Follow:
Modellen nieuws

Curvy Talk | Metamorfoses?!

Waarschijnlijk het leukste onderdeel van het programma, metamorfoses. Ik heb zeker weer zitten smullen, alhoewel sommige metamorfoses nou niet heel erg schokkend waren. Benieuwd naar mijn mening over deze metamorfoses en de rest van de aflevering? Lees dan deze blog.

De metamorfoses

De metamorfoses vond ik niet heel erg schokkend. Ik vind het kapsel van Stefanie echt prachtig en dat korte haar staat haar gewoon erg goed. Jo-Ann heeft naar mijn weten alleen haar haar geverfd en daar is verder niet heel veel aan veranderd, net zoals het haar van Veerle. De enige metamorfose die er echt uit sprong voor mij was de metamorfose van Demy. Dat is natuurlijk een erg grote verandering, maar het staat haar wel erg goed. Helaas waren sommige meiden niet helemaal blij met de metamorfose en uitten ze dit ook.

©Curvy Supermodel RTL

Helaas viel dat niet helemaal goed bij de jury, die enigszins boos was om hun reacties. Zover ik me kan herinneren, waren de reacties van de kandidaten bij bijvoorbeeld HNTM ook erg heftig, maar kregen ze nooit echt op hun kop van de jury. Toch vind ik het wel terecht wat de jury heeft gezegd, want als ik een shoot heb, dan kan ik natuurlijk ook niet zeggen dat ik de kleding of de make-up echt verschrikkelijk vind.

Mijn favorieten

Oké, nu ben ik wel zeker van mijn favorieten. Als eerste vond ik Stefanie echt een prachtige foto hebben en ben ik dan ook heel blij dat ze door is naar de volgende aflevering. Daarnaast was de foto van Jo-Ann ook echt prachtig en zie je ook echt dat ze een hoop ervaring al heeft. De rest van de meiden hadden ook echt prachtige foto’s, maar de foto’s van Stefanie en Jo-Ann sprongen er voor mij echt uit.

Metamorfoses

©Curvy Supermodel RTL

Stephanie eruit?

Ik heb natuurlijk nog weinig gezien van Stephanie en dat komt vooral, omdat de afleveringen naar mijn idee gewoon erg kort zijn. Daarom kan ik ook niet helemaal zeggen of ik het nou terecht of niet vind dat ze eruit is gegaan. Wat ik wel kan zeggen is dat ze een prachtige meid is en zeker door moet gaan in het modellenwereldje, want ik heb zo’n vermoeden dat ze er wel komt.

Wat vond jij van de metamorfoses?

*De gebruikte foto’s zijn eigendom van Curvy Supermodel RTL.

Related:

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees vorig bericht:
Producten tegen de droge huid | Ziaja

Een droge huid is echt verschrikkelijk en vooral met dit koude weer. De producten van Ziaja kwamen vorig jaar al...

Sluiten