Follow:
Modellen nieuws

Curvy Talk | Modellen met zware bloemen

Het was weer een geweldige aflevering. Wie Curvy Supermodel nog niet kijkt, moet dat zeker gaan doen. De modellen hadden deze week weer een geweldige shoot en stiekem ben ik echt heel jaloers op die shoot. Ik zou echt een keer zo’n shoot willen doen om zo mijn make-up looks te laten zien.. Lees deze blog om meer te weten te komen over de nieuwste aflevering.

De shoot van de modellen

De shoot vond ik echt geweldig en ik wil echt zo’n shoot doen. Misschien dat ik wel na mijn examens een ga kijken hoe zo’n shoot precies in elkaar zit en dan ga ik proberen om ook zo een prachtig bloemen hoofdstel te maken.

Wie gaat er winnen?

https://www.instagram.com/p/BhGnPL8F031/

We kunnen al redelijk dicht bij de finale. Ik heb eigenlijk twee favorieten en ik hoop dat één van de twee hopelijk gaat winnen. Ten eerste is Jo-Ann erg goed en doet ze het echt bij elke shoot goed. Stefanie is mijn tweede favoriet en alhoewel ze deze aflevering niet de beste foto had, doet zij het ook erg goed. Ze lijkt zo nuchter, maar als ze eenmaal op de foto staat dan straalt ze helemaal.

Veerle eruit

Dit was voor mij niet echt een verrassing en om heel eerlijk te zijn hoopte ik hier een beetje op. Elke keer die smoesjes.. Veerle is echt prachtig, maar de foto’s lukken haar gewoon niet. Hartstikke zonde, want het is eigenlijk bij haar een kwestie van ontspannen en gewoon doen. Ik weet het.. Het klinkt makkelijker dan het is ;).

Op reis

De modellen gaan volgende aflevering op reis naar Marrakech en dat is echt een prachtig land. Ik ben nu al benieuwd wat voor shoots de modellen in dat land gaan doen. Op mijn bucketlist staat ook zeker een bezoekje aan dit prachtige land!

Wat vond jij van de modellen en deze aflevering?

modellen

Heb je de Curvy Talk van vorige week al gelezen?

Related:

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees vorig bericht:
Essence Lash Princess | De mascara waar iedereen het over heeft

De mascara waar iedereen het over heeft. De Essence Lash Princess False Lash Effect mascara. Een mascara die ik redelijk vaak voorbij...

Sluiten