Hoe laat je een doffe huid weer meer stralen?

Heb je last van een doffe huid? Wisseling van de seizoenen, een drukke periode of veranderingen in je leven: er kunnen verschillende redenen aan ten grondslag liggen. Het is natuurlijk vervelend en je wilt er zo snel mogelijk weer vanaf. De juiste huidverzorging...

Etherische oliën van Jiva Organic: Review

Ik ben gek op etherische oliën. Ze ruiken heerlijk en je kan ze ook in verschillende producten stoppen. Zo gebruik ik graag etherische oliën in mijn zelfgemaakte deo, om die zo een lekker geurtje te geven. Dit keer review ik dan ook de etherische oliën van Jiva...

Vakantiepark in de natuur: Recreatiepark de Leistert

Limburg heeft prachtige natuur en je kan daar dus ook prachtig verblijven. Ik ben zelf gek op de natuur en ga graag dagjes weg naar een vakantiepark in de natuur. Er zijn namelijk maar liefst drie verschillende nationale parken in Limburg en het is een provincie waar...
Christmas ebay gift ideas
2 Comments

Written by Celine

19 december 2015

Ebay is een van mijn favoriete websites om cadeautjes op te shoppen. Vandaag laat ik een aantal ideetjes zien voor cadeautjes voor bijvoorbeeld kerst. Deze cadeautjes kan je natuurlijk het hele jaar door aan iemand geven, het is het hele jaar kerst!

collage1c

1. Ken je iemand die gek is op fotograferen of misschien een blogger wellicht? Dan kan je deze gave kussen cadeau doen. Hij is gemaakt van katoen dus je kan er gerust mee slapen. Je hebt ook nog verschillende kleuren! Deze kussen kost 4.20.

2. In deze portemonnee kan je echt alles kwijt. Ik geef toe, hij is wel groot, maar dat is toch juist alleen maar handig? Deze portemonnee kost 3.42.

3. Dit shirt is zo gaaf. Ik wil hem zelf eigenlijk stiekem ook, maar ik wacht even met geld uitgeven. Dit t-shirt is net als het kussen gemaakt van katoen en kost 3.65.

4. Ik ben echt verliefd op deze sjaal. Hij is (volgens de verkoper) super warm en dus perfect voor de winter. Deze sjaal kan je aan een vriendin geven of natuurlijk aan jezelf.  De sjaal kost 10.20

5. Deze fles ken je waarschijnlijk wel, maar ik kon het niet laten om hem aan deze lijst toe te voegen. Deze fles lekt volgens heel veel mensen niet en er zit ook nog een leuk zakje omheen en dat allemaal voor maar 2.75

dos

1. Deze sjaal lookalike heet een crochet. Dit is geen sjaal die je om je nek doet, maar deze bind je om je hoofd. Een soort van muts dus, maar dan zonder dat hij je haar van top tot teen verpest. Deze crochet kost 1.66.

2. Waarschijnlijk kennen jullie deze muts ook wel, maar ik heb hem gewoon nodig in mijn leven. Ik weet zeker dat je een vriend of vriendin hebt die deze muts ook nodig heeft. Deze muts kost 2.83.

3. Dit wenkbrauw palette is echt heel mooi. Hij bevat alle kleuren om perfect je wenkbrauwen te shapen. Dit palette kost 10.45.

4. Misschien kennen jullie Joey Graceffa wel. Door hem heb ik een kristallen verslaving. Deze kan je om je nek hangen (joh, Celine!). Deze schattige kristallen kosten 2.14 per stuk.

5. Snoertjes! Ongeveer elke maand gaat mijn Iphone snoertje stuk. Ik weet echt niet wat ik ermee doe, maar het gaat gewoon stuk. Ik ben vast niet de enige met dit probleem en daarom zet ik deze ook in mijn ebay christmas lijst. Deze snoertjes kosten 1.71 per stuk.

 

3

1. Een beautyblender yay! Deze komt sowieso in mijn christmas lijst terecht. Ik moet nog steeds een beauty blender kopen, maar dat doe ik volgend jaar. Deze beautyblender kost 1.03

2. Een sleek palette heeft elk meisje nodig. Daarom past dit palette perfect op de ebay kerstmis lijst. Dit palette kost 12.99

3. Een Essie lakje! Dit lakje is zoveel goedkoper dan degene die je normaal in de winkel koopt. Dit lakje kost maar 3.02

4. En als laatste een mooie kwast. Deze kwast is volgens de verkoper van het merk real technic, een goed merk dus! Deze kwast kost 1.91

Welke producten staan op jouw verlanglijstje?

Liefs, Celine.

Hey!

I am Celine. Enthusiastic, passionated and a bit perfectionistic, but I especially love blogging. Sharing my beauty and fashion tips was always something I loved to do. Go to my about me page to get to know me.

Nice discounts

Popular blogs

De leukste truien trends voor herfst 2022

De leukste truien trends voor herfst 2022

Het begint langzaamaan al wat koeler te worden en dat betekent dat het weer tijd is voor leuke truien. Ik draag truien eigenlijk de hele herfst en winter door. Leuk voor over een jurkje, maar ook voor boven een broek. Benieuwd naar de leukste truien trends voor herfst...

Populaire trouwjurk merken voor 2022: Dit zijn de nieuwste trends

We zijn nu ruim op de helft van 2022 en het trouwjurken seizoen is goed aan te gang. Ondertussen kunnen we dan ook zien wat de populaire trouwjurk merken voor 2022 zijn. Brides to be, ga er daarom maar eens goed voor zitten, want dit is het artikel waar je op hebt...

More blogs

Wat kun je doen aan een droge huid?

Veel mensen hebben regelmatig last van een droge huid. Er hoeft niet altijd een directe oorzaak te zijn, want sommige mensen hebben nu eenmaal een drogere huid dan anderen. Toch kan een droge huid best vervelend zijn. Gelukkig zijn er verschillende...

Bescherm je huid met SPF gezichtscrèmes

Het is misschien wel de belangrijkste stap in een gezonde huidverzorgingsroutine: het smeren van een goede gezichtscrème. Of je dit nou ‘s ochtends of ‘s avonds doet, een goede gezichtscrème hydrateert en verzacht de huid gedurende de dag of nacht...

De leukste cadeautjes voor iedereen

De leukste cadeautjes voor iedereen

Ik houd van kleine hebbedingetjes en cadeautjes. Gisteren was het natuurlijk moederdag en ik kon het gewoon niet laten om wat leuke dingen te scoren voor mijn lieve moeder. Ook heb ik nog wat leuke dingetjes voor mijzelf gehaald. Ik ben zeker gek...

2 Reacties

    • Celine

      Ik heb anders wel een aantal keer gehad dat het binnen een week binnenkwam en anders een after christmas gift

      Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.