Follow:
Accessoires Fashion TB

Caipiroska Polette | Mijn ervaring, foto’s en review

sunglasses

Polette is een steeds bekender wordend brillen merk, waar ze werkelijk prachtige brillen verkopen. Toen ik voor het eerst op de site van Polette terecht kwam, werd ik erg verast door de hoeveelheid brillen die ze daar verkopen. Ik ging meteen opzoek naar een leuke zonnebril, want zover ik weet heb ik geen bril nodig. Na een uur met veel plezier rond gescrold te hebben op de zonnebrillen afdeling, ben ik toch op een besluit gekomen. De Caipiroska.S is werkelijk een prachtige zonnebril en die heb ik dan ook opgestuurd gekregen voor aankomende zomer.

Polette zorgt voor de laagste prijzen door tussenpartijen uit te schakelen. Hierdoor krijg je echt waar voor je geld en de brillen zijn dan ook echt het geld waard. De monturen en de lenzen komen recht uit de werkplaatsen, zonder tussenhandelaren dus. Op Polette kan je al brillen vinden vanaf de prijs van € 9,99 met de mooiste en origineelste monturen. Je kan alles naar keus kiezen, je glazen, het montuur en de eventuele sterkte. Alle glazen zijn ontspiegeld en kraswerend. Dit wordt bereikt door een beschermde coating die UV 400 bescherming biedt. Hierdoor past de bril perfect bij jou.

polette

Dan nu over de bril zelf. De bril is werkelijk prachtig en van goede kwaliteit. Zoals je kunt zien zijn de glazen niet zwart, maar ook niet bruin. De glazen hebben een beetje een groene tint en dat maakt deze bril bijzonder. De groene tint past goed bij de kleur van de bril. De montuur van de bril is namelijk rood, zwart en een klein tint van wit, dus een groene tint past hier perfect bij. Toen ik deze bril zag, dacht ik meteen aan een vintage sfeertje.

glasses

De bril past echt perfect. Bij mijn slapen is hij niet te strak waardoor ik hoofdpijn van de bril krijg, maar hij zit ook niet te los zodat hij van mijn hoofd afglijdt. Ik heb niet eens maten of iets anders opgegeven, dus dat hij zo perfect past is eigenlijk wel een wonder. Ik heb als enige nadeel dat voor een kikkerlandje als Nederland de glazen net iets te donker zijn. Als ik ermee fiets, dan heb ik het gevoel alsof ik in het donker fiets, terwijl het gewoon overdag is.

back

Dit is de achterkant van de bril. De twee ‘neussteuntjes’ zijn beweegbaar. Hierdoor krijg je geen afdrukken op je neus, wat ik juist vaak bij zonnebrillen heb. Dan doe je je zonnebril af en heb je opeens een mega afdruk op je neus, niet echt charmant.

case

Naast de bril heb ik ook nog een mooi hoesje voor de bril gekregen. Dit hoesje is werkelijk prachtig en past niet alleen perfect in je tas, maar staat ook nog mooi in je kamer. Als je het hoesje zo ziet, dan lijkt hij redelijk zwaar, maar dat is helemaal niet zo. Het hoesje weegt nauwelijks wat, maar is wel erg stevig, dus wordt het hoesje niet zomaar ingedeukt doordat je hem in je tas doet.

zonnebril

Als extraatje heb ik nog een hoesje en brillendoekje gekregen. In het hoesje past de bril niet, maar hier past wel perfect het brillendoekje in. Ik doe ze dus samen in mijn houten hoesje, dan raak ik ze tenminste niet kwijt.

bril

polettee polettes poletteinc glasses polette me

Wat vinden jullie van deze mooie bril en van de foto’s?
signature

Volg mij via: Bloglovin | Facebook | Instagram | Twitter | Pinterest

Related:

Previous Post Next Post

4 Comments

 • Reply Fie, hola-nova

  Staat je goed!

  14 januari 2017 at 20:24
 • Reply Benthe

  Wat gaaf, hij staat je echt heel leuk! Ik heb wel vaker berichten langs zien komen over Polette, moet toch maar eens gauw een kijkje gaan nemen op hun site…

  15 januari 2017 at 10:13
 • Leave a Reply

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Lees vorig bericht:
  Win | Een Cookie Monster armb

  Vorige week woensdag heb ik een review over Shiny Stuff geschreven. Ik was erg enthousiast over deze sieraden en daarom...

  Sluiten