Follow:
Beauty Huidverzorging Reviews

Comme Deux Lip Oil | Geen droge lippen meer!

Het begint winter te worden en dat betekent voor mij droge lippen. Zo droog dat er scheurtjes bestaan en ik toch echt een moisturizer moet gebruiken. Ik wilde een product dat mijn lippen goed zou verzorgen, maar toch ook goed op mijn lippen eruit zou zien. Nou, de Comme Deux lip oil is voor mij de oplossing!

Comme Deux Lip Oil

Comme Deux lip oil

De verpakking van de Comme Deux lip oil is echt geweldig. Ik ben altijd wel fan van producten die perfect in mijn stash passen en dit product is daar een van. Dit product kun je gebruiken zonder iets anders erbij of onder een lipstick. Deze lipgloss kan je daarnaast de hele dag door gebruiken. Perfect!

Comme Deux lip oil

De lip olie heeft een kleine verpakking waardoor het product makkelijk mee te nemen is. Echter, zorgt dit er natuurlijk wel voor dat de lip olie snel opraakt als je het product intensief gebruikt.

Comme Deux lip oil

Dit is hoe het product eruit ziet. De Comme Deux lip oil ziet er in het flesje roze uit, maar hij ziet er transparant op de lippen uit. Daarnaast heeft deze lip olie een handig kwastje, waardoor je de lip olie makkelijk kan aanbrengen op de lippen.

De olie op mijn lippen

Zo ziet de lip olie eruit op de lippen. Het is een transparante olie, maar toch zorgt het ervoor dat mijn lipkleur iets meer naar voren komt. Het geeft een mooie en gezonde glans achter en ik hoef niet meer bang te zijn dat mijn lippen er droog uit zien.

Het enige nadeel aan deze lip olie is dat hij echt verschrikkelijk plakt. Hij blijft dus regelmatig in mijn haar plakken en als het flinkt waait, lijkt het net alsof mijn lippen behaard zijn, doordat mijn haar door de lip olie blijft plakken.

Ingrediënten

Polybutene, Octyldodecanol, Squalane, Opuntia Ficus-Indica Seed Oil, Tocopheryl Acetate, Linseed Acid, Ascorbyl Tetraisopalmitate, Isopropyl Titanium Triisostearate, Pentaerythrityl Tetra-Di-T-Butyl Hydroxyhydrocinnamate, Diisostearyl Malate, Decylene Glycol. +/- CI19140, CI15850, CI42090, CI45410.

De Goodiebox

Deze lip olie zat in de Goodiebox van november. Een geweldige box met daarin zes geweldige producten. Dit is een van de producten en ik ben daar ook echt hartstikke blij mee. Houd ook zeker mijn Instagram in de gaten voor meer van deze producten.

Lees tip: Goedekope beauty box voor girlbosses.

Hoe lijkt jou deze Comme Deux lip oil?

Are you looking for the best lip oil? Believe me, I have found it. This not tinted lip oil is amazing for Winter and when you have dry lips. This is not a "how to make" or "DIY" lip oil, but it is even better. This amazing treatment and hydrating gloss is from Comme Deux and it has a lot of benefits. It is a clear gloss and you don't have to watch any "how to use" tutorials to apply it. Check out the pin for more information! #SkinCareTips #Beauty #LipGlosses | Recipe | Look | Chapstick

Related:

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.