Zomer outfits voor wisselvallig weer: NA-KD outfits

De zomer in Nederland is momenteel niet eentje waarmee we heel blij moeten zijn. Het is regelmatig wisselvallig weer en misschien schijnt een uurtje de zon, waarnaar vervolgens het weer regent. Vandaag laat ik twee zomer outfits voor wisselvallig weer van NA-KD zien!...

Max Factor Lipfinity Review + winactie

Lipsticks die 24 uur blijven zitten, een droom, maar is dat dan ook daadwerkelijk zo? Max Factor Lipfinity belooft dat deze lipsticks zo lang blijven zitten. De kleuren van de lipsticks zijn prachtig, maar zullen ze dan ook daadwerkelijk zo lang blijven zitten? Ik nam...

Beste damesschoenen trends voor deze zomer

Alhoewel met het Nederlandse weer het niet altijd lijkt dat de zomer eraan zit te komen, moeten we er toch echt aan geloven! Ik ben zelf groot fan van de zomer en dan vooral de leuke outfits die je in de zomer kan dragen. Leuke zomerjurkjes, rokjes, maar ook...
Corduroy broek met hoge taille | Outfit

Geschreven door Celine Klooster

22 december 2018

Ik was al heel lang op zoek naar een mooie witte corduroy broek. Deze waren echter onvindbaar en als ik ze vond, waren ze echt onbetaalbaar. Met Black Friday heb ik flink ingeslagen en een van mijn aankopen is deze mooie corduroy broek. Meer over deze broek lees je in dit artikel.

Corduroy broek

Corduroy broek Corduroy broek

Dit is de corduroy broek waar ik het over heb. De broek is wat oversized, maar dat is niet zo gek met een mom fit. Deze pasvormen horen wat groter te vallen dan normaal. Ik ben 165 cm en de broek is echt perfect qua lengte. Normaal zijn broeken wat te lang, maar eigenlijk is deze helemaal perfect. Voor mensen die een stuk langer zijn, is deze broek misschien wat ongeschikt.

Corduroy broek Corduroy broek

Deze broek heb ik in maat 36 gekocht en hij past eigenlijk bijna perfect. Bij mijn taille is hij wat losjes, maar dat heb ik eigenlijk met alle broeken. Bij mijn benen en de rest van mijn lichaam zit de broek echter pefect en dat is natuurlijk erg fijn. Normaal heb ik maat 34/36 als maat qua broek. Ik raad je dus aan om gewoon dezelfde maat als wat je altijd hebt te kopen. Uit mijn ervaring vallen de broeken van Pull & Bear een half maatje groter, dus daar kan je eventueel ook nog rekening mee houden.

Daarnaast heb ik deze broek in de kleur “steen” gekocht. Een beetje gekke benaming voor een kleur, maar het is eigenlijk gewoon een beige kleur. Als laatste is de broek gemaakt van katoen, wat echt eerlijk aanvoelt.

Lees tip: Bruine broek met streepjes shirt

Corduroy broek Corduroy broek Corduroy broek

Deze broek is hier te koop. Ben jij meer benieuwd naar de hakken? Dan zijn deze hier te koop. Deze leuke broek kost maar 20 euro en hij is het zeker waard.

De hakken kosten momenteel maar 16 euro, wat natuurlijk echt een koopje is. Ik heb deze hakken zelfs gekocht voor 12 euro, doordat Black Friday er korting op gaf. Wees er echter wel snel bij, want deze schoenen zullen snel verdwijnen. De schoenen heb ik gekocht in maat 36 en ik heb ook maat 36. De schoenen vallen dus true to size.

Wat vind jij van deze corduroy broek?

Hey!

Ik ben Celine. Enthousiast, gepassioneerd en een beetje perfectionistisch, maar ik houd vooral van bloggen.  Ik houd er vooral van om mijn passies hier te delen en ik houd er ook van om andere mensen te helpen. Ga naar mijn over mij pagina om meer te weten.

Leuke kortingen & aanraders

Populaire blogs
Pixi Retinol Jasmine Collection: Smooth Skin

Pixi Retinol Jasmine Collection: Smooth Skin

Pixi Beauty is weer uitgekomen met een nieuwe collectie, namelijk de Pixi Retinol Jasmine Collection. Ook bij deze collectie belooft Pixi weer een stralende huid. En ja, dat geloof ik. Tot nu toe zijn alle producten van Pixi Beauty echt heel fijn in gebruik. Maar zal...

Plasticvrije Shampoo Bars: Goed voor het milieu!

Plasticvrije Shampoo Bars: Goed voor het milieu!

Sinds ik shampoo bars gebruik, gebruik ik eigenlijk nooit meer normale shampoo. Er zitten gewoon zoveel voordelen aan het gebruik van een shampoo bar. Het is makkelijk mee te nemen op reis (het is geen vloeistof!), het is milieuvriendelijk en ook nog eens goed voor je...
Meer blogs

Zaful shoplog: Bikini & zomer outfits

Zaful shoplog: Bikini & zomer outfits

Een tijdje geleden mocht ik een aantal items uitzoeken bij Zaful. Een Chinese webshop waar je allerlei leuke kleding en accessoires kan vinden voor een lage prijs. Ik vind online shoppen soms vrij lastig. Je weet nooit of het gaat passen.. Daarom...

Gouden oorbellen Combineren: Review & Outfit

Gouden oorbellen Combineren: Review & Outfit

Gouden oorbellen zijn helemaal in en vooral in combinatie met andere gouden tinten. Vandaag review ik dan ook 14-karaat oorbellen van Mostert Juweliers, die ik combineer met prachtige gouden tinten in mijn outfit. Benieuwd naar deze gouden...

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.