Zomer outfits voor wisselvallig weer: NA-KD outfits

De zomer in Nederland is momenteel niet eentje waarmee we heel blij moeten zijn. Het is regelmatig wisselvallig weer en misschien schijnt een uurtje de zon, waarnaar vervolgens het weer regent. Vandaag laat ik twee zomer outfits voor wisselvallig weer van NA-KD zien!...

Max Factor Lipfinity Review + winactie

Lipsticks die 24 uur blijven zitten, een droom, maar is dat dan ook daadwerkelijk zo? Max Factor Lipfinity belooft dat deze lipsticks zo lang blijven zitten. De kleuren van de lipsticks zijn prachtig, maar zullen ze dan ook daadwerkelijk zo lang blijven zitten? Ik nam...

Beste damesschoenen trends voor deze zomer

Alhoewel met het Nederlandse weer het niet altijd lijkt dat de zomer eraan zit te komen, moeten we er toch echt aan geloven! Ik ben zelf groot fan van de zomer en dan vooral de leuke outfits die je in de zomer kan dragen. Leuke zomerjurkjes, rokjes, maar ook...
Claudia Ghizzani geel groene sneakers | Outfit

Geschreven door Celine Klooster

20 augustus 2018

Met mijn maat 36 is het nogal lastig om de juiste schoenen te kopen. Natuurlijk wil ik leuke schoenen hebben, maar daarnaast moeten de schoenen ook nog eens goed zitten. Een tijdje geleden heb ik hartstikke leuke, maar vooral bijzondere schoenen gekocht bij de Scapino. Benieuwd naar deze Claudia Ghizzani geel groene sneakers? Lees dan deze blog.

Claudia Ghizzani geel groene sneakers

Claudia Ghizzani geel groene sneakers Claudia Ghizzani geel groene sneakersClaudia Ghizzani geel groene sneakers

Dit zijn de sneakers waar ik het over heb. Ik was al lang opzoek naar bijzondere schoenen met wat mooie, maar opvallende kleuren. Dit is blijkbaar nogal lastig te vinden met mijn maatje 36 en zelfs op het internet zijn deze schoenen niet te vinden. Ik bezocht de Scapino om eens een keer naar het assortiment te kijken. Ik kom hier eigenlijk nooit, want ik dacht dat ze hier eigenlijk geen leuke schoenen hadden. Scapino heeft, verrassend genoeg, hartstikke veel sale en ook nog eens leuke schoenen. Daarnaast heeft deze winkel een groot assortiment aan schoenen, zelfs in maat 36. De meeste schoenwinkels hebben of een heel klein assortiment van maat 36 of ze beginnen met maat 37..

Claudia Ghizzani geel groene sneakers Claudia Ghizzani geel groene sneakers Claudia Ghizzani geel groene sneakers

De schoenen zitten ten eerste hartstikke lekker. De sneakers zijn gemaakt van textiel/imitatieleer en hij heeft een stevige profielzool. Deze opvallende sneakers zijn grijs, groen en geel, daarnaast kan je de schoenen strakker maken met opevallende veters. Wat ook handig is om te weten, is dat de binnenzool uitneembaar is. Je kan dus eventueel de zool vervangen met een andere zool. Zelf vind ik de zool erg lekker lopen, maar als je zelf een zool erin wil doen, dan is deze natuurlijk vervangbaar.

Lees tip: Beste tas en schoenen om mee te reizen

Claudia Ghizzani geel groene sneakersClaudia Ghizzani geel groene sneakersClaudia Ghizzani geel groene sneakers

De schoenen waren afgeprijsd van 40 euro voor 25 euro. Ze zijn nog steeds in grote aantallen te koop bij Scapino, maar wees er op tijd bij. De prijs kan natuurlijk wel weer stijgen.

Wat vind je van deze Claudia Ghizzani geel groene sneakers?

Hey!

Ik ben Celine. Enthousiast, gepassioneerd en een beetje perfectionistisch, maar ik houd vooral van bloggen.  Ik houd er vooral van om mijn passies hier te delen en ik houd er ook van om andere mensen te helpen. Ga naar mijn over mij pagina om meer te weten.

Leuke kortingen & aanraders

Populaire blogs
Pixi Retinol Jasmine Collection: Smooth Skin

Pixi Retinol Jasmine Collection: Smooth Skin

Pixi Beauty is weer uitgekomen met een nieuwe collectie, namelijk de Pixi Retinol Jasmine Collection. Ook bij deze collectie belooft Pixi weer een stralende huid. En ja, dat geloof ik. Tot nu toe zijn alle producten van Pixi Beauty echt heel fijn in gebruik. Maar zal...

Plasticvrije Shampoo Bars: Goed voor het milieu!

Plasticvrije Shampoo Bars: Goed voor het milieu!

Sinds ik shampoo bars gebruik, gebruik ik eigenlijk nooit meer normale shampoo. Er zitten gewoon zoveel voordelen aan het gebruik van een shampoo bar. Het is makkelijk mee te nemen op reis (het is geen vloeistof!), het is milieuvriendelijk en ook nog eens goed voor je...
Meer blogs

Zaful shoplog: Bikini & zomer outfits

Zaful shoplog: Bikini & zomer outfits

Een tijdje geleden mocht ik een aantal items uitzoeken bij Zaful. Een Chinese webshop waar je allerlei leuke kleding en accessoires kan vinden voor een lage prijs. Ik vind online shoppen soms vrij lastig. Je weet nooit of het gaat passen.. Daarom...

Gouden oorbellen Combineren: Review & Outfit

Gouden oorbellen Combineren: Review & Outfit

Gouden oorbellen zijn helemaal in en vooral in combinatie met andere gouden tinten. Vandaag review ik dan ook 14-karaat oorbellen van Mostert Juweliers, die ik combineer met prachtige gouden tinten in mijn outfit. Benieuwd naar deze gouden...

2 Reacties

  1. Bettie

    Normaal vind ik sneakers niet zo leuk voor onder een outfit, maar ik vind deze eigenlijk wel heel leuk en uniek.

    Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.