Populaire trouwjurk merken voor 2022: Dit zijn de nieuwste trends

We zijn nu ruim op de helft van 2022 en het trouwjurken seizoen is goed aan te gang. Ondertussen kunnen we dan ook zien wat de populaire trouwjurk merken voor 2022 zijn. Brides to be, ga er daarom maar eens goed voor zitten, want dit is het artikel waar je op hebt...

3 tips voor het uitzoeken van een verrassend cadeau

Er is vaak wel een reden om iets cadeau te geven. Bijvoorbeeld omdat de feestdagen er weer aankomen, omdat iemand jarig is of omdat je iemand die in het ziekenhuis ligt graag een hart onder de riem wilt steken. Maar het blijft best lastig om tot een goed cadeau te...

Plasticvrij schoonmaken: Tips en tricks

Plastic flessen voor zeep gebruik je regelmatig en dan hebben we het nog niet gehad over de plastic flesjes om je handen schoon te maken. Ik was al erg lang op zoek naar een goed alternatief, totdat ik Savvy tegenkwam. Wil jij ook plasticvrij schoonmaken? Bekijk dan...
De 7 meest voorkomende problemen in de badkamer.
4 Comments

Written by Celine

18 januari 2015

Door Celine – Ik ben echt vreselijk onhandig en ik maak vaak blunders mee. Dus waarom zou ik deze niet allemaal op een rijtje zetten? Lees hier de 7 meest voorkomende blunders in de badkamer.

bron foto

1. Uitglijden. Ik heet Celine niet als ik op zijn minst niet drie keer per week uitglijd in de badkamer. Stap ik rustig de douche uit, trap ik vervolgens op een haarspeldje en glijd ik uit door de plas water wat mijn broer heeft veroorzaakt. Je kunt het bijna een dagelijkse routine noemen.

 2. Denk ik dus heerlijk in bad te gaan, maar ik moet natuurlijk eerst weer van alles doen.
Waarom zal ik niet alvast het bad laten vollopen? Ik laat het bad voorlopen, maar ga eerst nog even mijn kleding bij elkaar zoeken en een maskertje klaar maken. Vervolgens kom ik de badkamer in, die je eigenlijk gewoon een zwembad kan noemen. Nat.

3. Sta je eindelijk eens lekker onder de douche, ben je vergeten om je kleding klaar te leggen. Moet je dus helemaal de douche uit, de koude gang in om je kleding te pakken. Brr.
4. Mijn tandenborstel zat toch in dit laatje? Altijd ben je je spullen kwijt en moet je eerst alle laatjes openmaken, voordat je uiteindelijk je tandenborstel hebt gevonden.

5. Sta je lekker onder de warme douche, wordt opeens je douche ijs koud. Niet gewoon koud, maar echt ijs koud!

6. En dan heb je ook nog je familie die alle douche producten op maken en vervolgens niet bijvullen.

7. En dan als aller laatste en waarschijnlijk het meest voorkomende probleem bij mensen die onhandig zijn ( zoals ik! ). Je sokken vergeten uit te trekken, terwijl je in je douche stapt. Iel.

Zijn deze problemen ook zo herkenbaar? 

-Celine.

  Follow us on:

www.instagram.com/magicalfxllswww.twitter/com/beautyb_nlwww.instagram.com/aniquevdmeerhttps://www.bloglovin.com/blog/12800301www.instagram.com/beautyb_nl

Hey!

I am Celine. Enthusiastic, passionated and a bit perfectionistic, but I especially love blogging. Sharing my beauty and fashion tips was always something I loved to do. Go to my about me page to get to know me.

Nice discounts

Popular blogs

Duurzame mode: Alles wat je moet weten

Duurzame mode: Alles wat je moet weten

De fashion-industrie is verantwoordelijk voor ongeveer tien procent van de totale CO2-uitstoot en dat is natuurlijk heel veel. Het is meer dan de uitstoot van de internationale luchtvaart en het transport over zee bij elkaar. Als je daarbij ook nog eens kijkt naar...

Tweedehands kleding verkopen: De beste websites

Tweedehands kleding verkopen: De beste websites

Kleding verkopen is tegenwoordig super makkelijk! Je verdient er een leuk zakcentje mee, het is duurzaam en je geeft je oude of niet gedragen kleding een tweede leven. Er zijn dan ook hartstikke fijne platformen waar je je kleding op kan verkopen. Benieuwd naar deze...

More blogs

De leukste cadeautjes voor iedereen

De leukste cadeautjes voor iedereen

Ik houd van kleine hebbedingetjes en cadeautjes. Gisteren was het natuurlijk moederdag en ik kon het gewoon niet laten om wat leuke dingen te scoren voor mijn lieve moeder. Ook heb ik nog wat leuke dingetjes voor mijzelf gehaald. Ik ben zeker gek...

De vijf meest gelezen beauty artikelen van 2016

De vijf meest gelezen beauty artikelen van 2016

Ik heb dit jaar natuurlijk erg veel beauty artikelen geschreven. Wat zijn nou de meest gelezen beauty artikelen van 2016? Dat lees je in dit artikel. Review | Max & More Primer Blijkbaar zijn mijn lezers echte koopjesjagers. Deze primer kost...

Celine interviewt: Patricia neemt je mee

Celine interviewt: Patricia neemt je mee

Patricia, een blogger die ik nog niet kende, maar die ik zeker ga volgen. Het is zeker het waard om dit interview te lezen, dus zeker doen. 1. Wie ben je? Hoe heet je, wat zijn je hobby’s enc? Ik ben Patricia, 33 jaar en woon samen met mijn vrouw...

4 Reacties

  1. Sanne c:

    Die laatste hahahah

    Antwoord
  2. Wesley Velroij

    Zes is wel herkenbaar, want mijn moeder maakte steeds mijn reinigingsmelk op toen ik nog thuis woonde.

    Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.