Vakantiepark in de natuur: Recreatiepark de Leistert

Limburg heeft prachtige natuur en je kan daar dus ook prachtig verblijven. Ik ben zelf gek op de natuur en ga graag dagjes weg naar een vakantiepark in de natuur. Er zijn namelijk maar liefst drie verschillende nationale parken in Limburg en het is een provincie waar...

Duurzame Clean Beauty lijn van Douglas

Als je op zoek bent naar duurzame beauty, dan is de duurzame Clean Beauty lijn van Douglas zeker wat voor jou. Clean Beauty staat voor dierproefvrije producten zonder controversiële ingrediënten. Cyclische siliconen, parabenen en sulfaten zijn onder andere uitgesloten...

De leukste truien trends voor herfst 2022

Het begint langzaamaan al wat koeler te worden en dat betekent dat het weer tijd is voor leuke truien. Ik draag truien eigenlijk de hele herfst en winter door. Leuk voor over een jurkje, maar ook voor boven een broek. Benieuwd naar de leukste truien trends voor herfst...
Celine interviewt: Jorine | Jorine’s Life
1 Comments

Written by Celine

1 mei 2016

jorine

Vandaag interview ik Jorine van Jorine’s life, een blogger met als doel om mensen te inspireren, enjoy!

1. Wie ben je? Hoe heet je, wat zijn je hobby’s enc?

Ik ben Jorine, 15 jaar oud en woon in een klein dorpje in Noord-Holland. Ik heb veel te veel hobby’s een veel te weinig tijd. Een paar hobby’s zijn hardlopen, zeilen, tekenen, piano spelen en Netflix kijken. Ook word ik heel blij van lekker eten; met een goede pizza ben ik intens gelukkig. Hiernaast blog ik en maak ik filmpjes die ik deel op Youtube, dat is ook misschien wel de grote hobby van me!

2. Hoe heet je blog en hoe zou jij je blog omschrijven?

Mijn blog heet Jorine’s Life. Ik zou mijn blog omschrijven als een plek waar ik kan delen met de wereld wat er in mijn hoofd omgaat en wat mij inspireert.

3. Waar blog jij over en hoe zou jij je niche omschrijven?

Zoals de naam al zegt gaat het over mijn leven. Ik deel de dingen die ik leuk vind, dingen die mij inspireren of die ik doe. Dat loopt best uiteen van fashion, beauty tot lifestyle. Lifestyle varieert bij mij van plogs, sport (hardlopen!), eten en muziek. Ook schrijf ik wel eens update artikelen waarin ik schrijf hoe mijn leven er op het moment uitziet, want dat verandert nog best wel eens 🙂

4. Hoelang blog jij al?

Ik blog vanaf februari 2014, iets meer dan twee jaar dus!

5. Wat vinden je familie en vrienden van je blog?

Mijn moeder vind het helemaal niks en snapt niet waarom ik het doe. De rest van mijn directe familie weet het niet en hoeven het van mij ook niet per se te weten.

6. Waar zou jij je blog nog op willen veranderen?

Ik wil heel graag ooit overstappen van Blogger naar WordPress, daarmee heb ik meer mogelijkheden op het gebied van lay-out en lijkt het mij een nieuwe uitdaging maar ook praktischer. Daarnaast wil ik sowieso een nieuwe lay-out: ik ben dingen altijd heel snel zat en vooral deze ‘oude’ foto’s vind ik niet meer mooi en van toepassing.

7. Als je een andere hobby moest kiezen dan bloggen, wat zou je dan doen?

Ik zou nog meer gaan hardlopen, tekenen en zeilen. En misschien een kookcursus nemen 🙂 Of iets meer aan mijn school doen als ik daar dan toch meer tijd voor heb…

8. Waar zou je graag meer over willen bloggen?

Lifestyle! Ik zou graag iets meer over de ‘echte’ Jorine willen laten zien, en minder het meisje met een passie voor mode en make-up.

9. Wat zou jij willen bereiken met je blog? 

Andere mensen inspireren!

10. Waar haal jij de inspiratie vandaan om door te blijven bloggen?

Ik haal mijn inspiratie voornamelijk uit tijdschriften en andere blogs. Maar ook vaak als ik iets doe denk ik: ‘Goh, dat is leuk om over te bloggen’ en dat doe ik dan vervolgens. Als ik inspiratie ‘van mezelf’ heb, dan is dat meestal op de meest onhandige momenten, als ik fiets, sport, douche of bijna moet slapen. Die ideeën schrijf ik dan op zodat ik altijd iets achter de hand heb om over te schrijven als ik een keer geen inspiratie heb.

Dit was het vijfde bloginterview van het jaar 2016. Wil jij ook geïnterviewd worden door mij, stuur dan even een mailtje naar contact@thebeautyboulevard.nl.

signature

Volg mij via: Bloglovin | Facebook | Instagram | Twitter | Pinterest

Hey!

I am Celine. Enthusiastic, passionated and a bit perfectionistic, but I especially love blogging. Sharing my beauty and fashion tips was always something I loved to do. Go to my about me page to get to know me.

Nice discounts

Popular blogs

3 tips voor het uitzoeken van een verrassend cadeau

3 tips voor het uitzoeken van een verrassend cadeau

Er is vaak wel een reden om iets cadeau te geven. Bijvoorbeeld omdat de feestdagen er weer aankomen, omdat iemand jarig is of omdat je iemand die in het ziekenhuis ligt graag een hart onder de riem wilt steken. Maar het blijft best lastig om tot een goed cadeau te...

Plasticvrij schoonmaken: Tips en tricks

Plasticvrij schoonmaken: Tips en tricks

Plastic flessen voor zeep gebruik je regelmatig en dan hebben we het nog niet gehad over de plastic flesjes om je handen schoon te maken. Ik was al erg lang op zoek naar een goed alternatief, totdat ik Savvy tegenkwam. Wil jij ook plasticvrij schoonmaken? Bekijk dan...

More blogs

De leukste cadeautjes voor iedereen

De leukste cadeautjes voor iedereen

Ik houd van kleine hebbedingetjes en cadeautjes. Gisteren was het natuurlijk moederdag en ik kon het gewoon niet laten om wat leuke dingen te scoren voor mijn lieve moeder. Ook heb ik nog wat leuke dingetjes voor mijzelf gehaald. Ik ben zeker gek...

De vijf meest gelezen beauty artikelen van 2016

De vijf meest gelezen beauty artikelen van 2016

Ik heb dit jaar natuurlijk erg veel beauty artikelen geschreven. Wat zijn nou de meest gelezen beauty artikelen van 2016? Dat lees je in dit artikel. Review | Max & More Primer Blijkbaar zijn mijn lezers echte koopjesjagers. Deze primer kost...

Celine interviewt: Patricia neemt je mee

Celine interviewt: Patricia neemt je mee

Patricia, een blogger die ik nog niet kende, maar die ik zeker ga volgen. Het is zeker het waard om dit interview te lezen, dus zeker doen. 1. Wie ben je? Hoe heet je, wat zijn je hobby’s enc? Ik ben Patricia, 33 jaar en woon samen met mijn vrouw...

1 Reactie

  1. Ina

    Ik kende de blog niet nog, wat een mooie blog. 🙂

    Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.