Follow:
Modellen nieuws

De finale van HNTM 2018 | Shocking?!

De finale van HNTM 2018 is eindelijk voorbij! De winnaar zag ik eigenlijk al aankomen, maar toch werd het op het einde toch wat spannend. Ik had echt een favoriet en ik hoopte gewoon dat hij zou winnen. Maar goed, is dat ook het geval geworden?

De finale van HNTM 2018

Dit was wel de grappigste aflevering van heel het seizoen. “Ik lijk net op een schildpad” “Nu nog wachten op Aladin”, hilarisch. Eindelijk zie je toch wel de echte karakters van de deelnemers.

De finale was natuurlijk niet live en dat komt waarschijnlijk door de finale van vorig jaar. Het is toch eigenlijk een beetje raar om te weten dat de winnaar eigenlijk allang bekend was. Maar goed, beter dan de finale dan vorig jaar. 

Lees tip: Afleveringen van HNTM ..

De finale van HNTM 2018

©Hollands Next Top Model

Het tapijt van Cecilia was een beetje een geval apart. Ik vond dat of iedereen dat tapijt moest dragen of niemand. Het is natuurlijk niet eerlijk om het voor iemand moeilijker te maken dan voor de ander. Het is al helemaal lastig als zowat je boobie uit die jurk hangt. Gelukkig was dit niet te zien op televisie. Hebben we toch nog een beetje een naaktshoot gehad. 

Maar goed.. Wie had er van mij mogen winnen? Tijdens de aflevering werd het mij al vrij duidelijk dat Tim of Soufyan de finale zou winnen..

En ja hoor! Soufyan is de winnaar geworden! Jeetje, wat gun ik het hem erg zeg! Ik hoop echt dat hij heel erg ver komt in de modellenwereld en dat we ook zeker dingen terug gaan zien van hem. Van de vorige winnaars heb ik namelijk erg weinig nog gezien.

Nog een aflevering?

Oke, ik had eerlijk gezegd verwacht dat dit de laatste HNTM talk zou zijn, maar dat is dus niet het geval. Volgende week komt er nog een aflevering van HNTM op televisie en daar heb ik eigenlijk hartstikke veel zin in! Dan zie je tenminste wat er een beetje met de andere modellen gebeurd en of er vooruitgangen zijn geboekt.

Wat vond jij van de finale van HNTM 2018?

Related:

Previous Post Next Post

2 Comments

 • Reply Roos

  Wat was er dan met de aflevering van vorig jaar dat het nu deze keer niet live was?

  23 oktober 2018 at 13:11
  • Reply Celine Klooster

   Het was chaos. Heel veel fouten werden er gemaakt, microfoons die per ongeluk nog aanstonden etc.

   24 oktober 2018 at 10:01

  Leave a Reply

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Lees vorig bericht:
  Koopjes van week 43 | Kortingsoverzicht

  Vandaag staat er weer een korting overzicht online! Iedereen houd natuurlijk van korting en daarom heb ik besloten om weer...

  Sluiten