Duurzame Clean Beauty lijn van Douglas

Als je op zoek bent naar duurzame beauty, dan is de duurzame Clean Beauty lijn van Douglas zeker wat voor jou. Clean Beauty staat voor dierproefvrije producten zonder controversiële ingrediënten. Cyclische siliconen, parabenen en sulfaten zijn onder andere uitgesloten...

De leukste truien trends voor herfst 2022

Het begint langzaamaan al wat koeler te worden en dat betekent dat het weer tijd is voor leuke truien. Ik draag truien eigenlijk de hele herfst en winter door. Leuk voor over een jurkje, maar ook voor boven een broek. Benieuwd naar de leukste truien trends voor herfst...

Populaire trouwjurk merken voor 2022: Dit zijn de nieuwste trends

We zijn nu ruim op de helft van 2022 en het trouwjurken seizoen is goed aan te gang. Ondertussen kunnen we dan ook zien wat de populaire trouwjurk merken voor 2022 zijn. Brides to be, ga er daarom maar eens goed voor zitten, want dit is het artikel waar je op hebt...
Curvy Talk | Metamorfoses?!
0 Comments

Written by Celine

6 maart 2018

Waarschijnlijk het leukste onderdeel van het programma, metamorfoses. Ik heb zeker weer zitten smullen, alhoewel sommige metamorfoses nou niet heel erg schokkend waren. Benieuwd naar mijn mening over deze metamorfoses en de rest van de aflevering? Lees dan deze blog.

De metamorfoses

De metamorfoses vond ik niet heel erg schokkend. Ik vind het kapsel van Stefanie echt prachtig en dat korte haar staat haar gewoon erg goed. Jo-Ann heeft naar mijn weten alleen haar haar geverfd en daar is verder niet heel veel aan veranderd, net zoals het haar van Veerle. De enige metamorfose die er echt uit sprong voor mij was de metamorfose van Demy. Dat is natuurlijk een erg grote verandering, maar het staat haar wel erg goed. Helaas waren sommige meiden niet helemaal blij met de metamorfose en uitten ze dit ook.

©Curvy Supermodel RTL

Helaas viel dat niet helemaal goed bij de jury, die enigszins boos was om hun reacties. Zover ik me kan herinneren, waren de reacties van de kandidaten bij bijvoorbeeld HNTM ook erg heftig, maar kregen ze nooit echt op hun kop van de jury. Toch vind ik het wel terecht wat de jury heeft gezegd, want als ik een shoot heb, dan kan ik natuurlijk ook niet zeggen dat ik de kleding of de make-up echt verschrikkelijk vind.

Mijn favorieten

Oké, nu ben ik wel zeker van mijn favorieten. Als eerste vond ik Stefanie echt een prachtige foto hebben en ben ik dan ook heel blij dat ze door is naar de volgende aflevering. Daarnaast was de foto van Jo-Ann ook echt prachtig en zie je ook echt dat ze een hoop ervaring al heeft. De rest van de meiden hadden ook echt prachtige foto’s, maar de foto’s van Stefanie en Jo-Ann sprongen er voor mij echt uit.

©Curvy Supermodel RTL

Stephanie eruit?

Ik heb natuurlijk nog weinig gezien van Stephanie en dat komt vooral, omdat de afleveringen naar mijn idee gewoon erg kort zijn. Daarom kan ik ook niet helemaal zeggen of ik het nou terecht of niet vind dat ze eruit is gegaan. Wat ik wel kan zeggen is dat ze een prachtige meid is en zeker door moet gaan in het modellenwereldje, want ik heb zo’n vermoeden dat ze er wel komt.

Wat vond jij van de metamorfoses?

*De gebruikte foto’s zijn eigendom van Curvy Supermodel RTL.

Hey!

I am Celine. Enthusiastic, passionated and a bit perfectionistic, but I especially love blogging. Sharing my beauty and fashion tips was always something I loved to do. Go to my about me page to get to know me.

Nice discounts

Popular blogs

Plasticvrij schoonmaken: Tips en tricks

Plasticvrij schoonmaken: Tips en tricks

Plastic flessen voor zeep gebruik je regelmatig en dan hebben we het nog niet gehad over de plastic flesjes om je handen schoon te maken. Ik was al erg lang op zoek naar een goed alternatief, totdat ik Savvy tegenkwam. Wil jij ook plasticvrij schoonmaken? Bekijk dan...

Fast fashion: Wat is het en hoe kan je veranderen?

Fast fashion: Wat is het en hoe kan je veranderen?

Fast fashion is een term wat steeds meer gebruikt wordt in de fashion wereld. Wil je weten wat het is en hoe jij je eigen fashion gedrag kan veranderen? Lees dan deze blog. Fast fashion verwijst naar een bedrijfsmodel van bedrijven die snel inspelen op nieuwe fashion...

More blogs

Tweede metamorfose van HNTM | Zo anders?!

Tweede metamorfose van HNTM | Zo anders?!

Het is weer zo ver, de tweede metamorfose van HNTM is op televisie geweest! Sommige metamorfoses waren natuurlijk shocking en anderen toch wat minder. Lees hier de recap van deze aflevering. Jay is echt zo'n persoon die op het eerste gezicht niet...

Metamorfoses van HNTM 2019 | HNTM Talk

Metamorfoses van HNTM 2019 | HNTM Talk

In het eerste huis zijn de metamorfoses al geweest en ik moet zeggen dat dit toch een van de leukste afleveringen zijn. Voor sommigen waren de metamorfoses weer shocking. En voor anderen was er eigenlijk helemaal niets aan de hand. Benieuwd wat ik...

Kandidaten HNTM 2019 | Wie zijn er nog over?

Kandidaten HNTM 2019 | Wie zijn er nog over?

Als je de aflevering van afgelopen maandag hebt gezien, dan was je erachter gekomen dat er twee verschillende modellenhuizen zijn met ieder acht verschillende modellen. Deze twist brengt wat spanning in het spel en vooral als je ziet wie de...

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.