Hoe laat je een doffe huid weer meer stralen?

Heb je last van een doffe huid? Wisseling van de seizoenen, een drukke periode of veranderingen in je leven: er kunnen verschillende redenen aan ten grondslag liggen. Het is natuurlijk vervelend en je wilt er zo snel mogelijk weer vanaf. De juiste huidverzorging...

Etherische oliën van Jiva Organic: Review

Ik ben gek op etherische oliën. Ze ruiken heerlijk en je kan ze ook in verschillende producten stoppen. Zo gebruik ik graag etherische oliën in mijn zelfgemaakte deo, om die zo een lekker geurtje te geven. Dit keer review ik dan ook de etherische oliën van Jiva...

Vakantiepark in de natuur: Recreatiepark de Leistert

Limburg heeft prachtige natuur en je kan daar dus ook prachtig verblijven. Ik ben zelf gek op de natuur en ga graag dagjes weg naar een vakantiepark in de natuur. Er zijn namelijk maar liefst drie verschillende nationale parken in Limburg en het is een provincie waar...
De Koffie/Thee Tag.
0 Comments

Written by Celine

21 juni 2015

Door Celine – Deze tag kwam ik tegen op Teskuh.nl en wat vind ik hem leuk zeg! 

 

Met wie dronk jij je eerste kopje koffie? En je eerste kop thee? Hoe smaakte dat?

Mijn eerste kopje koffie dronk ik toch echt met mijn moeder. Mijn moeder zelf drinkt altijd erg veel koffie en ze heeft mij onderhand ook wel verslaafd gemaakt. Vooral koffie op een koude dag vind ik heerlijk.
Mijn eerste kopje thee, eerlijk gezegd heb ik geen idee ( Hah! Dat rijmt!). Mijn eerste kopje thee was denk ik niet heel erg bijzonder, anders zou ik het wel herinneren.
Met wie drink jij graag koffie of thee?
Ik drink met iedereen wel graag een kopje koffie of thee. Ik neem aan dat de koffie niet opeens anders gaat smaken, als ik het met iemand anders drink.

Op welke momenten van de dag drink je koffie of thee?
Middag! Ik ben echt niet iemand die koffie naar binnen kan werken in de ochtend. Eerlijk gezegd kan ik niets naar binnen werken in de ochtend. In de middag of de avond drink ik dus het liefst koffie.
Thee kan ik misschien nog wel in de ochtend drinken, het ligt eraan hoe laat het is.
Wat is je favoriete koffie? En je favoriete thee?
Ijskoffie! Yamyam.. Ijsjekoffie van de lidl of van de Hema is echt hemels.
Als je me ergens op wil trakteren, dan is het wel kaneelthee. De smaak en de geur is zo lekker..
Wat is je favoriete koffie/theemerk?
Wij hebben thuis een koffiezetapparaat waar je koffiebonen in moet doen. Dus echt een koffiemerk heb ik niet. Oh! Bijna vergeten! Starbucks is natuurlijk mijn favoriete koffiemerk. Ik weet het, Starbucks is duur, maar wat hebben ze lekkere koffie zeg. Als theemerk drink ik vaak Lipton. Dat merk heeft eigenlijk alle smaken die je wilt hebben.
Probeer je vaak nieuwe soorten/smaken uit, of blijf je trouw aan één soort/smaak?
Ik ben zelf opzoek naar siropen, die ik in mijn ijskoffie kan doen, maar ik heb helaas nog niet echt iets gevonden. Met thee probeer ik echt duizend smaken uit. Opzoek naar de beste theesmaak.

Heb je aparte soorten soorten/smaken in huis voor je gasten?
Wij hebben thuis een echte theekast. Noem een smaak en meestal hebben wij het.
Op ons koffiezetapparaat kun je selecteren, wat voor koffie je wilt. Van Cappuccino naar Espresso enc.
Waar koop jij je koffie en thee?
Mijn moeder koopt altijd de koffiebonen, waar weet ik eerlijk gezegd niet. Thee koop ik in allerlei schattige winkeltjes, laatst zag ik bij Mark & Spencer allemaal lekkere theesmaken, ik zag zelf een theesmaak, die precies dezelfde verpakking als Arizona had. Die ik heb ik uiteindelijk ook gekocht.
Hoe drink jij je standaard kopje koffie/thee?
Hoe ik mijn standaard kopje koffie of thee drink. Nou misschien zeg ik iets heel raars, maar ik drink het met mijn mond..
Wat vind jij het lekkerst bij de koffie of thee?
Koffieleutjes! En dan lekker dopen in je koffie of thee.

Een gemene: nooit meer koffie of nooit meer thee?

Dit is een moeilijke, maar als ik dan echt moest kiezen zou ik nooit meer zonder thee willen. Koffie vind ik net iets lekkerder dan thee en het geeft je gewoon net even die extra boost. Ook als ik moest inbeelden, om zonder ijskoffie de zomer door te moeten, dat kan ik gewoon niet aan.

Ga jij deze tag ook doen en houdt jij van koffie of thee?

-Celine.

  Follow us on:

www.instagram.com/magicalfxllswww.twitter/com/beautyb_nlwww.instagram.com/aniquevdmeerhttps://www.bloglovin.com/blog/12800301www.instagram.com/beautyb_nl

Hey!

I am Celine. Enthusiastic, passionated and a bit perfectionistic, but I especially love blogging. Sharing my beauty and fashion tips was always something I loved to do. Go to my about me page to get to know me.

Nice discounts

Popular blogs

De leukste truien trends voor herfst 2022

De leukste truien trends voor herfst 2022

Het begint langzaamaan al wat koeler te worden en dat betekent dat het weer tijd is voor leuke truien. Ik draag truien eigenlijk de hele herfst en winter door. Leuk voor over een jurkje, maar ook voor boven een broek. Benieuwd naar de leukste truien trends voor herfst...

Populaire trouwjurk merken voor 2022: Dit zijn de nieuwste trends

We zijn nu ruim op de helft van 2022 en het trouwjurken seizoen is goed aan te gang. Ondertussen kunnen we dan ook zien wat de populaire trouwjurk merken voor 2022 zijn. Brides to be, ga er daarom maar eens goed voor zitten, want dit is het artikel waar je op hebt...

More blogs

Wat kun je doen aan een droge huid?

Veel mensen hebben regelmatig last van een droge huid. Er hoeft niet altijd een directe oorzaak te zijn, want sommige mensen hebben nu eenmaal een drogere huid dan anderen. Toch kan een droge huid best vervelend zijn. Gelukkig zijn er verschillende...

Bescherm je huid met SPF gezichtscrèmes

Het is misschien wel de belangrijkste stap in een gezonde huidverzorgingsroutine: het smeren van een goede gezichtscrème. Of je dit nou ‘s ochtends of ‘s avonds doet, een goede gezichtscrème hydrateert en verzacht de huid gedurende de dag of nacht...

De leukste cadeautjes voor iedereen

De leukste cadeautjes voor iedereen

Ik houd van kleine hebbedingetjes en cadeautjes. Gisteren was het natuurlijk moederdag en ik kon het gewoon niet laten om wat leuke dingen te scoren voor mijn lieve moeder. Ook heb ik nog wat leuke dingetjes voor mijzelf gehaald. Ik ben zeker gek...

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.