Follow:
Beauty Huidverzorging Reviews

De beste zonproducten voor het warme weer

Het is nog steeds hartstikke warm in Nederland en daarom is het natuurlijk belangrijk dat je je huid goed verzorgd. Dit kan natuurlijk alleen maar met de beste zonproducten. In dit artikel vertel ik welke zonproducten ik gebruik tijdens dit warme weer en welke producten ik niet aanraad.

De beste zonproducten

De beste zonproducten

Deze zonnebrand is echt heel fijn. Het is een spray zonnebrand, waar ik normaal niet erg fan van ben, maar deze zonnebrand is echt een uitzondering. Hij laat geen vlekken achter en smeert ook nog eens heel goed uit. Ook is het heel belangrijk dat hij niet plakt en dat doet hij ook niet. Deze zonnebrand heeft factor 50, wat natuurlijk een grote aanrader is met dit warme weer. Voor een heel klein prijsje heb je dus een hele fijne zonnebrand.

Lees tipProducten tegen de droge huid

Zelfbruiner

 

Eigenlijk heb ik nog nooit zelfbruiner gebruikt, maar omdat ik hier altijd zoveel over las, werd het eens tijd om wat zelfbruiner te testen. Deze zelfbruiner is van Ziaja en ik heb er een beetje gemixte gevoelens over. Op mijn armen komt de zelfbruiner heel goed naar voren, maar op mijn benen wordt het erg vlekkerig. Als je dus alleen je armen een mooi kleurtje wil geven, dan is deze zelfbruiner echt een aanrader, maar op je benen zal ik deze zelfbruiner niet gebruiken. Hierboven zie je twee foto’s, de eerste zonder zelfbruiner en de tweede met zelfbruiner. Zoals je kan zien, zie je een licht verschil wanneer ik de zelfbruiner op heb. Ik moet zeggen dat het op de foto nog niet erg duidelijk te zien is, maar in het echt zie je het echt duidelijk zitten.

Ziaja tinted cream

Dit is echt een product die niet geschikt is voor een lichte huid. Het is een tinted cream en het moet de kleur “natural” voorstellen. Helaas is deze veel te donker voor mij en kan ik deze tinted cream echt niet dragen. Jammer, want de cream voel je echt niet op je huid zitten en als het wat warmer is, zweet je deze creme er ook echt niet af.

Wat vind jij zeker een must voor het warme weer?


Meld je aan voor beauty, fashion, blog tips en freebies!


Related:

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees vorig bericht:
HNTM 2018 | Wat weten we tot nu toe?

Wanneer komt Holland's Next Top Model weer op televisie? Wat gaat er precies gebeuren en zijn er nog bijzonderheden op te...

Sluiten