Follow:
Personal

Concert experience: 5

5soso

Waarschijnlijk weet niemand het, maar ik ben naar 5SOS geweest. Het was echt geweldig en daarom schrijf ik er een leuk artikeltje over.

Ik had serieus echt geweldige plaatsen. In de Ziggodome zijn er meestal zitplaatsen en er is een kleine plek om te staan. Als je zitplaatsen wilde, dan kon je kiezen voor de ring of op de grond. Ik ben erg blij dat ik voor de ring heb gekozen, want als je gewoon op de grond zat, dan leek het net alsof je staanplaatsen had. Vooral als je in vak H (helemaal achteraan) zat, dan kon je eigenlijk nauwelijks wat zien, dan kon je beter gewoon naar de muziek op je telefoon luisteren.

5sos

Hierboven zien jullie een foto die ik heb gemaakt tijdens het concert. Ik weet het, lekker onduidelijk, maar nu kunnen jullie tenminste een beetje een beeld krijgen van mijn plaats. Ik zat in vak 111 en zat op rij 15, eigenlijk een geweldige plaats.

Het was een zeer geslaagde avond en ik wil zeker nog een keer gaan. 5SOS zingt niet alleen, maar ze communiceren ook zo lekker met het publiek. Zo krijg je echt het gevoel dat je er thuis hoort en dat ze je kennen.

Ben jij nog laatst naar een concert geweest?
signature

Volg mij via: Bloglovin | Facebook | Instagram | Twitter | Pinterest

Related:

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.