Follow:
Modellen nieuws

Cape Town Talk | Het leven in Kaapstad

In de vorige aflevering van Models in Cape Town zagen we dat de groep compleet is, in deze aflevering gaat het modellenleven gewoon door en zijn er een aantal leuke shoots gepland. Ook arriveert Montell in Kaapstad. Benieuwd naar de aflevering en mijn mening? Lees dan even deze blog!

Allemaal toffe shoots

https://www.instagram.com/p/BgOumbyhO-S/

©Michelle Zwaal

Alle modellen lijken lekker gesetteld te zijn in Kaapstad, ze zijn langs geweest bij hun agencies en de eerste klussen stromen langzaam aan binnen. Dat is het leuke aan dit programma, door dit programma kun je een beetje meekijken achter de schermen. De modellen nemen je als het ware mee tijdens hun shoots. En dat is bij een shoot als die van Bob en Michelle geen straf! Wat is dat een mooie locatie zeg. Lijkt me heel erg tof om daar te mogen shooten. Ik vind het ook leuk dat we niet alleen de rooskleurige kant van de modellenwereld te zien krijgen. Maar ook als Chérie bijvoorbeeld te laat en ietwat onvoorbereid wordt getoond, dat vind ik heel goed. Dit haalt het perfecte laagje er een beetje vanaf. Daarnaast vond ik het heel leuk om te zien hoe de agent van Bob zou relaxed met hem omging. Ze gingen op pad voor een testshoot en het voelde echt alsof ze elkaar al jaren kennen en al heel lang samenwerken. En de foto’s waren natuurlijk ook heel mooi!

Een grote familie

https://www.instagram.com/p/BfsJ6ZWlWWc/

©Veroni Leijnse

Wat ik ook leuk vind om te zien is hoe de groep in elkaar zit. Het is zoals ze zelf al zeiden in de aflevering bijna een familie. Ik vind het leuk om te zien dat iedereen zo close is. Dat afscheid wanneer Michelle vertrekt, maar ook dat Montell weer zo snel opgenomen wordt in de groep. En bij een familie horen natuurlijk ook verjaardagen en de bijbehorende verrassingen. Super leuk om te zien hoe de groep dan het initiatief neemt om een mini surprise party te organiseren wanneer Farrieda jarig is. Die fijne sfeer die daar hangt geeft je zelf ook een fijn gevoel. Ik vond het heel leuk om Michelle en Montell aan de slag te zien, wel jammer dat ze al zo snel weer moesten vertrekken voor nieuwe klussen. Gelukkig zijn er nog genoeg andere, leuke modellen om te volgen in Kaapstad. Ik kijk uit naar een nieuwe aflevering!

Ben jij weleens in Kaapstad geweest?

Ik, Daphne, heb trouwens deze Cape Town Talk geschreven omdat Celine midden in haar toetsweek zit. Ik heb zelf ook een blog, een persoonlijke beautyblog mocht je een kijkje willen nemen. Liefs, Daphne

Related:

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees vorig bericht:
Curvy Talk | Shoot in de regen

De metamorfoses zijn achter de rug, door naar de eerste opdrachten en toffe shoots. En tof was de shoot in...

Sluiten