Follow:
Modellen nieuws

Curvy Talk | De finale!

Vandaag helaas de laatste Curvy Talk van dit jaar. Ik ga het eigenlijk wel missen, maar ik heb gelukkig wel wat meer tijd over, die ik zeker nodig ga hebben voor mijn examens. De finale was erg verrassend en gelukkig en stuk beter dan de finale van Holland’s Next Top Model. In deze post bespreek ik de finale en natuurlijk de niet al te verrassende uitkomst. Spoiler alert.

De finale met Isadee

Al toen de finale net was begonnen, wist ik het eigenlijk al. Isadee gaat winnen. Ze liep met zoveel zelfvertrouwen op de catwalk en ze straalde echt helemaal. Bij de andere finalisten zag je enigszins wat zenuwen (wat natuurlijk helemaal logisch is!), maar bij Isadee zag je dit echt totaal niet. Ook vond ik haar laatste shoot foto echt helemaal geweldig. Überhaupt was het idee van de shoot al heel gaaf, maar het resultaat die eruit kwam, overtrof mijn verwachtingen.

Ik was niet echt verbaast dat Isadee had gewonnen. Toch was ik wel redelijk verbaast dat Stefanie niet verder was gekomen. De volgorde van tweede, derde en vierde was niet helemaal terecht vond ik zelf, maar dat maakt nu helemaal niet meer uit. Ik hoop wel dat alle vier de modellen zeker een flinke stap in de modellenwereld kunnen zetten en ik hoop dan ook dat ze alle vier echt de kans krijgen die ze verdienen. Ik blijf ze dan ook zeker volgen op Instagram.

Vind jij Isadee een terechte winnares?

De finale

Related:

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees vorig bericht:
Bikini & Bh Shoplog | Vrolijke printjes

Na mijn examens ga ik heerlijk naar een warm land en daar heb ik natuurlijk een mooie bikini voor nodig....

Sluiten