Sorel Enkellaarsjes: Voor de winter

Iedereen die mijn blog wel eens heeft gelezen weet dat ik gek ben op enkellaarsjes. Vooral in de winter draag ik ze, maar ook regelmatig in de zomer. Vandaag schrijf ik dan ook een review over de Sorel Women Lolla Ankle Pebble Major, oftewel Sorel enkellaarsjes. Een...

Gezondheidsvoordelen van planten: Plant Rebelz

Planten zijn niet alleen maar leuk, maar hebben ook nog eens heel veel gezondheidsvoordelen. Veel planten zuiveren de lucht en zorgen daarnaast ook nog eens voor een mooie uitstraling in je huis. Benieuwd naar de gezondheidsvoordelen van planten en waar je leuke...

Hunkemöller Fabrieksverkoop Maastricht 2020: Datum + Info

De Hunkemöller fabrieksverkoop is een van mijn favoriete evenementen om heen te gaan. Vorige keer toen ik daar was, was alles maar 2.50! Het was vorig jaar een gigantisch evenement, maar dat gaat dit jaar natuurlijk wel anders. Benieuwd wat de datum van de Hunkemöller...
De leukste lente enkellaarsjes | Deze heb je nodig!

Geschreven door Celine Klooster

20 februari 2020

Het is natuurlijk nog winter, maar het weer is momenteel zo mild dat we eigenlijk al een de lente kunnen denken. We kunnen dus stiekem al wat leuke lente kleuren uit de kast halen om zo onze outfits weer op te fleuren. Deze outfits combineer ik het liefst met de leukste lente enkellaarsjes. Deze zijn er in alle soorten en maten. Benieuwd welke dit zijn? Lees dan deze blog.

De leukste lente enkellaarsjes

De leukste lente enkellaarsjes

Nep leren enkellaarsjes

Nep leren enkellaarsjes zijn echt mijn favoriet en zo heb ik er toch wel een aantal van deze soort laarsjes in mijn kast liggen. Zelf koop ik meestal nep leren schoenen, maar als je liever voor echte leren laarsjes gaat, dan kan dit natuurlijk ook. Daarnaast kan je deze nep leren enkellaarsjes goed combineren met bijvoorbeeld zilveren of gouden details op de laarsjes. Ook kan je deze laarsjes goed combineren met een leuke wijde broek. Zo zijn er leuke nep leren enkellaarsjes bij van den Assem.

De leukste lente enkellaarsjes: Chelsea boots

Deze laarsjes waren een tijdje geleden helemaal in en je zag echt iedereen ze dragen: mannen en vrouwen. In elke winkel kan je deze laarsjes eigenlijk wel vinden en als je voor een neutrale look gaat, dan moet je eigenlijk wel deze laarsjes hebben. Ik zie ze regelmatig in de winkel liggen voor een heel klein prijsje!

Cowboylaarzen

Als je een keertje iets heel anders wil, dan moet je echt eens gaan voor cowboylaarzen. Zo kan je cowboylaarzen met dierenprint kopen, maar ook in andere kleuren zoals zwart, wit of bruin.

 

De leukste lente enkellaarsjes

Laarsjes met studs

Een tijdje geleden waren deze soort enkellaarsjes helemaal in, maar je hoeft toch niet altijd met de trends mee te gaan, toch ;)? Het fijne aan deze laarsjes is dat ze heel makkelijk te combineren zijn. Je kan er eigenlijk alles mee dragen en zijn bijvoorbeeld makkelijker te combineren dan laarsjes met dierenprint. Het liefst koop ik deze laarsjes met zilveren of gouden studs.

De leukste lente enkellaarsjes

De leukste lente enkellaarsjes: Laarsjes met dierenprint

Ik wilde al een tijdje heel graag laarsjes met dierenprint en ik heb dan ook eindelijk deze laarsjes gevonden. Deze laarsjes met dierenprint zijn dan ook erg leuk te combineren met bijvoorbeeld een topje in dezelfde dierenprint.

 

Witte enkellaarsjes

Oke, witte schoenen worden meestal wel snel vies, maar als je er voorzichtig mee doet, dan kunnen ze wel heel leuk zijn! Misschien koop ik witte sneakers, maar wat dacht je van witte enkellaarsjes? Meestal neig je toch wat sneller naar zwarte enkellaarsjes, maar verandering is natuurlijk ook leuk. Toral schoenen heeft een hoop leuke witte enkellaarsjes.

De leukste lente enkellaarsjes: Enkellaarsjes met hak

Als je jouw outfit iets eleganter wil maken, dan kan je het beste gaan voor enkellaarsjes met hak. Je kan daarnaast dan ook kiezen tussen een wat hogere hak of een wat lagere hak. Deze enkellaarsjes met hak zijn er natuurlijk in alle soorten en maten. Wat dacht je van witte enkellaarsjes met hak? Of juist enkellaarsjes met dierenprint en een hak. Ook natuurlijk perfect voor de wat kortere dames onder ons ;).

De leukste lente enkellaarsjes

Het combineren van trends

Ik heb het hierboven natuurlijk al even genoemd, maar vaak worden dus ook trends gecombineerd. Zo kocht ik laatst zwarte nep leren laarsjes met dierenprint en studs. Dit klinkt als een hele drukke combinatie, maar doordat de details zo klein zijn, is zo’n combinatie echt heel leuk!

Wat vind jij de leukste lente enkellaarsjes?

Hey!

Ik ben Celine. Enthousiast, gepassioneerd en een beetje perfectionistisch, maar ik houd vooral van bloggen.  Ik houd er vooral van om mijn passies hier te delen en ik houd er ook van om andere mensen te helpen. Ga naar mijn over mij pagina om meer te weten.

Leuke kortingen & aanraders

Populaire blogs
Gouden oorbellen Combineren: Review & Outfit

Gouden oorbellen Combineren: Review & Outfit

Gouden oorbellen zijn helemaal in en vooral in combinatie met andere gouden tinten. Vandaag review ik dan ook 14-karaat oorbellen van Mostert Juweliers, die ik combineer met prachtige gouden tinten in mijn outfit. Benieuwd naar deze gouden oorbellen? Lees dan deze...

Dit zijn dé zomer essentials van Brandfield

Dit zijn dé zomer essentials van Brandfield

Het mooie weer is eindelijk in Nederland en dat betekent natuurlijk het shoppen van prachtige zomerse artikelen. Ik kreeg de kans om dit ook te doen en dan bij de webshop Brandfield. Zij hebben stuk voor stuk goedkope zomer essentials en ook nog eens een grote sale!...
Meer blogs

Camel Timberland laarsjes: Review

Camel Timberland laarsjes: Review

Het is een hele lange tijd geleden dat ik online heb geshopt. Toch was ik al een lange tijd opzoek naar leuke schoenen en toen OMODA mij vroeg of ik een paar wilde reviewen, zei ik natuurlijk geen nee. Vandaag review ik dan ook de Camel Timberland...

Fashion cadeaus voor mannen: Tips

Fashion cadeaus voor mannen: Tips

Cadeaus voor mannen uitkiezen is altijd erg lastig. Al helemaal als het erop aankomt. De feestdagen komen er al langzaam aan en daarom is het tijd om alvast even rond te kijken naar fashion cadeaus voor mannen. Benieuwd naar leuke cadeau ideeën?...

Sorel Enkellaarsjes: Voor de winter

Sorel Enkellaarsjes: Voor de winter

Iedereen die mijn blog wel eens heeft gelezen weet dat ik gek ben op enkellaarsjes. Vooral in de winter draag ik ze, maar ook regelmatig in de zomer. Vandaag schrijf ik dan ook een review over de Sorel Women Lolla Ankle Pebble Major, oftewel Sorel...

0 reacties

Een reactie versturen

You have to agree to the comment policy.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.