Follow:
TB

Een dag in het leven van mijn virtueel character

ScreenShot0136

Een virtueel character? Wat is dat? Zoals jullie weten game ik erg vaak, maar schrijf ik hier niet vaak artikelen over. Toch wil ik dat jullie mij wat meer leren kennen en daarom schrijf ik vandaag een artikel over het leven van mijn virtueel character.

Mijn character op archeage is natuurlijk een meisje. Naar mijn mening is ze echt het ‘droom character’ van ieder meisje. Ze heeft een prachtige jurk aan, maar is ook erg stoer. Ze vecht natuurlijk overal mee en is niet bang voor een beetje ‘geweld’. Ondertussen zit ik te sparen voor een geweldig zwaard, zodat ik elke jongen die dit spel speelt (en dat zijn er een hoop!) de stuipen op het lijf kan jagen.

Op archeage heb ik ook een huis. Ik heb twee boerderijen, waar ik veel verschillende dingen op plant. Hierboven zien jullie een klein housetour van mijn huis. Ik moet natuurlijk het nog wat leefbaarder maken, maar ik ben al een heel eind.

ScreenShot0142

Op een normale dag doe ik erg veel trade runs. Dit zijn eigenlijk gewoon pakketjes bezorgen, maar dan met de kans dat deze gestolen worden. Hiermee verdien ik geld, waardoor ik weer andere dingen kan kopen. Denk bijvoorbeeld aan een zwaard of betere uitrusting. Ook kan je met deze trade runs, xp verdienen. Ik ben al op het hoogste leven, maar ik moet nog steeds veel van mijn skillsets levelen en dat is eerlijk gezegd echt een heel gedoe.

ScreenShot0144

Op Archeage heb ik een paar super lieve vrienden ontmoet. Most of the time, game ik met hun. Een van de twee heeft mij ook een heel eind geholpen, met het geld verdienen, maar vooral met de game verder uitvinden. Zonder hen was ik waarschijnlijk allang gestopt en me erg verveeld.

ScreenShot0152

Nou, dit is dan mijn huis en een van mijn boerderijen. Zoals jullie zien houd ik erg van koeien en stiekem wil ik een grote koeien farm maken. Helaas kan ik dit nog niet doen, maar dat komt later nog wel.

ScreenShot0156

Ik ga nu weer verder met leren voor mijn toetsweek en dan zie ik jullie allemaal woensdag weer.

Wat is jouw indruk van deze game?
signature

Volg mij via: Bloglovin | Facebook | Instagram | Twitter | Pinterest

Related:

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees vorig bericht:
De highlighter voor de medium getinte huidskleur

Hallo beauty’s, Een iets andere begroeting dan dat jullie gewend zijn, maar dit is ook een iets andere blogger dan...

Sluiten