Hoe laat je een doffe huid weer meer stralen?

Heb je last van een doffe huid? Wisseling van de seizoenen, een drukke periode of veranderingen in je leven: er kunnen verschillende redenen aan ten grondslag liggen. Het is natuurlijk vervelend en je wilt er zo snel mogelijk weer vanaf. De juiste huidverzorging...

Etherische oliën van Jiva Organic: Review

Ik ben gek op etherische oliën. Ze ruiken heerlijk en je kan ze ook in verschillende producten stoppen. Zo gebruik ik graag etherische oliën in mijn zelfgemaakte deo, om die zo een lekker geurtje te geven. Dit keer review ik dan ook de etherische oliën van Jiva...

Vakantiepark in de natuur: Recreatiepark de Leistert

Limburg heeft prachtige natuur en je kan daar dus ook prachtig verblijven. Ik ben zelf gek op de natuur en ga graag dagjes weg naar een vakantiepark in de natuur. Er zijn namelijk maar liefst drie verschillende nationale parken in Limburg en het is een provincie waar...
De 7 meest voorkomende problemen in de badkamer.
4 Comments

Written by Celine

18 januari 2015

Door Celine – Ik ben echt vreselijk onhandig en ik maak vaak blunders mee. Dus waarom zou ik deze niet allemaal op een rijtje zetten? Lees hier de 7 meest voorkomende blunders in de badkamer.

bron foto

1. Uitglijden. Ik heet Celine niet als ik op zijn minst niet drie keer per week uitglijd in de badkamer. Stap ik rustig de douche uit, trap ik vervolgens op een haarspeldje en glijd ik uit door de plas water wat mijn broer heeft veroorzaakt. Je kunt het bijna een dagelijkse routine noemen.

 2. Denk ik dus heerlijk in bad te gaan, maar ik moet natuurlijk eerst weer van alles doen.
Waarom zal ik niet alvast het bad laten vollopen? Ik laat het bad voorlopen, maar ga eerst nog even mijn kleding bij elkaar zoeken en een maskertje klaar maken. Vervolgens kom ik de badkamer in, die je eigenlijk gewoon een zwembad kan noemen. Nat.

3. Sta je eindelijk eens lekker onder de douche, ben je vergeten om je kleding klaar te leggen. Moet je dus helemaal de douche uit, de koude gang in om je kleding te pakken. Brr.
4. Mijn tandenborstel zat toch in dit laatje? Altijd ben je je spullen kwijt en moet je eerst alle laatjes openmaken, voordat je uiteindelijk je tandenborstel hebt gevonden.

5. Sta je lekker onder de warme douche, wordt opeens je douche ijs koud. Niet gewoon koud, maar echt ijs koud!

6. En dan heb je ook nog je familie die alle douche producten op maken en vervolgens niet bijvullen.

7. En dan als aller laatste en waarschijnlijk het meest voorkomende probleem bij mensen die onhandig zijn ( zoals ik! ). Je sokken vergeten uit te trekken, terwijl je in je douche stapt. Iel.

Zijn deze problemen ook zo herkenbaar? 

-Celine.

  Follow us on:

www.instagram.com/magicalfxllswww.twitter/com/beautyb_nlwww.instagram.com/aniquevdmeerhttps://www.bloglovin.com/blog/12800301www.instagram.com/beautyb_nl

Hey!

I am Celine. Enthusiastic, passionated and a bit perfectionistic, but I especially love blogging. Sharing my beauty and fashion tips was always something I loved to do. Go to my about me page to get to know me.

Nice discounts

Popular blogs

De leukste truien trends voor herfst 2022

De leukste truien trends voor herfst 2022

Het begint langzaamaan al wat koeler te worden en dat betekent dat het weer tijd is voor leuke truien. Ik draag truien eigenlijk de hele herfst en winter door. Leuk voor over een jurkje, maar ook voor boven een broek. Benieuwd naar de leukste truien trends voor herfst...

Populaire trouwjurk merken voor 2022: Dit zijn de nieuwste trends

We zijn nu ruim op de helft van 2022 en het trouwjurken seizoen is goed aan te gang. Ondertussen kunnen we dan ook zien wat de populaire trouwjurk merken voor 2022 zijn. Brides to be, ga er daarom maar eens goed voor zitten, want dit is het artikel waar je op hebt...

More blogs

Wat kun je doen aan een droge huid?

Veel mensen hebben regelmatig last van een droge huid. Er hoeft niet altijd een directe oorzaak te zijn, want sommige mensen hebben nu eenmaal een drogere huid dan anderen. Toch kan een droge huid best vervelend zijn. Gelukkig zijn er verschillende...

Bescherm je huid met SPF gezichtscrèmes

Het is misschien wel de belangrijkste stap in een gezonde huidverzorgingsroutine: het smeren van een goede gezichtscrème. Of je dit nou ‘s ochtends of ‘s avonds doet, een goede gezichtscrème hydrateert en verzacht de huid gedurende de dag of nacht...

De leukste cadeautjes voor iedereen

De leukste cadeautjes voor iedereen

Ik houd van kleine hebbedingetjes en cadeautjes. Gisteren was het natuurlijk moederdag en ik kon het gewoon niet laten om wat leuke dingen te scoren voor mijn lieve moeder. Ook heb ik nog wat leuke dingetjes voor mijzelf gehaald. Ik ben zeker gek...

4 Reacties

  1. Sanne c:

    Die laatste hahahah

    Antwoord
  2. Wesley Velroij

    Zes is wel herkenbaar, want mijn moeder maakte steeds mijn reinigingsmelk op toen ik nog thuis woonde.

    Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.