Follow:
Modellen nieuws

Curvy Talk | Waarom moest zij weg?!

Afgelopen maandag was het weer zo ver. Drama, geweldige foto’s en schokkend nieuws. Iemand moest het strijdtoneel verlaten, terwijl niemand dat zag aankomen en gingen mensen door, die dat eigenlijk niet verdiend hadden. Benieuwd naar mijn mening over de nieuwste aflevering van Curvy Supermodel? Lees dan deze blog.

Curvy pictures

Onze Sandy met de cheeky blik: Isadee! ✨ #CuvySupermodel

A post shared by Curvy Supermodel (@curvysupermodelrtl) on

Er waren drie foto’s die er eigenlijk voor mij uitsprongen. De foto van Isadee, Jo-Ann en die van Myla. De foto van Isadee is zeker mijn favoriet. Het is een keer wat anders en niet elk model kan zo’n look rocken. De foto van Jo-Ann vond ik ook erg mooi, terwijl zij juist redelijk veel kritiek kreeg. Naar mijn mening was die kritiek niet terecht, maar wat weet ik ervan he ;). Het enige wat ik op de foto aan te merken heb is dat ze de ring net iets beter had kunnen laten zien.

De laatste foto die er echt voor mij uitsprong, was die van Myla. Zij kan echt elke look rocken en ik weet zeker dat zij erg ver gaat komen, doordat ze eigenlijk alle haarstijlen wel kan dragen die de klant wil. Ik heb toch echt wel een aantal duidelijke favorieten .. Wat natuurlijk logisch is.

https://www.instagram.com/p/Bg1GZMTlVKV/

Iskamella eruit?

Dit had ik echt niet zien aankomen. Ik had niet gedacht dat ze echt super ver zou komen, helaas wegens haar leeftijd, maar dat ze er nu al uitgaat, vind ik echt schokkend. Als ik heel eerlijk mag zijn, had ik echt verwacht dat Veerle eruit zal gaan. Veerle is prachtig hoor, begrijp me niet verkeerd, maar je moet net iets meer zijn als prachtig om ver te komen als een model. Je kan niet zomaar als model kleding maar blijven afkraken, als je iets niet mooi vindt staan.. Daar moet je toch echt blogger voor zijn ;).

Wat vond jij van deze aflevering?

curvy

Heb jij de vorige Curvy Talk al gelezen?

Related:

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.