Hoe laat je een doffe huid weer meer stralen?

Heb je last van een doffe huid? Wisseling van de seizoenen, een drukke periode of veranderingen in je leven: er kunnen verschillende redenen aan ten grondslag liggen. Het is natuurlijk vervelend en je wilt er zo snel mogelijk weer vanaf. De juiste huidverzorging...

Etherische oliën van Jiva Organic: Review

Ik ben gek op etherische oliën. Ze ruiken heerlijk en je kan ze ook in verschillende producten stoppen. Zo gebruik ik graag etherische oliën in mijn zelfgemaakte deo, om die zo een lekker geurtje te geven. Dit keer review ik dan ook de etherische oliën van Jiva...

Vakantiepark in de natuur: Recreatiepark de Leistert

Limburg heeft prachtige natuur en je kan daar dus ook prachtig verblijven. Ik ben zelf gek op de natuur en ga graag dagjes weg naar een vakantiepark in de natuur. Er zijn namelijk maar liefst drie verschillende nationale parken in Limburg en het is een provincie waar...
De beste tips tegen school stress
1 Comments

Written by Celine

30 oktober 2015

stress

Door Celine – Ik ben druk, druk en nog eens druk! De leraren geven voor mijn gevoel veel te veel huiswerk en het bezorgd mij serieus stress. Ik heb nu even een momentje gevonden wanneer ik kan bloggen, maar ik moet zo weer verder met leren. Vandaag vertel ik jullie mijn tips tegen schoolstress.

Plannen

Alsjeblieft plan. Begin niet op het laatste moment met leren of huiswerk maken. Je kan beter gaan leren in stukjes dan dat je op het laatste moment begint. Als je leert in stukjes, dan komt het beter in je hoofd en heb je natuurlijk minder stress. Je kunt ook in de vakantie een klein beetje vooruit werken of gaan leren voor na de vakantie. Het is even doorzetten, maar als je eenmaal begonnen bent met leren of huiswerk maken dan kom  je al een heel eind.

Vraag uitleg

Dit kan ik beter ook tegen mijzelf zeggen. Als je iets niet snapt, vraag dan meteen uitleg. Ga niet wachten tot de toets of totdat je een verslag moet maken. Je kunt altijd nog je leraar mailen met een vraag, wat ik zelf heel vaak doe.

Neem ook je rust

Ik heb binnenkort een toetsweek en ik heb eigenlijk deze week ook een toetsweek ( ik heb namelijk zeven toetsen deze week). Toch moet je echt even een plekje vinden om even uit te rusten. Ik neem bijvoorbeeld nu even mijn tijd om te gaan bloggen en ga daarna weer verder met leren voor mijn Frans en Engels toets. Je hoeft natuurlijk niet te bloggen, je kan ook blogs lezen of natuurlijk rustig tv kijken.

Nette leerplek

Het is erg goed als je een nette leerplek hebt. Hierdoor kan je beter en sneller je spullen bij elkaar vinden, maar het brengt ook wat rust. Je hoeft ’s ochtends ook niet te stressen, omdat je dat ene blad weer eens bent kwijt geraakt.

Werk samen met je klasgenoten

Nee, dit gaat niet om opdrachten uitwisselen of iets anders waar je niet van leert. Je kan heel makkelijk aan een klasgenoot vragen of zij het ene hoofdstuk samenvatten en dan doe jij het ander. Hierdoor krijg je meer tijd voor andere dingen en dus minder stress.

Heb jij nog stress-verminderde tips?

Liefs, Celine.

 

Hey!

I am Celine. Enthusiastic, passionated and a bit perfectionistic, but I especially love blogging. Sharing my beauty and fashion tips was always something I loved to do. Go to my about me page to get to know me.

Nice discounts

Popular blogs

De leukste truien trends voor herfst 2022

De leukste truien trends voor herfst 2022

Het begint langzaamaan al wat koeler te worden en dat betekent dat het weer tijd is voor leuke truien. Ik draag truien eigenlijk de hele herfst en winter door. Leuk voor over een jurkje, maar ook voor boven een broek. Benieuwd naar de leukste truien trends voor herfst...

Populaire trouwjurk merken voor 2022: Dit zijn de nieuwste trends

We zijn nu ruim op de helft van 2022 en het trouwjurken seizoen is goed aan te gang. Ondertussen kunnen we dan ook zien wat de populaire trouwjurk merken voor 2022 zijn. Brides to be, ga er daarom maar eens goed voor zitten, want dit is het artikel waar je op hebt...

More blogs

Wat kun je doen aan een droge huid?

Veel mensen hebben regelmatig last van een droge huid. Er hoeft niet altijd een directe oorzaak te zijn, want sommige mensen hebben nu eenmaal een drogere huid dan anderen. Toch kan een droge huid best vervelend zijn. Gelukkig zijn er verschillende...

Bescherm je huid met SPF gezichtscrèmes

Het is misschien wel de belangrijkste stap in een gezonde huidverzorgingsroutine: het smeren van een goede gezichtscrème. Of je dit nou ‘s ochtends of ‘s avonds doet, een goede gezichtscrème hydrateert en verzacht de huid gedurende de dag of nacht...

De leukste cadeautjes voor iedereen

De leukste cadeautjes voor iedereen

Ik houd van kleine hebbedingetjes en cadeautjes. Gisteren was het natuurlijk moederdag en ik kon het gewoon niet laten om wat leuke dingen te scoren voor mijn lieve moeder. Ook heb ik nog wat leuke dingetjes voor mijzelf gehaald. Ik ben zeker gek...

1 Reactie

  1. info@kyraa.nl

    Dit zal vooral bij studenten werken denk ik, omdat je je studie dan ook daadwerkelijk leuk vindt. Maar vlak voordat ik een belangrijk project heb voor mijn studie, ga ik films kijken die daarmee te maken hebben. Inspiratie opdoen bij andere fotografen, of regisseurs. Een leuke manier om je voor te bereiden, vind ik. 🙂

    Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.