Vakantiepark in de natuur: Recreatiepark de Leistert

Limburg heeft prachtige natuur en je kan daar dus ook prachtig verblijven. Ik ben zelf gek op de natuur en ga graag dagjes weg naar een vakantiepark in de natuur. Er zijn namelijk maar liefst drie verschillende nationale parken in Limburg en het is een provincie waar...

Duurzame Clean Beauty lijn van Douglas

Als je op zoek bent naar duurzame beauty, dan is de duurzame Clean Beauty lijn van Douglas zeker wat voor jou. Clean Beauty staat voor dierproefvrije producten zonder controversiële ingrediënten. Cyclische siliconen, parabenen en sulfaten zijn onder andere uitgesloten...

De leukste truien trends voor herfst 2022

Het begint langzaamaan al wat koeler te worden en dat betekent dat het weer tijd is voor leuke truien. Ik draag truien eigenlijk de hele herfst en winter door. Leuk voor over een jurkje, maar ook voor boven een broek. Benieuwd naar de leukste truien trends voor herfst...
De grootste nadelen aan klein zijn
3 Comments

Written by Celine

2 oktober 2015

ooooDoor Celine – Nee, ik ben niet een van de langste. Natuurlijk aan lang zijn, zijn een aantal nadelen, maar aan klein zijn nog veel meer. Vandaag zet ik een paar nadelen voor jullie op een rijtje.

Broekspijpen.

Ik heb altijd erg last van dat mijn broekspijpen altijd veelste lang zijn. Ik ben niet echt fan van de opgepropte broekspijpen en rol ze dus altijd op. Het liefst heb ik gewoon wat korte broekspijpen, zodat ik mijn broeken ook gewoon normaal kan dragen.

Keukenkastjes.

Deze zijn mijn grootste vijand. Ik kom nooit, maar dan ook nooit bij de theekopjes en moet dan altijd mijn acrobatische kunsten gebruiken om even een kopje te pakken.

Lange mensen.

Volgens mij weten hun niet hoe een nek werkt. Altijd knallen lange mensen tegen mij op en nee niet omdat ik gewoon in de weg loop, maar gewoon omdat zij niet naar beneden kunnen kijken. Vervolgens hebben zij nog steeds niet door dat ze tegen mij op zijn geknald.

Jongere leeftijd.

Ook worden kleine mensen steeds vaker jonger geschat dan dat ze werkelijk zijn. Dit geld gelukkig tot nu toe niet voor mij, maar het zou mij vast wel een keer gebeuren. Daarvoor zijn natuurlijk altijd nog hakken.

777

Groepsfoto’s.

Altijd, maar dan ook echt altijd moeten wij, kleine mensen vooraan staan. Ik sta eigenlijk nooit mooi op foto’s, dus dat is dan al helemaal een nadeel.

Te hoge stoelen.

Soms heb ik dit zelfs op school. Ik kom dan gewoon niet bij de grond en als je dan nog heel lang op die stoel moet zitten dan doet het uiteindelijk gewoon pijn.

Te lange vriend.

Het meest herkenbare nadeel voor mij. Ik heb een super lieve vriend, die gewoon heel erg lang is. Ik moet dan ook altijd op mijn tenen staan om hem even snel een kus te geven. Kan hij niet gewoon een stukje krimpen? Of eigenlijk heb ik gewoon een trap nodig.

Ben jij ook zo klein?

liefs, Celine.

Hey!

I am Celine. Enthusiastic, passionated and a bit perfectionistic, but I especially love blogging. Sharing my beauty and fashion tips was always something I loved to do. Go to my about me page to get to know me.

Nice discounts

Popular blogs

3 tips voor het uitzoeken van een verrassend cadeau

3 tips voor het uitzoeken van een verrassend cadeau

Er is vaak wel een reden om iets cadeau te geven. Bijvoorbeeld omdat de feestdagen er weer aankomen, omdat iemand jarig is of omdat je iemand die in het ziekenhuis ligt graag een hart onder de riem wilt steken. Maar het blijft best lastig om tot een goed cadeau te...

Plasticvrij schoonmaken: Tips en tricks

Plasticvrij schoonmaken: Tips en tricks

Plastic flessen voor zeep gebruik je regelmatig en dan hebben we het nog niet gehad over de plastic flesjes om je handen schoon te maken. Ik was al erg lang op zoek naar een goed alternatief, totdat ik Savvy tegenkwam. Wil jij ook plasticvrij schoonmaken? Bekijk dan...

More blogs

De leukste cadeautjes voor iedereen

De leukste cadeautjes voor iedereen

Ik houd van kleine hebbedingetjes en cadeautjes. Gisteren was het natuurlijk moederdag en ik kon het gewoon niet laten om wat leuke dingen te scoren voor mijn lieve moeder. Ook heb ik nog wat leuke dingetjes voor mijzelf gehaald. Ik ben zeker gek...

De vijf meest gelezen beauty artikelen van 2016

De vijf meest gelezen beauty artikelen van 2016

Ik heb dit jaar natuurlijk erg veel beauty artikelen geschreven. Wat zijn nou de meest gelezen beauty artikelen van 2016? Dat lees je in dit artikel. Review | Max & More Primer Blijkbaar zijn mijn lezers echte koopjesjagers. Deze primer kost...

Celine interviewt: Patricia neemt je mee

Celine interviewt: Patricia neemt je mee

Patricia, een blogger die ik nog niet kende, maar die ik zeker ga volgen. Het is zeker het waard om dit interview te lezen, dus zeker doen. 1. Wie ben je? Hoe heet je, wat zijn je hobby’s enc? Ik ben Patricia, 33 jaar en woon samen met mijn vrouw...

3 Reacties

  • Celine

   Wauw, ik wou dat ik zo’n lengte had!

   Antwoord
 1. Pieter

  Ik ben ook super lang, ben 1.83, dat is wel 20 cm groter dan jou, veel liefs Jesse (vergeet je ladder niet)

  Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.