Follow:
Beauty TB

De highlighter voor de medium getinte huidskleur

macandsleekk

Hallo beauty’s,

Een iets andere begroeting dan dat jullie gewend zijn, maar dit is ook een iets andere blogger dan normaal. Mijn naam is Sheetal en ik blog normaal gesproken op www.beautyholic.nl. Vandaag schrijf ik voor www.thebeautyboulevard.nl, omdat Celine iets nieuws wilden voor jullie. Ik hoor jullie al denken ‘’wat is er zo anders aan deze blogger?’’ Nou, ik heb een medium getinte huidskleur. Dat maakt het beautyshoppen iets lastiger voor mij. Tegenwoordig is er veel te vinden voor de donkere huid en ook voor de olijfkleurige huid, maar wat moet je doen als je tussen olijfkleurig en donker inzit? Nou, dan heb je een klein probleempje.

Ik ging op zoek naar de perfecte highlighter voor de medium getinte huidskleur. Ik heb twee highlighters gevonden, een budget merk en een duurder merk. Ik zal beginnen met het budget merk.

sleek

Het is de Sleek face contour kit in de kleur medium 885. De verpakking is matzwart met aan de voorkant het merk in zwarte letters. Het doosje ziet er chic uit door de koele uitstraling. Als je het doosje openmaakt, is er aan de bovenkant een spiegel. Naast een highlighter bevat het doosje ook een bronzer om mee te shapen. Het bestaat uit ⅔ bronzer en ⅓ highlighter. De highlighter is een beige kleur met hele kleine glitters erin. Het ziet er super mooi uit en mijn verwachtingen zijn hoog.

opwang

Eenmaal op het gezicht aangebracht heb ik spijt van mijn hoge verwachtingen. De highlighter wordt een witte streep op het gezicht en is helemaal niet meer zo mooi als het was in het doosje. Het is ook heel glitterig. De highlighter is helaas niet geschikt voor de jukbeenderen. Het doet het wel goed onder de wenkbrauwen en in de binnenste ooghoeken. Dit was een kleine teleurstelling en ik denk als je iets lichter bent deze highlighter perfect is voor de jukbeenderen.mac

Op naar de volgende highlighter. Deze is van Mac. Het is de A65 Gold Deposit. Dit is een highlighter die sterk naar een bronzer neigt. De verpakking is rond en ook matzwart. Het midden is doorzichtig en hierdoor kan je de prachtige kleur van de highlighter zien. De highlighter zit tussen bruin en oranje en bevat iets grovere glitters dan de Sleek highlighter. Ik ben bang dat de kleur op de wangen oranje wordt.

highlighter

In één woord WOW, de highlighter is prachtig. Dit is mijn nieuwe lieveling. Het is zeker niet oranje, maar meer sun-kissed. Het geeft je precies genoeg shine.

Ik denk dat deze highlighter voor veel medium getinte huidskleuren mooi is, want het kan als een bronzer beschouwen worden, maar ook als een highlighter. Het gaat altijd goed met deze kleur.

Ik heb de Sleek kit gekocht op de site www.makeupspot.nl voor €8,49 en ik heb de Mac highlighter in de Bijenkorf gekocht voor €29,50.

Ik hoop dat de review duidelijk is geweest. Ik heb als model mijn zusje gebruikt, maar zij en ik hebben dezelfde huidskleur. Hopelijk tot een volgende keer.

Kusjes,

Sheetal

Related:

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees vorig bericht:
De voordelen aan single zijn op Valentijnsdag

Hey hey, een beetje positief blijven he! Misschien zit je wel huilend op de bank, omdat je alleen bent op...

Sluiten