Zomer jurkjes van NA-KD: Mini en midi jurken

Het warme weer komt langzaam weer terug en dat betekent dat we kunnen genieten van leuke zomer jurkjes. Ik mistte toch een aantal leuke zomer jurkjes in mijn kast en daarom heb ik weer een flink kunnen shoppen. Deze keer mocht ik wat uitzoeken van de webshop NA-KD....

Badkleding trends 2020: Deze moet je hebben!

Het begint alweer wat warmer te worden in Nederland en alhoewel we natuurlijk niet naar het zwembad of strand mogen, kunnen we wel leuke badkleding dragen in de tuin of op het balkon (mocht je die hebben!). Ook is online shoppen natuurlijk erg leuk in deze tijd. In...

Dunne vesten voor de lente | NA-KD shoplog

De lente komt er eindelijk weer aan. Het wordt wat warmer en het zonnetje begint weer te schijnen. Toch kan de lente nog wat frisjes zijn, maar wil je het liefst wel laagjes dragen, zodat je wat uit kan trekken. In deze shoplog laat ik een aantal dunne vesten voor de...
De beste zonproducten voor het warme weer
0 Reacties

Geschreven door Celine Klooster

6 augustus 2018

Het is nog steeds hartstikke warm in Nederland en daarom is het natuurlijk belangrijk dat je je huid goed verzorgd. Dit kan natuurlijk alleen maar met de beste zonproducten. In dit artikel vertel ik welke zonproducten ik gebruik tijdens dit warme weer en welke producten ik niet aanraad.

De beste zonproducten

De beste zonproducten

Deze zonnebrand is echt heel fijn. Het is een spray zonnebrand, waar ik normaal niet erg fan van ben, maar deze zonnebrand is echt een uitzondering. Hij laat geen vlekken achter en smeert ook nog eens heel goed uit. Ook is het heel belangrijk dat hij niet plakt en dat doet hij ook niet. Deze zonnebrand heeft factor 50, wat natuurlijk een grote aanrader is met dit warme weer. Voor een heel klein prijsje heb je dus een hele fijne zonnebrand.

Lees tipProducten tegen de droge huid

Zelfbruiner

 

Eigenlijk heb ik nog nooit zelfbruiner gebruikt, maar omdat ik hier altijd zoveel over las, werd het eens tijd om wat zelfbruiner te testen. Deze zelfbruiner is van Ziaja en ik heb er een beetje gemixte gevoelens over. Op mijn armen komt de zelfbruiner heel goed naar voren, maar op mijn benen wordt het erg vlekkerig. Als je dus alleen je armen een mooi kleurtje wil geven, dan is deze zelfbruiner echt een aanrader, maar op je benen zal ik deze zelfbruiner niet gebruiken. Hierboven zie je twee foto’s, de eerste zonder zelfbruiner en de tweede met zelfbruiner. Zoals je kan zien, zie je een licht verschil wanneer ik de zelfbruiner op heb. Ik moet zeggen dat het op de foto nog niet erg duidelijk te zien is, maar in het echt zie je het echt duidelijk zitten.

Ziaja tinted cream

Dit is echt een product die niet geschikt is voor een lichte huid. Het is een tinted cream en het moet de kleur “natural” voorstellen. Helaas is deze veel te donker voor mij en kan ik deze tinted cream echt niet dragen. Jammer, want de cream voel je echt niet op je huid zitten en als het wat warmer is, zweet je deze creme er ook echt niet af.

Wat vind jij zeker een must voor het warme weer?


Meld je aan voor beauty, fashion, blog tips en freebies!


Hey!

Ik ben Celine. Enthousiast, gepassioneerd en een beetje perfectionistisch, maar ik houd vooral van bloggen.  Ik houd er vooral van om mijn passies hier te delen en ik houd er ook van om andere mensen te helpen. Ga naar mijn over mij pagina om meer te weten.

Leuke kortingen & aanraders

Populaire blogs
Pixi Hydrating Milky Collection | Skincare

Pixi Hydrating Milky Collection | Skincare

Mijn dagelijkse skincare routine bestaat eigenlijk alleen maar uit producten van Pixi Beauty. Een fijn merk voor verschillende huidtypes. Dit fijne merk is weer met nieuwe producten uitgekomen en ze zijn weer erg fijn voor mijn huid. Benieuwd naar de Pixi Hydrating...

De leukste lente enkellaarsjes | Deze heb je nodig!

De leukste lente enkellaarsjes | Deze heb je nodig!

Het is natuurlijk nog winter, maar het weer is momenteel zo mild dat we eigenlijk al een de lente kunnen denken. We kunnen dus stiekem al wat leuke lente kleuren uit de kast halen om zo onze outfits weer op te fleuren. Deze outfits combineer ik het liefst met de...

Meer blogs

Pixi Retinol Jasmine Collection: Smooth Skin

Pixi Retinol Jasmine Collection: Smooth Skin

Pixi Beauty is weer uitgekomen met een nieuwe collectie, namelijk de Pixi Retinol Jasmine Collection. Ook bij deze collectie belooft Pixi weer een stralende huid. En ja, dat geloof ik. Tot nu toe zijn alle producten van Pixi Beauty echt heel fijn...

Plasticvrije Shampoo Bars: Goed voor het milieu!

Plasticvrije Shampoo Bars: Goed voor het milieu!

Sinds ik shampoo bars gebruik, gebruik ik eigenlijk nooit meer normale shampoo. Er zitten gewoon zoveel voordelen aan het gebruik van een shampoo bar. Het is makkelijk mee te nemen op reis (het is geen vloeistof!), het is milieuvriendelijk en ook...

Pixi Hydrating Milky Collection | Skincare

Pixi Hydrating Milky Collection | Skincare

Mijn dagelijkse skincare routine bestaat eigenlijk alleen maar uit producten van Pixi Beauty. Een fijn merk voor verschillende huidtypes. Dit fijne merk is weer met nieuwe producten uitgekomen en ze zijn weer erg fijn voor mijn huid. Benieuwd naar...

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.