Follow:
TB

Celine Interviewt: Tessa van Verk – DailyInception

tessavanverk

Dit is mijn allereerst bloginterview! Vanaf dit jaar, 2016 komt er op de eerste zondag van een nieuwe maand een bloginterview online. De eerste die ik interview is Tessa van Verk, die een super leuk blog genaamd Daily Inception heeft.

1. Wie ben je? Hoe heet je, wat zijn je hobby’s enc?

Mijn naam is Tessa van Verk. Ik ben 18 jaar oud en ik woon in het mooie Dordrecht. Ik zit in het laatste jaar van mijn opleiding Directiesecretaresse en ik hoop komend jaar Communicatie te gaan studeren op Hoge School Rotterdam. Mijn vrije tijd besteed ik graag in het schrijven van o.a. blogs, zing ik graag en doe ik weleens haken op de bank met mijn moeder.

2. Hoe heet je blog en hoe zou jij je blog omschrijven?

Toen ik op 20 juni 2014 de allereerste blogpost schreef op mijn blog ‘Daily Inception’ was mijn blog een beetje rommelig. Ik schreef over diverse onderwerpen en daardoor kwam er geen duidelijk beeld over het onderwerp. Nu anderhalf jaar later schrijf ik voornamelijk persoonlijke en lifestyle artikelen over o.a. mijn leven met de auto-imuunziekte Coeliakie.

3. Waar blog jij over, hoe zou jij je niche omschrijven?

Zoals ik net al zei. Ik blog voornamelijk persoonlijke en lifestyle artikelen. Regelmatig post ik een update over dingen die ik meemaak en mijlpalen. Ik vind ook leuk om te schrijven over dingen die ik graag nog zou willen. Heel diverse, het ligt een beetje aan de tijd van het jaar waar ik over schrijf.

4. Hoelang blog jij al?

Ik ben begonnen op 20 juni 2014, dus blog ik nu iets langer dan 1,5 jaar.

5. Wat vinden je familie en vrienden van je blog?

De eerste 2 maanden wist niemand nog dat ik een blog had. Na die tijd had ik mijn moeder mijn blog laten lezen. Ze was heel trots. Daarna heb ik na ongeveer een half jaar mijn blog opengezet voor familie en vrienden. Ik weet niet waarom dat zo lang geduurd heeft, maar het interesseert mij vrij weinig wat mensen van mij vinden. De meesten reageren positief, andere hebben het er niet over.

6. Jouw blog heet Daily Inception, hoe kom jij op die naam?

Daily betekent dagelijks en Inception betekend nieuw begin. Wat de woorden samen maken: Een dagelijks nieuw begin. Deze woorden staan bij mij centraal, dat is het mogelijk is, iedere dag opnieuw te beginnen. Je fouten van gisteren rechttrekken en nieuwe doelen te stellen.

7. Waar haal je jou inspiratie vandaan?

Voornamelijke bij mijzelf. Ik heb soms van die momenten dat de concepten mij om de oren vliegen. Maar ook zijn er tijden dat ik minder van mijzelf laat horen. Als ik opzoek ben naar concepten haal ik nog wel eens ideeën van andere bloggers. Bijvoorbeeld een tag of een oude blogpost die mij nieuwe inspiratie geeft.

8. Zou je nog iets met je blog willen bereiken? Bijvoorbeeld fulltime blogger worden?

Ik zou geen fulltime blogger willen worden. In het begin ben ik mijn blog begonnen, zodat ik mijn creatieve gedachtes beter op papier kon zetten. Het is meer een uitlaatklep. Ik zou graag schrijver willen worden, maar het schrijven is een vak apart.

9. Ik zie dat je in Dordrecht woont, blog jij wel eens over Dordrecht?

Nee! Wat een leuk idee.. Dordrecht is best een mooie stad! Wat zou je willen lezen over Dordrecht?

10. Heb jij nog handige tips voor je mede bloggers?

Waarschijnlijk is dit geen orginele tip, maar ik wil hem toch delen. Blijf jezelf en blijf bij je leest. Dit houdt in dat je beter niet over bijvoorbeeld beauty moet gaan schrijven als je er totaal geen verstand van hebt. Ook al wordt dit misschien meer gelezen. Als je schrijft moet je niet schrijven om de aantal views, dit is slechts bijzaak. Als je blog voor de faam, ga je nooit bereiken wat je wilt bereiken.

Dit was het eerste bloginterview van het jaar 2016. Wil jij ook geïnterviewd worden door mij, stuur dan even een mailtje naar contact@thebeautyboulevard.nl.

Liefs, Celine.

Related:

Previous Post Next Post

5 Comments

 • Reply Angela

  Leuk interview om te lezen!

  3 januari 2016 at 15:23
 • Reply Nicole

  Heel leuk om te lezen!

  3 januari 2016 at 15:34
 • Reply Tessa | Daily Inception

  Hij is leuk geworden! Het was erg leuk om te doen! x Tessa

  3 januari 2016 at 15:44
 • Reply Rosanne

  Leuk om te lezen!
  Wat een mooie en originele naam heb je voor je blog gekozen 🙂

  3 januari 2016 at 16:35
  • Reply Celine

   Ah lief dankjewel!

   3 januari 2016 at 16:42

  Leave a Reply

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Lees vorig bericht:
  Wat heb ik gekregen voor mijn verjaardag?

  Ik weet het, mijn verjaardag is alweer een week geleden, maar toch wilde ik jullie even mijn gekregen spulletjes laten...

  Sluiten