Follow:
Modellen nieuws

Curvy Talk | Een naaktshoot?!

Gisteren was de naaktshoot aan de beurt, tenminste zo werd het aangekondigd. Helaas kwam er geen naaktshoot, maar ik hoop dat die snel gaat komen. Gisteren moesten de modellen een lingerieshoot doen en ik moet toch eerlijk zeggen dat die setjes wel heel gaaf waren. Nu wil ik ook een nieuw setje .. Benieuwd wat ik nog mer van deze aflevering vond? Lees dan deze blog.

Een naaktshoot?

De omgeving van de lingerieshoot was echt geweldig. Ook zagen de modellen er echt prachtig uit en wil ik zeker een nieuw lingerie setje hebben. Wat ik wel vond is dat sommige modellen er enigszins onzeker uit zagen in het lingerie setje. Wat ik aan de ene kant volledig begrijp, want je loopt niet elke dag open en bloot in een lingerie setje rond. Aan de andere kant denk ik van, dat ze er allemaal prachtig uitzien en waarschijnlijk iedereen jaloers is om de lichamen van de modellen.

©Curvy Supermodel RTL

De modellen

Er waren drie modellen die er voor mij echt. Stefanie, Isadee en Iskabella. Als eerste, Iskabella is echt het perfecte voorbeeld van een power vrouw. Ze heeft al een kindje en dan ziet ze er nog steeds zo prachtig uit. Zo kan het dus ook! Isadee heeft natuurlijk de beste foto en dat verdient ze ook echt. De foto was werkelijk prachtig en ik vond haar enigszins iets weg hebben van Marlyn Monroe. Ik hoop sowieso dat Isadee heel ver gaat komen. Als laatste Stefanie. Wat is zij prachtig zeg. Ik ben serieus jaloers om haar lichaam. Dus, weg met die onzekerheid Stefanie, je hebt een prachtig lichaam ;). Als het kon zou ik zeker de kont van Stefanie overnemen haha.

Helaas moesten we deze aflevering afscheid nemen van Fabienne. Ik zag het eerlijk gezegd al aankomen, dus het was niet een hele grote verrassing voor mij. Ze heeft super veel potentie, alleen kom je er niet alleen met potentie. De vorige aflevering was haar gedrag niet optimaal. Ik vond het alleen een beetje raar dat de jury deze aflevering commentaar over haar gedrag had, want deze keer was ze super enthousiast en vond ik het totaal niet nep lijken. Maar goed, dat zou wel aan mij liggen.

Wat vond jij van deze aflevering?

naaktshoot

Heb jij de vorige Curvy Talk al gelezen?

Related:

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.