk hoeveel ik van deze metamorfoses houd. Ik hoop echt dat het heftige metamorfoses worden (sorry).

Wat vind jij van de tien modellen van HNTM en vind je dat iedereen het verdient?

Hey!

I am Celine. Enthusiastic, passionated and a bit perfectionistic, but I especially love blogging. Sharing my beauty and fashion tips was always something I loved to do. Go to my about me page to get to know me.

Nice discounts

Popular blogs

De leukste truien trends voor herfst 2022

De leukste truien trends voor herfst 2022

Het begint langzaamaan al wat koeler te worden en dat betekent dat het weer tijd is voor leuke truien. Ik draag truien eigenlijk de hele herfst en winter door. Leuk voor over een jurkje, maar ook voor boven een broek. Benieuwd naar de leukste truien trends voor herfst...

Populaire trouwjurk merken voor 2022: Dit zijn de nieuwste trends

We zijn nu ruim op de helft van 2022 en het trouwjurken seizoen is goed aan te gang. Ondertussen kunnen we dan ook zien wat de populaire trouwjurk merken voor 2022 zijn. Brides to be, ga er daarom maar eens goed voor zitten, want dit is het artikel waar je op hebt...

More blogs

Tweede metamorfose van HNTM | Zo anders?!

Tweede metamorfose van HNTM | Zo anders?!

Het is weer zo ver, de tweede metamorfose van HNTM is op televisie geweest! Sommige metamorfoses waren natuurlijk shocking en anderen toch wat minder. Lees hier de recap van deze aflevering. Jay is echt zo'n persoon die op het eerste gezicht niet...

Metamorfoses van HNTM 2019 | HNTM Talk

Metamorfoses van HNTM 2019 | HNTM Talk

In het eerste huis zijn de metamorfoses al geweest en ik moet zeggen dat dit toch een van de leukste afleveringen zijn. Voor sommigen waren de metamorfoses weer shocking. En voor anderen was er eigenlijk helemaal niets aan de hand. Benieuwd wat ik...

Kandidaten HNTM 2019 | Wie zijn er nog over?

Kandidaten HNTM 2019 | Wie zijn er nog over?

Als je de aflevering van afgelopen maandag hebt gezien, dan was je erachter gekomen dat er twee verschillende modellenhuizen zijn met ieder acht verschillende modellen. Deze twist brengt wat spanning in het spel en vooral als je ziet wie de...

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.