Vakantiepark in de natuur: Recreatiepark de Leistert

Limburg heeft prachtige natuur en je kan daar dus ook prachtig verblijven. Ik ben zelf gek op de natuur en ga graag dagjes weg naar een vakantiepark in de natuur. Er zijn namelijk maar liefst drie verschillende nationale parken in Limburg en het is een provincie waar...

Duurzame Clean Beauty lijn van Douglas

Als je op zoek bent naar duurzame beauty, dan is de duurzame Clean Beauty lijn van Douglas zeker wat voor jou. Clean Beauty staat voor dierproefvrije producten zonder controversiële ingrediënten. Cyclische siliconen, parabenen en sulfaten zijn onder andere uitgesloten...

De leukste truien trends voor herfst 2022

Het begint langzaamaan al wat koeler te worden en dat betekent dat het weer tijd is voor leuke truien. Ik draag truien eigenlijk de hele herfst en winter door. Leuk voor over een jurkje, maar ook voor boven een broek. Benieuwd naar de leukste truien trends voor herfst...
Celine Interviewt: Tessa van Verk – DailyInception
5 Comments

Written by Celine

3 januari 2016

tessavanverk

Dit is mijn allereerst bloginterview! Vanaf dit jaar, 2016 komt er op de eerste zondag van een nieuwe maand een bloginterview online. De eerste die ik interview is Tessa van Verk, die een super leuk blog genaamd Daily Inception heeft.

1. Wie ben je? Hoe heet je, wat zijn je hobby’s enc?

Mijn naam is Tessa van Verk. Ik ben 18 jaar oud en ik woon in het mooie Dordrecht. Ik zit in het laatste jaar van mijn opleiding Directiesecretaresse en ik hoop komend jaar Communicatie te gaan studeren op Hoge School Rotterdam. Mijn vrije tijd besteed ik graag in het schrijven van o.a. blogs, zing ik graag en doe ik weleens haken op de bank met mijn moeder.

2. Hoe heet je blog en hoe zou jij je blog omschrijven?

Toen ik op 20 juni 2014 de allereerste blogpost schreef op mijn blog ‘Daily Inception’ was mijn blog een beetje rommelig. Ik schreef over diverse onderwerpen en daardoor kwam er geen duidelijk beeld over het onderwerp. Nu anderhalf jaar later schrijf ik voornamelijk persoonlijke en lifestyle artikelen over o.a. mijn leven met de auto-imuunziekte Coeliakie.

3. Waar blog jij over, hoe zou jij je niche omschrijven?

Zoals ik net al zei. Ik blog voornamelijk persoonlijke en lifestyle artikelen. Regelmatig post ik een update over dingen die ik meemaak en mijlpalen. Ik vind ook leuk om te schrijven over dingen die ik graag nog zou willen. Heel diverse, het ligt een beetje aan de tijd van het jaar waar ik over schrijf.

4. Hoelang blog jij al?

Ik ben begonnen op 20 juni 2014, dus blog ik nu iets langer dan 1,5 jaar.

5. Wat vinden je familie en vrienden van je blog?

De eerste 2 maanden wist niemand nog dat ik een blog had. Na die tijd had ik mijn moeder mijn blog laten lezen. Ze was heel trots. Daarna heb ik na ongeveer een half jaar mijn blog opengezet voor familie en vrienden. Ik weet niet waarom dat zo lang geduurd heeft, maar het interesseert mij vrij weinig wat mensen van mij vinden. De meesten reageren positief, andere hebben het er niet over.

6. Jouw blog heet Daily Inception, hoe kom jij op die naam?

Daily betekent dagelijks en Inception betekend nieuw begin. Wat de woorden samen maken: Een dagelijks nieuw begin. Deze woorden staan bij mij centraal, dat is het mogelijk is, iedere dag opnieuw te beginnen. Je fouten van gisteren rechttrekken en nieuwe doelen te stellen.

7. Waar haal je jou inspiratie vandaan?

Voornamelijke bij mijzelf. Ik heb soms van die momenten dat de concepten mij om de oren vliegen. Maar ook zijn er tijden dat ik minder van mijzelf laat horen. Als ik opzoek ben naar concepten haal ik nog wel eens ideeën van andere bloggers. Bijvoorbeeld een tag of een oude blogpost die mij nieuwe inspiratie geeft.

8. Zou je nog iets met je blog willen bereiken? Bijvoorbeeld fulltime blogger worden?

Ik zou geen fulltime blogger willen worden. In het begin ben ik mijn blog begonnen, zodat ik mijn creatieve gedachtes beter op papier kon zetten. Het is meer een uitlaatklep. Ik zou graag schrijver willen worden, maar het schrijven is een vak apart.

9. Ik zie dat je in Dordrecht woont, blog jij wel eens over Dordrecht?

Nee! Wat een leuk idee.. Dordrecht is best een mooie stad! Wat zou je willen lezen over Dordrecht?

10. Heb jij nog handige tips voor je mede bloggers?

Waarschijnlijk is dit geen orginele tip, maar ik wil hem toch delen. Blijf jezelf en blijf bij je leest. Dit houdt in dat je beter niet over bijvoorbeeld beauty moet gaan schrijven als je er totaal geen verstand van hebt. Ook al wordt dit misschien meer gelezen. Als je schrijft moet je niet schrijven om de aantal views, dit is slechts bijzaak. Als je blog voor de faam, ga je nooit bereiken wat je wilt bereiken.

Dit was het eerste bloginterview van het jaar 2016. Wil jij ook geïnterviewd worden door mij, stuur dan even een mailtje naar contact@thebeautyboulevard.nl.

Liefs, Celine.

Hey!

I am Celine. Enthusiastic, passionated and a bit perfectionistic, but I especially love blogging. Sharing my beauty and fashion tips was always something I loved to do. Go to my about me page to get to know me.

Nice discounts

Popular blogs

3 tips voor het uitzoeken van een verrassend cadeau

3 tips voor het uitzoeken van een verrassend cadeau

Er is vaak wel een reden om iets cadeau te geven. Bijvoorbeeld omdat de feestdagen er weer aankomen, omdat iemand jarig is of omdat je iemand die in het ziekenhuis ligt graag een hart onder de riem wilt steken. Maar het blijft best lastig om tot een goed cadeau te...

Plasticvrij schoonmaken: Tips en tricks

Plasticvrij schoonmaken: Tips en tricks

Plastic flessen voor zeep gebruik je regelmatig en dan hebben we het nog niet gehad over de plastic flesjes om je handen schoon te maken. Ik was al erg lang op zoek naar een goed alternatief, totdat ik Savvy tegenkwam. Wil jij ook plasticvrij schoonmaken? Bekijk dan...

More blogs

De leukste cadeautjes voor iedereen

De leukste cadeautjes voor iedereen

Ik houd van kleine hebbedingetjes en cadeautjes. Gisteren was het natuurlijk moederdag en ik kon het gewoon niet laten om wat leuke dingen te scoren voor mijn lieve moeder. Ook heb ik nog wat leuke dingetjes voor mijzelf gehaald. Ik ben zeker gek...

De vijf meest gelezen beauty artikelen van 2016

De vijf meest gelezen beauty artikelen van 2016

Ik heb dit jaar natuurlijk erg veel beauty artikelen geschreven. Wat zijn nou de meest gelezen beauty artikelen van 2016? Dat lees je in dit artikel. Review | Max & More Primer Blijkbaar zijn mijn lezers echte koopjesjagers. Deze primer kost...

Celine interviewt: Patricia neemt je mee

Celine interviewt: Patricia neemt je mee

Patricia, een blogger die ik nog niet kende, maar die ik zeker ga volgen. Het is zeker het waard om dit interview te lezen, dus zeker doen. 1. Wie ben je? Hoe heet je, wat zijn je hobby’s enc? Ik ben Patricia, 33 jaar en woon samen met mijn vrouw...

5 Reacties

 1. Angela

  Leuk interview om te lezen!

  Antwoord
 2. Rosanne

  Leuk om te lezen!
  Wat een mooie en originele naam heb je voor je blog gekozen 🙂

  Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.