Zomer jurkjes van NA-KD: Mini en midi jurken

Het warme weer komt langzaam weer terug en dat betekent dat we kunnen genieten van leuke zomer jurkjes. Ik mistte toch een aantal leuke zomer jurkjes in mijn kast en daarom heb ik weer een flink kunnen shoppen. Deze keer mocht ik wat uitzoeken van de webshop NA-KD....

Badkleding trends 2020: Deze moet je hebben!

Het begint alweer wat warmer te worden in Nederland en alhoewel we natuurlijk niet naar het zwembad of strand mogen, kunnen we wel leuke badkleding dragen in de tuin of op het balkon (mocht je die hebben!). Ook is online shoppen natuurlijk erg leuk in deze tijd. In...

Dunne vesten voor de lente | NA-KD shoplog

De lente komt er eindelijk weer aan. Het wordt wat warmer en het zonnetje begint weer te schijnen. Toch kan de lente nog wat frisjes zijn, maar wil je het liefst wel laagjes dragen, zodat je wat uit kan trekken. In deze shoplog laat ik een aantal dunne vesten voor de...
Curvy Talk | Shoot in de regen
0 Reacties

Geschreven door Daphne Lippmann

13 maart 2018

De metamorfoses zijn achter de rug, door naar de eerste opdrachten en toffe shoots. En tof was de shoot in deze aflevering zeker. Niet alleen werden de foto’s gemaakt door niemand minder dan Nigel Barker, er kwam ook nog eens regen aan te pas bij deze shoot! Benieuwd naar de rest van de aflevering? Lees dan even deze blog.

Go-See Opdracht

© Isadee Jansen

Naast de shoots zijn er ook altijd opdrachten binnen een aflevering. Deze keer een soort voorbereidende sessie op go-sees die de modellen in de toekomst zullen gaan doen. Ik vind het heel goed dat de modellen hier wel een beetje op voorbereid worden en niet gewoon compleet in het diepe worden gegooid. De modellenwereld lijkt me al hard genoeg haha.  De omkleedtijd was wel echt heel kort, in 5 minuten een goede outfit kiezen en aantrekken? Wat mij betreft niet te doen.. Daarom wil ik bij deze even een shoutout doen naar Isadee en Stefanie. Zij hebben het allebei echt super goed gedaan. Stefanie was de enige die ging voor echte killer heels, dit vind ik echt lef hebben. Ik krijg al pijn aan mijn voeten als ik naar die schoenen kijk! En dan natuurlijk Isadee, de winnares van de opdracht. Wat mij betreft echt heel erg terecht. Ze liet heel erg haar persoonlijkheid en stijl zien, ondanks dat ze dan misschien niet de meest heftige hakken aan had. Hier moet ik de andere modellen wel gelijk in geven, maar ik gun Isadee het echt van harte!

Shoot met Nigel

shoot

© Curvy Supermodel Rtl

Zoals ik eerder al zei een hele bijzondere shoot, namelijk een regen shoot. Dit lijkt me echt heel erg moeilijk, ik heb zelf echt een hekel aan regen. Laat staan dat ik er ook nog mooi in moet wezen. Bij deze mijn petje af voor de modellen! Gelukkig is Nigel goed in het geven van peptalks en was Daniëlle er om de modellen op te vangen na de shoot. Ik vond dat Jo-Ann er echt uitsprong bij deze shoot. Nigel gaf het zelf al aan, Jo-Ann was de enige die een beetje out-of-the-box durfde te denken en veel verschillende dingen probeerde.  Uiteindelijk vind ik de foto’s van Demi, Jo-Ann, Isadee, Stefanie, Myla en Veerle het mooist geworden. Dat Myla de mooiste foto had, vind ik dan ook niet meer dan terecht!

Favorieten

© Stefanie van der Meijden

Waarschijnlijk is dit geen moeilijke gok meer voor je. Maar ik ben echt fan van Isadee, ik vind haar zo onwijs mooi. En ze heeft zo’n fijne persoonlijkheid. Ik denk dat zij het nog ver gaat schoppen in deze race. Ook denk ik dat Stefanie een hele grote kans maakt, ze levert hele goede foto’s aan en ook bij de opdrachten lijkt ze erg goed te scoren!

Wat vond jij van de shoot in de regen?

Ik, Daphne, heb trouwens deze Curvy Talk geschreven omdat Celine midden in haar toetsweek zit. Ik heb zelf ook een blog, een persoonlijke beautyblog mocht je een kijkje willen nemen. Liefs, Daphne

Heb je de vorige Curvy Talk al gelezen?

Hey!

Ik ben Celine. Enthousiast, gepassioneerd en een beetje perfectionistisch, maar ik houd vooral van bloggen.  Ik houd er vooral van om mijn passies hier te delen en ik houd er ook van om andere mensen te helpen. Ga naar mijn over mij pagina om meer te weten.

Leuke kortingen & aanraders

Populaire blogs
Pixi Hydrating Milky Collection | Skincare

Pixi Hydrating Milky Collection | Skincare

Mijn dagelijkse skincare routine bestaat eigenlijk alleen maar uit producten van Pixi Beauty. Een fijn merk voor verschillende huidtypes. Dit fijne merk is weer met nieuwe producten uitgekomen en ze zijn weer erg fijn voor mijn huid. Benieuwd naar de Pixi Hydrating...

De leukste lente enkellaarsjes | Deze heb je nodig!

De leukste lente enkellaarsjes | Deze heb je nodig!

Het is natuurlijk nog winter, maar het weer is momenteel zo mild dat we eigenlijk al een de lente kunnen denken. We kunnen dus stiekem al wat leuke lente kleuren uit de kast halen om zo onze outfits weer op te fleuren. Deze outfits combineer ik het liefst met de...

Meer blogs

Tweede metamorfose van HNTM | Zo anders?!

Tweede metamorfose van HNTM | Zo anders?!

Het is weer zo ver, de tweede metamorfose van HNTM is op televisie geweest! Sommige metamorfoses waren natuurlijk shocking en anderen toch wat minder. Lees hier de recap van deze aflevering. Jay is echt zo'n persoon die op het eerste gezicht niet...

Metamorfoses van HNTM 2019 | HNTM Talk

Metamorfoses van HNTM 2019 | HNTM Talk

In het eerste huis zijn de metamorfoses al geweest en ik moet zeggen dat dit toch een van de leukste afleveringen zijn. Voor sommigen waren de metamorfoses weer shocking. En voor anderen was er eigenlijk helemaal niets aan de hand. Benieuwd wat ik...

Kandidaten HNTM 2019 | Wie zijn er nog over?

Kandidaten HNTM 2019 | Wie zijn er nog over?

Als je de aflevering van afgelopen maandag hebt gezien, dan was je erachter gekomen dat er twee verschillende modellenhuizen zijn met ieder acht verschillende modellen. Deze twist brengt wat spanning in het spel en vooral als je ziet wie de...

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.