Follow:
TB

De leukste films van 20


Door Celine – Wie houd er nou niet van films? Vandaag laat ik jullie de leukste films van 2015 zien, die nog in de bioscoop moeten komen.

Insurgent.

Voor deze film moet je eerst het eerste deel ”Divergent” gezien hebben. (Spoiler: Als je Divergent nog niet hebt gezien zou ik dit even overslaan). Tris en Four zijn nu vluchtelingen opgejaagd door Jeanine. In een race tegen de klok moeten ze uitvogelen waarom de familie van Tris zich opofferde en waarom de leiders van Eruditie alles doen om hen tegen te houden. Nagejaagd door beslissingen uit het verleden, maar wanhopig haar geliefden te beschermen, moet Tris, met Four aan haar zijde, de ene na de onmogelijke uitdaging zien te overkomen.
In de bioscoop: 18 maart 2015.
Samenvatting: Bron.
 

Jupiter Ascending.

In de toekomst wordt er gefocust op een jonge berooide menselijke vrouw (Mila Kunis) voor moord door de koningin van het universum, en ze begint haar lot te voltooien om het bewind van de koningin te vernietigen.
Nu in de bioscoop.
 
films

 

 

 

 

 

 

 

Cinderella.

Disney films. Wie houd er nou niet van? Net als vele andere kan ik niet wachten op deze film.
 
Het verhaal van”Cinderella” volgt het verhaal van de jonge Ella (Lily James) wiens koopman vader hertrouwt na de dood van haar moeder. Ze steunt graag haar liefhebbende vader, Ella verwelkomt haar nieuwe stiefmoeder (Cate Blanchett) en haar dochters Anastasia (Holliday Grainger) en Drisella (Sophie McShera) in het familiehuis. Maar, als Ella’s vader onverwachts overlijdt, vindt ze zich zelf onderworpen aan de genade van een jaloerse en wrede nieuwe familie.
 
In de bioscoop: 13 maart 2015.
Samenvatting: Bron. 
Bron foto.

While We’re Young.

Terwijl worstelend met de veranderingen door middelbare leeftijd wordt het eentonige leven van een filmmaker (Ben Stiller) en zijn vrouw (Naomi Watts) nieuw leven ingeblazen door hun vriendschap met een paar hipsters in de twintig.
 
In de bioscoop: 27 maart 2015.
Samenvatting: Bron.
 

Hungergames Mockingjay part 2.

 
 
Voor deze film moet je eerst de andere delen van de Hungergames hebben gezien.
 
Nadat Katniss gesymboliseerd is als de Mockingjay voert ze een revolutie uit tegen het Capitol. Het is het tweede deel van Monkingjay en de opvolger van The Hunger Games Monkingjay part 1.
 
In de bioscoop: 20 november 2015.
 
Welke films ga jij zeker zien?
 
-Celine.
 

  Follow us on:

 

www.instagram.com/magicalfxllswww.twitter/com/beautyb_nlwww.instagram.com/aniquevdmeerhttps://www.bloglovin.com/blog/12800301www.instagram.com/beautyb_nl

 

Related:

Previous Post Next Post

4 Comments

 • Reply Merel

  Ik kan niet wachten op the Hungergames Mockingjay part 2! Divergent moet ik nog steeds kijken, erg he?

  7 maart 2015 at 19:46
 • Reply The Beauty boulevard

  Als je de Hungergames leuk vind, dan vind je pas divergent ook leuk!

  7 maart 2015 at 20:28
 • Reply Eilish (artisticstateofmind)

  Insurgent en The Hunger Games sowieso! Maar ook Fast & Furious 7 komt uit, Avangers, Minion movie,Ted 2 en Star Wars! Een hele hoop! Ook Boy 7 wil ik nog zien. Big Hero 6 moet je ook gezien hebben, die is geweldig!

  7 maart 2015 at 22:18
 • Reply The Beauty boulevard

  Zo dat zijn er een hoop! Daar gaat mijn portemonnee :'). De films die in het artikel staan zijn de films die ik echt in de bioscoop wil zien. De rest die jij zegt ga ik zeker downloaden en bekijken!

  8 maart 2015 at 00:18
 • Leave a Reply

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Lees vorig bericht:
  Only You nagellak review (me

  Door Anique - Vandaag heb ik voor jullie een mega nagellak review van het merk Only You. Dit is verkrijgbaar...

  Sluiten