Follow:
TB

De grootste nadelen aan klein zijn

ooooDoor Celine – Nee, ik ben niet een van de langste. Natuurlijk aan lang zijn, zijn een aantal nadelen, maar aan klein zijn nog veel meer. Vandaag zet ik een paar nadelen voor jullie op een rijtje.

Broekspijpen.

Ik heb altijd erg last van dat mijn broekspijpen altijd veelste lang zijn. Ik ben niet echt fan van de opgepropte broekspijpen en rol ze dus altijd op. Het liefst heb ik gewoon wat korte broekspijpen, zodat ik mijn broeken ook gewoon normaal kan dragen.

Keukenkastjes.

Deze zijn mijn grootste vijand. Ik kom nooit, maar dan ook nooit bij de theekopjes en moet dan altijd mijn acrobatische kunsten gebruiken om even een kopje te pakken.

Lange mensen.

Volgens mij weten hun niet hoe een nek werkt. Altijd knallen lange mensen tegen mij op en nee niet omdat ik gewoon in de weg loop, maar gewoon omdat zij niet naar beneden kunnen kijken. Vervolgens hebben zij nog steeds niet door dat ze tegen mij op zijn geknald.

Jongere leeftijd.

Ook worden kleine mensen steeds vaker jonger geschat dan dat ze werkelijk zijn. Dit geld gelukkig tot nu toe niet voor mij, maar het zou mij vast wel een keer gebeuren. Daarvoor zijn natuurlijk altijd nog hakken.

777

Groepsfoto’s.

Altijd, maar dan ook echt altijd moeten wij, kleine mensen vooraan staan. Ik sta eigenlijk nooit mooi op foto’s, dus dat is dan al helemaal een nadeel.

Te hoge stoelen.

Soms heb ik dit zelfs op school. Ik kom dan gewoon niet bij de grond en als je dan nog heel lang op die stoel moet zitten dan doet het uiteindelijk gewoon pijn.

Te lange vriend.

Het meest herkenbare nadeel voor mij. Ik heb een super lieve vriend, die gewoon heel erg lang is. Ik moet dan ook altijd op mijn tenen staan om hem even snel een kus te geven. Kan hij niet gewoon een stukje krimpen? Of eigenlijk heb ik gewoon een trap nodig.

Ben jij ook zo klein?

liefs, Celine.

Related:

Previous Post Next Post

3 Comments

 • Reply Eilish (artisticstateofmind)

  Ik ben juist lang, 1.80. Maar ook dat heeft weer zo z’n nadelen haha.

  2 oktober 2015 at 15:31
  • Reply Celine

   Wauw, ik wou dat ik zo’n lengte had!

   2 oktober 2015 at 15:35
 • Reply Pieter

  Ik ben ook super lang, ben 1.83, dat is wel 20 cm groter dan jou, veel liefs Jesse (vergeet je ladder niet)

  4 oktober 2015 at 00:43
 • Leave a Reply

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Lees vorig bericht:
  De kleine dingen die het leven zo fijn ma

  Door Anique -  Hier heb ik het echt zo vaak over met vriendinnen: De tijd gaat zó snel! Het leven...

  Sluiten