Populaire trouwjurk merken voor 2022: Dit zijn de nieuwste trends

We zijn nu ruim op de helft van 2022 en het trouwjurken seizoen is goed aan te gang. Ondertussen kunnen we dan ook zien wat de populaire trouwjurk merken voor 2022 zijn. Brides to be, ga er daarom maar eens goed voor zitten, want dit is het artikel waar je op hebt...

3 tips voor het uitzoeken van een verrassend cadeau

Er is vaak wel een reden om iets cadeau te geven. Bijvoorbeeld omdat de feestdagen er weer aankomen, omdat iemand jarig is of omdat je iemand die in het ziekenhuis ligt graag een hart onder de riem wilt steken. Maar het blijft best lastig om tot een goed cadeau te...

Plasticvrij schoonmaken: Tips en tricks

Plastic flessen voor zeep gebruik je regelmatig en dan hebben we het nog niet gehad over de plastic flesjes om je handen schoon te maken. Ik was al erg lang op zoek naar een goed alternatief, totdat ik Savvy tegenkwam. Wil jij ook plasticvrij schoonmaken? Bekijk dan...
De mooiste dingen in het leven zijn gratis

Geschreven door Celine

18 februari 2015Door Anique – De afgelopen jaren zijn mensen veel materialistischer geworden heb ik het idee. Maar veel mensen vergeten dat de mooiste dingen in het leven gratis zijn. Natuurlijk is het leuk als je die nieuwe designer tas hebt, maar wees eens eerlijk: een knuffel of een kus van een dierbare heeft toch net zoveel waarde, of misschien nog wel meer, als die designer tas? Vandaag heb ik voor jullie een lijstje met de mooiste dingen in het leven! 


– een knuffel van een dierbare. Helemaal gratis en het kan je ultiem gelukkig maken!

– Een kus van je geliefde,

– Familie. Familie zal er altijd voor je zijn. Het enige wat je zeker weten hebt in het leven is familie.

– Lachen. Geef nou toe, de pijn in je buik na een lachbui is de leukste pijn die je kunt hebben.

– Goede herinneringen. Denken aan de mooie dingen in het verleden, er zijn maar weinig dingen die fijner zijn dan dat.

– Liefde. Een mens kan niet leven zonder liefde, en laat liefde nou net gratis zijn.

Voor ieder mens heeft geluk een andere betekenis. Maar ik geloof dat iedereen het er wel mee eens is dat de mooiste dingen toch echt gratis zijn, Ik heb een lijstje gemaakt voor de dingen die mij gelukkig maken en gratis zijn, maar er zijn natuurlijk nog veel meer dingen! Bijvoorbeeld het fluiten van de vogels als je wakker wordt of het zonnetje dat je kamer in schijnt. Er zijn zoveel redenen om je blij en gelukkig te voelen, laat je dan niet ongelukkig voelen door één klein dingetje. En iedereen heeft wel eens een slechte dag, maar een slechte dag is niet meteen een rotleven! Lach en leef je dromen.

  Follow us on:

www.instagram.com/magicalfxllswww.twitter/com/beautyb_nlwww.instagram.com/aniquevdmeerhttps://www.bloglovin.com/blog/12800301www.instagram.com/beautyb_nl

Hey!

Ik ben Celine. Enthousiast, gepassioneerd en een beetje perfectionistisch, maar ik houd vooral van bloggen.  Ik houd er vooral van om mijn passies hier te delen en ik houd er ook van om andere mensen te helpen. Ga naar mijn over mij pagina om meer te weten.

Duurzame mode

Duurzame blogs
Plasticvrij schoonmaken: Tips en tricks

Plasticvrij schoonmaken: Tips en tricks

Plastic flessen voor zeep gebruik je regelmatig en dan hebben we het nog niet gehad over de plastic flesjes om je handen schoon te maken. Ik was al erg lang op zoek naar een goed alternatief, totdat ik Savvy tegenkwam. Wil jij ook plasticvrij schoonmaken? Bekijk dan...

Fast fashion: Wat is het en hoe kan je veranderen?

Fast fashion: Wat is het en hoe kan je veranderen?

Fast fashion is een term wat steeds meer gebruikt wordt in de fashion wereld. Wil je weten wat het is en hoe jij je eigen fashion gedrag kan veranderen? Lees dan deze blog. Fast fashion verwijst naar een bedrijfsmodel van bedrijven die snel inspelen op nieuwe fashion...

Meer blogs

De leukste cadeautjes voor iedereen

De leukste cadeautjes voor iedereen

Ik houd van kleine hebbedingetjes en cadeautjes. Gisteren was het natuurlijk moederdag en ik kon het gewoon niet laten om wat leuke dingen te scoren voor mijn lieve moeder. Ook heb ik nog wat leuke dingetjes voor mijzelf gehaald. Ik ben zeker gek...

De vijf meest gelezen beauty artikelen van 2016

De vijf meest gelezen beauty artikelen van 2016

Ik heb dit jaar natuurlijk erg veel beauty artikelen geschreven. Wat zijn nou de meest gelezen beauty artikelen van 2016? Dat lees je in dit artikel. Review | Max & More Primer Blijkbaar zijn mijn lezers echte koopjesjagers. Deze primer kost...

Celine interviewt: Patricia neemt je mee

Celine interviewt: Patricia neemt je mee

Patricia, een blogger die ik nog niet kende, maar die ik zeker ga volgen. Het is zeker het waard om dit interview te lezen, dus zeker doen. 1. Wie ben je? Hoe heet je, wat zijn je hobby’s enc? Ik ben Patricia, 33 jaar en woon samen met mijn vrouw...

1 Reactie

  1. Lexi

    Ik werd hier helemaal happy van!

    Antwoord

Een reactie versturen

You have to agree to the comment policy.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.