Follow:
TB

Celine interviewt: Angela van der Wal – Angelaah23

angelaah23

Vandaag is het alweer de eerste zondag van de maand en dat betekent een bloginterview! Vandaag interview ik Angela van der Wal, die blogt op www.Angelaah23.nl.

1. Wie ben je? Hoe heet je, wat zijn je hobby’s enc?

Ik ben Angela een 17 jarig meisje uit Friesland, die graag als klein meisje verhaaltjes wou schrijven en haar ding kwijt wou aan andere mensen. Toen ik wat ouder werd ben ik een blog begonnen. Sinds 2011 ongeveer ben ik gestart op angelaah23.blogspot. toen ik met mijn vriend kreeg ben ik gestopt en nu sinds 2015 ben ik weer begonnen en momenteel heb ik zelfs mijn eigen domein, sinds dit jaar.

2. Hoe heet je blog en hoe zou jij je blog omschrijven?

Mijn blog heet angelaah23, hmm ik zou het zelf omschrijven als een beautyblog met een twist en extraatjes.

3. Waar blog jij over, hoe zou jij je niche omschrijven

Ik blog voornamelijk over beauty, maar ik wil ook meer diy, lifestyle en recepten gaan doen. Hmm mijn niche, ik ben nog niet helemaal over mijn niche uit. Ik wil mij nog wat meer gaan verdiepen in zulke dingen dit jaar. Maar dat komt vast goed!

4. Hoelang blog jij al?

Ik blog nu denk ik een dikke 2,5 jaar serieus, op blogger heb ik artikelen gedaan en nu hier op wordpress sinds juli.

5. Wat vinden je familie en vrienden van je blog?

Mijn familie vind het wel leuk, vooral mijn moeder en tante. Zij lezen ook graag mijn artikelen. Mijn vrienden zeggen er niet veel over, sommige zeggen er niks over en sommige vinden het wel leuk, en lezen ook mijn artikelen.

6. Wat betekend de 23 in jouw naam?

De 23 haha dat vragen best veel mensen, ik heb iets met het getal 3, ik woon al mijn hele leven op nummer 33, mijn lievelingsgetal is 13, en ik ben geboren op 23 november. Ik vond angelaah3 niet mooi angelaah33 en angelaah13 niet, maar angelaah23 stond mij wel aan, en daarom ben ik daarvoor gegaan. verder heeft het geen betekenis.

7. Is je kijk op bloggen veel veranderd sinds je begon?

Ja ik ben erachter gekomen dat achter bloggen veel meer zit dan een beetje artikelen schrijven, je hebt voor een goede blog, verantwoordelijkheid nodig om artikelen op een vaste tijd te schrijven voor je lezers, je bent bezig met jezelf verbeteren, je moet dingen weten over de codes etc, bronvermelding. Het is niet niks.

8. Waar ging je laatste blogpost over en waarom heb je voor dat artikel gekozen?

Dat ging over de kabuki brush van catrice, ik vind het een hele fijn kwast. en dat wou ik zeker laten weten aan mijn lezers, die graag een kabuki willen voor een kleine prijs.

9. Wat is de leukste reactie die je hebt gehad op je blog?

Hmm.. Ik vind elke reactie die ik krijg leuk! Ik heb eigenlijk niet echt een speciale reactie. Ze zijn even speciaal allemaal!

10. Heb jij nog tips voor bedrijven die met bloggers willen samenwerken?

Bedrijven denken te vaak dat bloggers alles maar voor niks doen, en dat we onbeschoft zijn als we wat vragen. Maar ook wij bloggers zijn mensen en een goede blogger steekt veel werk in haar blog en dus haar artikelen, dan vind ik dat een blogger best iets mag vragen kleine blog of groot. Ieder doet zijn best.

Dit was het tweede bloginterview van het jaar 2016. Wil jij ook geïnterviewd worden door mij, stuur dan even een mailtje naar contact@thebeautyboulevard.nl.

signature

Volg mij via: Bloglovin | Facebook | Instagram | Twitter | Pinterest

Related:

Previous Post Next Post

1 Comment

 • Reply TAG | Bloggers be like - The Beautyboulevard

  […] lees ik altijd de blogs van mijn mede-bloggers met wie ik in een whatsapp groep zit. Bijvoorbeeld Angelaah23 of […]

  26 februari 2016 at 08:06
 • Leave a Reply

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Lees vorig bericht:
  TAG | The Beauty & The Brains

  Jullie denken nu waarschijnlijk, waarom geen fridiary? Nou, daar heb ik de volgende reden voor. Ik kon niet elke keer...

  Sluiten