Follow:
Modellen nieuws

Cape Town Talk | Doei Montell ..

Het heeft niet lang geduurd, maar Montell heeft helaas al het strijdtoneel moeten verlaten. Toch heeft hij een aantal hele leuke fragmenten achtergelaten op televisie en dat bespreek ik in de derde Cape Town Talk. Ben jij dus benieuwd naar de leukste fragmenten en wat ik van deze aflevering vond? Lees dan zeker deze blog.

Montell

Ik had verwacht dat Montell in Kaapstad zou blijven, totdat Models in Cape Town voorbij zou zijn, maar dat is dus duidelijk niet het geval. Na twee afleveringen moest hij alweer naar huis en dat vind ik eigenlijk wel jammer. Al het begin vond ik echt hilarisch met zijn “Ik zit nu in Models in Afrikiki” en het tijdens zijn testshoot kijken in de broekspijpen van de fotograaf, is natuurlijk ook echt hilarisch. Het is jammer dat de andere modellen veel serieuzer zijn, maar dat kan natuurlijk ook komen doordat zij al veel langer in het vak zitten.

https://www.instagram.com/p/BgididsncrG/

©Cape Town Talk

De paardenshow

De paardenshow vond ik echt helemaal geweldig. Niet per se om de paarden, maar meer om de verschillende kledingstijlen te zien van verschillende mensen. Ook de outfits van de modellen waren echt prachtig. Als ik een outfit mocht kiezen, dan zou ik zeker voor de outfit van Veroni zijn gegaan. Die outfit is toch wat speelser en is eerlijk gezegd gewoon wat comfortabeler. Daarnaast ben ik echt fan van broeken met wijde pijpen met daarboven een croptop. Met het warme weer zou ik alleen zelf niet voor een lange broek kiezen, maar je gaat natuurlijk ook geen korte broek of speelse jumpsuit naar zo’n event dragen.

Het is jammer dat Montell nu al weer de show heeft moeten verlaten, maar ik ben zeker benieuwd naar de volgende aflevering.

Wat vind jij van het afscheid van Montell?

Heb jij de vorige Cape Town Talk al gelezen?

Related:

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees vorig bericht:
Outfit | Bossy Biker Boots + WIN!

Schoenen. Wie houd daar nou niet van? Elke vrouw en misschien ook wel elke man, houdt van schoenen. Dit is...

Sluiten