Duurzame Clean Beauty lijn van Douglas

Als je op zoek bent naar duurzame beauty, dan is de duurzame Clean Beauty lijn van Douglas zeker wat voor jou. Clean Beauty staat voor dierproefvrije producten zonder controversiële ingrediënten. Cyclische siliconen, parabenen en sulfaten zijn onder andere uitgesloten...

De leukste truien trends voor herfst 2022

Het begint langzaamaan al wat koeler te worden en dat betekent dat het weer tijd is voor leuke truien. Ik draag truien eigenlijk de hele herfst en winter door. Leuk voor over een jurkje, maar ook voor boven een broek. Benieuwd naar de leukste truien trends voor herfst...

Populaire trouwjurk merken voor 2022: Dit zijn de nieuwste trends

We zijn nu ruim op de helft van 2022 en het trouwjurken seizoen is goed aan te gang. Ondertussen kunnen we dan ook zien wat de populaire trouwjurk merken voor 2022 zijn. Brides to be, ga er daarom maar eens goed voor zitten, want dit is het artikel waar je op hebt...
Een dag in het leven van mijn virtueel character
0 Comments

Written by Celine

15 februari 2016

ScreenShot0136

Een virtueel character? Wat is dat? Zoals jullie weten game ik erg vaak, maar schrijf ik hier niet vaak artikelen over. Toch wil ik dat jullie mij wat meer leren kennen en daarom schrijf ik vandaag een artikel over het leven van mijn virtueel character.

Mijn character op archeage is natuurlijk een meisje. Naar mijn mening is ze echt het ‘droom character’ van ieder meisje. Ze heeft een prachtige jurk aan, maar is ook erg stoer. Ze vecht natuurlijk overal mee en is niet bang voor een beetje ‘geweld’. Ondertussen zit ik te sparen voor een geweldig zwaard, zodat ik elke jongen die dit spel speelt (en dat zijn er een hoop!) de stuipen op het lijf kan jagen.

Op archeage heb ik ook een huis. Ik heb twee boerderijen, waar ik veel verschillende dingen op plant. Hierboven zien jullie een klein housetour van mijn huis. Ik moet natuurlijk het nog wat leefbaarder maken, maar ik ben al een heel eind.

ScreenShot0142

Op een normale dag doe ik erg veel trade runs. Dit zijn eigenlijk gewoon pakketjes bezorgen, maar dan met de kans dat deze gestolen worden. Hiermee verdien ik geld, waardoor ik weer andere dingen kan kopen. Denk bijvoorbeeld aan een zwaard of betere uitrusting. Ook kan je met deze trade runs, xp verdienen. Ik ben al op het hoogste leven, maar ik moet nog steeds veel van mijn skillsets levelen en dat is eerlijk gezegd echt een heel gedoe.

ScreenShot0144

Op Archeage heb ik een paar super lieve vrienden ontmoet. Most of the time, game ik met hun. Een van de twee heeft mij ook een heel eind geholpen, met het geld verdienen, maar vooral met de game verder uitvinden. Zonder hen was ik waarschijnlijk allang gestopt en me erg verveeld.

ScreenShot0152

Nou, dit is dan mijn huis en een van mijn boerderijen. Zoals jullie zien houd ik erg van koeien en stiekem wil ik een grote koeien farm maken. Helaas kan ik dit nog niet doen, maar dat komt later nog wel.

ScreenShot0156

Ik ga nu weer verder met leren voor mijn toetsweek en dan zie ik jullie allemaal woensdag weer.

Wat is jouw indruk van deze game?
signature

Volg mij via: Bloglovin | Facebook | Instagram | Twitter | Pinterest

Hey!

I am Celine. Enthusiastic, passionated and a bit perfectionistic, but I especially love blogging. Sharing my beauty and fashion tips was always something I loved to do. Go to my about me page to get to know me.

Nice discounts

Popular blogs

Plasticvrij schoonmaken: Tips en tricks

Plasticvrij schoonmaken: Tips en tricks

Plastic flessen voor zeep gebruik je regelmatig en dan hebben we het nog niet gehad over de plastic flesjes om je handen schoon te maken. Ik was al erg lang op zoek naar een goed alternatief, totdat ik Savvy tegenkwam. Wil jij ook plasticvrij schoonmaken? Bekijk dan...

Fast fashion: Wat is het en hoe kan je veranderen?

Fast fashion: Wat is het en hoe kan je veranderen?

Fast fashion is een term wat steeds meer gebruikt wordt in de fashion wereld. Wil je weten wat het is en hoe jij je eigen fashion gedrag kan veranderen? Lees dan deze blog. Fast fashion verwijst naar een bedrijfsmodel van bedrijven die snel inspelen op nieuwe fashion...

More blogs

De leukste cadeautjes voor iedereen

De leukste cadeautjes voor iedereen

Ik houd van kleine hebbedingetjes en cadeautjes. Gisteren was het natuurlijk moederdag en ik kon het gewoon niet laten om wat leuke dingen te scoren voor mijn lieve moeder. Ook heb ik nog wat leuke dingetjes voor mijzelf gehaald. Ik ben zeker gek...

De vijf meest gelezen beauty artikelen van 2016

De vijf meest gelezen beauty artikelen van 2016

Ik heb dit jaar natuurlijk erg veel beauty artikelen geschreven. Wat zijn nou de meest gelezen beauty artikelen van 2016? Dat lees je in dit artikel. Review | Max & More Primer Blijkbaar zijn mijn lezers echte koopjesjagers. Deze primer kost...

Celine interviewt: Patricia neemt je mee

Celine interviewt: Patricia neemt je mee

Patricia, een blogger die ik nog niet kende, maar die ik zeker ga volgen. Het is zeker het waard om dit interview te lezen, dus zeker doen. 1. Wie ben je? Hoe heet je, wat zijn je hobby’s enc? Ik ben Patricia, 33 jaar en woon samen met mijn vrouw...

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.