Hunkemöller Fabrieksverkoop Maastricht 2020: Datum + Info

De Hunkemöller fabrieksverkoop is een van mijn favoriete evenementen om heen te gaan. Vorige keer toen ik daar was, was alles maar 2.50! Het was vorig jaar een gigantisch evenement, maar dat gaat dit jaar natuurlijk wel anders. Benieuwd wat de datum van de Hunkemöller...

Zaful shoplog: Bikini & zomer outfits

Een tijdje geleden mocht ik een aantal items uitzoeken bij Zaful. Een Chinese webshop waar je allerlei leuke kleding en accessoires kan vinden voor een lage prijs. Ik vind online shoppen soms vrij lastig. Je weet nooit of het gaat passen.. Daarom vertel ik vandaag...

Gouden oorbellen Combineren: Review & Outfit

Gouden oorbellen zijn helemaal in en vooral in combinatie met andere gouden tinten. Vandaag review ik dan ook 14-karaat oorbellen van Mostert Juweliers, die ik combineer met prachtige gouden tinten in mijn outfit. Benieuwd naar deze gouden oorbellen? Lees dan deze...
De tien modellen van HNTM | HNTM Talk

Geschreven door Celine Klooster

11 september 2018

Gisteren was alweer de tweede aflevering van HNTM op televisie. Een geweldige aflevering, al zeg ik het zelf. In deze aflevering werden er tien modellen naar huis gestuurd. Benieuwd wat ik van deze aflevering vond en wat ik van de tien modellen van HNTM vind? Lees dan deze blog.

De tien modellen van HNTM

©Cecilia Zevenhek

Als ik toch echt een iemand moest kiezen, dan is Cecilia echt mijn favoriet. Haar look is zo natuurlijk en ze heeft ook nog iets heel bijzonders aan haar. Sowieso gaat Cecilia het heel ver schoppen! (Oke, dat zei ik ook over andere modellen, dus ik ben eigenlijk totaal niet te vertrouwen).

Een eigen persoonlijkheid

Er werden viltstiften en scharen klaar gelegd, maar eigenlijk werd hier helemaal niet gebruik van gemaakt. Dit vind ik eigenlijk wel raar, omdat je juist daarmee de jury kon overtuigen. Alleen Danilo heeft echt grote veranderingen aan zijn shirt gedaan en zo kan je tenminste laten zien wie je bent en waar je voor staat.

Tom weg?

Ik ben oprecht vrij verbaasd dat Tom weg moest. Alle modellen verdienen het natuurlijk, maar toch ben ik om Tom nog net wat meer verbaasd. Ik had echt verwacht dat Tom het ver kon schoppen en ik dacht dan ook dat de jury hartstikke enthousiast over hem was. Helaas, moest hij toch het veld verlaten.

Lees tip: Kandidaten HNTM 2018

©D.C Juliet

Wie zou er naar de finale gaan?

Ik doe altijd een kleine voorspelling voor de finale (en meestal is die fout). Als ik drie modellen mocht kiezen, die naar de finale zouden gaan, dan zou ik kiezen voor Fee, Danilo en Cecilia.

Wil je als eerste op de hoogte blijven van HNTM 2018? Meld je dan aan voor deze nieuwsbrief!


Een hostel?

Ik ging echt stuk toen er werd verteld dat de modellen dit keer in een hostel verbleven. Alsof ze geen budget meer hebben om in een echt modellenhuis te slapen.

Volgende week de metamorfoses

Volgende week zijn de metamorfoses aan de beurt en wat heb ik daar zin in zeg. Sowieso ga ik daar een hele uitgebreide post over schrijven, want iedereen weet natuurlijk hoeveel ik van deze metamorfoses houd. Ik hoop echt dat het heftige metamorfoses worden (sorry).

Wat vind jij van de tien modellen van HNTM en vind je dat iedereen het verdient?

Hey!

Ik ben Celine. Enthousiast, gepassioneerd en een beetje perfectionistisch, maar ik houd vooral van bloggen.  Ik houd er vooral van om mijn passies hier te delen en ik houd er ook van om andere mensen te helpen. Ga naar mijn over mij pagina om meer te weten.

Leuke kortingen & aanraders

Populaire blogs
Zomer outfits voor wisselvallig weer: NA-KD outfits

Zomer outfits voor wisselvallig weer: NA-KD outfits

De zomer in Nederland is momenteel niet eentje waarmee we heel blij moeten zijn. Het is regelmatig wisselvallig weer en misschien schijnt een uurtje de zon, waarnaar vervolgens het weer regent. Vandaag laat ik twee zomer outfits voor wisselvallig weer van NA-KD zien!...

Max Factor Lipfinity Review + winactie

Max Factor Lipfinity Review + winactie

Lipsticks die 24 uur blijven zitten, een droom, maar is dat dan ook daadwerkelijk zo? Max Factor Lipfinity belooft dat deze lipsticks zo lang blijven zitten. De kleuren van de lipsticks zijn prachtig, maar zullen ze dan ook daadwerkelijk zo lang blijven zitten? Ik nam...
Meer blogs

Tweede metamorfose van HNTM | Zo anders?!

Tweede metamorfose van HNTM | Zo anders?!

Het is weer zo ver, de tweede metamorfose van HNTM is op televisie geweest! Sommige metamorfoses waren natuurlijk shocking en anderen toch wat minder. Lees hier de recap van deze aflevering. Jay is echt zo'n persoon die op het eerste gezicht niet...

Metamorfoses van HNTM 2019 | HNTM Talk

Metamorfoses van HNTM 2019 | HNTM Talk

In het eerste huis zijn de metamorfoses al geweest en ik moet zeggen dat dit toch een van de leukste afleveringen zijn. Voor sommigen waren de metamorfoses weer shocking. En voor anderen was er eigenlijk helemaal niets aan de hand. Benieuwd wat ik...

Kandidaten HNTM 2019 | Wie zijn er nog over?

Kandidaten HNTM 2019 | Wie zijn er nog over?

Als je de aflevering van afgelopen maandag hebt gezien, dan was je erachter gekomen dat er twee verschillende modellenhuizen zijn met ieder acht verschillende modellen. Deze twist brengt wat spanning in het spel en vooral als je ziet wie de...

0 reacties

Een reactie versturen

You have to agree to the comment policy.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.