Duurzame Clean Beauty lijn van Douglas

Als je op zoek bent naar duurzame beauty, dan is de duurzame Clean Beauty lijn van Douglas zeker wat voor jou. Clean Beauty staat voor dierproefvrije producten zonder controversiële ingrediënten. Cyclische siliconen, parabenen en sulfaten zijn onder andere uitgesloten...

De leukste truien trends voor herfst 2022

Het begint langzaamaan al wat koeler te worden en dat betekent dat het weer tijd is voor leuke truien. Ik draag truien eigenlijk de hele herfst en winter door. Leuk voor over een jurkje, maar ook voor boven een broek. Benieuwd naar de leukste truien trends voor herfst...

Populaire trouwjurk merken voor 2022: Dit zijn de nieuwste trends

We zijn nu ruim op de helft van 2022 en het trouwjurken seizoen is goed aan te gang. Ondertussen kunnen we dan ook zien wat de populaire trouwjurk merken voor 2022 zijn. Brides to be, ga er daarom maar eens goed voor zitten, want dit is het artikel waar je op hebt...
Stelling: Is een camera vereist voor foto’s maken
1 Comments

Written by Celine

9 augustus 2015

image1 [259634]Door Celine – De laatste tijd zie ik steeds meer bloggers die een camera hebben om bijvoorbeeld productfoto’s te maken. Sinds kort heb ik ook een camera en ik merk toch echt verschil. Vandaag ga ik verder in op deze stelling en laat ik jullie alle voor en nadelen zien van een camera.

Camera

Toen ik nog geen camera had dacht ik van, er is toch niet zoveel verschil? Nou dat is er dus wel. Hieronder zien jullie twee productfoto’s, eentje gemaakt met mijn Iphone 5 en eentje gemaakt met mijn Canon SX60.image1 [267130]

Zoals jullie zien is dit niet de meest mooiste foto. Deze is gemaakt met mijn Iphone 5. Ik hou er altijd wel van dat je lekker snel een foto kan maken en als je hand een beetje trilt dat het niet meteen wazig word. Nou, dat gebeurde dus wel. Op naar poging 2!

image2 [259635]

Ah poging 2 is al veel beter! Je moet er even je tijd voor nemen, maar dan heb je ook wel wat. Toch is het logo Catrice een beetje vaag en blijft een beetje in de kleuren achter. Ook zie je dat het nagellak potje een beetje in de muur verdwijnt, dat niet het potje er helemaal uitspringt.

Mijn eerste poging met mijn Canon SX60 is meteen al een succes. De kleuren komen mooi uit, ter vergelijking met de kleur in het echt. Ook ‘verdwijnt’ het potje niet de muur in. Het logo komt ook mooi uit en verdwijnt niet in de kleuren van de nagellak zelf.

Voordelen van Canon SX60.

 • Maakt mooie, goede foto’s.
 • Als de afbeelding beweegt, hersteld de camera het beeld vanzelf.
 • Snel een foto maken kan.
 • Er zit wifi op, waarmee je makkelijk je foto’s op je mobiel of tablet kan zetten.
 • Je kan 60x inzoomen, terwijl het beeld gewoon scherp blijft. Je kan dus zover in zoomen, dat wat je met het blote oog ziet op de camera heel dichtbij is.

Nadelen van Canon SX60.

 • De camera is een heel gesjouw om mee te nemen, een telefoon is dus veel handiger.
 • Je hebt je camera niet altijd mee, waardoor je met je telefoon een foto moet maken.

Heb jij zelf ook een camera? En hoe gebruik je deze?

-Celine.

Hey!

I am Celine. Enthusiastic, passionated and a bit perfectionistic, but I especially love blogging. Sharing my beauty and fashion tips was always something I loved to do. Go to my about me page to get to know me.

Nice discounts

Popular blogs

Plasticvrij schoonmaken: Tips en tricks

Plasticvrij schoonmaken: Tips en tricks

Plastic flessen voor zeep gebruik je regelmatig en dan hebben we het nog niet gehad over de plastic flesjes om je handen schoon te maken. Ik was al erg lang op zoek naar een goed alternatief, totdat ik Savvy tegenkwam. Wil jij ook plasticvrij schoonmaken? Bekijk dan...

Fast fashion: Wat is het en hoe kan je veranderen?

Fast fashion: Wat is het en hoe kan je veranderen?

Fast fashion is een term wat steeds meer gebruikt wordt in de fashion wereld. Wil je weten wat het is en hoe jij je eigen fashion gedrag kan veranderen? Lees dan deze blog. Fast fashion verwijst naar een bedrijfsmodel van bedrijven die snel inspelen op nieuwe fashion...

More blogs

De leukste cadeautjes voor iedereen

De leukste cadeautjes voor iedereen

Ik houd van kleine hebbedingetjes en cadeautjes. Gisteren was het natuurlijk moederdag en ik kon het gewoon niet laten om wat leuke dingen te scoren voor mijn lieve moeder. Ook heb ik nog wat leuke dingetjes voor mijzelf gehaald. Ik ben zeker gek...

De vijf meest gelezen beauty artikelen van 2016

De vijf meest gelezen beauty artikelen van 2016

Ik heb dit jaar natuurlijk erg veel beauty artikelen geschreven. Wat zijn nou de meest gelezen beauty artikelen van 2016? Dat lees je in dit artikel. Review | Max & More Primer Blijkbaar zijn mijn lezers echte koopjesjagers. Deze primer kost...

Celine interviewt: Patricia neemt je mee

Celine interviewt: Patricia neemt je mee

Patricia, een blogger die ik nog niet kende, maar die ik zeker ga volgen. Het is zeker het waard om dit interview te lezen, dus zeker doen. 1. Wie ben je? Hoe heet je, wat zijn je hobby’s enc? Ik ben Patricia, 33 jaar en woon samen met mijn vrouw...

1 Reactie

 1. Eilish (artisticstateofmind)

  Voor instagram vind ik foto’s maken met mn telefoon prima. Voor mn blog gebruik ik altijd mn camera ( nikon D3200)

  Antwoord

Trackbacks/Pingbacks

 1. Blogtips: Hoe kwalitatief goeie foto's maken? - […] Probeer maar eens van een voorwerp die beweegt een foto te maken met jouw Iphone, dat lukt niet. In…

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.