Vakantiepark in de natuur: Recreatiepark de Leistert

Limburg heeft prachtige natuur en je kan daar dus ook prachtig verblijven. Ik ben zelf gek op de natuur en ga graag dagjes weg naar een vakantiepark in de natuur. Er zijn namelijk maar liefst drie verschillende nationale parken in Limburg en het is een provincie waar...

Duurzame Clean Beauty lijn van Douglas

Als je op zoek bent naar duurzame beauty, dan is de duurzame Clean Beauty lijn van Douglas zeker wat voor jou. Clean Beauty staat voor dierproefvrije producten zonder controversiële ingrediënten. Cyclische siliconen, parabenen en sulfaten zijn onder andere uitgesloten...

De leukste truien trends voor herfst 2022

Het begint langzaamaan al wat koeler te worden en dat betekent dat het weer tijd is voor leuke truien. Ik draag truien eigenlijk de hele herfst en winter door. Leuk voor over een jurkje, maar ook voor boven een broek. Benieuwd naar de leukste truien trends voor herfst...
Corduroy broek met hoge taille | Outfit
0 Comments

Written by Celine

22 december 2018

Ik was al heel lang op zoek naar een mooie witte corduroy broek. Deze waren echter onvindbaar en als ik ze vond, waren ze echt onbetaalbaar. Met Black Friday heb ik flink ingeslagen en een van mijn aankopen is deze mooie corduroy broek. Meer over deze broek lees je in dit artikel.

Corduroy broek

Corduroy broek Corduroy broek

Dit is de corduroy broek waar ik het over heb. De broek is wat oversized, maar dat is niet zo gek met een mom fit. Deze pasvormen horen wat groter te vallen dan normaal. Ik ben 165 cm en de broek is echt perfect qua lengte. Normaal zijn broeken wat te lang, maar eigenlijk is deze helemaal perfect. Voor mensen die een stuk langer zijn, is deze broek misschien wat ongeschikt.

Corduroy broek Corduroy broek

Deze broek heb ik in maat 36 gekocht en hij past eigenlijk bijna perfect. Bij mijn taille is hij wat losjes, maar dat heb ik eigenlijk met alle broeken. Bij mijn benen en de rest van mijn lichaam zit de broek echter pefect en dat is natuurlijk erg fijn. Normaal heb ik maat 34/36 als maat qua broek. Ik raad je dus aan om gewoon dezelfde maat als wat je altijd hebt te kopen. Uit mijn ervaring vallen de broeken van Pull & Bear een half maatje groter, dus daar kan je eventueel ook nog rekening mee houden.

Daarnaast heb ik deze broek in de kleur “steen” gekocht. Een beetje gekke benaming voor een kleur, maar het is eigenlijk gewoon een beige kleur. Als laatste is de broek gemaakt van katoen, wat echt eerlijk aanvoelt.

Lees tip: Bruine broek met streepjes shirt

Corduroy broek Corduroy broek Corduroy broek

Deze broek is hier te koop. Ben jij meer benieuwd naar de hakken? Dan zijn deze hier te koop. Deze leuke broek kost maar 20 euro en hij is het zeker waard.

De hakken kosten momenteel maar 16 euro, wat natuurlijk echt een koopje is. Ik heb deze hakken zelfs gekocht voor 12 euro, doordat Black Friday er korting op gaf. Wees er echter wel snel bij, want deze schoenen zullen snel verdwijnen. De schoenen heb ik gekocht in maat 36 en ik heb ook maat 36. De schoenen vallen dus true to size.

Wat vind jij van deze corduroy broek?

Hey!

I am Celine. Enthusiastic, passionated and a bit perfectionistic, but I especially love blogging. Sharing my beauty and fashion tips was always something I loved to do. Go to my about me page to get to know me.

Nice discounts

Popular blogs

3 tips voor het uitzoeken van een verrassend cadeau

3 tips voor het uitzoeken van een verrassend cadeau

Er is vaak wel een reden om iets cadeau te geven. Bijvoorbeeld omdat de feestdagen er weer aankomen, omdat iemand jarig is of omdat je iemand die in het ziekenhuis ligt graag een hart onder de riem wilt steken. Maar het blijft best lastig om tot een goed cadeau te...

Plasticvrij schoonmaken: Tips en tricks

Plasticvrij schoonmaken: Tips en tricks

Plastic flessen voor zeep gebruik je regelmatig en dan hebben we het nog niet gehad over de plastic flesjes om je handen schoon te maken. Ik was al erg lang op zoek naar een goed alternatief, totdat ik Savvy tegenkwam. Wil jij ook plasticvrij schoonmaken? Bekijk dan...

More blogs

De leukste truien trends voor herfst 2022

De leukste truien trends voor herfst 2022

Het begint langzaamaan al wat koeler te worden en dat betekent dat het weer tijd is voor leuke truien. Ik draag truien eigenlijk de hele herfst en winter door. Leuk voor over een jurkje, maar ook voor boven een broek. Benieuwd naar de leukste...

Trendy overhemd voor mannen: Tips en tricks

Trendy overhemd voor mannen: Tips en tricks

Overhemden zijn helemaal in. Je kan ze dragen op zomerse dagen, maar uiteraard ook naar je werk. Ik ben zelf fan van witte overhemden, omdat ze een subtiele uitstraling geven aan je outfit. Daarom review ik vandaag de Redmond Slim Fit overhemd....

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.