Gouden oorbellen Combineren: Review & Outfit

Gouden oorbellen zijn helemaal in en vooral in combinatie met andere gouden tinten. Vandaag review ik dan ook 14-karaat oorbellen van Mostert Juweliers, die ik combineer met prachtige gouden tinten in mijn outfit. Benieuwd naar deze gouden oorbellen? Lees dan deze...

Dit zijn dé zomer essentials van Brandfield

Het mooie weer is eindelijk in Nederland en dat betekent natuurlijk het shoppen van prachtige zomerse artikelen. Ik kreeg de kans om dit ook te doen en dan bij de webshop Brandfield. Zij hebben stuk voor stuk goedkope zomer essentials en ook nog eens een grote sale!...

Zomer outfits voor wisselvallig weer: NA-KD outfits

De zomer in Nederland is momenteel niet eentje waarmee we heel blij moeten zijn. Het is regelmatig wisselvallig weer en misschien schijnt een uurtje de zon, waarnaar vervolgens het weer regent. Vandaag laat ik twee zomer outfits voor wisselvallig weer van NA-KD zien!...
De finale van HNTM 2018 | Shocking?!

Geschreven door Celine Klooster

23 oktober 2018

De finale van HNTM 2018 is eindelijk voorbij! De winnaar zag ik eigenlijk al aankomen, maar toch werd het op het einde toch wat spannend. Ik had echt een favoriet en ik hoopte gewoon dat hij zou winnen. Maar goed, is dat ook het geval geworden?

De finale van HNTM 2018

Dit was wel de grappigste aflevering van heel het seizoen. “Ik lijk net op een schildpad” “Nu nog wachten op Aladin”, hilarisch. Eindelijk zie je toch wel de echte karakters van de deelnemers.

De finale was natuurlijk niet live en dat komt waarschijnlijk door de finale van vorig jaar. Het is toch eigenlijk een beetje raar om te weten dat de winnaar eigenlijk allang bekend was. Maar goed, beter dan de finale dan vorig jaar. 

Lees tip: Afleveringen van HNTM ..

©Hollands Next Top Model

Het tapijt van Cecilia was een beetje een geval apart. Ik vond dat of iedereen dat tapijt moest dragen of niemand. Het is natuurlijk niet eerlijk om het voor iemand moeilijker te maken dan voor de ander. Het is al helemaal lastig als zowat je boobie uit die jurk hangt. Gelukkig was dit niet te zien op televisie. Hebben we toch nog een beetje een naaktshoot gehad. 

Maar goed.. Wie had er van mij mogen winnen? Tijdens de aflevering werd het mij al vrij duidelijk dat Tim of Soufyan de finale zou winnen..

En ja hoor! Soufyan is de winnaar geworden! Jeetje, wat gun ik het hem erg zeg! Ik hoop echt dat hij heel erg ver komt in de modellenwereld en dat we ook zeker dingen terug gaan zien van hem. Van de vorige winnaars heb ik namelijk erg weinig nog gezien.

Nog een aflevering?

Oke, ik had eerlijk gezegd verwacht dat dit de laatste HNTM talk zou zijn, maar dat is dus niet het geval. Volgende week komt er nog een aflevering van HNTM op televisie en daar heb ik eigenlijk hartstikke veel zin in! Dan zie je tenminste wat er een beetje met de andere modellen gebeurd en of er vooruitgangen zijn geboekt.

Wat vond jij van de finale van HNTM 2018?

Hey!

Ik ben Celine. Enthousiast, gepassioneerd en een beetje perfectionistisch, maar ik houd vooral van bloggen.  Ik houd er vooral van om mijn passies hier te delen en ik houd er ook van om andere mensen te helpen. Ga naar mijn over mij pagina om meer te weten.

Leuke kortingen & aanraders

Populaire blogs
Beste damesschoenen trends voor deze zomer

Beste damesschoenen trends voor deze zomer

Alhoewel met het Nederlandse weer het niet altijd lijkt dat de zomer eraan zit te komen, moeten we er toch echt aan geloven! Ik ben zelf groot fan van de zomer en dan vooral de leuke outfits die je in de zomer kan dragen. Leuke zomerjurkjes, rokjes, maar ook...

Ringmaat bepalen: zo doe je dat + inspiratie

Ringmaat bepalen: zo doe je dat + inspiratie

Ringen zijn sieraden die jouw outfit helemaal compleet maken. Het is zo leuk om verschillende soorten ringen te dragen waarvan de kleuren vervolgens weer terug komen in jouw outfit. Maar hoe weet je eigenlijk hoe je jouw ringmaat...
Meer blogs

Tweede metamorfose van HNTM | Zo anders?!

Tweede metamorfose van HNTM | Zo anders?!

Het is weer zo ver, de tweede metamorfose van HNTM is op televisie geweest! Sommige metamorfoses waren natuurlijk shocking en anderen toch wat minder. Lees hier de recap van deze aflevering. Jay is echt zo'n persoon die op het eerste gezicht niet...

Metamorfoses van HNTM 2019 | HNTM Talk

Metamorfoses van HNTM 2019 | HNTM Talk

In het eerste huis zijn de metamorfoses al geweest en ik moet zeggen dat dit toch een van de leukste afleveringen zijn. Voor sommigen waren de metamorfoses weer shocking. En voor anderen was er eigenlijk helemaal niets aan de hand. Benieuwd wat ik...

Kandidaten HNTM 2019 | Wie zijn er nog over?

Kandidaten HNTM 2019 | Wie zijn er nog over?

Als je de aflevering van afgelopen maandag hebt gezien, dan was je erachter gekomen dat er twee verschillende modellenhuizen zijn met ieder acht verschillende modellen. Deze twist brengt wat spanning in het spel en vooral als je ziet wie de...

2 Reacties

 1. Roos

  Wat was er dan met de aflevering van vorig jaar dat het nu deze keer niet live was?

  Antwoord
  • Celine Klooster

   Het was chaos. Heel veel fouten werden er gemaakt, microfoons die per ongeluk nog aanstonden etc.

   Antwoord

Een reactie versturen

You have to agree to the comment policy.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.