Follow:
Modellen nieuws

Curvy Talk | Shoot in Marrakech?

De modellen gaan deze week naar Marrakech. Een prachtig land waar ik eigenlijk ook wel eens heen wil. Volgens mij worden door de modellen programma’s mijn reis wish list steeds groter. De shoot in Marrakech was dan ook weer geweldig en vooral dat de modellen een eigen foto moesten maken, spreekt weer van creativiteit. Benieuwd naar mijn mening over deze aflevering en mijn favoriete modellen? Lees dan deze blog.

Shoot in Marrakech

De shoot in Marrakech zag er echt geweldig uit. Sowieso was ik erg enthousiast over de outfits die de modellen droegen, maar ik zou zo’n outfit alleen zelf niet dragen, behalve dan de outfit van Stefanie. Alleen was ik het niet eens met de beste foto. Ik had echt verwacht dat of Isadee of Stefanie de beste foto zou krijgen. Ik was het dan ook totaal niet eens met het commentaar van de jury en ik hoop dat ze volgende week toch hun mening een beetje veranderen.

https://www.instagram.com/p/BhYnE4eFD8z/

©Curvy Supermodel RTL

Door naar de finale

Ik denk dat elk model die nu in de finale zit, het echt verdient. Isadee, Jo-Ann, Stefanie en Anjali zijn echt stuk voor stuk echt hartstikke goed. Toch hoop ik dat Stefanie gaat winnen en ik gun het haar dan ook echt heel erg. Ze heeft een geweldige persoonlijkheid en ik weet zeker dat ze zeer ver gaat komen in het Curvy wereldje. Toch gun ik het eigenlijk iedereen en zijn alle vier de modellen echt stuk voor stuk super goed.

Myla eruit

Ik was niet erg verrast toen Myla eruit ging. Eerlijk gezegd vond ik haar de minste van de vijf en had ik al de vier finalisten in mijn hoofd. Het neemt natuurlijk niet weg dat ook Myla echt prachtig is en ik hoop dat zij dan ook ver gaat komen in het wereldje waar zij heen wil.

Wat vond jij van deze aflevering?

Shoot in Marrakech

Heb jij de vorige Curvy Talk al gelezen? Zo niet, lees hem dan snel!

Related:

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees vorig bericht:
Valencia | Zomerkleding Wish List

In de zomervakantie ga ik samen met een vriendinnetje naar Valencia. Een heerlijke stad met natuurlijk heerlijk weer. Mijn kledingkast...

Sluiten