Zomer jurkjes van NA-KD: Mini en midi jurken

Het warme weer komt langzaam weer terug en dat betekent dat we kunnen genieten van leuke zomer jurkjes. Ik mistte toch een aantal leuke zomer jurkjes in mijn kast en daarom heb ik weer een flink kunnen shoppen. Deze keer mocht ik wat uitzoeken van de webshop NA-KD....

Badkleding trends 2020: Deze moet je hebben!

Het begint alweer wat warmer te worden in Nederland en alhoewel we natuurlijk niet naar het zwembad of strand mogen, kunnen we wel leuke badkleding dragen in de tuin of op het balkon (mocht je die hebben!). Ook is online shoppen natuurlijk erg leuk in deze tijd. In...

Dunne vesten voor de lente | NA-KD shoplog

De lente komt er eindelijk weer aan. Het wordt wat warmer en het zonnetje begint weer te schijnen. Toch kan de lente nog wat frisjes zijn, maar wil je het liefst wel laagjes dragen, zodat je wat uit kan trekken. In deze shoplog laat ik een aantal dunne vesten voor de...
De highlighter voor de medium getinte huidskleur
0 Reacties

Geschreven door Celine Klooster

14 februari 2016

macandsleekk

Hallo beauty’s,

Een iets andere begroeting dan dat jullie gewend zijn, maar dit is ook een iets andere blogger dan normaal. Mijn naam is Sheetal en ik blog normaal gesproken op www.beautyholic.nl. Vandaag schrijf ik voor www.thebeautyboulevard.nl, omdat Celine iets nieuws wilden voor jullie. Ik hoor jullie al denken ‘’wat is er zo anders aan deze blogger?’’ Nou, ik heb een medium getinte huidskleur. Dat maakt het beautyshoppen iets lastiger voor mij. Tegenwoordig is er veel te vinden voor de donkere huid en ook voor de olijfkleurige huid, maar wat moet je doen als je tussen olijfkleurig en donker inzit? Nou, dan heb je een klein probleempje.

Ik ging op zoek naar de perfecte highlighter voor de medium getinte huidskleur. Ik heb twee highlighters gevonden, een budget merk en een duurder merk. Ik zal beginnen met het budget merk.

sleek

Het is de Sleek face contour kit in de kleur medium 885. De verpakking is matzwart met aan de voorkant het merk in zwarte letters. Het doosje ziet er chic uit door de koele uitstraling. Als je het doosje openmaakt, is er aan de bovenkant een spiegel. Naast een highlighter bevat het doosje ook een bronzer om mee te shapen. Het bestaat uit ⅔ bronzer en ⅓ highlighter. De highlighter is een beige kleur met hele kleine glitters erin. Het ziet er super mooi uit en mijn verwachtingen zijn hoog.

opwang

Eenmaal op het gezicht aangebracht heb ik spijt van mijn hoge verwachtingen. De highlighter wordt een witte streep op het gezicht en is helemaal niet meer zo mooi als het was in het doosje. Het is ook heel glitterig. De highlighter is helaas niet geschikt voor de jukbeenderen. Het doet het wel goed onder de wenkbrauwen en in de binnenste ooghoeken. Dit was een kleine teleurstelling en ik denk als je iets lichter bent deze highlighter perfect is voor de jukbeenderen.mac

Op naar de volgende highlighter. Deze is van Mac. Het is de A65 Gold Deposit. Dit is een highlighter die sterk naar een bronzer neigt. De verpakking is rond en ook matzwart. Het midden is doorzichtig en hierdoor kan je de prachtige kleur van de highlighter zien. De highlighter zit tussen bruin en oranje en bevat iets grovere glitters dan de Sleek highlighter. Ik ben bang dat de kleur op de wangen oranje wordt.

highlighter

In één woord WOW, de highlighter is prachtig. Dit is mijn nieuwe lieveling. Het is zeker niet oranje, maar meer sun-kissed. Het geeft je precies genoeg shine.

Ik denk dat deze highlighter voor veel medium getinte huidskleuren mooi is, want het kan als een bronzer beschouwen worden, maar ook als een highlighter. Het gaat altijd goed met deze kleur.

Ik heb de Sleek kit gekocht op de site www.makeupspot.nl voor €8,49 en ik heb de Mac highlighter in de Bijenkorf gekocht voor €29,50.

Ik hoop dat de review duidelijk is geweest. Ik heb als model mijn zusje gebruikt, maar zij en ik hebben dezelfde huidskleur. Hopelijk tot een volgende keer.

Kusjes,

Sheetal

Hey!

Ik ben Celine. Enthousiast, gepassioneerd en een beetje perfectionistisch, maar ik houd vooral van bloggen.  Ik houd er vooral van om mijn passies hier te delen en ik houd er ook van om andere mensen te helpen. Ga naar mijn over mij pagina om meer te weten.

Leuke kortingen & aanraders

Populaire blogs
Pixi Hydrating Milky Collection | Skincare

Pixi Hydrating Milky Collection | Skincare

Mijn dagelijkse skincare routine bestaat eigenlijk alleen maar uit producten van Pixi Beauty. Een fijn merk voor verschillende huidtypes. Dit fijne merk is weer met nieuwe producten uitgekomen en ze zijn weer erg fijn voor mijn huid. Benieuwd naar de Pixi Hydrating...

De leukste lente enkellaarsjes | Deze heb je nodig!

De leukste lente enkellaarsjes | Deze heb je nodig!

Het is natuurlijk nog winter, maar het weer is momenteel zo mild dat we eigenlijk al een de lente kunnen denken. We kunnen dus stiekem al wat leuke lente kleuren uit de kast halen om zo onze outfits weer op te fleuren. Deze outfits combineer ik het liefst met de...

Meer blogs

Pixi Retinol Jasmine Collection: Smooth Skin

Pixi Retinol Jasmine Collection: Smooth Skin

Pixi Beauty is weer uitgekomen met een nieuwe collectie, namelijk de Pixi Retinol Jasmine Collection. Ook bij deze collectie belooft Pixi weer een stralende huid. En ja, dat geloof ik. Tot nu toe zijn alle producten van Pixi Beauty echt heel fijn...

Plasticvrije Shampoo Bars: Goed voor het milieu!

Plasticvrije Shampoo Bars: Goed voor het milieu!

Sinds ik shampoo bars gebruik, gebruik ik eigenlijk nooit meer normale shampoo. Er zitten gewoon zoveel voordelen aan het gebruik van een shampoo bar. Het is makkelijk mee te nemen op reis (het is geen vloeistof!), het is milieuvriendelijk en ook...

Pixi Hydrating Milky Collection | Skincare

Pixi Hydrating Milky Collection | Skincare

Mijn dagelijkse skincare routine bestaat eigenlijk alleen maar uit producten van Pixi Beauty. Een fijn merk voor verschillende huidtypes. Dit fijne merk is weer met nieuwe producten uitgekomen en ze zijn weer erg fijn voor mijn huid. Benieuwd naar...

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.