Populaire trouwjurk merken voor 2022: Dit zijn de nieuwste trends

We zijn nu ruim op de helft van 2022 en het trouwjurken seizoen is goed aan te gang. Ondertussen kunnen we dan ook zien wat de populaire trouwjurk merken voor 2022 zijn. Brides to be, ga er daarom maar eens goed voor zitten, want dit is het artikel waar je op hebt...

3 tips voor het uitzoeken van een verrassend cadeau

Er is vaak wel een reden om iets cadeau te geven. Bijvoorbeeld omdat de feestdagen er weer aankomen, omdat iemand jarig is of omdat je iemand die in het ziekenhuis ligt graag een hart onder de riem wilt steken. Maar het blijft best lastig om tot een goed cadeau te...

Plasticvrij schoonmaken: Tips en tricks

Plastic flessen voor zeep gebruik je regelmatig en dan hebben we het nog niet gehad over de plastic flesjes om je handen schoon te maken. Ik was al erg lang op zoek naar een goed alternatief, totdat ik Savvy tegenkwam. Wil jij ook plasticvrij schoonmaken? Bekijk dan...
Christmas ebay gift ideas
2 Comments

Written by Celine

19 december 2015

Ebay is een van mijn favoriete websites om cadeautjes op te shoppen. Vandaag laat ik een aantal ideetjes zien voor cadeautjes voor bijvoorbeeld kerst. Deze cadeautjes kan je natuurlijk het hele jaar door aan iemand geven, het is het hele jaar kerst!

collage1c

1. Ken je iemand die gek is op fotograferen of misschien een blogger wellicht? Dan kan je deze gave kussen cadeau doen. Hij is gemaakt van katoen dus je kan er gerust mee slapen. Je hebt ook nog verschillende kleuren! Deze kussen kost 4.20.

2. In deze portemonnee kan je echt alles kwijt. Ik geef toe, hij is wel groot, maar dat is toch juist alleen maar handig? Deze portemonnee kost 3.42.

3. Dit shirt is zo gaaf. Ik wil hem zelf eigenlijk stiekem ook, maar ik wacht even met geld uitgeven. Dit t-shirt is net als het kussen gemaakt van katoen en kost 3.65.

4. Ik ben echt verliefd op deze sjaal. Hij is (volgens de verkoper) super warm en dus perfect voor de winter. Deze sjaal kan je aan een vriendin geven of natuurlijk aan jezelf.  De sjaal kost 10.20

5. Deze fles ken je waarschijnlijk wel, maar ik kon het niet laten om hem aan deze lijst toe te voegen. Deze fles lekt volgens heel veel mensen niet en er zit ook nog een leuk zakje omheen en dat allemaal voor maar 2.75

dos

1. Deze sjaal lookalike heet een crochet. Dit is geen sjaal die je om je nek doet, maar deze bind je om je hoofd. Een soort van muts dus, maar dan zonder dat hij je haar van top tot teen verpest. Deze crochet kost 1.66.

2. Waarschijnlijk kennen jullie deze muts ook wel, maar ik heb hem gewoon nodig in mijn leven. Ik weet zeker dat je een vriend of vriendin hebt die deze muts ook nodig heeft. Deze muts kost 2.83.

3. Dit wenkbrauw palette is echt heel mooi. Hij bevat alle kleuren om perfect je wenkbrauwen te shapen. Dit palette kost 10.45.

4. Misschien kennen jullie Joey Graceffa wel. Door hem heb ik een kristallen verslaving. Deze kan je om je nek hangen (joh, Celine!). Deze schattige kristallen kosten 2.14 per stuk.

5. Snoertjes! Ongeveer elke maand gaat mijn Iphone snoertje stuk. Ik weet echt niet wat ik ermee doe, maar het gaat gewoon stuk. Ik ben vast niet de enige met dit probleem en daarom zet ik deze ook in mijn ebay christmas lijst. Deze snoertjes kosten 1.71 per stuk.

 

3

1. Een beautyblender yay! Deze komt sowieso in mijn christmas lijst terecht. Ik moet nog steeds een beauty blender kopen, maar dat doe ik volgend jaar. Deze beautyblender kost 1.03

2. Een sleek palette heeft elk meisje nodig. Daarom past dit palette perfect op de ebay kerstmis lijst. Dit palette kost 12.99

3. Een Essie lakje! Dit lakje is zoveel goedkoper dan degene die je normaal in de winkel koopt. Dit lakje kost maar 3.02

4. En als laatste een mooie kwast. Deze kwast is volgens de verkoper van het merk real technic, een goed merk dus! Deze kwast kost 1.91

Welke producten staan op jouw verlanglijstje?

Liefs, Celine.

Hey!

I am Celine. Enthusiastic, passionated and a bit perfectionistic, but I especially love blogging. Sharing my beauty and fashion tips was always something I loved to do. Go to my about me page to get to know me.

Nice discounts

Popular blogs

Duurzame mode: Alles wat je moet weten

Duurzame mode: Alles wat je moet weten

De fashion-industrie is verantwoordelijk voor ongeveer tien procent van de totale CO2-uitstoot en dat is natuurlijk heel veel. Het is meer dan de uitstoot van de internationale luchtvaart en het transport over zee bij elkaar. Als je daarbij ook nog eens kijkt naar...

Tweedehands kleding verkopen: De beste websites

Tweedehands kleding verkopen: De beste websites

Kleding verkopen is tegenwoordig super makkelijk! Je verdient er een leuk zakcentje mee, het is duurzaam en je geeft je oude of niet gedragen kleding een tweede leven. Er zijn dan ook hartstikke fijne platformen waar je je kleding op kan verkopen. Benieuwd naar deze...

More blogs

De leukste cadeautjes voor iedereen

De leukste cadeautjes voor iedereen

Ik houd van kleine hebbedingetjes en cadeautjes. Gisteren was het natuurlijk moederdag en ik kon het gewoon niet laten om wat leuke dingen te scoren voor mijn lieve moeder. Ook heb ik nog wat leuke dingetjes voor mijzelf gehaald. Ik ben zeker gek...

De vijf meest gelezen beauty artikelen van 2016

De vijf meest gelezen beauty artikelen van 2016

Ik heb dit jaar natuurlijk erg veel beauty artikelen geschreven. Wat zijn nou de meest gelezen beauty artikelen van 2016? Dat lees je in dit artikel. Review | Max & More Primer Blijkbaar zijn mijn lezers echte koopjesjagers. Deze primer kost...

Celine interviewt: Patricia neemt je mee

Celine interviewt: Patricia neemt je mee

Patricia, een blogger die ik nog niet kende, maar die ik zeker ga volgen. Het is zeker het waard om dit interview te lezen, dus zeker doen. 1. Wie ben je? Hoe heet je, wat zijn je hobby’s enc? Ik ben Patricia, 33 jaar en woon samen met mijn vrouw...

2 Reacties

    • Celine

      Ik heb anders wel een aantal keer gehad dat het binnen een week binnenkwam en anders een after christmas gift

      Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.