Hoe laat je een doffe huid weer meer stralen?

Heb je last van een doffe huid? Wisseling van de seizoenen, een drukke periode of veranderingen in je leven: er kunnen verschillende redenen aan ten grondslag liggen. Het is natuurlijk vervelend en je wilt er zo snel mogelijk weer vanaf. De juiste huidverzorging...

Etherische oliën van Jiva Organic: Review

Ik ben gek op etherische oliën. Ze ruiken heerlijk en je kan ze ook in verschillende producten stoppen. Zo gebruik ik graag etherische oliën in mijn zelfgemaakte deo, om die zo een lekker geurtje te geven. Dit keer review ik dan ook de etherische oliën van Jiva...

Vakantiepark in de natuur: Recreatiepark de Leistert

Limburg heeft prachtige natuur en je kan daar dus ook prachtig verblijven. Ik ben zelf gek op de natuur en ga graag dagjes weg naar een vakantiepark in de natuur. Er zijn namelijk maar liefst drie verschillende nationale parken in Limburg en het is een provincie waar...
Cape Town Talk | De groep is compleet!
0 Comments

Written by Daphne Lippmann

7 maart 2018

Maandag was de tweede aflevering van Models in Cape Town te zien. Vorige week waren er al vier modellen in Kaapstad, deze aflevering zijn de laatste twee erbij gekomen. In deze Cape Town Talk ga ik de aflevering met je doornemen. Enjoy!

De laatste twee modellen van Models in Cape Town

Chérie, Farrieda, Veroni en Rien waren al in aflevering een te zien, in deze aflevering zijn Bob en Michelle ook gearriveerd in het huis. Michelle kende ik al van campagnes met Hunkemöller, Bob ken ik nog niet. Ik vond het wel leuk dat Michelle ook al bekend was bij de andere modellen in het huis, dit maakt het denk ik een stuk gezelliger. Chérie was echt mijn favoriet toen ze meedeed aan HNTM, ik vond het super jammer dat ze er toen uit moest. Gelukkig kan ik haar dus nu volgen in Kaapstad. Veroni kende ik nog niet, maar ze lijkt een beetje op Akke-Marije heb ik het idee. Hebben meer mensen dit? Rien kende ik nog niet, maar damn hij is echt knap! Helemaal niet vervelend om naar te kijken hihi. Farrieda ken ik wel ergens van, maar ik kan me even niet meer herinneren waarvan. Ze lijkt me wel echt heel erg aardig. Ik ben benieuwd wat deze groep modellen allemaal mee gaat maken in Kaapstad.

De eerste shoots

Ik vind het super leuk om zo een beetje achter de schermen te kunnen kijken bij de shoots. Wel heel jammer dat Chérie dankzij de chauffeur te laat kwam voor haar shoot. Gelukkig maakte de fotograaf er niet een heel groot probleem van. De achtergrond van de shoot was wel echt prachtig. Ook heel fijn dat bijna iedereen na de eerste meeting met hun agency een eerste shoot binnen hadden! Ik vond het wel heftig dat er zo gereageerd werd door het agency van Chérie, aangezien ze haar haar geverfd had etc. Dit gaf wel even een reality check dat dat er allemaal bij hoort in die wereld. Lijkt me heel moeilijk, maar wel goed dat dat ook getoond wordt in het programma.

Montell?

Celine had het er vorige week al over, maar waar is Montell? In iedere preview en in iedere reclame voor het programma is Montell te zien. In de eerste twee afleveringen was hij alleen nergens te bekennen. Super jammer, want het lijkt me super leuk om Montell te kunnen volgen als nieuw model in de modellenwereld. Nu zag ik in de preview voor de volgende week dat hij daar wel te zien is. Dus wellicht kunnen we volgende week eindelijk kijken naar de avonturen van Montell in Kaapstad.

Kijk jij ook Models in Cape Town?

Ik, Daphne, heb trouwens deze Cape Town Talk geschreven omdat Celine midden in haar toetsweek zit. Ik heb zelf ook een blog, een persoonlijke beautyblog mocht je een kijkje willen nemen. Ook volgende week zal ik de model talks schrijven voor Celine, haar toetsweek is dan ook nog bezig. Liefs, Daphne

Hey!

I am Celine. Enthusiastic, passionated and a bit perfectionistic, but I especially love blogging. Sharing my beauty and fashion tips was always something I loved to do. Go to my about me page to get to know me.

Nice discounts

Popular blogs

De leukste truien trends voor herfst 2022

De leukste truien trends voor herfst 2022

Het begint langzaamaan al wat koeler te worden en dat betekent dat het weer tijd is voor leuke truien. Ik draag truien eigenlijk de hele herfst en winter door. Leuk voor over een jurkje, maar ook voor boven een broek. Benieuwd naar de leukste truien trends voor herfst...

Populaire trouwjurk merken voor 2022: Dit zijn de nieuwste trends

We zijn nu ruim op de helft van 2022 en het trouwjurken seizoen is goed aan te gang. Ondertussen kunnen we dan ook zien wat de populaire trouwjurk merken voor 2022 zijn. Brides to be, ga er daarom maar eens goed voor zitten, want dit is het artikel waar je op hebt...

More blogs

Tweede metamorfose van HNTM | Zo anders?!

Tweede metamorfose van HNTM | Zo anders?!

Het is weer zo ver, de tweede metamorfose van HNTM is op televisie geweest! Sommige metamorfoses waren natuurlijk shocking en anderen toch wat minder. Lees hier de recap van deze aflevering. Jay is echt zo'n persoon die op het eerste gezicht niet...

Metamorfoses van HNTM 2019 | HNTM Talk

Metamorfoses van HNTM 2019 | HNTM Talk

In het eerste huis zijn de metamorfoses al geweest en ik moet zeggen dat dit toch een van de leukste afleveringen zijn. Voor sommigen waren de metamorfoses weer shocking. En voor anderen was er eigenlijk helemaal niets aan de hand. Benieuwd wat ik...

Kandidaten HNTM 2019 | Wie zijn er nog over?

Kandidaten HNTM 2019 | Wie zijn er nog over?

Als je de aflevering van afgelopen maandag hebt gezien, dan was je erachter gekomen dat er twee verschillende modellenhuizen zijn met ieder acht verschillende modellen. Deze twist brengt wat spanning in het spel en vooral als je ziet wie de...

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.