Sorel Enkellaarsjes: Voor de winter

Iedereen die mijn blog wel eens heeft gelezen weet dat ik gek ben op enkellaarsjes. Vooral in de winter draag ik ze, maar ook regelmatig in de zomer. Vandaag schrijf ik dan ook een review over de Sorel Women Lolla Ankle Pebble Major, oftewel Sorel enkellaarsjes. Een...

Gezondheidsvoordelen van planten: Plant Rebelz

Planten zijn niet alleen maar leuk, maar hebben ook nog eens heel veel gezondheidsvoordelen. Veel planten zuiveren de lucht en zorgen daarnaast ook nog eens voor een mooie uitstraling in je huis. Benieuwd naar de gezondheidsvoordelen van planten en waar je leuke...

Hunkemöller Fabrieksverkoop Maastricht 2020: Datum + Info

De Hunkemöller fabrieksverkoop is een van mijn favoriete evenementen om heen te gaan. Vorige keer toen ik daar was, was alles maar 2.50! Het was vorig jaar een gigantisch evenement, maar dat gaat dit jaar natuurlijk wel anders. Benieuwd wat de datum van de Hunkemöller...
Camel Timberland laarsjes: Review

Geschreven door Celine Klooster

25 december 2020

Het is een hele lange tijd geleden dat ik online heb geshopt. Toch was ik al een lange tijd opzoek naar leuke schoenen en toen OMODA mij vroeg of ik een paar wilde reviewen, zei ik natuurlijk geen nee. Vandaag review ik dan ook de Camel Timberland laarsjes, waar ik echt heel blij mee ben.

Dit zijn de Camel Timberland Veterboots en ik moet zeggen, ik ben echt helemaal verliefd. De schoenen zijn zoals je kan zien een camel kleur en het heeft een hak van 8 cm. Het model is gemaakt van monochroom nubuck, waardoor het ook nog eens een lange levensduur heeft. De voering is ook nog eens comfortabel en zacht en gemaakt van milieuvriendelijk textiel van 50% gerecyclede PET-mesh.

Camel Timberland laarsjes

Dit model heeft daarnaast ook een mooie leren enkelkraag, waardoor de schoen ook meer ondersteuning biedt. De veters zijn ook hartstikke mooi en natuurlijk volledig in Timberland stijl.

De schoenen heb ik besteld in maat 37. Ik moet zeggen dat de schoenen echt nét passen. Normaal heb ik maat 36 en erg smalle voeten, maar deze schoenen zijn toch wel vrij smal gebouwd. Als je wat bredere voeten hebt, dan moet je dus even goed nadenken over het kopen van deze schoenen. Wel moet je natuurlijk erop letten dat de schoenen zijn gemaakt van nubuckleer en dit betekent dat de schoen nog wat uit zal lopen. Zelf kreeg ik van verschillende personen te horen dat Timberland schoenen echt hartstikke lekker horen te lopen en dat merk ik nu al!

Camel Timberland laarsjes

Wat mij ook direct opviel is dat de hakken niet zoals hakken lopen. Oké, dit klinkt natuurlijk een beetje vaag. Maar de zool is gemaakt van rubber, waardoor je een goede grip hebt op de ondergrond. Voor mij hartstikke fijn, want ik kan nogal een kluns zijn.

Zelf vind ik het erg leuk om deze laarsjes bij een simpele zwarte broek te dragen. Maar daarnaast is het ook hartstikke leuk om de schoenen bijvoorbeeld onder een leuk jurkje te dragen. De kleur van de schoenen kan je uiteraard niet met elke kleur combineren, maar wat neutralere kleuren zoals grijs, zwart, blauw of wit staan natuurlijk perfect bij deze schoenen.

Camel Timberland laarsjes

Naast de Timberland schoenen heeft OMODA ook nog andere hartstikke mooie schoenen. Zelf had ik ook mooie Tommy Hilfiger schoenen op het oog, maar uiteindelijk heb ik toch gekozen voor deze Timberland schoenen. Wat ik daarnaast erg fijn vind aan OMODA is dat ze al gratis verzending hebben vanaf 50 euro en je daarnaast ook 100 dagen bedenktijd hebt. Als je schoenen vervolgens niet lekker zitten, dan mag je de schoenen gratis retour sturen. Dit is natuurlijk hartstikke handig, vooral met schoenen.

Wat vind jij van deze Camel Timberland laarsjes of heb jij zelf al Timberland schoenen?

Lees tip: Fashion cadeaus voor mannen: Tips

Hey!

Ik ben Celine. Enthousiast, gepassioneerd en een beetje perfectionistisch, maar ik houd vooral van bloggen.  Ik houd er vooral van om mijn passies hier te delen en ik houd er ook van om andere mensen te helpen. Ga naar mijn over mij pagina om meer te weten.

Leuke kortingen & aanraders

Populaire blogs
Dit zijn dé zomer essentials van Brandfield

Dit zijn dé zomer essentials van Brandfield

Het mooie weer is eindelijk in Nederland en dat betekent natuurlijk het shoppen van prachtige zomerse artikelen. Ik kreeg de kans om dit ook te doen en dan bij de webshop Brandfield. Zij hebben stuk voor stuk goedkope zomer essentials en ook nog eens een grote sale!...

Zomer outfits voor wisselvallig weer: NA-KD outfits

Zomer outfits voor wisselvallig weer: NA-KD outfits

De zomer in Nederland is momenteel niet eentje waarmee we heel blij moeten zijn. Het is regelmatig wisselvallig weer en misschien schijnt een uurtje de zon, waarnaar vervolgens het weer regent. Vandaag laat ik twee zomer outfits voor wisselvallig weer van NA-KD zien!...
Meer blogs

Fashion cadeaus voor mannen: Tips

Fashion cadeaus voor mannen: Tips

Cadeaus voor mannen uitkiezen is altijd erg lastig. Al helemaal als het erop aankomt. De feestdagen komen er al langzaam aan en daarom is het tijd om alvast even rond te kijken naar fashion cadeaus voor mannen. Benieuwd naar leuke cadeau ideeën?...

Sorel Enkellaarsjes: Voor de winter

Sorel Enkellaarsjes: Voor de winter

Iedereen die mijn blog wel eens heeft gelezen weet dat ik gek ben op enkellaarsjes. Vooral in de winter draag ik ze, maar ook regelmatig in de zomer. Vandaag schrijf ik dan ook een review over de Sorel Women Lolla Ankle Pebble Major, oftewel Sorel...

0 reacties

Een reactie versturen

You have to agree to the comment policy.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.