Duurzame Clean Beauty lijn van Douglas

Als je op zoek bent naar duurzame beauty, dan is de duurzame Clean Beauty lijn van Douglas zeker wat voor jou. Clean Beauty staat voor dierproefvrije producten zonder controversiële ingrediënten. Cyclische siliconen, parabenen en sulfaten zijn onder andere uitgesloten...

De leukste truien trends voor herfst 2022

Het begint langzaamaan al wat koeler te worden en dat betekent dat het weer tijd is voor leuke truien. Ik draag truien eigenlijk de hele herfst en winter door. Leuk voor over een jurkje, maar ook voor boven een broek. Benieuwd naar de leukste truien trends voor herfst...

Populaire trouwjurk merken voor 2022: Dit zijn de nieuwste trends

We zijn nu ruim op de helft van 2022 en het trouwjurken seizoen is goed aan te gang. Ondertussen kunnen we dan ook zien wat de populaire trouwjurk merken voor 2022 zijn. Brides to be, ga er daarom maar eens goed voor zitten, want dit is het artikel waar je op hebt...
Curvy Talk | Shoot in Marrakech?
0 Comments

Written by Celine

10 april 2018

De modellen gaan deze week naar Marrakech. Een prachtig land waar ik eigenlijk ook wel eens heen wil. Volgens mij worden door de modellen programma’s mijn reis wish list steeds groter. De shoot in Marrakech was dan ook weer geweldig en vooral dat de modellen een eigen foto moesten maken, spreekt weer van creativiteit. Benieuwd naar mijn mening over deze aflevering en mijn favoriete modellen? Lees dan deze blog.

Shoot in Marrakech

De shoot in Marrakech zag er echt geweldig uit. Sowieso was ik erg enthousiast over de outfits die de modellen droegen, maar ik zou zo’n outfit alleen zelf niet dragen, behalve dan de outfit van Stefanie. Alleen was ik het niet eens met de beste foto. Ik had echt verwacht dat of Isadee of Stefanie de beste foto zou krijgen. Ik was het dan ook totaal niet eens met het commentaar van de jury en ik hoop dat ze volgende week toch hun mening een beetje veranderen.

©Curvy Supermodel RTL

Door naar de finale

Ik denk dat elk model die nu in de finale zit, het echt verdient. Isadee, Jo-Ann, Stefanie en Anjali zijn echt stuk voor stuk echt hartstikke goed. Toch hoop ik dat Stefanie gaat winnen en ik gun het haar dan ook echt heel erg. Ze heeft een geweldige persoonlijkheid en ik weet zeker dat ze zeer ver gaat komen in het Curvy wereldje. Toch gun ik het eigenlijk iedereen en zijn alle vier de modellen echt stuk voor stuk super goed.

Myla eruit

Ik was niet erg verrast toen Myla eruit ging. Eerlijk gezegd vond ik haar de minste van de vijf en had ik al de vier finalisten in mijn hoofd. Het neemt natuurlijk niet weg dat ook Myla echt prachtig is en ik hoop dat zij dan ook ver gaat komen in het wereldje waar zij heen wil.

Wat vond jij van deze aflevering?

Shoot in Marrakech

Heb jij de vorige Curvy Talk al gelezen? Zo niet, lees hem dan snel!

Hey!

I am Celine. Enthusiastic, passionated and a bit perfectionistic, but I especially love blogging. Sharing my beauty and fashion tips was always something I loved to do. Go to my about me page to get to know me.

Nice discounts

Popular blogs

Plasticvrij schoonmaken: Tips en tricks

Plasticvrij schoonmaken: Tips en tricks

Plastic flessen voor zeep gebruik je regelmatig en dan hebben we het nog niet gehad over de plastic flesjes om je handen schoon te maken. Ik was al erg lang op zoek naar een goed alternatief, totdat ik Savvy tegenkwam. Wil jij ook plasticvrij schoonmaken? Bekijk dan...

Fast fashion: Wat is het en hoe kan je veranderen?

Fast fashion: Wat is het en hoe kan je veranderen?

Fast fashion is een term wat steeds meer gebruikt wordt in de fashion wereld. Wil je weten wat het is en hoe jij je eigen fashion gedrag kan veranderen? Lees dan deze blog. Fast fashion verwijst naar een bedrijfsmodel van bedrijven die snel inspelen op nieuwe fashion...

More blogs

Tweede metamorfose van HNTM | Zo anders?!

Tweede metamorfose van HNTM | Zo anders?!

Het is weer zo ver, de tweede metamorfose van HNTM is op televisie geweest! Sommige metamorfoses waren natuurlijk shocking en anderen toch wat minder. Lees hier de recap van deze aflevering. Jay is echt zo'n persoon die op het eerste gezicht niet...

Metamorfoses van HNTM 2019 | HNTM Talk

Metamorfoses van HNTM 2019 | HNTM Talk

In het eerste huis zijn de metamorfoses al geweest en ik moet zeggen dat dit toch een van de leukste afleveringen zijn. Voor sommigen waren de metamorfoses weer shocking. En voor anderen was er eigenlijk helemaal niets aan de hand. Benieuwd wat ik...

Kandidaten HNTM 2019 | Wie zijn er nog over?

Kandidaten HNTM 2019 | Wie zijn er nog over?

Als je de aflevering van afgelopen maandag hebt gezien, dan was je erachter gekomen dat er twee verschillende modellenhuizen zijn met ieder acht verschillende modellen. Deze twist brengt wat spanning in het spel en vooral als je ziet wie de...

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.