Follow:
Personal

Een onverwacht cadeautje van mijn overleden oma

cadeautje van mijn overleden oma

Een tijdje geleden is helaas mijn lieve oma overleden. Het was dus uiteindelijk tijd om het huis op te ruimen en de dierbare spullen eruit te halen. Hier waren allerlei bijzondere en aparte spullen te vinden, maar daar kom ik later nog op terug. Mijn vader had nog een cadeautje voor mij gevonden. Een heel onverwachts cadeautje.

Een onverwacht cadeautje

Mijn vader had een cadeautje gevonden, die ze waarschijnlijk was vergeten om te geven. Ik gok dat dit voor mijn vierde of vijfde verjaardag moest zijn. Vroeger wilde ik altijd graag dierenarts worden en daar is dit cadeau op geïnspireerd. Op de cadeau verpakking staat ‘gefeliciteerd Celine’. Waarschijnlijk geschreven door mijn opa of oma. Zo bijzonder om te zien dat ze altijd wel aan mij gedacht hebben.

cadeautje

In het cadeautje zat een boekje wat ging over dieren. Ik schattig boekje, die dus voor mij bedoeld was. Een cadeautje voor mijn broer, dat kon mijn vader niet vinden en dat terwijl we altijd onze verjaardagen samen vierden. Dan moeten ze waarschijnlijk het cadeautje voor mijn broer wel hebben gegeven, maar voor mij waren ze het dan vergeten. Ik vind het echt mooi en bijzonder om te zien, dat zo’n cadeautje en zo’n persoonlijk cadeautje na haar overlijden toch nog is gevonden en dat ik hem toch nog heb mogen ontvangen.

cadeau

Meer spullen

Er lag niet alleen een cadeautje voor mij, maar ook allerlei andere spullen. Er lagen niet alleen allerlei spullen om mee te koken, maar ook allerlei huis en tuin producten. Er is ook een poëzie album gevonden van mijn overgroot oma en die zou ik echt nog een keer willen zien. Ook lagen er allerlei crèmepjes die nog zelfs voor het jaar 1980 kwamen. Ook kwam er ook nog een camera voorbij. Dit is een simpele camera die op filmrol werkt. Geen idee hoe hij werkt, als ik wat meer tijd heb ga ik dat zeker uitzoeken, maar hij ziet er tenminste wel erg mooi uit.

oldandnew

Nog niet alles is opgeruimd en het zou zo mooi zijn als ik nog meer dierbare en mooie herinneringen mag zien. Het cadeautje vond ik tenminste echt geweldig. Hoe nutteloos een stukje cadeau papier en een boekje voor andere personen kunnen zijn, hoe dierbaar en bijzonder het voor mij is. Herinneringen die ik zeker niet kwijt wil.

signature

Follow me on: Bloglovin | Facebook | Instagram | Twitter | Pinterest

Related:

Previous Post Next Post

29 Comments

 • Reply Mariska

  Dat is zeker wel echt heel erg bijzonder dat je dat hebt gevonden. Mooi!

  26 oktober 2016 at 15:18
  • Reply Celine

   Ik ben er ook super blij mee!

   26 oktober 2016 at 22:34
 • Reply Kim

  Wauw zo bijzonder. Ik zou het boekje echt voor altijd koesteren. Een mooie knipoog van hierboven

  26 oktober 2016 at 16:34
  • Reply Celine

   Erg bijzonder inderdaad. Ik vind het echt geweldig.

   26 oktober 2016 at 22:34
 • Reply vanessa @ {nifty thrifty things}

  Oh wow, that is so sweet that you found that gift after so many years! I am sure it brought back a lot of good memories! ❤️
  Xo’s from Germany,
  Vaness

  26 oktober 2016 at 17:33
  • Reply Celine

   Thankyou so much! <3

   26 oktober 2016 at 22:34
 • Reply Andreia

  Zo leuk!

  26 oktober 2016 at 17:46
  • Reply Celine

   Dankjewel voor je reactie x

   26 oktober 2016 at 22:33
 • Reply Sjoukje - meergeldminderstress

  Dat is wel heel bijzonder! Wat fijn dat je zomaar zo’n mooi pakje kreeg.
  Na het overlijden van mijn oma vond ik ineens een kaartje in een la, dat ik ooit van haar gekregen had. Dat vond ik toen ook zo speciaal.
  Sterkte met het verlies.

  26 oktober 2016 at 23:37
  • Reply celineklooster

   Dankjewel Sjoukje.x Het is zo mooi om toch nog die kleine dingetjes terug te vinden, die nu opeens veel meer waard zijn geworden.

   27 oktober 2016 at 15:52
 • Reply Sabine

  Ment to be <3 Bijzondere dingen om te koesteren. Zo heb ik een paar persoonlijke items van m'n vader gekregen, blijft fijn om te hebben 🙂

  27 oktober 2016 at 01:03
 • Reply Leslie

  So beautiful! What a meaningful gift to find…so glad you came upon it and you get to treasure it forever. <3

  27 oktober 2016 at 02:59
  • Reply celineklooster

   Thankyou for your comment Leslie <3 I will treasure it forever.

   27 oktober 2016 at 15:55
 • Reply Marielle

  Wauw, wat mooi!

  27 oktober 2016 at 06:04
 • Reply Astrid

  Wat mooi dat je dat nog hebt gevonden. En die camera ziet er ook interessant uit.

  27 oktober 2016 at 07:26
  • Reply celineklooster

   Die camera is natuurlijk ook erg interessant. Die ga ik later eens wat beter ontdekken!

   27 oktober 2016 at 15:56
 • Reply Joyce

  Wat bijzonder dat dat cadeautje toch nog bij jou terecht is gekomen. Alleen het papier met de boodschap erop is al van sentimentele waarde.

  27 oktober 2016 at 09:11
 • Reply Saskia

  Wat mooi en bijzonder

  27 oktober 2016 at 18:48
 • Reply Sanne

  Wat bijzonder! Echt leuk voor je x

  27 oktober 2016 at 18:55
 • Reply Jessica

  Het is prachtig om te zien als ik eerlijk ben. Het ziet er heel interessant uit. en heel bijzonde dat het cadeau toch nog bij je is gekomen. en hopelijk kan je vinden hoe de camera werkt.

  27 oktober 2016 at 20:32
 • Reply Marsha

  Nog gecondoleerd met het overlijden van je oma! En zeker wel heel erg bijzonder dat je dit cadeau nog heb gevonden! Voor altijd blijven koesteren.

  7 november 2016 at 21:12
 • Reply Karin

  Wat tof en bijzonder zeg!

  1 februari 2017 at 07:23
 • Reply Anja

  Dat is wel heel bijzonder. Koesteren als een mooi aandenken.

  30 maart 2017 at 14:00
 • Leave a Reply

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Lees vorig bericht:
  Review | Goedkoop Action Max & More palette

  Action is echt een van mijn favoriete winkels. Niet als het gaat om make-up, maar wel als het gaat om...

  Sluiten