Follow:
Modellen nieuws

Curvy Talk | De tien kandidaten van Curvy Supermodel

Gisteren was de allereerste aflevering van Curvy Supermodel op televisie. Een geweldig programma die echt laat zien dat er niet alleen modellen zijn met het kleinste maatje, maar dat er daarnaast ook een hoop prachtige modellen zijn met een maatje meer. In de Curvy Talk van vandaag bespreek ik dan ook de eerste aflevering. Benieuwd naar mijn favorieten en over wie ik nou eigenlijk verbaasd ben? Lees dan deze blog.

Curvy Supermodel

De polaroids. Wat een super leuke opdracht zeg. Dit brengt me meteen op het idee om ook zo’n afstandbediening te kopen voor mijn camera. Maar goed, dat ter zijde, waarom worden sommige modellen curvy genoemd? Gelukkig werd dit wel al benoemd door de jury. Ook is de spiegel op de achtergrond een heel gaaf effect.

Wie zijn tot nu toe mijn favorieten?

Isadee is echt prachtig en zij staat sowieso in mijn favorietenlijst. Daarnaast vind ik Stefanie en Fabiënne ook erg bijzonder. Toch moet ik eerst wat meer afleveringen zien, zodat ik echt kan weten wie nou precies mijn favorieten zijn. Alle tien de meiden, die nu door zijn naar de tweede ronde, zijn natuurlijk prachtig en ik vind het dan ook lastig om precies te zeggen wie mijn favorieten zijn.

Curvy Supermodel

©Curvy Supermodel | RTL

Jill eruit?

Uhh.. In de Curvy Talk van gisteren zei ik nog vol enthousiasme dat ik zeker wist dat Jill door zou gaan en heel ver zou komen. Nou, dat is dus niet het geval en daar ben ik eerlijk gezegd wel erg verbaasd over. Hopelijk zien we Jill nog wel terug in het modellenwereldje.

Wie zijn er nou allemaal door?

Op de een of andere manier vind ik het lastig om alle namen van de kandidaten te onthouden. Bij Holland’s Next Top Model was er een website waar alle kandidaten op stonden, maar dat is bij Curvy Supermodel niet het geval, zover ik weet. Hopelijk komt deze website nog snel. De laatste kandidaten zijn: Jo-Ann, Veerle, Anjali, Fabiënne, Myla, Isadee, Iskamella, Stephannie, Demy en Stefanie.

Wie is jouw favoriet van Curvy Supermodel?

Related:

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees vorig bericht:
De nieuwe koopjes van week 9

Wie houdt er nou niet van koopjes? Nou, ik tenminste wel. Deze week zijn er weer een hoop nieuwe koopjes,...

Sluiten