Follow:
Modellen nieuws

Cape Town Talk | Een hoop vragen

Models in Cape Town is eigenlijk een heel interessant programma. Het laat zien hoe het is om een model te zijn. Deze aflevering gingen we met de modellen mee op casting, maar ook op fotoshoot. Toch heb ik wel een aantal vragen over de castings en de fotoshoots. Helaas kaarten ze dat in het programma niet aan.

Hoeveel verdien je in Cape Town?

Ik vraag me vooral af hoeveel je nou verdient in Cape Town en of dit heel erg verschilt in vergelijking met andere landen. Ze hebben het eigenlijk nooit over de financiële factor van het modellen leven en dat vind ik echt heel jammer. Ik zou echt willen weten hoeveel de modellen nou verdienen en of ze er echt goed van kunnen leven of juist helemaal niet. Het is erg lastig om dit in te schatten.

https://www.instagram.com/p/BhJB_0-hN7j/

©Models in Cape Town

Weinig opdrachten

De modellen krijgen vrij weinig opdrachten en daarom vraag ik mij af hoe ze hier nou echt van rond kunnen komen. Sommige hebben alleen een shoot in de ochtend en sommige modellen moeten een show lopen voor helemaal niets. Dit is hun enige werk en ze moeten dan toch wel wat meer opdrachten krijgen om er echt van rond te kunnen komen? Ook zie je bijvoorbeeld dat de modellen een hoop leuke uitstapjes maken en ook vaak sporten in bijvoorbeeld de sportschool. Is het in Cape Town nou zou goedkoop is kunnen de modellen dit allemaal gewoon zo betalen? Allemaal vragen die helaas niet beantwoord zullen worden en wat natuurlijk erg jammer is. Ik hoop dat ze dit later in het programma nog zullen bespreken of dat een van de modellen er voor uit zal komen. Ik ben tenminste wel erg benieuwd.

Wat zijn jouw vragen over het programma en aan wie zou jij die vragen het liefst willen stellen?

cape town

Heb je de vorige Cape Town Talk al gelezen?

Related:

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees vorig bericht:
modellen
Curvy Talk | Modellen met zware bloemen

Het was weer een geweldige aflevering. Wie Curvy Supermodel nog niet kijkt, moet dat zeker gaan doen. De modellen hadden...

Sluiten