Populaire trouwjurk merken voor 2022: Dit zijn de nieuwste trends

We zijn nu ruim op de helft van 2022 en het trouwjurken seizoen is goed aan te gang. Ondertussen kunnen we dan ook zien wat de populaire trouwjurk merken voor 2022 zijn. Brides to be, ga er daarom maar eens goed voor zitten, want dit is het artikel waar je op hebt...

3 tips voor het uitzoeken van een verrassend cadeau

Er is vaak wel een reden om iets cadeau te geven. Bijvoorbeeld omdat de feestdagen er weer aankomen, omdat iemand jarig is of omdat je iemand die in het ziekenhuis ligt graag een hart onder de riem wilt steken. Maar het blijft best lastig om tot een goed cadeau te...

Plasticvrij schoonmaken: Tips en tricks

Plastic flessen voor zeep gebruik je regelmatig en dan hebben we het nog niet gehad over de plastic flesjes om je handen schoon te maken. Ik was al erg lang op zoek naar een goed alternatief, totdat ik Savvy tegenkwam. Wil jij ook plasticvrij schoonmaken? Bekijk dan...
Cranberry cookies | Recept

Geschreven door Celine

28 december 2015

potIk vond het dat het wel eens weer tijd werd voor een leuk recept. Er is heel lang geleden geen recept online geweest en daar komt nu verandering in! Ik had voor mijn verjaardag deze super schattige koekjes pot gekregen en die heb ik vandaag uitgeprobeerd!

Hoe maak je deze lekker koekjes?

Zelf toevoegen: 1 ei en 150 gram roomboter.

notbaked

Verwarm de oven voor op 200 graden. Mix de inhoud van deze pot, het ei en de boter goed door elkaar ( let erop dat je boter wel een beetje zacht is!). Maak van het beslag 18 bolletjes (Ik heb er zelf 23 gemaakt, dan zijn ze zo schattig klein). Leg de bolletjes op een bakplaat met bakpapier. Bak de koekjes in 15min op 180 graden. Laat ze daarna nog een half uurtje afkoelen en knapperig worden. Smullen maar!

Als resultaat heb je deze lekkere cranberry cookies. Heerlijk voor het hele jaar door!

cookies

Ingrediënten

Rietsuiker, tarwebloem, tarwevlokken, gerstvlokken, 7,2% havervlokken, 5% cranberry. voedingszuur E330, vlierbessenconcentratie, zonnebloemolie, aardappelzetmeel, rijsmiddelen E450 E500, zout. Bevat mogelijke sporen van pinda’s en noten.

Voedingswaarde per 100g: energie 1482 kJ 349 kcal, vet 12g, koolhydraten 77 gram waarvan suiker 38 gram, voedingsvezel 3,1 gram, eiwit 6,1 gram, zout 1,4 gram.

Het is super lekker om deze koekjes te maken. De cranberry’s komen precies goed naar voren, niet te zoet. Deze pot kost 4,50 en is bij de Hema te koop.

Ga jij deze koekjes ook maken?

Liefs, Celine.

Hey!

Ik ben Celine. Enthousiast, gepassioneerd en een beetje perfectionistisch, maar ik houd vooral van bloggen.  Ik houd er vooral van om mijn passies hier te delen en ik houd er ook van om andere mensen te helpen. Ga naar mijn over mij pagina om meer te weten.

Duurzame mode

Duurzame blogs
Plasticvrij schoonmaken: Tips en tricks

Plasticvrij schoonmaken: Tips en tricks

Plastic flessen voor zeep gebruik je regelmatig en dan hebben we het nog niet gehad over de plastic flesjes om je handen schoon te maken. Ik was al erg lang op zoek naar een goed alternatief, totdat ik Savvy tegenkwam. Wil jij ook plasticvrij schoonmaken? Bekijk dan...

Fast fashion: Wat is het en hoe kan je veranderen?

Fast fashion: Wat is het en hoe kan je veranderen?

Fast fashion is een term wat steeds meer gebruikt wordt in de fashion wereld. Wil je weten wat het is en hoe jij je eigen fashion gedrag kan veranderen? Lees dan deze blog. Fast fashion verwijst naar een bedrijfsmodel van bedrijven die snel inspelen op nieuwe fashion...

Meer blogs

De leukste cadeautjes voor iedereen

De leukste cadeautjes voor iedereen

Ik houd van kleine hebbedingetjes en cadeautjes. Gisteren was het natuurlijk moederdag en ik kon het gewoon niet laten om wat leuke dingen te scoren voor mijn lieve moeder. Ook heb ik nog wat leuke dingetjes voor mijzelf gehaald. Ik ben zeker gek...

De vijf meest gelezen beauty artikelen van 2016

De vijf meest gelezen beauty artikelen van 2016

Ik heb dit jaar natuurlijk erg veel beauty artikelen geschreven. Wat zijn nou de meest gelezen beauty artikelen van 2016? Dat lees je in dit artikel. Review | Max & More Primer Blijkbaar zijn mijn lezers echte koopjesjagers. Deze primer kost...

Celine interviewt: Patricia neemt je mee

Celine interviewt: Patricia neemt je mee

Patricia, een blogger die ik nog niet kende, maar die ik zeker ga volgen. Het is zeker het waard om dit interview te lezen, dus zeker doen. 1. Wie ben je? Hoe heet je, wat zijn je hobby’s enc? Ik ben Patricia, 33 jaar en woon samen met mijn vrouw...

1 Reactie

  1. Hillene

    Oeh, die zien er erg lekker uit! En die potten zien er ook al zo mooi uit <3

    Antwoord

Een reactie versturen

You have to agree to the comment policy.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.