Populaire trouwjurk merken voor 2022: Dit zijn de nieuwste trends

We zijn nu ruim op de helft van 2022 en het trouwjurken seizoen is goed aan te gang. Ondertussen kunnen we dan ook zien wat de populaire trouwjurk merken voor 2022 zijn. Brides to be, ga er daarom maar eens goed voor zitten, want dit is het artikel waar je op hebt...

3 tips voor het uitzoeken van een verrassend cadeau

Er is vaak wel een reden om iets cadeau te geven. Bijvoorbeeld omdat de feestdagen er weer aankomen, omdat iemand jarig is of omdat je iemand die in het ziekenhuis ligt graag een hart onder de riem wilt steken. Maar het blijft best lastig om tot een goed cadeau te...

Plasticvrij schoonmaken: Tips en tricks

Plastic flessen voor zeep gebruik je regelmatig en dan hebben we het nog niet gehad over de plastic flesjes om je handen schoon te maken. Ik was al erg lang op zoek naar een goed alternatief, totdat ik Savvy tegenkwam. Wil jij ook plasticvrij schoonmaken? Bekijk dan...
De beste tips tegen school stress

Geschreven door Celine

30 oktober 2015

stress

Door Celine – Ik ben druk, druk en nog eens druk! De leraren geven voor mijn gevoel veel te veel huiswerk en het bezorgd mij serieus stress. Ik heb nu even een momentje gevonden wanneer ik kan bloggen, maar ik moet zo weer verder met leren. Vandaag vertel ik jullie mijn tips tegen schoolstress.

Plannen

Alsjeblieft plan. Begin niet op het laatste moment met leren of huiswerk maken. Je kan beter gaan leren in stukjes dan dat je op het laatste moment begint. Als je leert in stukjes, dan komt het beter in je hoofd en heb je natuurlijk minder stress. Je kunt ook in de vakantie een klein beetje vooruit werken of gaan leren voor na de vakantie. Het is even doorzetten, maar als je eenmaal begonnen bent met leren of huiswerk maken dan kom  je al een heel eind.

Vraag uitleg

Dit kan ik beter ook tegen mijzelf zeggen. Als je iets niet snapt, vraag dan meteen uitleg. Ga niet wachten tot de toets of totdat je een verslag moet maken. Je kunt altijd nog je leraar mailen met een vraag, wat ik zelf heel vaak doe.

Neem ook je rust

Ik heb binnenkort een toetsweek en ik heb eigenlijk deze week ook een toetsweek ( ik heb namelijk zeven toetsen deze week). Toch moet je echt even een plekje vinden om even uit te rusten. Ik neem bijvoorbeeld nu even mijn tijd om te gaan bloggen en ga daarna weer verder met leren voor mijn Frans en Engels toets. Je hoeft natuurlijk niet te bloggen, je kan ook blogs lezen of natuurlijk rustig tv kijken.

Nette leerplek

Het is erg goed als je een nette leerplek hebt. Hierdoor kan je beter en sneller je spullen bij elkaar vinden, maar het brengt ook wat rust. Je hoeft ’s ochtends ook niet te stressen, omdat je dat ene blad weer eens bent kwijt geraakt.

Werk samen met je klasgenoten

Nee, dit gaat niet om opdrachten uitwisselen of iets anders waar je niet van leert. Je kan heel makkelijk aan een klasgenoot vragen of zij het ene hoofdstuk samenvatten en dan doe jij het ander. Hierdoor krijg je meer tijd voor andere dingen en dus minder stress.

Heb jij nog stress-verminderde tips?

Liefs, Celine.

 

Hey!

Ik ben Celine. Enthousiast, gepassioneerd en een beetje perfectionistisch, maar ik houd vooral van bloggen.  Ik houd er vooral van om mijn passies hier te delen en ik houd er ook van om andere mensen te helpen. Ga naar mijn over mij pagina om meer te weten.

Duurzame mode

Duurzame blogs
Plasticvrij schoonmaken: Tips en tricks

Plasticvrij schoonmaken: Tips en tricks

Plastic flessen voor zeep gebruik je regelmatig en dan hebben we het nog niet gehad over de plastic flesjes om je handen schoon te maken. Ik was al erg lang op zoek naar een goed alternatief, totdat ik Savvy tegenkwam. Wil jij ook plasticvrij schoonmaken? Bekijk dan...

Fast fashion: Wat is het en hoe kan je veranderen?

Fast fashion: Wat is het en hoe kan je veranderen?

Fast fashion is een term wat steeds meer gebruikt wordt in de fashion wereld. Wil je weten wat het is en hoe jij je eigen fashion gedrag kan veranderen? Lees dan deze blog. Fast fashion verwijst naar een bedrijfsmodel van bedrijven die snel inspelen op nieuwe fashion...

Meer blogs

De leukste cadeautjes voor iedereen

De leukste cadeautjes voor iedereen

Ik houd van kleine hebbedingetjes en cadeautjes. Gisteren was het natuurlijk moederdag en ik kon het gewoon niet laten om wat leuke dingen te scoren voor mijn lieve moeder. Ook heb ik nog wat leuke dingetjes voor mijzelf gehaald. Ik ben zeker gek...

De vijf meest gelezen beauty artikelen van 2016

De vijf meest gelezen beauty artikelen van 2016

Ik heb dit jaar natuurlijk erg veel beauty artikelen geschreven. Wat zijn nou de meest gelezen beauty artikelen van 2016? Dat lees je in dit artikel. Review | Max & More Primer Blijkbaar zijn mijn lezers echte koopjesjagers. Deze primer kost...

Celine interviewt: Patricia neemt je mee

Celine interviewt: Patricia neemt je mee

Patricia, een blogger die ik nog niet kende, maar die ik zeker ga volgen. Het is zeker het waard om dit interview te lezen, dus zeker doen. 1. Wie ben je? Hoe heet je, wat zijn je hobby’s enc? Ik ben Patricia, 33 jaar en woon samen met mijn vrouw...

1 Reactie

  1. info@kyraa.nl

    Dit zal vooral bij studenten werken denk ik, omdat je je studie dan ook daadwerkelijk leuk vindt. Maar vlak voordat ik een belangrijk project heb voor mijn studie, ga ik films kijken die daarmee te maken hebben. Inspiratie opdoen bij andere fotografen, of regisseurs. Een leuke manier om je voor te bereiden, vind ik. 🙂

    Antwoord

Een reactie versturen

You have to agree to the comment policy.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.