Follow:
Fashion Vrouwen Fashion

Corduroy broek met hoge taille | Outfit

Ik was al heel lang op zoek naar een mooie witte corduroy broek. Deze waren echter onvindbaar en als ik ze vond, waren ze echt onbetaalbaar. Met Black Friday heb ik flink ingeslagen en een van mijn aankopen is deze mooie corduroy broek. Meer over deze broek lees je in dit artikel.

Corduroy broek

Corduroy broek Corduroy broek

Dit is de corduroy broek waar ik het over heb. De broek is wat oversized, maar dat is niet zo gek met een mom fit. Deze pasvormen horen wat groter te vallen dan normaal. Ik ben 165 cm en de broek is echt perfect qua lengte. Normaal zijn broeken wat te lang, maar eigenlijk is deze helemaal perfect. Voor mensen die een stuk langer zijn, is deze broek misschien wat ongeschikt.

Corduroy broek Corduroy broek

Deze broek heb ik in maat 36 gekocht en hij past eigenlijk bijna perfect. Bij mijn taille is hij wat losjes, maar dat heb ik eigenlijk met alle broeken. Bij mijn benen en de rest van mijn lichaam zit de broek echter pefect en dat is natuurlijk erg fijn. Normaal heb ik maat 34/36 als maat qua broek. Ik raad je dus aan om gewoon dezelfde maat als wat je altijd hebt te kopen. Uit mijn ervaring vallen de broeken van Pull & Bear een half maatje groter, dus daar kan je eventueel ook nog rekening mee houden.

Daarnaast heb ik deze broek in de kleur “steen” gekocht. Een beetje gekke benaming voor een kleur, maar het is eigenlijk gewoon een beige kleur. Als laatste is de broek gemaakt van katoen, wat echt eerlijk aanvoelt.

Lees tip: Bruine broek met streepjes shirt

Corduroy broek Corduroy broek Corduroy broek

Deze broek is hier te koop. Ben jij meer benieuwd naar de hakken? Dan zijn deze hier te koop. Deze leuke broek kost maar 20 euro en hij is het zeker waard.

De hakken kosten momenteel maar 16 euro, wat natuurlijk echt een koopje is. Ik heb deze hakken zelfs gekocht voor 12 euro, doordat Black Friday er korting op gaf. Wees er echter wel snel bij, want deze schoenen zullen snel verdwijnen. De schoenen heb ik gekocht in maat 36 en ik heb ook maat 36. De schoenen vallen dus true to size.

Wat vind jij van deze corduroy broek?

Related:

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees vorig bericht:
Koopjes van week 51 | Kortingsoverzicht

Elke week deel ik weer een nieuw kortingsoverzicht met jullie. Hierin staan dit keer alle koopjes van week 51. Ik...

Sluiten