Follow:
Reviews

Carry Slee Verdacht | Review

Ik denk dat iedereen wel de boeken van Carry Slee kent. Een geweldige schrijfster, die weer een geweldig boek heeft geschreven. Het nieuwste boek van Carry Slee heet Verdacht. De naam klinkt al hartstikke spannend, maar is dit wel echt zo?

Carry Slee Verdacht

Ik vertel alvast, in deze review worden geen spoilers gegeven. Je kunt dus met een gerust hart deze review lezen en vergeet natuurlijk niet mee te doen met de winactie.

Carry Slee Verdacht

Nu ik zo de cover zie, heb ik eindelijk een beeld hoe de personages eruit zien. Het is eigenlijk niet eerder in mij opgekomen, dat dit de personages van het boek zijn. Jeetje wat stom van mij zeg.. De cover is zoals de andere Carry Slee boeken weer geweldig, maar ik ben toch door iets verrast. Mijn andere Carry Slee boek heeft namelijk een soft cover en deze duidelijk een hard cover.

verdacht

Aan het begin van het boek maak je al meteen kennis met de personages. Door het boek heen, denk je allerlei dingen te kunnen voorspellen, maar dit is echt niet het geval. Soms dacht ik er voor 100% zeker van te zijn dat iets zou gebeuren, maar dit veranderde natuurlijk snel weer. Je blijft dingen verwachten en dat maakt het boek nou zo spannend. Er is geen moment geweest wanneer ik het een langdradig boek vond. Bij de meeste literatuur boeken die ik voor school moet lezen is dit wel het geval. Dan lijkt het net alsof de schrijver er een lang boek van wilt maken. Het vorige boek van Carry Slee vond ik ook al geweldig en nu weer. Jammer dat ik dit boek niet mag lezen voor school, maar ik kijk snel uit naar het volgende boek van Carry Slee. Het is prachtig om te zien hoe deze schrijfster elke keer de aandacht van de lezer kan pakken. Ik heb dit boek in een adem uitgelezen en het is zeker een aanrader om te lezen.

carryslee

” Tess en Victor zijn superverliefd op elkaar. Samen met Rachel en Brahim vormen ze een hecht vriendenclubje. Voor school filmen ze in een buurt waar toevallig op dat moment een overal wordt gepleegd. De juwelier, die ook de vader is van een medescholier, is zwaargewond geraakt. De daders zijn nog niet gepakt en iedereen praat erover. Als Tess hun opnames bekijkt doet ze een belangrijke ontdekking. Ze brengt haar videomateriaal naar de politie. Die beslissing verandert haar leven.”

back

Ik raad iedereen aan om dit geweldige boek te kopen. Zeker een aanrader voor jong en oud.

Wat vind jij van Carry Slee Verdacht?

signature

Follow me on: Bloglovin | Facebook | Instagram | Twitter | Pinterest

disclaimer

Related:

Previous Post Next Post

24 Comments

 • Reply Tessa | Daily Inception

  Hi lieve Celine.
  Wat heb je weer een leuke winactie georganiseerd met deze doe ik graag eens mee! Ik volg je alleen al overal als een creepy stalker! Ik doe mee en zal je tweet even de lucht ingooien.
  Liefs Tessa

  16 september 2016 at 13:26
 • Reply Linda Smeets

  Leuk! Ik ben nieuwsgierig geworden naar dit boek en doe daarom dan ook graag mee.
  Volgen doe ik via Facebook, Bloglovin en Twitter. De zin heb ik getweet.

  Fijn weekend!

  16 september 2016 at 15:24
 • Reply Tamara TS

  Carry Slee las ik heel vroeger al en ik hou nog steeds ontzettend van haar boeken. Ik doe heel graag mee aan de winactie en ik heb alle stapjes gedaan.
  (Pinterest & BL Tamara TS, Instagram & Twitter @paramara1982, FB Tamara Mara Großmaul)

  16 september 2016 at 19:22
 • Reply Veronique

  Lijkt me een spannend boek. Ik ben je gaan volgen op bloglovin, twitter en pinterest. Bloglovin en Pinterest onder de naam VeroniqueWilbrink en twitter onder de naam @veroootje_. Ik heb je tekst getweet. Heb alleen de naam van Carry Slee aangepast naar @carry_slee.

  16 september 2016 at 21:40
 • Reply Eva

  De boeken van Carry Slee zijn altijd zo goed! Ik doe graag mee met de winactie 🙂 Ik volg je op Twitter, Instagram en Bloglovin.

  17 september 2016 at 10:13
 • Reply Jonna@Burgertrutjes

  Ik was vroeger al fan van de boeken van Carry Slee, mijn nichtje is ook groot fan! Als ik een exemplaar mag winnen dan hebben we er allebei veel leesplezier van. Blijven geode boeken, of je nu volwassen bent of niet!

  17 september 2016 at 18:22
 • Reply Liesbeth

  Ik doe graag mee voor de kids vn school. Boeken van carry slee zijn zo fijn om voor te lezen in de klas! En flink over na te praten! Ik volg je op facebook

  17 september 2016 at 23:18
 • Reply Jet

  Blijven geweldige boeken van carry slee,heb er vele in de kast staan en hoop deze onderhand ook ook de verfimingen op dvd heb ik allemaal en ook al ben ik47 lees ze nog graag

  17 september 2016 at 23:23
 • Reply Julia

  Wat een leuke winactie, ik doe heel erg graag mee. Ik ben heel erg nieuwgierig geworden naar het boek!

  17 september 2016 at 23:43
 • Reply Andreia

  Dag Celine! Dit is een geweldige winactie! Ik hou van de boeken van Carry Slee! Alle boeken die ik als heb gelezen vond ik geweldig en deze heb ik nog niet gelezen dus zou het geweldig zijn om deze te winnen! Ik heb alles geliked en gevolgd!

  Liefs Andreia
  https://mygirlylifeweb.wordpress.com/

  18 september 2016 at 14:19
 • Reply Anna Wienen

  Ik volg jou via facebook.. ik doe graag mee..
  Facebook: An Na

  20 september 2016 at 06:57
 • Reply Daphne

  Goedemorgen wat een fantastische actie.
  En weer een top boek van Carry Slee doe super graag mee!

  20 september 2016 at 07:13
 • Reply Maria

  Van Carry Slee, dan doe ik zeker mee.

  20 september 2016 at 07:30
 • Reply Kim

  Lijkt me echt een goed boek! Net zoals alle boeken van Carry Slee. Ik maak graag kans en volg je op Bloglovin, Twitter en Instagram!

  Fijne dag!

  20 september 2016 at 10:24
 • Reply melissa

  Wat leuk. ik ben gek op de boeken van carry slee, ik heb ze tot nu toe nog allemaal en naast erg leerzaam ook gewoon erg leuk. uiteraard volg ik via bl en fb. liefs melissa

  20 september 2016 at 10:37
 • Reply Yvonne

  Ik ben al fan van Carry Slee vanaf het eerste uur en ik vind de boeken nog steeds erg leuk om te lezen! Ook enorm leuk voor de boekenkast in mijn toekomstige RT-praktijk! De boeken van Carry Slee nodigen VO-leerlingen enorm uit om (meer) te gaan lezen!

  Op Bloglovin’ volgde ik je al en ik volg je ook op Twitter. De tweet heb ik ook gepost! 🙂

  20 september 2016 at 14:33
 • Reply Heleen

  Ik doe graag mee voor dit boek en like je facebook en deel dit bericht!

  20 september 2016 at 20:19
 • Reply Sabine ypenga

  Super leuk..ik doe erg graag mee!

  20 september 2016 at 20:43
 • Reply CJM de Kok

  Erg benieuwd naar het boek en erg leuke actie! Ik volg je op Bloglovin en twitter en geretweet

  21 september 2016 at 07:37
 • Reply Ciska

  Zoonlief wilde vanmiddag de film Spijt! zien, maar dat mag van mij niet omdat het veeeel te mooi weer is om binnen een film te kijken! Goed alternatief is een boek van Carry Slee want lezen mag altijd.
  Ik volg je op FB, Twitter, Instagram en Pinterest☺️

  21 september 2016 at 14:26
 • Reply Anneliese de Waal

  Ik doe graag mee voor het boek, de boeken van Carry Slee zijn altijd fijn om te lezen !! 🙂

  Groetjes Anneliese

  22 september 2016 at 20:22
 • Reply Sabrina

  Ik volg je op Bloglovin en zou heel graag dit geweldige boek willen winnen. Het lijkt me een erg goed boek.

  23 september 2016 at 22:22
 • Reply Sylvia

  Carry Slee was(/is) echt een jeugd favoriet! Zou heel graag dit nieuwe boek van haar hand lezen!
  Volg je bijna overal (alleen Pintrest niet), FB onder mijn eigen naam en twitter (ook getweet), Bloglovin’ en Instagram onder (@)TurtleBookwurm

  29 september 2016 at 22:27
 • Reply Lies

  De boeken van Carry Slee zijn altijd prachtig! Ik ben dan ook heel benieuwd naar dit nieuwe boek, super leuk en lief dat ik hem bij jou kan winnen!! Ik doe heel graag mee en volg je natuurlijk allang op bloglovin en instagram 🙂 (liesvan88).
  FIjne jaarwisseling!

  31 december 2016 at 13:42
 • Leave a Reply

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Lees vorig bericht:
  Een eyeliner voor onhandige meiden | Collection Eyeliner

  Iedereen weet het waarschijnlijk al. Ik ben onhandig en al helemaal niet goed met eyeliner. De meeste eyeliners zijn hartstikke...

  Sluiten