Follow:
Modellen nieuws

Cape Town Talk | De groep is compleet!

Maandag was de tweede aflevering van Models in Cape Town te zien. Vorige week waren er al vier modellen in Kaapstad, deze aflevering zijn de laatste twee erbij gekomen. In deze Cape Town Talk ga ik de aflevering met je doornemen. Enjoy!

De laatste twee modellen van Models in Cape Town

Chérie, Farrieda, Veroni en Rien waren al in aflevering een te zien, in deze aflevering zijn Bob en Michelle ook gearriveerd in het huis. Michelle kende ik al van campagnes met Hunkemöller, Bob ken ik nog niet. Ik vond het wel leuk dat Michelle ook al bekend was bij de andere modellen in het huis, dit maakt het denk ik een stuk gezelliger. Chérie was echt mijn favoriet toen ze meedeed aan HNTM, ik vond het super jammer dat ze er toen uit moest. Gelukkig kan ik haar dus nu volgen in Kaapstad. Veroni kende ik nog niet, maar ze lijkt een beetje op Akke-Marije heb ik het idee. Hebben meer mensen dit? Rien kende ik nog niet, maar damn hij is echt knap! Helemaal niet vervelend om naar te kijken hihi. Farrieda ken ik wel ergens van, maar ik kan me even niet meer herinneren waarvan. Ze lijkt me wel echt heel erg aardig. Ik ben benieuwd wat deze groep modellen allemaal mee gaat maken in Kaapstad.

View this post on Instagram

And thats how i want to love. Someone who never wants to stop playing. Who’s curious mind and insatiable heart has them always growing. Who’s had their heart broken because they whats worth fighting for. Love that scares me and a mind that never wants to stop learning about how to keep falling in love, what makes our souls shine. Someone who knows that each day we are never the same, so our love can’t be either. 🦋🦄🌈❤️ @julia_janse_van_vuuren #capetown #capture #moments #travl #girltravel #model #creator #music #love #sunshine #photograph #discover #earth #people #places #bokaap #seeyou #eye #vibes #positive #beautiful #southafrica #chill #colour #flower #analog #oldschool #summerfeeling #modelsincapetown

A post shared by R!DA ♒︎ © (@farriedasmit) on

De eerste shoots

Ik vind het super leuk om zo een beetje achter de schermen te kunnen kijken bij de shoots. Wel heel jammer dat Chérie dankzij de chauffeur te laat kwam voor haar shoot. Gelukkig maakte de fotograaf er niet een heel groot probleem van. De achtergrond van de shoot was wel echt prachtig. Ook heel fijn dat bijna iedereen na de eerste meeting met hun agency een eerste shoot binnen hadden! Ik vond het wel heftig dat er zo gereageerd werd door het agency van Chérie, aangezien ze haar haar geverfd had etc. Dit gaf wel even een reality check dat dat er allemaal bij hoort in die wereld. Lijkt me heel moeilijk, maar wel goed dat dat ook getoond wordt in het programma.

Montell?

Celine had het er vorige week al over, maar waar is Montell? In iedere preview en in iedere reclame voor het programma is Montell te zien. In de eerste twee afleveringen was hij alleen nergens te bekennen. Super jammer, want het lijkt me super leuk om Montell te kunnen volgen als nieuw model in de modellenwereld. Nu zag ik in de preview voor de volgende week dat hij daar wel te zien is. Dus wellicht kunnen we volgende week eindelijk kijken naar de avonturen van Montell in Kaapstad.

Kijk jij ook Models in Cape Town?

Ik, Daphne, heb trouwens deze Cape Town Talk geschreven omdat Celine midden in haar toetsweek zit. Ik heb zelf ook een blog, een persoonlijke beautyblog mocht je een kijkje willen nemen. Ook volgende week zal ik de model talks schrijven voor Celine, haar toetsweek is dan ook nog bezig. Liefs, Daphne

Related:

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees vorig bericht:
Sandstone Flawless Foundation & Primer + WIN!

Skincare. Een belangrijk onderdeel van mijn leven en waarschijnlijk van een hoop mensen. Daarom test ik vandaag twee producten, de...

Sluiten