Zomer jurkjes van NA-KD: Mini en midi jurken

Het warme weer komt langzaam weer terug en dat betekent dat we kunnen genieten van leuke zomer jurkjes. Ik mistte toch een aantal leuke zomer jurkjes in mijn kast en daarom heb ik weer een flink kunnen shoppen. Deze keer mocht ik wat uitzoeken van de webshop NA-KD....

Badkleding trends 2020: Deze moet je hebben!

Het begint alweer wat warmer te worden in Nederland en alhoewel we natuurlijk niet naar het zwembad of strand mogen, kunnen we wel leuke badkleding dragen in de tuin of op het balkon (mocht je die hebben!). Ook is online shoppen natuurlijk erg leuk in deze tijd. In...

Dunne vesten voor de lente | NA-KD shoplog

De lente komt er eindelijk weer aan. Het wordt wat warmer en het zonnetje begint weer te schijnen. Toch kan de lente nog wat frisjes zijn, maar wil je het liefst wel laagjes dragen, zodat je wat uit kan trekken. In deze shoplog laat ik een aantal dunne vesten voor de...
Comme Deux Lip Oil | Geen droge lippen meer!
0 Reacties

Geschreven door Celine Klooster

6 december 2018

Het begint winter te worden en dat betekent voor mij droge lippen. Zo droog dat er scheurtjes bestaan en ik toch echt een moisturizer moet gebruiken. Ik wilde een product dat mijn lippen goed zou verzorgen, maar toch ook goed op mijn lippen eruit zou zien. Nou, de Comme Deux lip oil is voor mij de oplossing!

Comme Deux Lip Oil

Comme Deux lip oil

De verpakking van de Comme Deux lip oil is echt geweldig. Ik ben altijd wel fan van producten die perfect in mijn stash passen en dit product is daar een van. Dit product kun je gebruiken zonder iets anders erbij of onder een lipstick. Deze lipgloss kan je daarnaast de hele dag door gebruiken. Perfect!

Comme Deux lip oil

De lip olie heeft een kleine verpakking waardoor het product makkelijk mee te nemen is. Echter, zorgt dit er natuurlijk wel voor dat de lip olie snel opraakt als je het product intensief gebruikt.

Comme Deux lip oil

Dit is hoe het product eruit ziet. De Comme Deux lip oil ziet er in het flesje roze uit, maar hij ziet er transparant op de lippen uit. Daarnaast heeft deze lip olie een handig kwastje, waardoor je de lip olie makkelijk kan aanbrengen op de lippen.

De olie op mijn lippen

Zo ziet de lip olie eruit op de lippen. Het is een transparante olie, maar toch zorgt het ervoor dat mijn lipkleur iets meer naar voren komt. Het geeft een mooie en gezonde glans achter en ik hoef niet meer bang te zijn dat mijn lippen er droog uit zien.

Het enige nadeel aan deze lip olie is dat hij echt verschrikkelijk plakt. Hij blijft dus regelmatig in mijn haar plakken en als het flinkt waait, lijkt het net alsof mijn lippen behaard zijn, doordat mijn haar door de lip olie blijft plakken.

Ingrediënten

Polybutene, Octyldodecanol, Squalane, Opuntia Ficus-Indica Seed Oil, Tocopheryl Acetate, Linseed Acid, Ascorbyl Tetraisopalmitate, Isopropyl Titanium Triisostearate, Pentaerythrityl Tetra-Di-T-Butyl Hydroxyhydrocinnamate, Diisostearyl Malate, Decylene Glycol. +/- CI19140, CI15850, CI42090, CI45410.

De Goodiebox

Deze lip olie zat in de Goodiebox van november. Een geweldige box met daarin zes geweldige producten. Dit is een van de producten en ik ben daar ook echt hartstikke blij mee. Houd ook zeker mijn Instagram in de gaten voor meer van deze producten.

Lees tip: Goedekope beauty box voor girlbosses.

Hoe lijkt jou deze Comme Deux lip oil?

Are you looking for the best lip oil? Believe me, I have found it. This not tinted lip oil is amazing for Winter and when you have dry lips. This is not a "how to make" or "DIY" lip oil, but it is even better. This amazing treatment and hydrating gloss is from Comme Deux and it has a lot of benefits. It is a clear gloss and you don't have to watch any "how to use" tutorials to apply it. Check out the pin for more information! #SkinCareTips #Beauty #LipGlosses | Recipe | Look | Chapstick

Hey!

Ik ben Celine. Enthousiast, gepassioneerd en een beetje perfectionistisch, maar ik houd vooral van bloggen.  Ik houd er vooral van om mijn passies hier te delen en ik houd er ook van om andere mensen te helpen. Ga naar mijn over mij pagina om meer te weten.

Leuke kortingen & aanraders

Populaire blogs
Pixi Hydrating Milky Collection | Skincare

Pixi Hydrating Milky Collection | Skincare

Mijn dagelijkse skincare routine bestaat eigenlijk alleen maar uit producten van Pixi Beauty. Een fijn merk voor verschillende huidtypes. Dit fijne merk is weer met nieuwe producten uitgekomen en ze zijn weer erg fijn voor mijn huid. Benieuwd naar de Pixi Hydrating...

De leukste lente enkellaarsjes | Deze heb je nodig!

De leukste lente enkellaarsjes | Deze heb je nodig!

Het is natuurlijk nog winter, maar het weer is momenteel zo mild dat we eigenlijk al een de lente kunnen denken. We kunnen dus stiekem al wat leuke lente kleuren uit de kast halen om zo onze outfits weer op te fleuren. Deze outfits combineer ik het liefst met de...

Meer blogs

Pixi Retinol Jasmine Collection: Smooth Skin

Pixi Retinol Jasmine Collection: Smooth Skin

Pixi Beauty is weer uitgekomen met een nieuwe collectie, namelijk de Pixi Retinol Jasmine Collection. Ook bij deze collectie belooft Pixi weer een stralende huid. En ja, dat geloof ik. Tot nu toe zijn alle producten van Pixi Beauty echt heel fijn...

Plasticvrije Shampoo Bars: Goed voor het milieu!

Plasticvrije Shampoo Bars: Goed voor het milieu!

Sinds ik shampoo bars gebruik, gebruik ik eigenlijk nooit meer normale shampoo. Er zitten gewoon zoveel voordelen aan het gebruik van een shampoo bar. Het is makkelijk mee te nemen op reis (het is geen vloeistof!), het is milieuvriendelijk en ook...

Pixi Hydrating Milky Collection | Skincare

Pixi Hydrating Milky Collection | Skincare

Mijn dagelijkse skincare routine bestaat eigenlijk alleen maar uit producten van Pixi Beauty. Een fijn merk voor verschillende huidtypes. Dit fijne merk is weer met nieuwe producten uitgekomen en ze zijn weer erg fijn voor mijn huid. Benieuwd naar...

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.