Hoe laat je een doffe huid weer meer stralen?

Heb je last van een doffe huid? Wisseling van de seizoenen, een drukke periode of veranderingen in je leven: er kunnen verschillende redenen aan ten grondslag liggen. Het is natuurlijk vervelend en je wilt er zo snel mogelijk weer vanaf. De juiste huidverzorging...

Etherische oliën van Jiva Organic: Review

Ik ben gek op etherische oliën. Ze ruiken heerlijk en je kan ze ook in verschillende producten stoppen. Zo gebruik ik graag etherische oliën in mijn zelfgemaakte deo, om die zo een lekker geurtje te geven. Dit keer review ik dan ook de etherische oliën van Jiva...

Vakantiepark in de natuur: Recreatiepark de Leistert

Limburg heeft prachtige natuur en je kan daar dus ook prachtig verblijven. Ik ben zelf gek op de natuur en ga graag dagjes weg naar een vakantiepark in de natuur. Er zijn namelijk maar liefst drie verschillende nationale parken in Limburg en het is een provincie waar...
Curvy Talk | Een naaktshoot?!
0 Comments

Written by Celine

20 maart 2018

Gisteren was de naaktshoot aan de beurt, tenminste zo werd het aangekondigd. Helaas kwam er geen naaktshoot, maar ik hoop dat die snel gaat komen. Gisteren moesten de modellen een lingerieshoot doen en ik moet toch eerlijk zeggen dat die setjes wel heel gaaf waren. Nu wil ik ook een nieuw setje .. Benieuwd wat ik nog mer van deze aflevering vond? Lees dan deze blog.

Een naaktshoot?

De omgeving van de lingerieshoot was echt geweldig. Ook zagen de modellen er echt prachtig uit en wil ik zeker een nieuw lingerie setje hebben. Wat ik wel vond is dat sommige modellen er enigszins onzeker uit zagen in het lingerie setje. Wat ik aan de ene kant volledig begrijp, want je loopt niet elke dag open en bloot in een lingerie setje rond. Aan de andere kant denk ik van, dat ze er allemaal prachtig uitzien en waarschijnlijk iedereen jaloers is om de lichamen van de modellen.

©Curvy Supermodel RTL

De modellen

Er waren drie modellen die er voor mij echt. Stefanie, Isadee en Iskabella. Als eerste, Iskabella is echt het perfecte voorbeeld van een power vrouw. Ze heeft al een kindje en dan ziet ze er nog steeds zo prachtig uit. Zo kan het dus ook! Isadee heeft natuurlijk de beste foto en dat verdient ze ook echt. De foto was werkelijk prachtig en ik vond haar enigszins iets weg hebben van Marlyn Monroe. Ik hoop sowieso dat Isadee heel ver gaat komen. Als laatste Stefanie. Wat is zij prachtig zeg. Ik ben serieus jaloers om haar lichaam. Dus, weg met die onzekerheid Stefanie, je hebt een prachtig lichaam ;). Als het kon zou ik zeker de kont van Stefanie overnemen haha.

Helaas moesten we deze aflevering afscheid nemen van Fabienne. Ik zag het eerlijk gezegd al aankomen, dus het was niet een hele grote verrassing voor mij. Ze heeft super veel potentie, alleen kom je er niet alleen met potentie. De vorige aflevering was haar gedrag niet optimaal. Ik vond het alleen een beetje raar dat de jury deze aflevering commentaar over haar gedrag had, want deze keer was ze super enthousiast en vond ik het totaal niet nep lijken. Maar goed, dat zou wel aan mij liggen.

Wat vond jij van deze aflevering?

naaktshoot

Heb jij de vorige Curvy Talk al gelezen?

Hey!

I am Celine. Enthusiastic, passionated and a bit perfectionistic, but I especially love blogging. Sharing my beauty and fashion tips was always something I loved to do. Go to my about me page to get to know me.

Nice discounts

Popular blogs

De leukste truien trends voor herfst 2022

De leukste truien trends voor herfst 2022

Het begint langzaamaan al wat koeler te worden en dat betekent dat het weer tijd is voor leuke truien. Ik draag truien eigenlijk de hele herfst en winter door. Leuk voor over een jurkje, maar ook voor boven een broek. Benieuwd naar de leukste truien trends voor herfst...

Populaire trouwjurk merken voor 2022: Dit zijn de nieuwste trends

We zijn nu ruim op de helft van 2022 en het trouwjurken seizoen is goed aan te gang. Ondertussen kunnen we dan ook zien wat de populaire trouwjurk merken voor 2022 zijn. Brides to be, ga er daarom maar eens goed voor zitten, want dit is het artikel waar je op hebt...

More blogs

Tweede metamorfose van HNTM | Zo anders?!

Tweede metamorfose van HNTM | Zo anders?!

Het is weer zo ver, de tweede metamorfose van HNTM is op televisie geweest! Sommige metamorfoses waren natuurlijk shocking en anderen toch wat minder. Lees hier de recap van deze aflevering. Jay is echt zo'n persoon die op het eerste gezicht niet...

Metamorfoses van HNTM 2019 | HNTM Talk

Metamorfoses van HNTM 2019 | HNTM Talk

In het eerste huis zijn de metamorfoses al geweest en ik moet zeggen dat dit toch een van de leukste afleveringen zijn. Voor sommigen waren de metamorfoses weer shocking. En voor anderen was er eigenlijk helemaal niets aan de hand. Benieuwd wat ik...

Kandidaten HNTM 2019 | Wie zijn er nog over?

Kandidaten HNTM 2019 | Wie zijn er nog over?

Als je de aflevering van afgelopen maandag hebt gezien, dan was je erachter gekomen dat er twee verschillende modellenhuizen zijn met ieder acht verschillende modellen. Deze twist brengt wat spanning in het spel en vooral als je ziet wie de...

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.