Follow:
Modellen nieuws

Curvy Talk | Shoot in de regen

De metamorfoses zijn achter de rug, door naar de eerste opdrachten en toffe shoots. En tof was de shoot in deze aflevering zeker. Niet alleen werden de foto’s gemaakt door niemand minder dan Nigel Barker, er kwam ook nog eens regen aan te pas bij deze shoot! Benieuwd naar de rest van de aflevering? Lees dan even deze blog.

Go-See Opdracht

Me looking at my crush… tag yours @curvysupermodelrtl #curvysupermodel

A post shared by Isadee Jansen (@isadeejansen) on

© Isadee Jansen

Naast de shoots zijn er ook altijd opdrachten binnen een aflevering. Deze keer een soort voorbereidende sessie op go-sees die de modellen in de toekomst zullen gaan doen. Ik vind het heel goed dat de modellen hier wel een beetje op voorbereid worden en niet gewoon compleet in het diepe worden gegooid. De modellenwereld lijkt me al hard genoeg haha.  De omkleedtijd was wel echt heel kort, in 5 minuten een goede outfit kiezen en aantrekken? Wat mij betreft niet te doen.. Daarom wil ik bij deze even een shoutout doen naar Isadee en Stefanie. Zij hebben het allebei echt super goed gedaan. Stefanie was de enige die ging voor echte killer heels, dit vind ik echt lef hebben. Ik krijg al pijn aan mijn voeten als ik naar die schoenen kijk! En dan natuurlijk Isadee, de winnares van de opdracht. Wat mij betreft echt heel erg terecht. Ze liet heel erg haar persoonlijkheid en stijl zien, ondanks dat ze dan misschien niet de meest heftige hakken aan had. Hier moet ik de andere modellen wel gelijk in geven, maar ik gun Isadee het echt van harte!

Shoot met Nigel

shoot

© Curvy Supermodel Rtl

Zoals ik eerder al zei een hele bijzondere shoot, namelijk een regen shoot. Dit lijkt me echt heel erg moeilijk, ik heb zelf echt een hekel aan regen. Laat staan dat ik er ook nog mooi in moet wezen. Bij deze mijn petje af voor de modellen! Gelukkig is Nigel goed in het geven van peptalks en was Daniëlle er om de modellen op te vangen na de shoot. Ik vond dat Jo-Ann er echt uitsprong bij deze shoot. Nigel gaf het zelf al aan, Jo-Ann was de enige die een beetje out-of-the-box durfde te denken en veel verschillende dingen probeerde.  Uiteindelijk vind ik de foto’s van Demi, Jo-Ann, Isadee, Stefanie, Myla en Veerle het mooist geworden. Dat Myla de mooiste foto had, vind ik dan ook niet meer dan terecht!

Favorieten

A post shared by Stefanie (@stefanievdmeijden) on

© Stefanie van der Meijden

Waarschijnlijk is dit geen moeilijke gok meer voor je. Maar ik ben echt fan van Isadee, ik vind haar zo onwijs mooi. En ze heeft zo’n fijne persoonlijkheid. Ik denk dat zij het nog ver gaat schoppen in deze race. Ook denk ik dat Stefanie een hele grote kans maakt, ze levert hele goede foto’s aan en ook bij de opdrachten lijkt ze erg goed te scoren!

Wat vond jij van de shoot in de regen?

Ik, Daphne, heb trouwens deze Curvy Talk geschreven omdat Celine midden in haar toetsweek zit. Ik heb zelf ook een blog, een persoonlijke beautyblog mocht je een kijkje willen nemen. Liefs, Daphne

Heb je de vorige Curvy Talk al gelezen?

Related:

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees vorig bericht:
Cape Town Talk | De groep is compleet!

Maandag was de tweede aflevering van Models in Cape Town te zien. Vorige week waren er al vier modellen in...

Sluiten