Follow:
TB

De beste kerstfilms van 2015

Kerstfilms! Kerst is niet compleet zonder een kerstfilm right? Voor de kerstweek zet ik de beste kerstfilms van 2015 op een rijtje!

Untitled-2

The Night Before

The Night Before gaat over drie vrienden die ieder jaar met kerstavond een reünie houden. Nu ze tegen volwassenheid aanzitten komt er een einde aan die traditie. Om het geheel memorabel af te sluiten gaan ze op zoek naar het Notenkraker Bal, de heilige graal van de kerstfeesten.

Untitled-3

Krampus

De familie van Max krijgt flinke ruzie tijdens de feestdagen. Max is erg teleurgesteld en raakt het kerstgevoel volledig kwijt. Hierdoor trekt hij de aandacht van de kwade demoon Krampus, die iedereen straft die niet in kerstmis gelooft. De hel breekt los en allerlei bekende Kerstfiguren komen in het huis tot leven. De familie moet elkaar nu wel helpen en samenwerken om de Kerstdagen te overleven.

Untitled-4

A Christmas Horror Story

Anthologie bestaande uit drie verhalen die zich afspelen in het kleine stadje Bailey Downs. Middelbare scholieren onderzoeken een mysterieuze moord die aan de vakantieperiode voorafging. Een koppel ontdekt dat hun jongste zoon zich vreemd gedraagt na een trip om een traditionele boom om te hakken en een familie wordt gestalkt door Krampus, de kerstdemon. Ondertussen bestrijdt de Kerstman zombie-elfen op de Noordpool.

Untitled-5

Love the Coopers

Deze film gaat over een kerstavond bij de familie Cooper. Vier generaties komen samen om de traditie van kerstavond samen te vieren. Er komen deze avond een hoop onverwachte gasten langs. De kerstavond krijgt een totaal onverwachte wending en ze krijgen een nieuw inzicht in de onderlinge familieband en het idee achter kerstmis in het algemeen. Deze film is een echte familiefilm die je gezellig op kerstavond kunt bekijken.

Untitled-1

Mannenharten 2

Normaal ben ik niet zo gek op Nederlandse film, maar deze film lijkt mij perfect voor de kerst. Nicole en Wouter hebben net een baby gekregen, maar deze drijft hen uit elkaar. Nicole heeft meer oog voor schrijven en vooral de leuke uitgever die daar bij komt kijken. Wouter stort zich daarom helemaal in het studentenleven. Dit doet hij met Tim, die single wil blijven. Dennis valt als een blok voor een nieuw zangtalent, maar zij laat zich niet makkelijk inpakken. Ook Niels gooit het na het volgen van een versiecursus over een andere boeg. Een en al liefde dus!

 

 

Related:

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees vorig bericht:
Mijn vijf favoriete kerst lakjes

Nagellak! Voor kerst is dit serieus onmisbaar. Bij elke look past wel een leuk kleurtje, maar je moet je eigenlijk...

Sluiten