Sorel Enkellaarsjes: Voor de winter

Iedereen die mijn blog wel eens heeft gelezen weet dat ik gek ben op enkellaarsjes. Vooral in de winter draag ik ze, maar ook regelmatig in de zomer. Vandaag schrijf ik dan ook een review over de Sorel Women Lolla Ankle Pebble Major, oftewel Sorel enkellaarsjes. Een...

Gezondheidsvoordelen van planten: Plant Rebelz

Planten zijn niet alleen maar leuk, maar hebben ook nog eens heel veel gezondheidsvoordelen. Veel planten zuiveren de lucht en zorgen daarnaast ook nog eens voor een mooie uitstraling in je huis. Benieuwd naar de gezondheidsvoordelen van planten en waar je leuke...

Hunkemöller Fabrieksverkoop Maastricht 2020: Datum + Info

De Hunkemöller fabrieksverkoop is een van mijn favoriete evenementen om heen te gaan. Vorige keer toen ik daar was, was alles maar 2.50! Het was vorig jaar een gigantisch evenement, maar dat gaat dit jaar natuurlijk wel anders. Benieuwd wat de datum van de Hunkemöller...
De finale van HNTM 2018 | Shocking?!

Geschreven door Celine Klooster

23 oktober 2018

De finale van HNTM 2018 is eindelijk voorbij! De winnaar zag ik eigenlijk al aankomen, maar toch werd het op het einde toch wat spannend. Ik had echt een favoriet en ik hoopte gewoon dat hij zou winnen. Maar goed, is dat ook het geval geworden?

De finale van HNTM 2018

Dit was wel de grappigste aflevering van heel het seizoen. “Ik lijk net op een schildpad” “Nu nog wachten op Aladin”, hilarisch. Eindelijk zie je toch wel de echte karakters van de deelnemers.

De finale was natuurlijk niet live en dat komt waarschijnlijk door de finale van vorig jaar. Het is toch eigenlijk een beetje raar om te weten dat de winnaar eigenlijk allang bekend was. Maar goed, beter dan de finale dan vorig jaar. 

Lees tip: Afleveringen van HNTM ..

©Hollands Next Top Model

Het tapijt van Cecilia was een beetje een geval apart. Ik vond dat of iedereen dat tapijt moest dragen of niemand. Het is natuurlijk niet eerlijk om het voor iemand moeilijker te maken dan voor de ander. Het is al helemaal lastig als zowat je boobie uit die jurk hangt. Gelukkig was dit niet te zien op televisie. Hebben we toch nog een beetje een naaktshoot gehad. 

Maar goed.. Wie had er van mij mogen winnen? Tijdens de aflevering werd het mij al vrij duidelijk dat Tim of Soufyan de finale zou winnen..

En ja hoor! Soufyan is de winnaar geworden! Jeetje, wat gun ik het hem erg zeg! Ik hoop echt dat hij heel erg ver komt in de modellenwereld en dat we ook zeker dingen terug gaan zien van hem. Van de vorige winnaars heb ik namelijk erg weinig nog gezien.

Nog een aflevering?

Oke, ik had eerlijk gezegd verwacht dat dit de laatste HNTM talk zou zijn, maar dat is dus niet het geval. Volgende week komt er nog een aflevering van HNTM op televisie en daar heb ik eigenlijk hartstikke veel zin in! Dan zie je tenminste wat er een beetje met de andere modellen gebeurd en of er vooruitgangen zijn geboekt.

Wat vond jij van de finale van HNTM 2018?

Hey!

Ik ben Celine. Enthousiast, gepassioneerd en een beetje perfectionistisch, maar ik houd vooral van bloggen.  Ik houd er vooral van om mijn passies hier te delen en ik houd er ook van om andere mensen te helpen. Ga naar mijn over mij pagina om meer te weten.

Leuke kortingen & aanraders

Populaire blogs
Gouden oorbellen Combineren: Review & Outfit

Gouden oorbellen Combineren: Review & Outfit

Gouden oorbellen zijn helemaal in en vooral in combinatie met andere gouden tinten. Vandaag review ik dan ook 14-karaat oorbellen van Mostert Juweliers, die ik combineer met prachtige gouden tinten in mijn outfit. Benieuwd naar deze gouden oorbellen? Lees dan deze...

Dit zijn dé zomer essentials van Brandfield

Dit zijn dé zomer essentials van Brandfield

Het mooie weer is eindelijk in Nederland en dat betekent natuurlijk het shoppen van prachtige zomerse artikelen. Ik kreeg de kans om dit ook te doen en dan bij de webshop Brandfield. Zij hebben stuk voor stuk goedkope zomer essentials en ook nog eens een grote sale!...
Meer blogs

Tweede metamorfose van HNTM | Zo anders?!

Tweede metamorfose van HNTM | Zo anders?!

Het is weer zo ver, de tweede metamorfose van HNTM is op televisie geweest! Sommige metamorfoses waren natuurlijk shocking en anderen toch wat minder. Lees hier de recap van deze aflevering. Jay is echt zo'n persoon die op het eerste gezicht niet...

Metamorfoses van HNTM 2019 | HNTM Talk

Metamorfoses van HNTM 2019 | HNTM Talk

In het eerste huis zijn de metamorfoses al geweest en ik moet zeggen dat dit toch een van de leukste afleveringen zijn. Voor sommigen waren de metamorfoses weer shocking. En voor anderen was er eigenlijk helemaal niets aan de hand. Benieuwd wat ik...

Kandidaten HNTM 2019 | Wie zijn er nog over?

Kandidaten HNTM 2019 | Wie zijn er nog over?

Als je de aflevering van afgelopen maandag hebt gezien, dan was je erachter gekomen dat er twee verschillende modellenhuizen zijn met ieder acht verschillende modellen. Deze twist brengt wat spanning in het spel en vooral als je ziet wie de...

2 Reacties

 1. Roos

  Wat was er dan met de aflevering van vorig jaar dat het nu deze keer niet live was?

  Antwoord
  • Celine Klooster

   Het was chaos. Heel veel fouten werden er gemaakt, microfoons die per ongeluk nog aanstonden etc.

   Antwoord

Een reactie versturen

You have to agree to the comment policy.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.