Hunkemöller Fabrieksverkoop Maastricht 2020: Datum + Info

De Hunkemöller fabrieksverkoop is een van mijn favoriete evenementen om heen te gaan. Vorige keer toen ik daar was, was alles maar 2.50! Het was vorig jaar een gigantisch evenement, maar dat gaat dit jaar natuurlijk wel anders. Benieuwd wat de datum van de Hunkemöller...

Zaful shoplog: Bikini & zomer outfits

Een tijdje geleden mocht ik een aantal items uitzoeken bij Zaful. Een Chinese webshop waar je allerlei leuke kleding en accessoires kan vinden voor een lage prijs. Ik vind online shoppen soms vrij lastig. Je weet nooit of het gaat passen.. Daarom vertel ik vandaag...

Gouden oorbellen Combineren: Review & Outfit

Gouden oorbellen zijn helemaal in en vooral in combinatie met andere gouden tinten. Vandaag review ik dan ook 14-karaat oorbellen van Mostert Juweliers, die ik combineer met prachtige gouden tinten in mijn outfit. Benieuwd naar deze gouden oorbellen? Lees dan deze...
Curvy Talk | Shoot in Marrakech?

Geschreven door Celine Klooster

10 april 2018

De modellen gaan deze week naar Marrakech. Een prachtig land waar ik eigenlijk ook wel eens heen wil. Volgens mij worden door de modellen programma’s mijn reis wish list steeds groter. De shoot in Marrakech was dan ook weer geweldig en vooral dat de modellen een eigen foto moesten maken, spreekt weer van creativiteit. Benieuwd naar mijn mening over deze aflevering en mijn favoriete modellen? Lees dan deze blog.

Shoot in Marrakech

De shoot in Marrakech zag er echt geweldig uit. Sowieso was ik erg enthousiast over de outfits die de modellen droegen, maar ik zou zo’n outfit alleen zelf niet dragen, behalve dan de outfit van Stefanie. Alleen was ik het niet eens met de beste foto. Ik had echt verwacht dat of Isadee of Stefanie de beste foto zou krijgen. Ik was het dan ook totaal niet eens met het commentaar van de jury en ik hoop dat ze volgende week toch hun mening een beetje veranderen.

©Curvy Supermodel RTL

Door naar de finale

Ik denk dat elk model die nu in de finale zit, het echt verdient. Isadee, Jo-Ann, Stefanie en Anjali zijn echt stuk voor stuk echt hartstikke goed. Toch hoop ik dat Stefanie gaat winnen en ik gun het haar dan ook echt heel erg. Ze heeft een geweldige persoonlijkheid en ik weet zeker dat ze zeer ver gaat komen in het Curvy wereldje. Toch gun ik het eigenlijk iedereen en zijn alle vier de modellen echt stuk voor stuk super goed.

Myla eruit

Ik was niet erg verrast toen Myla eruit ging. Eerlijk gezegd vond ik haar de minste van de vijf en had ik al de vier finalisten in mijn hoofd. Het neemt natuurlijk niet weg dat ook Myla echt prachtig is en ik hoop dat zij dan ook ver gaat komen in het wereldje waar zij heen wil.

Wat vond jij van deze aflevering?

Shoot in Marrakech

Heb jij de vorige Curvy Talk al gelezen? Zo niet, lees hem dan snel!

Hey!

Ik ben Celine. Enthousiast, gepassioneerd en een beetje perfectionistisch, maar ik houd vooral van bloggen.  Ik houd er vooral van om mijn passies hier te delen en ik houd er ook van om andere mensen te helpen. Ga naar mijn over mij pagina om meer te weten.

Leuke kortingen & aanraders

Populaire blogs
Zomer outfits voor wisselvallig weer: NA-KD outfits

Zomer outfits voor wisselvallig weer: NA-KD outfits

De zomer in Nederland is momenteel niet eentje waarmee we heel blij moeten zijn. Het is regelmatig wisselvallig weer en misschien schijnt een uurtje de zon, waarnaar vervolgens het weer regent. Vandaag laat ik twee zomer outfits voor wisselvallig weer van NA-KD zien!...

Max Factor Lipfinity Review + winactie

Max Factor Lipfinity Review + winactie

Lipsticks die 24 uur blijven zitten, een droom, maar is dat dan ook daadwerkelijk zo? Max Factor Lipfinity belooft dat deze lipsticks zo lang blijven zitten. De kleuren van de lipsticks zijn prachtig, maar zullen ze dan ook daadwerkelijk zo lang blijven zitten? Ik nam...
Meer blogs

Tweede metamorfose van HNTM | Zo anders?!

Tweede metamorfose van HNTM | Zo anders?!

Het is weer zo ver, de tweede metamorfose van HNTM is op televisie geweest! Sommige metamorfoses waren natuurlijk shocking en anderen toch wat minder. Lees hier de recap van deze aflevering. Jay is echt zo'n persoon die op het eerste gezicht niet...

Metamorfoses van HNTM 2019 | HNTM Talk

Metamorfoses van HNTM 2019 | HNTM Talk

In het eerste huis zijn de metamorfoses al geweest en ik moet zeggen dat dit toch een van de leukste afleveringen zijn. Voor sommigen waren de metamorfoses weer shocking. En voor anderen was er eigenlijk helemaal niets aan de hand. Benieuwd wat ik...

Kandidaten HNTM 2019 | Wie zijn er nog over?

Kandidaten HNTM 2019 | Wie zijn er nog over?

Als je de aflevering van afgelopen maandag hebt gezien, dan was je erachter gekomen dat er twee verschillende modellenhuizen zijn met ieder acht verschillende modellen. Deze twist brengt wat spanning in het spel en vooral als je ziet wie de...

0 reacties

Een reactie versturen

You have to agree to the comment policy.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.