Populaire trouwjurk merken voor 2022: Dit zijn de nieuwste trends

We zijn nu ruim op de helft van 2022 en het trouwjurken seizoen is goed aan te gang. Ondertussen kunnen we dan ook zien wat de populaire trouwjurk merken voor 2022 zijn. Brides to be, ga er daarom maar eens goed voor zitten, want dit is het artikel waar je op hebt...

3 tips voor het uitzoeken van een verrassend cadeau

Er is vaak wel een reden om iets cadeau te geven. Bijvoorbeeld omdat de feestdagen er weer aankomen, omdat iemand jarig is of omdat je iemand die in het ziekenhuis ligt graag een hart onder de riem wilt steken. Maar het blijft best lastig om tot een goed cadeau te...

Plasticvrij schoonmaken: Tips en tricks

Plastic flessen voor zeep gebruik je regelmatig en dan hebben we het nog niet gehad over de plastic flesjes om je handen schoon te maken. Ik was al erg lang op zoek naar een goed alternatief, totdat ik Savvy tegenkwam. Wil jij ook plasticvrij schoonmaken? Bekijk dan...
De creëer het op jouw manier tag
0 Comments

Written by Celine

11 november 2015

Vandaag heb ik voor jullie de creëer het op jouw manier tag, een tag die gaat over hoe jij dingen zou doen, heel leuk!
Benieuwd naar mijn antwoorden? Kijk dan snel verder!
ALS JE EEN GEURKAARS ZOU MOGEN VERZINNEN, HOE ZOU DIE DAN RUIKEN?

Ik ben waarschijnlijk echt een van de weinige, maar ik ben helemaal niet zo fan van geurkaarsen. Maar ik heb van een vriendin de geurkaars van de Primark gekregen die ruikt naar pineapple en ginger, ananas en gember dus. Die combinatie vind ik heerlijk. Maar ik vind de geur die hangt na een verfrissende regenbui in de zomer ook heerlijk, dus daar zou ik ook wel een geurkaars van willen. Maar verder ben ik dus echt nog een noob op gebied van geurkaarsen haha.

ALS JE EEN KLEUR NAGELLAK ZOU PRODUCEREN, HOE ZOU DIE ER DAN UITZIEN?

Ik hou van bordeauxrode nagels, maar daar heb je er al zoveel van, dus ik zou denk ik toch voor iets meer bijzonders gaan. Iets holografisch misschien, of een nagellak die in op iedere manier een andere kleur lijkt, als een soort olievlek op het wegdek. Heb je dat wel eens gezien? Ik vind dat er zo mooi uitzien!

ALS JE EEN BEAUTYPRODUCT KON MAKEN, WAARVOOR ZOU HET DAN ZIJN?

Een eyeliner waarmee je zonder moeite het perfecte lijntje zet!!!! Ik denk dat ik er ook miljoenen mee zal verdienen hahaha.

ALS JE EEN BOEK ZOU MOGEN UITGEVEN, WAAR ZOU JE DAN OVER SCHRIJVEN?

Of een kinderboek, of een chicklit zoals confessions of a shopaholic.

ALS JE EEN SCHOOLVAK TOE ZOU MOGEN VOEGEN, WAT ZOU JE DAAR DAN LEREN?

Gewoon hoe het zit met een huis kopen en een hypotheek enzo!

ALS JE EEN FILM ZOU MAKEN, WIE ZOUDEN DAAR DAN IN SPELEN EN WAAR ZOU HET OVER GAAN?

Ik zou een soort comedy maken, en misschien wel een soort advocatenserie. Ik zou Marlijn Weerdenburg (bekend van Danni Lowinski en Wie Is De Mol?)  er in laten spelen, want ik vind haar echt leuk. Ik zou denk ik ook Chantal Janzen er in laten spelen, want ook die chick is echt hilarisch.

 

ALS JE EEN SUPERHELD ZOU ZIJN, HOE ZOU JE ER DAN UITZIEN EN WELKE KRACHTEN ZOU JE HEBBEN?

Ik heb dus echt een hekel aan superhelden dus ik heb geen idee!

ALS JE EEN WINKEL MOCHT BEGINNEN, HOE ZOU DIE ER DAN UITZIEN EN WAT ZOU JE VERKOPEN?

Ohhh, dat lijkt me zo leuk! Als het perse een winkel moet zijn, zou ik schoenen, kleding en accessoires verkopen. Maar het lijkt me ook heel cool om een soort koffiebar/lunchroom te starten. Met simpele en lekkere broodjes, lekkere smoothies en sapjes en natuurlijk de lekkerste koffie en thee.

ALS JE EEN ROBOT ZOU KUNNEN MAKEN, WAT ZOU DIE DAN KUNNEN?

Mijn kamer opruimen!

ALS JE EEN APP ZOU MOGEN ONTWIKKELEN, WAT VOOR APP ZOU HET DAN ZIJN?

Een app met een overzicht van de collecties van alle webshops die jij leuk vindt en waar dan bij staat of het item bij je figuur past etc.

ALS JE ZELF EEN DIER ZOU MOGEN FOKKEN, HOE ZOU HET ERUIT ZIEN, WAAR ZOU HET LEVEN, ETC.?

Ik zou gewoon allemaal leuke hondenrassen met elkaar mengen haha, als een soort labradoodle!

ALS JE EEN IJSSMAAK ZOU MOGEN VERZINNEN, WELKE SMAAK ZOU DAT DAN ZIJN

Ik zou denk ik gewoon een al bestaande ijssmaak verzinnen, oeps haha.

ALS JE ZELF EEN EMOJI ZOU MOGEN MAKEN, HOE ZOU DIE ER DAN UITZIEN?

Gewoon een schattig konijntje of een hond ofzo haha.

ALS JE EEN DRANKJE ZOU KUNNEN CREËREN, WAAR ZOU DAT DAN NAAR SMAKEN?

Een koffie die niet zo smerig bitter is!

ALS JE JE EIGEN DROOMHUIS ZOU MOGEN ONTWERPEN, HOE ZOU DAT ER DAN UITZIEN EN WAAR ZOU HET STAAN?

Ergens aan zee, niet in Nederland in ieder geval, met veel kamers zodat mijn vrienden vaak langs kunnen komen. En met bananenbomen en kokosnoten, zodat ik die gewoon uit de bomen kan halen als ik daar zin in heb.

 

 

Hey!

I am Celine. Enthusiastic, passionated and a bit perfectionistic, but I especially love blogging. Sharing my beauty and fashion tips was always something I loved to do. Go to my about me page to get to know me.

Nice discounts

Popular blogs

Duurzame mode: Alles wat je moet weten

Duurzame mode: Alles wat je moet weten

De fashion-industrie is verantwoordelijk voor ongeveer tien procent van de totale CO2-uitstoot en dat is natuurlijk heel veel. Het is meer dan de uitstoot van de internationale luchtvaart en het transport over zee bij elkaar. Als je daarbij ook nog eens kijkt naar...

Tweedehands kleding verkopen: De beste websites

Tweedehands kleding verkopen: De beste websites

Kleding verkopen is tegenwoordig super makkelijk! Je verdient er een leuk zakcentje mee, het is duurzaam en je geeft je oude of niet gedragen kleding een tweede leven. Er zijn dan ook hartstikke fijne platformen waar je je kleding op kan verkopen. Benieuwd naar deze...

More blogs

De leukste cadeautjes voor iedereen

De leukste cadeautjes voor iedereen

Ik houd van kleine hebbedingetjes en cadeautjes. Gisteren was het natuurlijk moederdag en ik kon het gewoon niet laten om wat leuke dingen te scoren voor mijn lieve moeder. Ook heb ik nog wat leuke dingetjes voor mijzelf gehaald. Ik ben zeker gek...

De vijf meest gelezen beauty artikelen van 2016

De vijf meest gelezen beauty artikelen van 2016

Ik heb dit jaar natuurlijk erg veel beauty artikelen geschreven. Wat zijn nou de meest gelezen beauty artikelen van 2016? Dat lees je in dit artikel. Review | Max & More Primer Blijkbaar zijn mijn lezers echte koopjesjagers. Deze primer kost...

Celine interviewt: Patricia neemt je mee

Celine interviewt: Patricia neemt je mee

Patricia, een blogger die ik nog niet kende, maar die ik zeker ga volgen. Het is zeker het waard om dit interview te lezen, dus zeker doen. 1. Wie ben je? Hoe heet je, wat zijn je hobby’s enc? Ik ben Patricia, 33 jaar en woon samen met mijn vrouw...

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.