Follow:
Modellen nieuws

De beste metamorfoses van HNTM 2017

Laten we allemaal heel eerlijk zijn. De aflevering met de metamorfoses is de beste aflevering van heel Holland’s Next Top Model. Dit is dan ook de reden waarom ik terug blik naar het vorige seizoen. Benieuwd naar de beste metamorfoses van HNTM 2017? Lees dan deze blog.

De beste metamorfoses van HNTM 2017

Sanne & Latanya

https://www.instagram.com/p/BZOGh_NjV-S/

Laten we het maar eerst over de metamorfose van Sanne hebben. De metamorfose van Sanne vond ik echt de mooiste metamorfose. Door haar had ik ook even de neiging om een pony te gaan knippen, maar uiteindelijk ben ik toch nog van gedachte veranderd. Door de pony van Sanne, kwamen haar ogen en haar gezicht echt naar voren. Ook had ze haar haar een tint donkerder geverfd en dat was ook echt prachtig. Jammer genoeg heeft ze haar metamorfose niet behouden, zoals je op haar Instagram kan zien.

De metamorfose van Latanya was ook echt een mooie metamorfose. Het korte haar staat haar (naar mijn mening) zoveel beter, want haar gezicht komt zoveel beter naar voren. Bij de metamorfose werden haar lange lokken voor een kort kapsel ingeruild en dat was dan ook een erg goede keuze.

Lees tip: HNTM 2018 | Wat weten we tot nu toe?

Bonita

https://www.instagram.com/p/BZOflhyD-5s/

De metamorfose van Bonita was niet heel anders dan dat ze vooreen had, maar de metamorfose is wel heel goed geslaagd. Ze hadden haar haar in wat meer laagjes geknipt en haar haar geverfd. Het verfen van haar haar was echt een hele goede keuze. Bonita is dan ook de enige die haar metamorfose heeft gehouden. Op haar Instagram is duidelijk te zien dat ze nog steeds blij is met haar metamorfose en dat is natuurlijk het leukste aan alle metamorfoses.

Wil je als eerste op de hoogte blijven van HNTM 2018? Meld je dan aan voor deze nieuwsbrief!


 

Wat vind jij de beste metamorfoses van HNTM 2017?

De beste metamorfoses van HNTM 2017

Related:

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees vorig bericht:
Lacoste polo voor een classy look

De Lacoste polo is sinds 1933 al erg populair als kledingstuk. Een polo is makkelijk te combineren, comfortabel en zorgt...

Sluiten