Vakantiepark in de natuur: Recreatiepark de Leistert

Limburg heeft prachtige natuur en je kan daar dus ook prachtig verblijven. Ik ben zelf gek op de natuur en ga graag dagjes weg naar een vakantiepark in de natuur. Er zijn namelijk maar liefst drie verschillende nationale parken in Limburg en het is een provincie waar...

Duurzame Clean Beauty lijn van Douglas

Als je op zoek bent naar duurzame beauty, dan is de duurzame Clean Beauty lijn van Douglas zeker wat voor jou. Clean Beauty staat voor dierproefvrije producten zonder controversiële ingrediënten. Cyclische siliconen, parabenen en sulfaten zijn onder andere uitgesloten...

De leukste truien trends voor herfst 2022

Het begint langzaamaan al wat koeler te worden en dat betekent dat het weer tijd is voor leuke truien. Ik draag truien eigenlijk de hele herfst en winter door. Leuk voor over een jurkje, maar ook voor boven een broek. Benieuwd naar de leukste truien trends voor herfst...
Carry Slee Verdacht | Review
24 Comments

Written by Celine

16 september 2016

Ik denk dat iedereen wel de boeken van Carry Slee kent. Een geweldige schrijfster, die weer een geweldig boek heeft geschreven. Het nieuwste boek van Carry Slee heet Verdacht. De naam klinkt al hartstikke spannend, maar is dit wel echt zo?

Carry Slee Verdacht

Ik vertel alvast, in deze review worden geen spoilers gegeven. Je kunt dus met een gerust hart deze review lezen en vergeet natuurlijk niet mee te doen met de winactie.

Carry Slee Verdacht

Nu ik zo de cover zie, heb ik eindelijk een beeld hoe de personages eruit zien. Het is eigenlijk niet eerder in mij opgekomen, dat dit de personages van het boek zijn. Jeetje wat stom van mij zeg.. De cover is zoals de andere Carry Slee boeken weer geweldig, maar ik ben toch door iets verrast. Mijn andere Carry Slee boek heeft namelijk een soft cover en deze duidelijk een hard cover.

verdacht

Aan het begin van het boek maak je al meteen kennis met de personages. Door het boek heen, denk je allerlei dingen te kunnen voorspellen, maar dit is echt niet het geval. Soms dacht ik er voor 100% zeker van te zijn dat iets zou gebeuren, maar dit veranderde natuurlijk snel weer. Je blijft dingen verwachten en dat maakt het boek nou zo spannend. Er is geen moment geweest wanneer ik het een langdradig boek vond. Bij de meeste literatuur boeken die ik voor school moet lezen is dit wel het geval. Dan lijkt het net alsof de schrijver er een lang boek van wilt maken. Het vorige boek van Carry Slee vond ik ook al geweldig en nu weer. Jammer dat ik dit boek niet mag lezen voor school, maar ik kijk snel uit naar het volgende boek van Carry Slee. Het is prachtig om te zien hoe deze schrijfster elke keer de aandacht van de lezer kan pakken. Ik heb dit boek in een adem uitgelezen en het is zeker een aanrader om te lezen.

carryslee

” Tess en Victor zijn superverliefd op elkaar. Samen met Rachel en Brahim vormen ze een hecht vriendenclubje. Voor school filmen ze in een buurt waar toevallig op dat moment een overal wordt gepleegd. De juwelier, die ook de vader is van een medescholier, is zwaargewond geraakt. De daders zijn nog niet gepakt en iedereen praat erover. Als Tess hun opnames bekijkt doet ze een belangrijke ontdekking. Ze brengt haar videomateriaal naar de politie. Die beslissing verandert haar leven.”

back

Ik raad iedereen aan om dit geweldige boek te kopen. Zeker een aanrader voor jong en oud.

Wat vind jij van Carry Slee Verdacht?

signature

Follow me on: Bloglovin | Facebook | Instagram | Twitter | Pinterest

disclaimer

Hey!

I am Celine. Enthusiastic, passionated and a bit perfectionistic, but I especially love blogging. Sharing my beauty and fashion tips was always something I loved to do. Go to my about me page to get to know me.

Nice discounts

Popular blogs

3 tips voor het uitzoeken van een verrassend cadeau

3 tips voor het uitzoeken van een verrassend cadeau

Er is vaak wel een reden om iets cadeau te geven. Bijvoorbeeld omdat de feestdagen er weer aankomen, omdat iemand jarig is of omdat je iemand die in het ziekenhuis ligt graag een hart onder de riem wilt steken. Maar het blijft best lastig om tot een goed cadeau te...

Plasticvrij schoonmaken: Tips en tricks

Plasticvrij schoonmaken: Tips en tricks

Plastic flessen voor zeep gebruik je regelmatig en dan hebben we het nog niet gehad over de plastic flesjes om je handen schoon te maken. Ik was al erg lang op zoek naar een goed alternatief, totdat ik Savvy tegenkwam. Wil jij ook plasticvrij schoonmaken? Bekijk dan...

More blogs

Zaful shoplog: Bikini & Summer outfits

Zaful shoplog: Bikini & Summer outfits

A while ago I was allowed to pick out a number of items from Zaful. A Chinese webshop where you can find all kinds of nice clothes and accessories for a low price. I sometimes find online shopping quite difficult. You never know if it will fit....

Zaful shoplog: Bikini & zomer outfits

Zaful shoplog: Bikini & zomer outfits

Een tijdje geleden mocht ik een aantal items uitzoeken bij Zaful. Een Chinese webshop waar je allerlei leuke kleding en accessoires kan vinden voor een lage prijs. Ik vind online shoppen soms vrij lastig. Je weet nooit of het gaat passen.. Daarom...

Max Factor Lipfinity Review + winactie

Max Factor Lipfinity Review + winactie

Lipsticks die 24 uur blijven zitten, een droom, maar is dat dan ook daadwerkelijk zo? Max Factor Lipfinity belooft dat deze lipsticks zo lang blijven zitten. De kleuren van de lipsticks zijn prachtig, maar zullen ze dan ook daadwerkelijk zo lang...

24 Reacties

 1. Tessa | Daily Inception

  Hi lieve Celine.
  Wat heb je weer een leuke winactie georganiseerd met deze doe ik graag eens mee! Ik volg je alleen al overal als een creepy stalker! Ik doe mee en zal je tweet even de lucht ingooien.
  Liefs Tessa

  Antwoord
 2. Linda Smeets

  Leuk! Ik ben nieuwsgierig geworden naar dit boek en doe daarom dan ook graag mee.
  Volgen doe ik via Facebook, Bloglovin en Twitter. De zin heb ik getweet.

  Fijn weekend!

  Antwoord
 3. Tamara TS

  Carry Slee las ik heel vroeger al en ik hou nog steeds ontzettend van haar boeken. Ik doe heel graag mee aan de winactie en ik heb alle stapjes gedaan.
  (Pinterest & BL Tamara TS, Instagram & Twitter @paramara1982, FB Tamara Mara Großmaul)

  Antwoord
 4. Veronique

  Lijkt me een spannend boek. Ik ben je gaan volgen op bloglovin, twitter en pinterest. Bloglovin en Pinterest onder de naam VeroniqueWilbrink en twitter onder de naam @veroootje_. Ik heb je tekst getweet. Heb alleen de naam van Carry Slee aangepast naar @carry_slee.

  Antwoord
 5. Eva

  De boeken van Carry Slee zijn altijd zo goed! Ik doe graag mee met de winactie 🙂 Ik volg je op Twitter, Instagram en Bloglovin.

  Antwoord
 6. Jonna@Burgertrutjes

  Ik was vroeger al fan van de boeken van Carry Slee, mijn nichtje is ook groot fan! Als ik een exemplaar mag winnen dan hebben we er allebei veel leesplezier van. Blijven geode boeken, of je nu volwassen bent of niet!

  Antwoord
 7. Liesbeth

  Ik doe graag mee voor de kids vn school. Boeken van carry slee zijn zo fijn om voor te lezen in de klas! En flink over na te praten! Ik volg je op facebook

  Antwoord
 8. Jet

  Blijven geweldige boeken van carry slee,heb er vele in de kast staan en hoop deze onderhand ook ook de verfimingen op dvd heb ik allemaal en ook al ben ik47 lees ze nog graag

  Antwoord
 9. Julia

  Wat een leuke winactie, ik doe heel erg graag mee. Ik ben heel erg nieuwgierig geworden naar het boek!

  Antwoord
 10. Andreia

  Dag Celine! Dit is een geweldige winactie! Ik hou van de boeken van Carry Slee! Alle boeken die ik als heb gelezen vond ik geweldig en deze heb ik nog niet gelezen dus zou het geweldig zijn om deze te winnen! Ik heb alles geliked en gevolgd!

  Liefs Andreia
  https://mygirlylifeweb.wordpress.com/

  Antwoord
 11. Anna Wienen

  Ik volg jou via facebook.. ik doe graag mee..
  Facebook: An Na

  Antwoord
 12. Daphne

  Goedemorgen wat een fantastische actie.
  En weer een top boek van Carry Slee doe super graag mee!

  Antwoord
 13. Maria

  Van Carry Slee, dan doe ik zeker mee.

  Antwoord
 14. Kim

  Lijkt me echt een goed boek! Net zoals alle boeken van Carry Slee. Ik maak graag kans en volg je op Bloglovin, Twitter en Instagram!

  Fijne dag!

  Antwoord
 15. melissa

  Wat leuk. ik ben gek op de boeken van carry slee, ik heb ze tot nu toe nog allemaal en naast erg leerzaam ook gewoon erg leuk. uiteraard volg ik via bl en fb. liefs melissa

  Antwoord
 16. Yvonne

  Ik ben al fan van Carry Slee vanaf het eerste uur en ik vind de boeken nog steeds erg leuk om te lezen! Ook enorm leuk voor de boekenkast in mijn toekomstige RT-praktijk! De boeken van Carry Slee nodigen VO-leerlingen enorm uit om (meer) te gaan lezen!

  Op Bloglovin’ volgde ik je al en ik volg je ook op Twitter. De tweet heb ik ook gepost! 🙂

  Antwoord
 17. Heleen

  Ik doe graag mee voor dit boek en like je facebook en deel dit bericht!

  Antwoord
 18. Sabine ypenga

  Super leuk..ik doe erg graag mee!

  Antwoord
 19. CJM de Kok

  Erg benieuwd naar het boek en erg leuke actie! Ik volg je op Bloglovin en twitter en geretweet

  Antwoord
 20. Ciska

  Zoonlief wilde vanmiddag de film Spijt! zien, maar dat mag van mij niet omdat het veeeel te mooi weer is om binnen een film te kijken! Goed alternatief is een boek van Carry Slee want lezen mag altijd.
  Ik volg je op FB, Twitter, Instagram en Pinterest☺️

  Antwoord
 21. Anneliese de Waal

  Ik doe graag mee voor het boek, de boeken van Carry Slee zijn altijd fijn om te lezen !! 🙂

  Groetjes Anneliese

  Antwoord
 22. Sabrina

  Ik volg je op Bloglovin en zou heel graag dit geweldige boek willen winnen. Het lijkt me een erg goed boek.

  Antwoord
 23. Sylvia

  Carry Slee was(/is) echt een jeugd favoriet! Zou heel graag dit nieuwe boek van haar hand lezen!
  Volg je bijna overal (alleen Pintrest niet), FB onder mijn eigen naam en twitter (ook getweet), Bloglovin’ en Instagram onder (@)TurtleBookwurm

  Antwoord
 24. Lies

  De boeken van Carry Slee zijn altijd prachtig! Ik ben dan ook heel benieuwd naar dit nieuwe boek, super leuk en lief dat ik hem bij jou kan winnen!! Ik doe heel graag mee en volg je natuurlijk allang op bloglovin en instagram 🙂 (liesvan88).
  FIjne jaarwisseling!

  Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.