Hoe laat je een doffe huid weer meer stralen?

Heb je last van een doffe huid? Wisseling van de seizoenen, een drukke periode of veranderingen in je leven: er kunnen verschillende redenen aan ten grondslag liggen. Het is natuurlijk vervelend en je wilt er zo snel mogelijk weer vanaf. De juiste huidverzorging...

Etherische oliën van Jiva Organic: Review

Ik ben gek op etherische oliën. Ze ruiken heerlijk en je kan ze ook in verschillende producten stoppen. Zo gebruik ik graag etherische oliën in mijn zelfgemaakte deo, om die zo een lekker geurtje te geven. Dit keer review ik dan ook de etherische oliën van Jiva...

Vakantiepark in de natuur: Recreatiepark de Leistert

Limburg heeft prachtige natuur en je kan daar dus ook prachtig verblijven. Ik ben zelf gek op de natuur en ga graag dagjes weg naar een vakantiepark in de natuur. Er zijn namelijk maar liefst drie verschillende nationale parken in Limburg en het is een provincie waar...
Curvy Talk | Shoot in de regen
0 Comments

Written by Daphne Lippmann

13 maart 2018

De metamorfoses zijn achter de rug, door naar de eerste opdrachten en toffe shoots. En tof was de shoot in deze aflevering zeker. Niet alleen werden de foto’s gemaakt door niemand minder dan Nigel Barker, er kwam ook nog eens regen aan te pas bij deze shoot! Benieuwd naar de rest van de aflevering? Lees dan even deze blog.

Go-See Opdracht

© Isadee Jansen

Naast de shoots zijn er ook altijd opdrachten binnen een aflevering. Deze keer een soort voorbereidende sessie op go-sees die de modellen in de toekomst zullen gaan doen. Ik vind het heel goed dat de modellen hier wel een beetje op voorbereid worden en niet gewoon compleet in het diepe worden gegooid. De modellenwereld lijkt me al hard genoeg haha.  De omkleedtijd was wel echt heel kort, in 5 minuten een goede outfit kiezen en aantrekken? Wat mij betreft niet te doen.. Daarom wil ik bij deze even een shoutout doen naar Isadee en Stefanie. Zij hebben het allebei echt super goed gedaan. Stefanie was de enige die ging voor echte killer heels, dit vind ik echt lef hebben. Ik krijg al pijn aan mijn voeten als ik naar die schoenen kijk! En dan natuurlijk Isadee, de winnares van de opdracht. Wat mij betreft echt heel erg terecht. Ze liet heel erg haar persoonlijkheid en stijl zien, ondanks dat ze dan misschien niet de meest heftige hakken aan had. Hier moet ik de andere modellen wel gelijk in geven, maar ik gun Isadee het echt van harte!

Shoot met Nigel

© Curvy Supermodel Rtl

Zoals ik eerder al zei een hele bijzondere shoot, namelijk een regen shoot. Dit lijkt me echt heel erg moeilijk, ik heb zelf echt een hekel aan regen. Laat staan dat ik er ook nog mooi in moet wezen. Bij deze mijn petje af voor de modellen! Gelukkig is Nigel goed in het geven van peptalks en was Daniëlle er om de modellen op te vangen na de shoot. Ik vond dat Jo-Ann er echt uitsprong bij deze shoot. Nigel gaf het zelf al aan, Jo-Ann was de enige die een beetje out-of-the-box durfde te denken en veel verschillende dingen probeerde.  Uiteindelijk vind ik de foto’s van Demi, Jo-Ann, Isadee, Stefanie, Myla en Veerle het mooist geworden. Dat Myla de mooiste foto had, vind ik dan ook niet meer dan terecht!

Favorieten

© Stefanie van der Meijden

Waarschijnlijk is dit geen moeilijke gok meer voor je. Maar ik ben echt fan van Isadee, ik vind haar zo onwijs mooi. En ze heeft zo’n fijne persoonlijkheid. Ik denk dat zij het nog ver gaat schoppen in deze race. Ook denk ik dat Stefanie een hele grote kans maakt, ze levert hele goede foto’s aan en ook bij de opdrachten lijkt ze erg goed te scoren!

Wat vond jij van de shoot in de regen?

Ik, Daphne, heb trouwens deze Curvy Talk geschreven omdat Celine midden in haar toetsweek zit. Ik heb zelf ook een blog, een persoonlijke beautyblog mocht je een kijkje willen nemen. Liefs, Daphne

Heb je de vorige Curvy Talk al gelezen?

Hey!

I am Celine. Enthusiastic, passionated and a bit perfectionistic, but I especially love blogging. Sharing my beauty and fashion tips was always something I loved to do. Go to my about me page to get to know me.

Nice discounts

Popular blogs

De leukste truien trends voor herfst 2022

De leukste truien trends voor herfst 2022

Het begint langzaamaan al wat koeler te worden en dat betekent dat het weer tijd is voor leuke truien. Ik draag truien eigenlijk de hele herfst en winter door. Leuk voor over een jurkje, maar ook voor boven een broek. Benieuwd naar de leukste truien trends voor herfst...

Populaire trouwjurk merken voor 2022: Dit zijn de nieuwste trends

We zijn nu ruim op de helft van 2022 en het trouwjurken seizoen is goed aan te gang. Ondertussen kunnen we dan ook zien wat de populaire trouwjurk merken voor 2022 zijn. Brides to be, ga er daarom maar eens goed voor zitten, want dit is het artikel waar je op hebt...

More blogs

Tweede metamorfose van HNTM | Zo anders?!

Tweede metamorfose van HNTM | Zo anders?!

Het is weer zo ver, de tweede metamorfose van HNTM is op televisie geweest! Sommige metamorfoses waren natuurlijk shocking en anderen toch wat minder. Lees hier de recap van deze aflevering. Jay is echt zo'n persoon die op het eerste gezicht niet...

Metamorfoses van HNTM 2019 | HNTM Talk

Metamorfoses van HNTM 2019 | HNTM Talk

In het eerste huis zijn de metamorfoses al geweest en ik moet zeggen dat dit toch een van de leukste afleveringen zijn. Voor sommigen waren de metamorfoses weer shocking. En voor anderen was er eigenlijk helemaal niets aan de hand. Benieuwd wat ik...

Kandidaten HNTM 2019 | Wie zijn er nog over?

Kandidaten HNTM 2019 | Wie zijn er nog over?

Als je de aflevering van afgelopen maandag hebt gezien, dan was je erachter gekomen dat er twee verschillende modellenhuizen zijn met ieder acht verschillende modellen. Deze twist brengt wat spanning in het spel en vooral als je ziet wie de...

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.