Duurzame Clean Beauty lijn van Douglas

Als je op zoek bent naar duurzame beauty, dan is de duurzame Clean Beauty lijn van Douglas zeker wat voor jou. Clean Beauty staat voor dierproefvrije producten zonder controversiële ingrediënten. Cyclische siliconen, parabenen en sulfaten zijn onder andere uitgesloten...

De leukste truien trends voor herfst 2022

Het begint langzaamaan al wat koeler te worden en dat betekent dat het weer tijd is voor leuke truien. Ik draag truien eigenlijk de hele herfst en winter door. Leuk voor over een jurkje, maar ook voor boven een broek. Benieuwd naar de leukste truien trends voor herfst...

Populaire trouwjurk merken voor 2022: Dit zijn de nieuwste trends

We zijn nu ruim op de helft van 2022 en het trouwjurken seizoen is goed aan te gang. Ondertussen kunnen we dan ook zien wat de populaire trouwjurk merken voor 2022 zijn. Brides to be, ga er daarom maar eens goed voor zitten, want dit is het artikel waar je op hebt...
Kerst
2 Comments

Written by Celine

22 december 2015

Woohoo kerst komt er weer aan! Lekkere warme kerst truien, een kerstboom, sneeuw en nog veel meer! Een en al gezelligheid, heerlijk! Vandaag heb ik voor de kerstweek en Christmas tag voor jullie, dan kunnen jullie me toch nog een beetje extra leren kennen

Kerst

Wat is je favoriete kerstliedje?

Mijn favoriete kerstliedje.. Dat is werkelijk een hele goeie vraag. Als ik toch echt moest kiezen dan zou ik ‘All I want for Christmas’ van Mariah Carey kiezen.

Wat is je favoriete kerstfilm?

Ik heb eigenlijk geen favoriete kerstfilm. Als ik voor een normale film moest kiezen dan zou ik het nieuwste deel van The Hungergames kiezen. Lekker onder een dekentje met een paar vrienden deze film kijken, dat lijkt me echt perfect.

Wat staat er bovenaan op jouw kerstverlanglijstje?

Bovenaan mijn kerstverlanglijstje staat De blog bijbel van Carlijn Bekker. Ik heb dit boek gewoon nodig in mijn leven. Ik denk dat ik hier zoveel inspiratie vandaan kan halen en zoveel door dit boek kan verbeteren.

hert

Meer vragen

Wat is je favoriete make-up look voor de kerst?

Smokey eyes met mijn MAC Diva lipstick, perfect!

Wat draag je het liefst tijdens kerst?

Een lekkere grote kerst trui met een zwarte legging. En als ik naar een kerstfeest ga dan trek ik een mooi zwart jurkje aan met een paar hakken.

Speel je liever buiten in de sneeuw, of geniet je binnen van een kop warme chocolademelk?

Eerst speel ik buiten in de sneeuw, nou tenminste spelen met mijn camera en mooie outfit foto’s maken en daarna geniet ik binnen van een lekkere kop warme chocolademelk, heerlijk!

Hoe ziet jouw ideale kerst eruit?

Mijn ideale kerst begint met gezelligheid. Mooi het huis versierd met een kerstboom en mooie lichtjes. Daarna met de hele familie of vrienden lekker eten en gezellig een film kijken. Natuurlijk moet het ook een witte kerst zijn, maar het moet niet glad zijn, want dan kan je nergens meer heen. Ik heb er nu al zin in!

Wat ga jij doen dit jaar?

Tot nu toe weet ik nog niet wat ik ga doen. Misschien ga ik wel naar familie of ik blijf lekker thuis. Het wordt tenminste gezellig!

Heb je een echte kerstboom of een neppe?

Een neppe. Waarom moeite doen voor een echte kerstboom als je ook gewoon een neppe kan nemen right?

Kerst

Wat voor kleur ballen zitten er in de boom?

Zoals jullie hier boven zien heb ik rode en witte kerstballen in mijn boom. De perfecte kleuren voor de kerst!

Wat is je favoriete kerstsnack?

Hmm alles wat hartig is. Ik hou nou niet echt van de zoete snacks.

Wat ga jij met kerst doen?

Liefs, Celine.

Hey!

I am Celine. Enthusiastic, passionated and a bit perfectionistic, but I especially love blogging. Sharing my beauty and fashion tips was always something I loved to do. Go to my about me page to get to know me.

Nice discounts

Popular blogs

Plasticvrij schoonmaken: Tips en tricks

Plasticvrij schoonmaken: Tips en tricks

Plastic flessen voor zeep gebruik je regelmatig en dan hebben we het nog niet gehad over de plastic flesjes om je handen schoon te maken. Ik was al erg lang op zoek naar een goed alternatief, totdat ik Savvy tegenkwam. Wil jij ook plasticvrij schoonmaken? Bekijk dan...

Fast fashion: Wat is het en hoe kan je veranderen?

Fast fashion: Wat is het en hoe kan je veranderen?

Fast fashion is een term wat steeds meer gebruikt wordt in de fashion wereld. Wil je weten wat het is en hoe jij je eigen fashion gedrag kan veranderen? Lees dan deze blog. Fast fashion verwijst naar een bedrijfsmodel van bedrijven die snel inspelen op nieuwe fashion...

More blogs

De leukste cadeautjes voor iedereen

De leukste cadeautjes voor iedereen

Ik houd van kleine hebbedingetjes en cadeautjes. Gisteren was het natuurlijk moederdag en ik kon het gewoon niet laten om wat leuke dingen te scoren voor mijn lieve moeder. Ook heb ik nog wat leuke dingetjes voor mijzelf gehaald. Ik ben zeker gek...

De vijf meest gelezen beauty artikelen van 2016

De vijf meest gelezen beauty artikelen van 2016

Ik heb dit jaar natuurlijk erg veel beauty artikelen geschreven. Wat zijn nou de meest gelezen beauty artikelen van 2016? Dat lees je in dit artikel. Review | Max & More Primer Blijkbaar zijn mijn lezers echte koopjesjagers. Deze primer kost...

Celine interviewt: Patricia neemt je mee

Celine interviewt: Patricia neemt je mee

Patricia, een blogger die ik nog niet kende, maar die ik zeker ga volgen. Het is zeker het waard om dit interview te lezen, dus zeker doen. 1. Wie ben je? Hoe heet je, wat zijn je hobby’s enc? Ik ben Patricia, 33 jaar en woon samen met mijn vrouw...

2 Reacties

  1. Eilish (artisticstateofmind)

    Wij vieren kerst al op kerstavond bij mij thuis! En dan 1e kerst bij mn vriend zn vader en 2e kerst bij zn moeder!

    Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.