Follow:
Accessoires Fashion

Goedkope chokers van Aliexpress

Vandaag wil ik weer een geweldige budget blog met jullie delen. Ik heb deze prachtige chokers voor maar 20 cent per stuk gekocht. Je hoort het goed, 20 cent per stuk. Je hoeft hier helemaal niets voor te doen en ze zijn daadwerkelijk van hele goeie kwaliteit.

De chokers

chokerss

Niemand zag dit waarschijnlijk aankomen, maar deze vier chokers zijn 20 cent per stuk. Vier chokers voor maar 80 cent, dat is toch niet te geloven? Op Aliexpress kan je deze leuke chokers scoren. Je kan kiezen uit dertien verschillende chokers en dat voor een prijsje van maar 20 cent!

choker

Nu is natuurlijk de vraag, wat vind ik van deze chokers? Ik vind ze alle vier echt hartstikke origineel. Ze zijn natuurlijk hartstikke simpel en met alles te combineren. Deze choker ga ik zeker dragen voor dat extra beetje geluk.

chokers

Waar deze choker voor staat, ik heb geen idee. Ik vind hem tenminste erg tof. Ik ben nog nooit zo’n choker tegen gekomen op het internet en daarom ben ik hier eigenlijk hartstikke blij mee.

Chokers Aliexpress

Ís deze choker niet hartstikke grappig? Ik zag deze tussen de opties staan en werd meteen enthousiast. Vooral grappig, omdat hij bij je keel hangt. Het enige nadeel aan deze chokers is dat de ketting zelf, het zwarte gedeelte, erg gekreukeld is. Je kan de choker dus niet ergens mooi neer leggen, laat staan een foto maken. Als je hem om wilt doen, moet je ook eerst goed kijken of hij niet gedraaid is en dat is eigenlijk wel een heel groot nadeel.

Chokers van Aliexpress

How cute is this?! Dit schattige olifantje heb ik ook gekregen. Wat mij opvalt en wat natuurlijk eigenlijk alleen maar goed is, is dat de bedeltje helemaal niet roest of er lelijk uit ziet. Het bedeltje is natuurlijk niet erg dik, maar dit vind ik juist fijn.

Kwaliteit

sluiting

De sluitinkje worden aangepast aan het bedeltje zelf. Is het bedeltje een beetje goud, dan krijg je een gouden sluiting en is het bedeltje zilver, dan krijg je een zilveren sluiting. De sluitinkje zijn natuurlijk niet echt zilver, maar dat kan je ook niet verwachten voor 20 cent.

klavertje

Zoals je kan zien, doe ik de chokers niet helemaal strak. Ik vind dit gewoon een naar gevoel en met de sluitinkjes kan je precies aanpassen hoe strak de choker moet zitten. Het enige nadeel is wel, dat de choker enigszins gedraaid is en dat ziet er niet echt mooi uit.

maan

Zelfs deze zwarte choker past bij mijn roze trui, geweldig!

olifanttje

Ik vraag me alleen wel af hoe ze deze chokers zo goedkoop kunnen maken. Er is eigenlijk bijna niets aan deze chokers aan te merken en dat voor mijn 20 cent. Ik had eerlijk gezegd een slecht bedeltje of een ander nadeel verwacht, maar dat is niet het geval.

gezicht

Zoals je kunt zien, weerspiegelt de choker letterlijk in mijn lens. Toch weer het bewijs dat de chokers echt erg mooi zijn.

Wat vind jij van deze chokers?

signature

Follow me on: Bloglovin | Facebook | Instagram | Twitter | Pinterest

Related:

Previous Post Next Post

12 Comments

 • Reply Nishat Mahmud

  Nice post mate. Thanks for sharing. 🙂

  21 december 2016 at 19:38
 • Reply Fleur

  Grappig, ik kende het tot zo’n twee weken geleden helemaal niet maar het blijkt helemaal hip te zijn! Bij andere vind ik het wel leuk staan zolang ik het zelf maar niet hoef te dragen! Ik vind dat olifantje de leukste!

  21 december 2016 at 20:04
 • Reply Tamara TS

  Oeh, die zijn leuk!!! Ik heb zelf ook een paar aliexpress chokers waar ik heel blij mee ben, volgens mij ook onder de 1 euro.

  21 december 2016 at 23:48
 • Reply Nicole

  Ik vind ze allemaal erg mooi

  22 december 2016 at 07:43
 • Reply Romy

  Oke whut! 20 cent?? Jammer dat het olifantje uitverkocht is! En ik ook geen account daar heb, ik wil die met het driehoekje ook bestellen :O Ik ga nu toch maar proberen om een account aan te maken!

  30 december 2016 at 18:43
 • Reply Denisa

  20 cents is such a bargain! I think the one with the elephant and the one with the moon charm are adorable!

  17 april 2017 at 19:06
 • Reply Simone | All Day Jewels

  Zien er leuk uit! 🙂

  24 augustus 2017 at 12:59
 • Leave a Reply

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Lees vorig bericht:
  Glitters voor nagels | goes wrong

  In het artikel van vorige week maandag, schreef ik dat ik niet echt bepaald van glitter houd. Begrijp me niet...

  Sluiten