Follow:
Personal

Communicatiewetenschappen? | Mijn studie keuze

Binnenkort moet ik een studie gaan kiezen. Eigenlijk moet ik voor januari al de studies die een selectieprocedure hebben uitsluiten en ik denk dat ik dat nu heb gedaan. Toch twijfel ik nog tussen twee studies en weet ik eigenlijk niets nog zeker. Benieuwd naar de studie Communicatiewetenschappen? Check dan dit artikel.

Communicatiewetenschappen

Ik heb de opendag bezocht voor de studies Sociologie, Politicologie, Algemene sociale wetenschappen, Culturele antropologie en ontwikkelingssociologie en nog een andere studie die ik alweer ben vergeten. Toch denk ik dat deze studies niet helemaal wat voor mij zijn, omdat ik meer bepaalde vakken leuk vind in plaats van de hele studie.

communicatiewetenschappen

Ik denk dat ik de studie communicatiewetenschappen aan de Uva ga doen. Dit is een studie die met de media te maken heeft om dat even kort te zeggen. Aan de Vu hebben ze ook een studie genaamd communicatie- en informatiewetenschappen, wat mij ook heel erg aantrekt. Helaas trekt de Vu mij niet zo erg aan. Als ik aan de Vu denk dan denk ik namelijk meer aan medische studies in plaats van media studies. Uva is een van de beste media scholen en dat trekt me natuurlijk ook heel erg aan. Ik heb het idee dat als ik deze studie ga doen aan de Uva dat ik dan heel veel kansen krijg en ik echt mijn hart kan volgen van wat ik uiteindelijk wil bereiken.

Heb jij communicatiewetenschappen gestudeerd of heb je tips? Let me know!

Related:

Previous Post Next Post

5 Comments

 • Reply Olivia

  I am currently studying computer and ICT.. I think they relate in some ways

  12 november 2017 at 00:13
  • Reply Celine Klooster

   Hmm is that on the university as well? I don’t think they have that in Holland..

   12 november 2017 at 16:17
  • Reply Sanchay Khatri

   Cool Dude Mine Is MBA 🙂 Btw .so peoples are interested in knowing about you Beginning of CELINE KLOOSTER era ??

   18 november 2017 at 20:39
 • Reply Inez

  Ik studeerde communicatiewetenschappen (in België) en ik heb daar wel en geen spijt van. Geen spijt, want ik vond het een heel leuke en interessante studie en wel spijt omdat het vooral heel theoretisch is en veel te weinig praktisch gericht én nog eens heel breed. Toen ik afstudeerde had ik zoveel opties dat ik niet wist welke richting ik uit wilde en gewoon maar de eerste job aannam waar ik voor gesolliciteerd had. Achteraf gezien, zou ik dus misschien een studierichting kiezen die iets praktischer gericht is als ik het allemaal opnieuw kon doen.

  12 november 2017 at 09:41
  • Reply Celine Klooster

   Is het niet dat het op de universiteit in het algemeen gewoon heel theoretisch is? Als ik echt iets praktisch moet doen dan zou ik naar het hbo moeten en dat wil ik natuurlijk niet ..

   12 november 2017 at 16:15

  Leave a Reply

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Lees vorig bericht:
  Oogschaduw stash | Colourpop, Essence, Inglot & meer

  Mijn oogschaduw stash heeft een redelijke grootte en is heel precies uitgezocht. Oogschaduw is naast lipstick echt mijn favoriete product...

  Sluiten