Follow:
Modellen nieuws

Curvy Talk | Meet the models

Vanavond komt de allereerste aflevering van Curvy Supermodel op televisie. Een geweldig programma waar ik vanaf vandaag elke week een aflevering ga bespreken in Curvy Talk. Overmorgen komt de allereerste Curvy Talk online, maar eerst moeten we natuurlijk even alle Curvy Supermodel modellen ontmoeten. Dat doe ik in dit artikel.

Curvy Talk | De modellen

©AnjaliuMohan

©Demybiervliet

©NickyPijl

©TerryGroenen

Alle meiden zijn natuurlijk prachtig, maar Terry heeft iets aparts. Wat kan ik niet precies zeggen. Wel vraag ik mij af of Terry eigenlijk wel Curvy is.

©BritWillemsen

©Jolie van den Bighelaar

Wauw kijk dat gezicht! Prachtig.

©NaomivGobbel

©StefanievandenMeijden

Stefanie heeft iets aparts. Echt prachtig!

©IsadeeJansen

©Fabienneschriek

©Ruthgeerlinks

©Jill.haasnoot

Jill is echt mijn favoriet. Ze lijkt eigenlijk een beetje op Montell, van Hollands Next Top Model. Ik weet wel zeker dat Jill heel ver gaat komen.

©Iskamellawennekes

©Tessavanwaardenburg

Curvy? Huh?

©Veerlesoeters

Mensen zeggen dat Veerle erg op Doutzen lijkt. Op sommige foto’s lijkt ze inderdaad heel erg op Doutzen, maar op deze foto vind ik haar een stuk minder op Doutzen lijken. Wel is ze natuurlijk prachtig. Vind jij Veerle op Doutzen lijken?

©Joannvdherik

Dit meisje doet mij aan iemand denken. Of ze is al eerder op televisie geweest of ze heeft gewoon een erg bekend gezicht. Weet jij waarvan ik haar ken?

Curvy Talk

©Diante

©MylaMakina

Ik vind Myla een beetje op Nicky Minaj lijken. Prachtig!

©Soukaina

©Stephanie Blommensteijn

Bij sommige modellen heb ik een beetje de vraag of ze wel curvy genoeg zijn. Begrijp me niet verkeerd hoor, ze zijn allemaal echt prachtig. Het programma heet toch Curvy Supermodel en daarvoor moet je toch echt een beetje curvy zijn. Misschien komt het zo over op de foto, maar sommige lijken gewoon echt niet curvy.

Overmorgen komt er de eerste officiele Curvy Talk online. Daarnaast komt er overmorgen ook de eerste Cape Town Talk online.

Welk model is jouw favoriet?

Related:

Previous Post Next Post

3 Comments

 • Reply Miss B Blogz Thingz Over...

  Hey Girl!
  Yessss! Ik ga vanavond ook kijken!
  Echt Superleuk, ik vind deze versie veel leuker
  en vooral veel realisticher het stimuleert tieners/vrouwen in het algemeen om zichzelf te accepteren zoals ze zijn! Love it!

  Hugz & Kisses,
  Miss B.

  26 februari 2018 at 08:49
 • Reply Rosanne

  Ik ga vanavond zeker kijken! Ik ben erg benieuwd (:

  26 februari 2018 at 15:39
 • Leave a Reply

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Lees vorig bericht:
  Waar was ik? | + Nieuwe planning

  Een tijdje ben ik een stuk minder actief geweest op mijn blog en sociale media. Het is namelijk hartstikke druk...

  Sluiten