Follow:
TB

Christmas ebay gift ideas

Ebay is een van mijn favoriete websites om cadeautjes op te shoppen. Vandaag laat ik een aantal ideetjes zien voor cadeautjes voor bijvoorbeeld kerst. Deze cadeautjes kan je natuurlijk het hele jaar door aan iemand geven, het is het hele jaar kerst!

collage1c

1. Ken je iemand die gek is op fotograferen of misschien een blogger wellicht? Dan kan je deze gave kussen cadeau doen. Hij is gemaakt van katoen dus je kan er gerust mee slapen. Je hebt ook nog verschillende kleuren! Deze kussen kost 4.20.

2. In deze portemonnee kan je echt alles kwijt. Ik geef toe, hij is wel groot, maar dat is toch juist alleen maar handig? Deze portemonnee kost 3.42.

3. Dit shirt is zo gaaf. Ik wil hem zelf eigenlijk stiekem ook, maar ik wacht even met geld uitgeven. Dit t-shirt is net als het kussen gemaakt van katoen en kost 3.65.

4. Ik ben echt verliefd op deze sjaal. Hij is (volgens de verkoper) super warm en dus perfect voor de winter. Deze sjaal kan je aan een vriendin geven of natuurlijk aan jezelf.  De sjaal kost 10.20

5. Deze fles ken je waarschijnlijk wel, maar ik kon het niet laten om hem aan deze lijst toe te voegen. Deze fles lekt volgens heel veel mensen niet en er zit ook nog een leuk zakje omheen en dat allemaal voor maar 2.75

dos

1. Deze sjaal lookalike heet een crochet. Dit is geen sjaal die je om je nek doet, maar deze bind je om je hoofd. Een soort van muts dus, maar dan zonder dat hij je haar van top tot teen verpest. Deze crochet kost 1.66.

2. Waarschijnlijk kennen jullie deze muts ook wel, maar ik heb hem gewoon nodig in mijn leven. Ik weet zeker dat je een vriend of vriendin hebt die deze muts ook nodig heeft. Deze muts kost 2.83.

3. Dit wenkbrauw palette is echt heel mooi. Hij bevat alle kleuren om perfect je wenkbrauwen te shapen. Dit palette kost 10.45.

4. Misschien kennen jullie Joey Graceffa wel. Door hem heb ik een kristallen verslaving. Deze kan je om je nek hangen (joh, Celine!). Deze schattige kristallen kosten 2.14 per stuk.

5. Snoertjes! Ongeveer elke maand gaat mijn Iphone snoertje stuk. Ik weet echt niet wat ik ermee doe, maar het gaat gewoon stuk. Ik ben vast niet de enige met dit probleem en daarom zet ik deze ook in mijn ebay christmas lijst. Deze snoertjes kosten 1.71 per stuk.

 

3

1. Een beautyblender yay! Deze komt sowieso in mijn christmas lijst terecht. Ik moet nog steeds een beauty blender kopen, maar dat doe ik volgend jaar. Deze beautyblender kost 1.03

2. Een sleek palette heeft elk meisje nodig. Daarom past dit palette perfect op de ebay kerstmis lijst. Dit palette kost 12.99

3. Een Essie lakje! Dit lakje is zoveel goedkoper dan degene die je normaal in de winkel koopt. Dit lakje kost maar 3.02

4. En als laatste een mooie kwast. Deze kwast is volgens de verkoper van het merk real technic, een goed merk dus! Deze kwast kost 1.91

Welke producten staan op jouw verlanglijstje?

Liefs, Celine.

Related:

Previous Post Next Post

2 Comments

 • Reply Eilish (artisticstateofmind)

  Leuk lijstje! Alleen heeft het voor de kerst niet meer zoveel nut, zo snel is het via Ebay niet haha.

  19 december 2015 at 17:10
  • Reply Celine

   Ik heb anders wel een aantal keer gehad dat het binnen een week binnenkwam en anders een after christmas gift

   19 december 2015 at 23:25

  Leave a Reply

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Lees vorig bericht:
  Fridiary | Het is vakant

  Woohoo! Het is eindelijk vakantie! Vanaf vandaag heb ik precies twee weken vakantie. Wil je weten wat ik afgelopen week...

  Sluiten