Hoe laat je een doffe huid weer meer stralen?

Heb je last van een doffe huid? Wisseling van de seizoenen, een drukke periode of veranderingen in je leven: er kunnen verschillende redenen aan ten grondslag liggen. Het is natuurlijk vervelend en je wilt er zo snel mogelijk weer vanaf. De juiste huidverzorging...

Etherische oliën van Jiva Organic: Review

Ik ben gek op etherische oliën. Ze ruiken heerlijk en je kan ze ook in verschillende producten stoppen. Zo gebruik ik graag etherische oliën in mijn zelfgemaakte deo, om die zo een lekker geurtje te geven. Dit keer review ik dan ook de etherische oliën van Jiva...

Vakantiepark in de natuur: Recreatiepark de Leistert

Limburg heeft prachtige natuur en je kan daar dus ook prachtig verblijven. Ik ben zelf gek op de natuur en ga graag dagjes weg naar een vakantiepark in de natuur. Er zijn namelijk maar liefst drie verschillende nationale parken in Limburg en het is een provincie waar...
Curvy Talk | Meet the models
3 Comments

Written by Celine

26 februari 2018

Vanavond komt de allereerste aflevering van Curvy Supermodel op televisie. Een geweldig programma waar ik vanaf vandaag elke week een aflevering ga bespreken in Curvy Talk. Overmorgen komt de allereerste Curvy Talk online, maar eerst moeten we natuurlijk even alle Curvy Supermodel modellen ontmoeten. Dat doe ik in dit artikel.

Curvy Talk | De modellen

Alle meiden zijn natuurlijk prachtig, maar Terry heeft iets aparts. Wat kan ik niet precies zeggen. Wel vraag ik mij af of Terry eigenlijk wel Curvy is.

Wauw kijk dat gezicht! Prachtig.

Stefanie heeft iets aparts. Echt prachtig!

Jill is echt mijn favoriet. Ze lijkt eigenlijk een beetje op Montell, van Hollands Next Top Model. Ik weet wel zeker dat Jill heel ver gaat komen.

Mensen zeggen dat Veerle erg op Doutzen lijkt. Op sommige foto’s lijkt ze inderdaad heel erg op Doutzen, maar op deze foto vind ik haar een stuk minder op Doutzen lijken. Wel is ze natuurlijk prachtig. Vind jij Veerle op Doutzen lijken?

©Joannvdherik

Dit meisje doet mij aan iemand denken. Of ze is al eerder op televisie geweest of ze heeft gewoon een erg bekend gezicht. Weet jij waarvan ik haar ken?

©Diante

©MylaMakina

Ik vind Myla een beetje op Nicky Minaj lijken. Prachtig!

©Soukaina

©Stephanie Blommensteijn

Bij sommige modellen heb ik een beetje de vraag of ze wel curvy genoeg zijn. Begrijp me niet verkeerd hoor, ze zijn allemaal echt prachtig. Het programma heet toch Curvy Supermodel en daarvoor moet je toch echt een beetje curvy zijn. Misschien komt het zo over op de foto, maar sommige lijken gewoon echt niet curvy.

Overmorgen komt er de eerste officiele Curvy Talk online. Daarnaast komt er overmorgen ook de eerste Cape Town Talk online.

Welk model is jouw favoriet?

Hey!

I am Celine. Enthusiastic, passionated and a bit perfectionistic, but I especially love blogging. Sharing my beauty and fashion tips was always something I loved to do. Go to my about me page to get to know me.

Nice discounts

Popular blogs

De leukste truien trends voor herfst 2022

De leukste truien trends voor herfst 2022

Het begint langzaamaan al wat koeler te worden en dat betekent dat het weer tijd is voor leuke truien. Ik draag truien eigenlijk de hele herfst en winter door. Leuk voor over een jurkje, maar ook voor boven een broek. Benieuwd naar de leukste truien trends voor herfst...

Populaire trouwjurk merken voor 2022: Dit zijn de nieuwste trends

We zijn nu ruim op de helft van 2022 en het trouwjurken seizoen is goed aan te gang. Ondertussen kunnen we dan ook zien wat de populaire trouwjurk merken voor 2022 zijn. Brides to be, ga er daarom maar eens goed voor zitten, want dit is het artikel waar je op hebt...

More blogs

Tweede metamorfose van HNTM | Zo anders?!

Tweede metamorfose van HNTM | Zo anders?!

Het is weer zo ver, de tweede metamorfose van HNTM is op televisie geweest! Sommige metamorfoses waren natuurlijk shocking en anderen toch wat minder. Lees hier de recap van deze aflevering. Jay is echt zo'n persoon die op het eerste gezicht niet...

Metamorfoses van HNTM 2019 | HNTM Talk

Metamorfoses van HNTM 2019 | HNTM Talk

In het eerste huis zijn de metamorfoses al geweest en ik moet zeggen dat dit toch een van de leukste afleveringen zijn. Voor sommigen waren de metamorfoses weer shocking. En voor anderen was er eigenlijk helemaal niets aan de hand. Benieuwd wat ik...

Kandidaten HNTM 2019 | Wie zijn er nog over?

Kandidaten HNTM 2019 | Wie zijn er nog over?

Als je de aflevering van afgelopen maandag hebt gezien, dan was je erachter gekomen dat er twee verschillende modellenhuizen zijn met ieder acht verschillende modellen. Deze twist brengt wat spanning in het spel en vooral als je ziet wie de...

3 Reacties

 1. Miss B Blogz Thingz Over...

  Hey Girl!
  Yessss! Ik ga vanavond ook kijken!
  Echt Superleuk, ik vind deze versie veel leuker
  en vooral veel realisticher het stimuleert tieners/vrouwen in het algemeen om zichzelf te accepteren zoals ze zijn! Love it!

  Hugz & Kisses,
  Miss B.

  Antwoord
 2. Rosanne

  Ik ga vanavond zeker kijken! Ik ben erg benieuwd (:

  Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.