Populaire trouwjurk merken voor 2022: Dit zijn de nieuwste trends

We zijn nu ruim op de helft van 2022 en het trouwjurken seizoen is goed aan te gang. Ondertussen kunnen we dan ook zien wat de populaire trouwjurk merken voor 2022 zijn. Brides to be, ga er daarom maar eens goed voor zitten, want dit is het artikel waar je op hebt...

3 tips voor het uitzoeken van een verrassend cadeau

Er is vaak wel een reden om iets cadeau te geven. Bijvoorbeeld omdat de feestdagen er weer aankomen, omdat iemand jarig is of omdat je iemand die in het ziekenhuis ligt graag een hart onder de riem wilt steken. Maar het blijft best lastig om tot een goed cadeau te...

Plasticvrij schoonmaken: Tips en tricks

Plastic flessen voor zeep gebruik je regelmatig en dan hebben we het nog niet gehad over de plastic flesjes om je handen schoon te maken. Ik was al erg lang op zoek naar een goed alternatief, totdat ik Savvy tegenkwam. Wil jij ook plasticvrij schoonmaken? Bekijk dan...
De Koffie/Thee Tag.
0 Comments

Written by Celine

21 juni 2015

Door Celine – Deze tag kwam ik tegen op Teskuh.nl en wat vind ik hem leuk zeg! 

 

Met wie dronk jij je eerste kopje koffie? En je eerste kop thee? Hoe smaakte dat?

Mijn eerste kopje koffie dronk ik toch echt met mijn moeder. Mijn moeder zelf drinkt altijd erg veel koffie en ze heeft mij onderhand ook wel verslaafd gemaakt. Vooral koffie op een koude dag vind ik heerlijk.
Mijn eerste kopje thee, eerlijk gezegd heb ik geen idee ( Hah! Dat rijmt!). Mijn eerste kopje thee was denk ik niet heel erg bijzonder, anders zou ik het wel herinneren.
Met wie drink jij graag koffie of thee?
Ik drink met iedereen wel graag een kopje koffie of thee. Ik neem aan dat de koffie niet opeens anders gaat smaken, als ik het met iemand anders drink.

Op welke momenten van de dag drink je koffie of thee?
Middag! Ik ben echt niet iemand die koffie naar binnen kan werken in de ochtend. Eerlijk gezegd kan ik niets naar binnen werken in de ochtend. In de middag of de avond drink ik dus het liefst koffie.
Thee kan ik misschien nog wel in de ochtend drinken, het ligt eraan hoe laat het is.
Wat is je favoriete koffie? En je favoriete thee?
Ijskoffie! Yamyam.. Ijsjekoffie van de lidl of van de Hema is echt hemels.
Als je me ergens op wil trakteren, dan is het wel kaneelthee. De smaak en de geur is zo lekker..
Wat is je favoriete koffie/theemerk?
Wij hebben thuis een koffiezetapparaat waar je koffiebonen in moet doen. Dus echt een koffiemerk heb ik niet. Oh! Bijna vergeten! Starbucks is natuurlijk mijn favoriete koffiemerk. Ik weet het, Starbucks is duur, maar wat hebben ze lekkere koffie zeg. Als theemerk drink ik vaak Lipton. Dat merk heeft eigenlijk alle smaken die je wilt hebben.
Probeer je vaak nieuwe soorten/smaken uit, of blijf je trouw aan één soort/smaak?
Ik ben zelf opzoek naar siropen, die ik in mijn ijskoffie kan doen, maar ik heb helaas nog niet echt iets gevonden. Met thee probeer ik echt duizend smaken uit. Opzoek naar de beste theesmaak.

Heb je aparte soorten soorten/smaken in huis voor je gasten?
Wij hebben thuis een echte theekast. Noem een smaak en meestal hebben wij het.
Op ons koffiezetapparaat kun je selecteren, wat voor koffie je wilt. Van Cappuccino naar Espresso enc.
Waar koop jij je koffie en thee?
Mijn moeder koopt altijd de koffiebonen, waar weet ik eerlijk gezegd niet. Thee koop ik in allerlei schattige winkeltjes, laatst zag ik bij Mark & Spencer allemaal lekkere theesmaken, ik zag zelf een theesmaak, die precies dezelfde verpakking als Arizona had. Die ik heb ik uiteindelijk ook gekocht.
Hoe drink jij je standaard kopje koffie/thee?
Hoe ik mijn standaard kopje koffie of thee drink. Nou misschien zeg ik iets heel raars, maar ik drink het met mijn mond..
Wat vind jij het lekkerst bij de koffie of thee?
Koffieleutjes! En dan lekker dopen in je koffie of thee.

Een gemene: nooit meer koffie of nooit meer thee?

Dit is een moeilijke, maar als ik dan echt moest kiezen zou ik nooit meer zonder thee willen. Koffie vind ik net iets lekkerder dan thee en het geeft je gewoon net even die extra boost. Ook als ik moest inbeelden, om zonder ijskoffie de zomer door te moeten, dat kan ik gewoon niet aan.

Ga jij deze tag ook doen en houdt jij van koffie of thee?

-Celine.

  Follow us on:

www.instagram.com/magicalfxllswww.twitter/com/beautyb_nlwww.instagram.com/aniquevdmeerhttps://www.bloglovin.com/blog/12800301www.instagram.com/beautyb_nl

Hey!

I am Celine. Enthusiastic, passionated and a bit perfectionistic, but I especially love blogging. Sharing my beauty and fashion tips was always something I loved to do. Go to my about me page to get to know me.

Nice discounts

Popular blogs

Duurzame mode: Alles wat je moet weten

Duurzame mode: Alles wat je moet weten

De fashion-industrie is verantwoordelijk voor ongeveer tien procent van de totale CO2-uitstoot en dat is natuurlijk heel veel. Het is meer dan de uitstoot van de internationale luchtvaart en het transport over zee bij elkaar. Als je daarbij ook nog eens kijkt naar...

Tweedehands kleding verkopen: De beste websites

Tweedehands kleding verkopen: De beste websites

Kleding verkopen is tegenwoordig super makkelijk! Je verdient er een leuk zakcentje mee, het is duurzaam en je geeft je oude of niet gedragen kleding een tweede leven. Er zijn dan ook hartstikke fijne platformen waar je je kleding op kan verkopen. Benieuwd naar deze...

More blogs

De leukste cadeautjes voor iedereen

De leukste cadeautjes voor iedereen

Ik houd van kleine hebbedingetjes en cadeautjes. Gisteren was het natuurlijk moederdag en ik kon het gewoon niet laten om wat leuke dingen te scoren voor mijn lieve moeder. Ook heb ik nog wat leuke dingetjes voor mijzelf gehaald. Ik ben zeker gek...

De vijf meest gelezen beauty artikelen van 2016

De vijf meest gelezen beauty artikelen van 2016

Ik heb dit jaar natuurlijk erg veel beauty artikelen geschreven. Wat zijn nou de meest gelezen beauty artikelen van 2016? Dat lees je in dit artikel. Review | Max & More Primer Blijkbaar zijn mijn lezers echte koopjesjagers. Deze primer kost...

Celine interviewt: Patricia neemt je mee

Celine interviewt: Patricia neemt je mee

Patricia, een blogger die ik nog niet kende, maar die ik zeker ga volgen. Het is zeker het waard om dit interview te lezen, dus zeker doen. 1. Wie ben je? Hoe heet je, wat zijn je hobby’s enc? Ik ben Patricia, 33 jaar en woon samen met mijn vrouw...

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.