Hoe laat je een doffe huid weer meer stralen?

Heb je last van een doffe huid? Wisseling van de seizoenen, een drukke periode of veranderingen in je leven: er kunnen verschillende redenen aan ten grondslag liggen. Het is natuurlijk vervelend en je wilt er zo snel mogelijk weer vanaf. De juiste huidverzorging...

Etherische oliën van Jiva Organic: Review

Ik ben gek op etherische oliën. Ze ruiken heerlijk en je kan ze ook in verschillende producten stoppen. Zo gebruik ik graag etherische oliën in mijn zelfgemaakte deo, om die zo een lekker geurtje te geven. Dit keer review ik dan ook de etherische oliën van Jiva...

Vakantiepark in de natuur: Recreatiepark de Leistert

Limburg heeft prachtige natuur en je kan daar dus ook prachtig verblijven. Ik ben zelf gek op de natuur en ga graag dagjes weg naar een vakantiepark in de natuur. Er zijn namelijk maar liefst drie verschillende nationale parken in Limburg en het is een provincie waar...
Een onverwacht cadeautje van mijn overleden oma
29 Comments

Written by Celine

26 oktober 2016

cadeautje van mijn overleden oma

Een tijdje geleden is helaas mijn lieve oma overleden. Het was dus uiteindelijk tijd om het huis op te ruimen en de dierbare spullen eruit te halen. Hier waren allerlei bijzondere en aparte spullen te vinden, maar daar kom ik later nog op terug. Mijn vader had nog een cadeautje voor mij gevonden. Een heel onverwachts cadeautje.

Een onverwacht cadeautje

Mijn vader had een cadeautje gevonden, die ze waarschijnlijk was vergeten om te geven. Ik gok dat dit voor mijn vierde of vijfde verjaardag moest zijn. Vroeger wilde ik altijd graag dierenarts worden en daar is dit cadeau op geïnspireerd. Op de cadeau verpakking staat ‘gefeliciteerd Celine’. Waarschijnlijk geschreven door mijn opa of oma. Zo bijzonder om te zien dat ze altijd wel aan mij gedacht hebben.

cadeautje

In het cadeautje zat een boekje wat ging over dieren. Ik schattig boekje, die dus voor mij bedoeld was. Een cadeautje voor mijn broer, dat kon mijn vader niet vinden en dat terwijl we altijd onze verjaardagen samen vierden. Dan moeten ze waarschijnlijk het cadeautje voor mijn broer wel hebben gegeven, maar voor mij waren ze het dan vergeten. Ik vind het echt mooi en bijzonder om te zien, dat zo’n cadeautje en zo’n persoonlijk cadeautje na haar overlijden toch nog is gevonden en dat ik hem toch nog heb mogen ontvangen.

cadeau

Meer spullen

Er lag niet alleen een cadeautje voor mij, maar ook allerlei andere spullen. Er lagen niet alleen allerlei spullen om mee te koken, maar ook allerlei huis en tuin producten. Er is ook een poëzie album gevonden van mijn overgroot oma en die zou ik echt nog een keer willen zien. Ook lagen er allerlei crèmepjes die nog zelfs voor het jaar 1980 kwamen. Ook kwam er ook nog een camera voorbij. Dit is een simpele camera die op filmrol werkt. Geen idee hoe hij werkt, als ik wat meer tijd heb ga ik dat zeker uitzoeken, maar hij ziet er tenminste wel erg mooi uit.

oldandnew

Nog niet alles is opgeruimd en het zou zo mooi zijn als ik nog meer dierbare en mooie herinneringen mag zien. Het cadeautje vond ik tenminste echt geweldig. Hoe nutteloos een stukje cadeau papier en een boekje voor andere personen kunnen zijn, hoe dierbaar en bijzonder het voor mij is. Herinneringen die ik zeker niet kwijt wil.

signature

Follow me on: Bloglovin | Facebook | Instagram | Twitter | Pinterest

Hey!

I am Celine. Enthusiastic, passionated and a bit perfectionistic, but I especially love blogging. Sharing my beauty and fashion tips was always something I loved to do. Go to my about me page to get to know me.

Nice discounts

Popular blogs

De leukste truien trends voor herfst 2022

De leukste truien trends voor herfst 2022

Het begint langzaamaan al wat koeler te worden en dat betekent dat het weer tijd is voor leuke truien. Ik draag truien eigenlijk de hele herfst en winter door. Leuk voor over een jurkje, maar ook voor boven een broek. Benieuwd naar de leukste truien trends voor herfst...

Populaire trouwjurk merken voor 2022: Dit zijn de nieuwste trends

We zijn nu ruim op de helft van 2022 en het trouwjurken seizoen is goed aan te gang. Ondertussen kunnen we dan ook zien wat de populaire trouwjurk merken voor 2022 zijn. Brides to be, ga er daarom maar eens goed voor zitten, want dit is het artikel waar je op hebt...

More blogs

Twee blogs bezitten | Wat?

Twee blogs bezitten | Wat?

Ik zat er al een hele lange tijd over na te denken om The Beautyboulevard te splitsen. Dit klinkt allemaal wat dramatischer dan het is, maar toch gaan er wel een hoop dingen veranderen. Binnenkort ga ik dus twee blogs bezitten. Maar hoe ga ik dat...

Communication Information Studies | Hoe en wat

Communication Information Studies | Hoe en wat

Even weer een persoonlijke update vanuit mijn kant. Ik ben namelijk alweer twee weken bezig met mijn nieuwe studie! Momenteel, studeer ik Communication Information Studies aan de VU. Een studie die echt volledig bij mij past en waar ik hopelijk...

Communicatie Informatiewetenschappen Ervaring

Communicatie Informatiewetenschappen Ervaring

Afgelopen week heb ik te horen gekregen dat ik geslaagd ben en dat betekent dat ik volgend jaar mag gaan studeren aan een universiteit. Ik ga Communicatie Informatiewetenschappen studeren aan de Vrije Universiteit. Ik sta natuurlijk al een tijdje...

29 Reacties

 1. Mariska

  Dat is zeker wel echt heel erg bijzonder dat je dat hebt gevonden. Mooi!

  Antwoord
  • Celine

   Ik ben er ook super blij mee!

   Antwoord
 2. Kim

  Wauw zo bijzonder. Ik zou het boekje echt voor altijd koesteren. Een mooie knipoog van hierboven

  Antwoord
  • Celine

   Erg bijzonder inderdaad. Ik vind het echt geweldig.

   Antwoord
 3. vanessa @ {nifty thrifty things}

  Oh wow, that is so sweet that you found that gift after so many years! I am sure it brought back a lot of good memories! ❤️
  Xo’s from Germany,
  Vaness

  Antwoord
  • Celine

   Dankjewel voor je reactie x

   Antwoord
 4. Sjoukje - meergeldminderstress

  Dat is wel heel bijzonder! Wat fijn dat je zomaar zo’n mooi pakje kreeg.
  Na het overlijden van mijn oma vond ik ineens een kaartje in een la, dat ik ooit van haar gekregen had. Dat vond ik toen ook zo speciaal.
  Sterkte met het verlies.

  Antwoord
  • celineklooster

   Dankjewel Sjoukje.x Het is zo mooi om toch nog die kleine dingetjes terug te vinden, die nu opeens veel meer waard zijn geworden.

   Antwoord
 5. Sabine

  Ment to be <3 Bijzondere dingen om te koesteren. Zo heb ik een paar persoonlijke items van m'n vader gekregen, blijft fijn om te hebben 🙂

  Antwoord
 6. Leslie

  So beautiful! What a meaningful gift to find…so glad you came upon it and you get to treasure it forever. <3

  Antwoord
  • celineklooster

   Thankyou for your comment Leslie <3 I will treasure it forever.

   Antwoord
 7. Astrid

  Wat mooi dat je dat nog hebt gevonden. En die camera ziet er ook interessant uit.

  Antwoord
  • celineklooster

   Die camera is natuurlijk ook erg interessant. Die ga ik later eens wat beter ontdekken!

   Antwoord
 8. Joyce

  Wat bijzonder dat dat cadeautje toch nog bij jou terecht is gekomen. Alleen het papier met de boodschap erop is al van sentimentele waarde.

  Antwoord
 9. Sanne

  Wat bijzonder! Echt leuk voor je x

  Antwoord
 10. Jessica

  Het is prachtig om te zien als ik eerlijk ben. Het ziet er heel interessant uit. en heel bijzonde dat het cadeau toch nog bij je is gekomen. en hopelijk kan je vinden hoe de camera werkt.

  Antwoord
 11. Marsha

  Nog gecondoleerd met het overlijden van je oma! En zeker wel heel erg bijzonder dat je dit cadeau nog heb gevonden! Voor altijd blijven koesteren.

  Antwoord
 12. Karin

  Wat tof en bijzonder zeg!

  Antwoord
 13. Anja

  Dat is wel heel bijzonder. Koesteren als een mooi aandenken.

  Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.