Sorel Enkellaarsjes: Voor de winter

Iedereen die mijn blog wel eens heeft gelezen weet dat ik gek ben op enkellaarsjes. Vooral in de winter draag ik ze, maar ook regelmatig in de zomer. Vandaag schrijf ik dan ook een review over de Sorel Women Lolla Ankle Pebble Major, oftewel Sorel enkellaarsjes. Een...

Gezondheidsvoordelen van planten: Plant Rebelz

Planten zijn niet alleen maar leuk, maar hebben ook nog eens heel veel gezondheidsvoordelen. Veel planten zuiveren de lucht en zorgen daarnaast ook nog eens voor een mooie uitstraling in je huis. Benieuwd naar de gezondheidsvoordelen van planten en waar je leuke...

Hunkemöller Fabrieksverkoop Maastricht 2020: Datum + Info

De Hunkemöller fabrieksverkoop is een van mijn favoriete evenementen om heen te gaan. Vorige keer toen ik daar was, was alles maar 2.50! Het was vorig jaar een gigantisch evenement, maar dat gaat dit jaar natuurlijk wel anders. Benieuwd wat de datum van de Hunkemöller...
De Koffie/Thee Tag.

Geschreven door Celine Klooster

21 juni 2015

Door Celine – Deze tag kwam ik tegen op Teskuh.nl en wat vind ik hem leuk zeg! 

 

Met wie dronk jij je eerste kopje koffie? En je eerste kop thee? Hoe smaakte dat?

Mijn eerste kopje koffie dronk ik toch echt met mijn moeder. Mijn moeder zelf drinkt altijd erg veel koffie en ze heeft mij onderhand ook wel verslaafd gemaakt. Vooral koffie op een koude dag vind ik heerlijk.
Mijn eerste kopje thee, eerlijk gezegd heb ik geen idee ( Hah! Dat rijmt!). Mijn eerste kopje thee was denk ik niet heel erg bijzonder, anders zou ik het wel herinneren.
Met wie drink jij graag koffie of thee?
Ik drink met iedereen wel graag een kopje koffie of thee. Ik neem aan dat de koffie niet opeens anders gaat smaken, als ik het met iemand anders drink.

Op welke momenten van de dag drink je koffie of thee?
Middag! Ik ben echt niet iemand die koffie naar binnen kan werken in de ochtend. Eerlijk gezegd kan ik niets naar binnen werken in de ochtend. In de middag of de avond drink ik dus het liefst koffie.
Thee kan ik misschien nog wel in de ochtend drinken, het ligt eraan hoe laat het is.
Wat is je favoriete koffie? En je favoriete thee?
Ijskoffie! Yamyam.. Ijsjekoffie van de lidl of van de Hema is echt hemels.
Als je me ergens op wil trakteren, dan is het wel kaneelthee. De smaak en de geur is zo lekker..
Wat is je favoriete koffie/theemerk?
Wij hebben thuis een koffiezetapparaat waar je koffiebonen in moet doen. Dus echt een koffiemerk heb ik niet. Oh! Bijna vergeten! Starbucks is natuurlijk mijn favoriete koffiemerk. Ik weet het, Starbucks is duur, maar wat hebben ze lekkere koffie zeg. Als theemerk drink ik vaak Lipton. Dat merk heeft eigenlijk alle smaken die je wilt hebben.
Probeer je vaak nieuwe soorten/smaken uit, of blijf je trouw aan één soort/smaak?
Ik ben zelf opzoek naar siropen, die ik in mijn ijskoffie kan doen, maar ik heb helaas nog niet echt iets gevonden. Met thee probeer ik echt duizend smaken uit. Opzoek naar de beste theesmaak.

Heb je aparte soorten soorten/smaken in huis voor je gasten?
Wij hebben thuis een echte theekast. Noem een smaak en meestal hebben wij het.
Op ons koffiezetapparaat kun je selecteren, wat voor koffie je wilt. Van Cappuccino naar Espresso enc.
Waar koop jij je koffie en thee?
Mijn moeder koopt altijd de koffiebonen, waar weet ik eerlijk gezegd niet. Thee koop ik in allerlei schattige winkeltjes, laatst zag ik bij Mark & Spencer allemaal lekkere theesmaken, ik zag zelf een theesmaak, die precies dezelfde verpakking als Arizona had. Die ik heb ik uiteindelijk ook gekocht.
Hoe drink jij je standaard kopje koffie/thee?
Hoe ik mijn standaard kopje koffie of thee drink. Nou misschien zeg ik iets heel raars, maar ik drink het met mijn mond..
Wat vind jij het lekkerst bij de koffie of thee?
Koffieleutjes! En dan lekker dopen in je koffie of thee.

Een gemene: nooit meer koffie of nooit meer thee?

Dit is een moeilijke, maar als ik dan echt moest kiezen zou ik nooit meer zonder thee willen. Koffie vind ik net iets lekkerder dan thee en het geeft je gewoon net even die extra boost. Ook als ik moest inbeelden, om zonder ijskoffie de zomer door te moeten, dat kan ik gewoon niet aan.

Ga jij deze tag ook doen en houdt jij van koffie of thee?

-Celine.

  Follow us on:

www.instagram.com/magicalfxllswww.twitter/com/beautyb_nlwww.instagram.com/aniquevdmeerhttps://www.bloglovin.com/blog/12800301www.instagram.com/beautyb_nl

Hey!

Ik ben Celine. Enthousiast, gepassioneerd en een beetje perfectionistisch, maar ik houd vooral van bloggen.  Ik houd er vooral van om mijn passies hier te delen en ik houd er ook van om andere mensen te helpen. Ga naar mijn over mij pagina om meer te weten.

Leuke kortingen & aanraders

Populaire blogs
Gouden oorbellen Combineren: Review & Outfit

Gouden oorbellen Combineren: Review & Outfit

Gouden oorbellen zijn helemaal in en vooral in combinatie met andere gouden tinten. Vandaag review ik dan ook 14-karaat oorbellen van Mostert Juweliers, die ik combineer met prachtige gouden tinten in mijn outfit. Benieuwd naar deze gouden oorbellen? Lees dan deze...

Dit zijn dé zomer essentials van Brandfield

Dit zijn dé zomer essentials van Brandfield

Het mooie weer is eindelijk in Nederland en dat betekent natuurlijk het shoppen van prachtige zomerse artikelen. Ik kreeg de kans om dit ook te doen en dan bij de webshop Brandfield. Zij hebben stuk voor stuk goedkope zomer essentials en ook nog eens een grote sale!...
Meer blogs

De leukste cadeautjes voor iedereen

De leukste cadeautjes voor iedereen

Ik houd van kleine hebbedingetjes en cadeautjes. Gisteren was het natuurlijk moederdag en ik kon het gewoon niet laten om wat leuke dingen te scoren voor mijn lieve moeder. Ook heb ik nog wat leuke dingetjes voor mijzelf gehaald. Ik ben zeker gek...

De vijf meest gelezen beauty artikelen van 2016

De vijf meest gelezen beauty artikelen van 2016

Ik heb dit jaar natuurlijk erg veel beauty artikelen geschreven. Wat zijn nou de meest gelezen beauty artikelen van 2016? Dat lees je in dit artikel. Review | Max & More Primer Blijkbaar zijn mijn lezers echte koopjesjagers. Deze primer kost...

Celine interviewt: Patricia neemt je mee

Celine interviewt: Patricia neemt je mee

Patricia, een blogger die ik nog niet kende, maar die ik zeker ga volgen. Het is zeker het waard om dit interview te lezen, dus zeker doen. 1. Wie ben je? Hoe heet je, wat zijn je hobby’s enc? Ik ben Patricia, 33 jaar en woon samen met mijn vrouw...

0 reacties

Een reactie versturen

You have to agree to the comment policy.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.