Populaire trouwjurk merken voor 2022: Dit zijn de nieuwste trends

We zijn nu ruim op de helft van 2022 en het trouwjurken seizoen is goed aan te gang. Ondertussen kunnen we dan ook zien wat de populaire trouwjurk merken voor 2022 zijn. Brides to be, ga er daarom maar eens goed voor zitten, want dit is het artikel waar je op hebt...

3 tips voor het uitzoeken van een verrassend cadeau

Er is vaak wel een reden om iets cadeau te geven. Bijvoorbeeld omdat de feestdagen er weer aankomen, omdat iemand jarig is of omdat je iemand die in het ziekenhuis ligt graag een hart onder de riem wilt steken. Maar het blijft best lastig om tot een goed cadeau te...

Plasticvrij schoonmaken: Tips en tricks

Plastic flessen voor zeep gebruik je regelmatig en dan hebben we het nog niet gehad over de plastic flesjes om je handen schoon te maken. Ik was al erg lang op zoek naar een goed alternatief, totdat ik Savvy tegenkwam. Wil jij ook plasticvrij schoonmaken? Bekijk dan...
Comme Deux Lip Oil | Geen droge lippen meer!

Geschreven door Celine

6 december 2018

Het begint winter te worden en dat betekent voor mij droge lippen. Zo droog dat er scheurtjes bestaan en ik toch echt een moisturizer moet gebruiken. Ik wilde een product dat mijn lippen goed zou verzorgen, maar toch ook goed op mijn lippen eruit zou zien. Nou, de Comme Deux lip oil is voor mij de oplossing!

Comme Deux Lip Oil

Comme Deux lip oil

De verpakking van de Comme Deux lip oil is echt geweldig. Ik ben altijd wel fan van producten die perfect in mijn stash passen en dit product is daar een van. Dit product kun je gebruiken zonder iets anders erbij of onder een lipstick. Deze lipgloss kan je daarnaast de hele dag door gebruiken. Perfect!

Comme Deux lip oil

De lip olie heeft een kleine verpakking waardoor het product makkelijk mee te nemen is. Echter, zorgt dit er natuurlijk wel voor dat de lip olie snel opraakt als je het product intensief gebruikt.

Comme Deux lip oil

Dit is hoe het product eruit ziet. De Comme Deux lip oil ziet er in het flesje roze uit, maar hij ziet er transparant op de lippen uit. Daarnaast heeft deze lip olie een handig kwastje, waardoor je de lip olie makkelijk kan aanbrengen op de lippen.

De olie op mijn lippen

Zo ziet de lip olie eruit op de lippen. Het is een transparante olie, maar toch zorgt het ervoor dat mijn lipkleur iets meer naar voren komt. Het geeft een mooie en gezonde glans achter en ik hoef niet meer bang te zijn dat mijn lippen er droog uit zien.

Het enige nadeel aan deze lip olie is dat hij echt verschrikkelijk plakt. Hij blijft dus regelmatig in mijn haar plakken en als het flinkt waait, lijkt het net alsof mijn lippen behaard zijn, doordat mijn haar door de lip olie blijft plakken.

Ingrediënten

Polybutene, Octyldodecanol, Squalane, Opuntia Ficus-Indica Seed Oil, Tocopheryl Acetate, Linseed Acid, Ascorbyl Tetraisopalmitate, Isopropyl Titanium Triisostearate, Pentaerythrityl Tetra-Di-T-Butyl Hydroxyhydrocinnamate, Diisostearyl Malate, Decylene Glycol. +/- CI19140, CI15850, CI42090, CI45410.

De Goodiebox

Deze lip olie zat in de Goodiebox van november. Een geweldige box met daarin zes geweldige producten. Dit is een van de producten en ik ben daar ook echt hartstikke blij mee. Houd ook zeker mijn Instagram in de gaten voor meer van deze producten.

Lees tip: Goedekope beauty box voor girlbosses.

Hoe lijkt jou deze Comme Deux lip oil?

Are you looking for the best lip oil? Believe me, I have found it. This not tinted lip oil is amazing for Winter and when you have dry lips. This is not a "how to make" or "DIY" lip oil, but it is even better. This amazing treatment and hydrating gloss is from Comme Deux and it has a lot of benefits. It is a clear gloss and you don't have to watch any "how to use" tutorials to apply it. Check out the pin for more information! #SkinCareTips #Beauty #LipGlosses | Recipe | Look | Chapstick

Hey!

Ik ben Celine. Enthousiast, gepassioneerd en een beetje perfectionistisch, maar ik houd vooral van bloggen.  Ik houd er vooral van om mijn passies hier te delen en ik houd er ook van om andere mensen te helpen. Ga naar mijn over mij pagina om meer te weten.

Duurzame mode

Duurzame blogs
Plasticvrij schoonmaken: Tips en tricks

Plasticvrij schoonmaken: Tips en tricks

Plastic flessen voor zeep gebruik je regelmatig en dan hebben we het nog niet gehad over de plastic flesjes om je handen schoon te maken. Ik was al erg lang op zoek naar een goed alternatief, totdat ik Savvy tegenkwam. Wil jij ook plasticvrij schoonmaken? Bekijk dan...

Fast fashion: Wat is het en hoe kan je veranderen?

Fast fashion: Wat is het en hoe kan je veranderen?

Fast fashion is een term wat steeds meer gebruikt wordt in de fashion wereld. Wil je weten wat het is en hoe jij je eigen fashion gedrag kan veranderen? Lees dan deze blog. Fast fashion verwijst naar een bedrijfsmodel van bedrijven die snel inspelen op nieuwe fashion...

Meer blogs

Etherische oliën van Jiva Organic: Review

Etherische oliën van Jiva Organic: Review

Ik ben gek op etherische oliën. Ze ruiken heerlijk en je kan ze ook in verschillende producten stoppen. Zo gebruik ik graag etherische oliën in mijn zelfgemaakte deo, om die zo een lekker geurtje te geven. Dit keer review ik dan ook de etherische...

Laserontharing: hoe werkt het?

Laserontharing: hoe werkt het?

Laserontharing kan je veel gemak bieden. Zo hoef je je met een gelaserde bikinilijn nooit meer zorgen te maken over een onverwacht stranddagje bijvoorbeeld. Of bedenk eens hoeveel tijdwinst je boekt als je niet altijd meer je benen hoeft te...

Styletone Box voor kerst: Review

Styletone Box voor kerst: Review

De feestdagen komen er weer bijna aan en dat betekent dat het tijd is voor weer wat cadeau inspiratie tips. Deze keer heb ik voor jullie een hartstikke leuke verrassingsbox voor jullie, namelijk de Styletone Box! Het is zeker een aanrader om de...

0 reacties

Een reactie versturen

You have to agree to the comment policy.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.