Follow:
Personal

Blog inspiratie Tag

Blog inspiratie.. Meestal blijft het eventjes weg bij mij, maar meestal komen mijn artikel wel altijd op tijd online! Soms een beetje last-minute. maar hey dat merken jullie niet ;). Vandaag heb ik de blog inspiratie tag voor jullie!

Blog inspiratie

♥ Volop inspiratie of loop je vaak tegen het zogenaamde writers- of bloggers block aan?

Ik loop redelijk vaak tegen een bloggers block aan, maar meer over het verzinnen van een artikel. Wanneer ik eenmaal weet waarover ik wil schrijven en wat ik wil schrijven dan gaat het heel snel. Als ik bijvoorbeeld een product heb ontvangen of iets leuks heb gekocht in een winkel, dan weet ik het natuurlijk wel, dan maak ik daar een artikel over.

selfie

♥ Als de woorden even niet uit je vingers komen; hoe voel jij je dan?

Soms voel ik me best wel gefrustreerd, maar dat gebeurd niet vaak. Meestal neem ik dan even pauze en ga ik wat anders doen. Bijvoorbeeld even wat aan school doen of lekker even gamen. Gelukkig vliegen de woorden meestal wel uit mijn vingers.

Hoe blijf je gefocust tijdens het uitwerken van een bericht?

Ik heb eigenlijk geen idee. Als ik eenmaal bezig met iets ben dan blijf ik meestal erg gefocust, maar als ik nog moet beginnen met iets doen, bijvoorbeeld een artikel schrijven dan duurt het wel even voordat ik gefocust word. Meestal ‘dwing’ ik me als het ware om aan de slag te gaan en snel het artikel uit te werken totdat ik er tevreden mee ben.

Welke brainstorm-techniek zorgt gegarandeerd voor blogspiratie?

Meestal zoek ik een beetje rond in boeken. Ja inderdaad, boeken. Meestal vind ik hier ideeën in en dan maak ik hier totaal iets anders van. Ideaal voor een blog inspiratie!

Nog meer inspiratie

blog inspiratie

Helpt muziek je ook als je blog inspiratie zoekt?

Niet echt eerlijk gezegd. Ik word hier alleen maar afgeleid van en dat helpt natuurlijk niet om inspiratie te vinden.

Waar ontstaan de beste ideeën?

Op school. Als ik in de les zit en me opeens verveel, dan is het natuurlijk de beste tijd om lekker te gaan brainstormen over wat blog ideeën. Meestal kijk ik dan even naar buiten of staar ik naar mijn schrift alsof ik heel druk bezig ben. De ideale manier!

In welke inspirerende omgeving werk je graag?

Ik werk graag in mijn slaapkamer. Niet erg inspirerend natuurlijk, maar het is daar altijd lekker rustig en dan kan ik rustig werken aan artikel of bijvoorbeeld aan school.

Heb jij ook een ware ‘blogbijbel’ op je bureau staan voor als je het even niet weet?

Ik heb een app ‘wunderlist’ wat ik gebruik om ideeën in op te slaan. Meestal vergeet ik hier vervolgens in te kijken, maar eigenlijk is het als een ware een blogbijbel, want als ik er uiteindelijk weer eens in kijk dan staan er honderden ideeën in wat ik allemaal stuk voor stuk kan uitwerken.

Welke bloggers inspireren jou?

Ik als blogger, lees eigenlijk nauwelijks blogs. Ik weet het heel raar natuurlijk, maar het is juist alleen maar goed om origineel te zijn toch? Meestal zeggen bloggers dat ze helemaal geen ideeën overnemen van andere bloggers, maar zonder dat je het merkt doe je het eigenlijk toch.

Hoe zit het met andere bijzondere inspiratiebronnen?

Mijn vrienden zijn ook ware inspiratiebronnen. Meestal zeggen hun iets of zitten ze met een probleem en daar schrijf ik vervolgens een artikel over. Ook stellingen krijg ik heel makkelijk van mijn vrienden. Werkelijke inspiratiebronnen!

Hoe word jij geïnspireerd?

Related:

Previous Post Next Post

2 Comments

 • Reply Tessa | Daily Inception

  Leuke Tag! Ik ga die app downloaden. Vaak heb ik onderweg dat ik een idee krijg, maar dan niet opschrijf. Dit is makkelijk om bij te houden!

  16 april 2016 at 12:17
 • Reply Mariska

  Ik heb hetzelfde als jij met inspiratie! Het helpt om soms een beetje te brainstormen en gewoon alle ideetjes op te schrijven .Leuke tag!

  16 april 2016 at 12:39
 • Leave a Reply

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Lees vorig bericht:
  Review | Khroma Nagel

  Nagellak van de kardashians?  Die kreeg ik laatst in The Lifestylebox. Ik bedoel, ik ben niet fan van the Kardashian...

  Sluiten